GRATTIS AMANDA!


Dagens: Tröja från h&m (tror jag) som jag satte på mig för att representera födelsedagar, säger vi (a) Fick den av Amanda, Elin och Helena när jag fyllde år sist så nu satte jag på mig den, väldigt gullig :)

Idag fyller Amanda år, GRATTIS! Av mig fick hon en svart tröja och ett halsband, fast halsbandet hade hon tidigare fått av Elin och Helena så det måste hon byta, haha. Och för hennes skull (lärarn tvingade) så fick vi en tårta på hemkunskapen som Rasmus och Sandra fick ställa sig och göra, haha. Vi andra fick städa, vilket sög eftersom jag inte tycker att det är supernödvändigt att skrubba skitnoga på ett ställe där plåtar ligger, men men.
   Vi fikade på lunchrasten också, och så var det pannkakor som vi svullade så idag har vi varit riktigt nyttiga, haha.

Dom enda bilderna man har på Amanda nuförtiden är med en kamera i handen, haha.


Vi andra på fikat :)

Nu måste jag verkligen städa mitt rum och plugga, efter det blir det golf. Hoppas det inte är lika kallt som förra gången!

Mitt rum för tillfället, konstigt nog har jag inte packat upp än!

Så intressant..

Jag har varit och shoppat, tränat, ätit middag och kollat på Desperet Housewifes. Jag har kvar att duscha, plugga matte och (ljuva tanke) sova. Jag orkar inte göra någonting av det jag har kvar faktiskt men jag känner att jag är ganska tvungen, men helst vill jag bara sova. Så nu ska jag skynda mig in i duschen och sen plugga snabbt, fast det är jobbigt att vi har provet direkt på morgonen! Men jag hoppas att det är ganska lätt, för det har kapitlet varit. Soooov gott



Sandra kör på bitchstilen, hahaha

Jakobsberg

Tjohejsan, skolan idag har varit seg. Fick tillbaka ett so-förhör, det gick bra :) På idrotten dansade vi bugg, det är så fräscht med allt handsvett och sånt trevligt, haha. Alla torkar av händer mot byxorna innan man går vidare till nästa människa, najs! Men det var rätt så kul faktiskt. Nu ska jag dra iväg till jakan med min syrra, efter det blir det plugg till matteprovet imorn.

Simhallen idag

Simningen idag var inte så jobbig som jag trodde, vi gjorde typ livräddning istället för att simma massa längder så det var ganska najs. Jag skulle rädda Sandra och hoppade i med handen för näsan och när jag simmade mot henne sa hon "bra livräddning Jennifer" och så började jag garva och höll på att dränka mig själv och henne. När vi var klara så fick vi hoppa in i bastun, det var skönt tills en tant kom och sa åt Amanda att hon inte fick ha på sig badkläder i bastun, då sa Amanda "okej" och så fortsatte vi prata. När vi hade snackat i typ en halv sekund sa tanten igen till Sandra "du har också badkläder!" och så blev det helt tyst ett tag, hahaha jag höll på att garva på mig och alla satt och kollade typ, sen stack tanten.

Sandra skulle få äran på min blogg för att hon gick utan smink, så här är äran: Duktig flicka! hahaha ;D

 Min vackra väska som jag sydde, väldigt dålig bild i know.
Nu ska jag plugga inför musik-förhöret imorn, sen färjan, sen sova :)


Västerås 09

Haallo. Jag är uppe en timme för tidigt, aah jag undrar hur många gånger jag har gått upp för tidigt asså. Jag trodde att klockan var 9 men klockan är bara 8, najsigt.  Så nu kollar jag på vakna med the voice.
   Idag ska vi till simhallen, och jag vill inte dit alls. Jag tycker att det är väldigt onödigt att vi behöver åka dit så ofta, okej jag förstår om dom vill kolla om man kan simma men dom behöver inte göra det 70 gånger för vi lär ju inte glömma bort hur man gör. Det är inte så många människor som trivs att visa sig i bikini, alla har sina komplex och jag tycker att det är extremt onödigt att behöva åka dit. Men jag vill ha bra betyg så jag åker dit.. 

Jag har skadat mig på mina händer, haha. Men jag har bestämt mig att inte klaga i skolan, så om jag gör det får ni slå mig! :) Men här kan jag klaga lite, jag har fått ett slag eller nåt på tre fingrar så jag började blöda väldigt mycket, nu har jag ett sår på varsinn tumme och ett på mitt pekfinger, det är ganska jobbigt. Sen har jag någonting på min handled som jag inte vet vad det är, kan vara en sticka. Den gör lite småont sådär.


Emma ville vara en ängel

Vi solade medan alla andra kikade lite innebandy :)

Toä

HAHAHA, mästerfotografen Jennifer fixar skugga över halva och emma poosear galet.

 Jag tror inte att dom som är med vill att den här bilden ska vara så stor, och jag har tyvärr ingen annan bild på någon annan än Emma, hahaha.

home sweet home

I Am Home! Skit vare att vi åkte ut i gruppspelet, men jag är ganska stolt ändå. Vi vann två matcher och förlorade två, en av dom två som vi förlorade var riktigt svår och det laget var bra, så dom förtjänade att vinna. Men den andra som vi förlorade var ju bara skit, haha. Vi var bättre helt enkelt, men men :)
   Vi hade en mysig helg ändå, Tove och Johanna hittade en kille i lila som dom blev kära i. Vi spelade lite innebandybrännboll och hade skoj sådär :) Nu började snart wipeout, haha jag gillar det konstiga programmet, fast mest för att kommentatorerna säger väldigt roliga saker ibland.


Haha förra sommaren, so beautiful :)

Utkast: Snart bär ...

Snart bär det av! Jag längtar massor, vi ska spela en match redan ikväll mot Morgongåva tror jag att dom heter. Vi vann mot dom förrförra året i Stortvreta så dom vill säkert ha revansch, men det ska dom inte få!
   Hela hallen är full med massa packning och mina naglar är nymålad med knallrosa. Jag är lite ledsen att jag inte kan åka på Amandas och Camillas fest idag, grattis till er båda iallafall! Nu måste jag packa det sista, vi hörs på söndag eller måndag, puss!


Nån som vill ha kottar?

Mums, nu har vi beställt från amigos, gud så gott :) Fast jag tog det onyttiga, istället för en sallad, haha kanon innan cupen sådär. Gud vad jag längtar förresten, gud vad kul det ska bli att åka iväg till västerås, hoppas att vi kommer långt den här gången jämfört med förrförra året iallafall då vi åkte ut typ först, haha. Nej nu börjar jag få "mushand" efter all min tid framför datorn idag, börjar få riktigt ont i handleden, inte bra. Måste sticka från datorn nu, dags för pizza, tjoho!


summertime (:

Teater hela dagen

Hallo, kom nydligen hem från skolan. Jag och Sandra låg och solade på vallen igen och nu är det gräs överallt kan jag meddela. Idag måste jag göra klart min so-uppsats (gud vad det känns som att jag skriver om den mycket, haha) och det är vad jag ska sysselsätta mig med, sen får vi se om jag sticker ut och springer. Ha det bra

Jag fryser ihjäl, det e så kallt..

..stackars mig men snart blir det varmt.
Usch usch va kall uteträning med golfen. Aja, nu är jag inne, men jag fryser ändå :)
 Här kommer vackra bilden av det så kallade "psykoleendet" hahaha, förlåt mig flickor :D


HAHAHAHA Helena var inte så bra på den minen, men det kommer flera senare :) moahaha
Och en bild på min kära smoothie men jag orkar inte göra någonting just nu, sov gott!

Jag ogillar syslöjd starkt

Aaah vad jobbig slöjdlektion. Vad jag än gör så får jag bara massa kritik, jag vet att jag är dålig på slöjd och kan inte sy men när jag har lyckats sy mig igenom den där jävla väskan och kämpat som fan så vill jag inte höra hur jävla dålig den är. Jag ogillar min lärare i slöjden för att vi ska inte fråga, vi ska inte kämpa utan det ska vara perfekt. Jag är verkligen inte duktig på slöjd..

Så, skönt att få avreagera mig lite smått :) Just nu sitter jag och skriver på min SO-uppsats, den ska in på fredag, ah! Men jag är förhoppningsvis klart då. Om någon timme sådär så har jag träning, första uteträningen, hihi det längtar jag till :) Men det känns som att det kommer att bli gaaanska kallt, jag får klä på mig ordentligt.

Roligt idag var på lunchrasten då jag, Helena, Amanda, Elin och Sandra satt och gjorde massa vackra miner in i min kamera, och jag lovar att lägga upp dom senare när jag har rätt dator, hahaha. Läskigt idag var när vi behövde stå inför klassen och redovisa våran praosak, fast jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde. Och det kändes som att min röst inte var så skakig, haha. Tycker inte om att stå inför människor och prata.

Nu måste jag fortsätta, bye.

Hihi

Nu har jag gjort det mesta, jag är lite småstolt ändå :) Måste plugga till matteprovet så att jag kan det bara, men det är bara en liten diagnos så det borde inte vara så svårt.
   Fick nyss ett litet budskap om att jag gärna skulle börja med maten. Bara det att jag är så himla dålig på att laga mat så varje gång jag gör det får någon annan ta över efter ett tag för att jag har bränt alltihop eller nåt sånt, haha. Men men, jag ska väll försöka. Jag började göra en smoothie nu men när jag skulle hämta yoghurt så såg jag att vi inte hade någon, smart! Så jag ställde inte mina små bär i kylen så får jag kila iväg till ica senare och köpa, det är godare efter träningen ändåå.


HAHAHA vad söt

HAHAHAHA, guud vad jag saknar den sommarn :)

Klassresan

hihi, jag gillar mitt lag väldigt mycket :)

Jag och Helena nyss dränkta i poolen, haha :)

Innan Örebro, ett år sen nu

Avslutningen i 6:an

Haha, den här datorn är ju rolig, massa gamla vackra bilder ;D

Reflektionsdag

Jag blir sur på mig själv. Jag jobbar så himla dåligt på dom här dagarna, nu ska jag verkligen kämpa sista! Satte mig nyss med min SO-uppsats och ska förhoppningsvis göra klart den, men den kommer ta tid. Har gjort klart min matte men har fortfarande 60 saker att göra..så vi ses.


whoah

'Sandrejja' har redan pluggat klart allt sitt och nu blev jag stressad, haha. Jag gillar det namnet asså. Så jag ska sätta mig och plugga snart, men först: Färjan!


hon är söt :)

Jag är så duktig på att hoppa :)

Sandrejja hade inte lagt upp så många bilder -.-

Blå himmel

Jag har inte orkat blogga i helgen, men jag tror inte att så många blev ledsna faktiskt :)

Jag har varit och delat ut matchprogram i lördags, det var askul när jag och Emma stod och slängde på alla människor typ 70 papper var, eller alla som vi tyckte såg ut att ha lite humor haha :D Vi hade iallafall väldigt roligt, och när vi var av med alla papprena så gick vi och satte oss och kollade på matchen. Vi satt över Warbergs hejarklack vilket var skoj, dom hejade helt galet och det var värsta stämningen. Tyvärr förlorade Warberg, haha.  Och jag råkade nyss ta bort den enda bilden som jag fick därifrån så ni får inte se någon :)

På söndag var jag med Emma, vi spelade monopol haha :) Jag vann stort första gången och andra gången vann Emma, det var trevligt trevligt.

Idag hade vi ingen NO, så vi slutade jättetidigt. Det firade jag och Sandra med att sega som fan, först satt vi vid skåpen i typ 20 minuter. Efter det gick vi vidare men dog på vallen och la oss i det varma gräset, det var riktigt mysigt! Jag har bara gräs från fötterna till skallen.




Vi bjuder på lite bilder (eller jag vet inte fall Sandra bjuder på dom, haha) Flera kommer när jag har snott från Sandrejjas blogg (:

"Tittat och slutit ögonen och andaktigt viskat att vi var det vackraste de någonsin iakttagit på denna himlakropp"
HAHAHAHAHHA Emma försöker låta lite duktig, det roade mig iallafall

FREEEDAAAG :D

Sköööönt med helg :) Fast jag får ingen sovmorgon imorn och jag har en läxa som jag måste göra över helgen, men det gör ingenting! Jag är redan skittrött, haha.

Jag ska kanske träffa Sandra, Marcus och Simon ikväll, men det verkar faktiskt inte bli någonting. Så det blir väll talang 2009 att spana in istället.
   Idag hade vi NO-prov, G-frågorna var jättesvåra! Jag trodde att det skulle gå åt helvete när jag började med dom, men sen fortsatte jag med VG- och MVG- frågorna och det gick mycket bättre, hoppas på bra betyg.
   Jag fick hoppa över träningen idag också, jag vill verkligen bli frisk! Och det ska jag vara igen på måndag har jag bestämt så att jag kan vara med på nytt och ut och springa, jag blir verkligen träningssugen när jag inte får träna på ett tag.

Sayonara

Eller nåt sånt. Haha jag kollade nyss på "Hjälp jag är med i en japansk tvshow" eller vad det nu heter. Hahaha fakiskt väldigt roande tycker jag, fast jag stör mig gryyymt mycket på Anna Book. Hon har klaostrofobi (stavning?), är höjdrädd och det värsta hon har gjort i heeela sitt liv är att glida ner för en liten rutschkana men olja på kroppen. Och så började hon grina, och aaah vad irreterade jag blev, haha. Men ett nytt program har jag hittat att följa nu iallafall, trevligt :)
   Jag sov 2 timmar idag! Pluggade i en timme sen dog jag och la mig i soffan, så somnade jag så vaknade jag när pappa kom hem. Nu ska jag duscha sen återgå till pluggandet, det går faktiskt bra! Satsar på VG (:

puss

Fortsätt att älskaaaaa

En fin låt som vi sjöng på vägen hem. Vi gick också förbi dagis för att Sandra skulle hämta sin lapp, och då stod jag där i hallen så kommer en liten kille fram till mig och frågar "är du hennes mamma?" så pekar han på Sandra. Ser jag ut att vara 45 eller? Hahaha vilken förolämpling :) Men men, jag lever vidare.

Vi liknar inte varandra någonstans, haha :) Bilder blev inte så fin, ursäkta mig.


Jag måste plugga NO idag, typ hela dagen! Jag slutade ju klockan 1 så jag har tid på mig, men jag orkar inte. Är redan pluggtrött och vi började skolan i tisdags, usch usch. Men provet imorgon ska jag förfan klara! Det jobbiga är bara att jag har två NO grejer som jag måste göra och jag kan inte plugga in båda tills imorn, får hoppa över den ena :)


Jag gillar mina små boleros (ingen aning om stavning) :) Denna från Gina tricot för gaaanska länge sen

Onsdag

Jag blev arg idag, haha :) Eller lite smått iallafall. Vi fyllde i en blankett om ersättning för resa och maten under praon, och vi fick ju typ inte tillbaka någonting? Så jag blev arg och Sandra fann det otroligt roligt.

Vi har NOprov på fredag och jag vill veeeeeerkligen inte göra det! Himla bajs, asså jag orkar inte plugga vafan..men jag måste göra det snart -.- Grymt skönt att vi slutar klockan 1 imorn, jag är redan väldigt trött på skolan haha. Men bara typ 5 veckor kvar med skoldagar, jag får stå ut :)


Kommer så väl ihåg för två år sen när vi skulle ta farväl av vår käre klass. Vi tyckte att det var skitsorligt haha.

HAHAHA seriöst? XD känns som om det var för skitlänge sen!
Men det var en trevlig klass :)

Jag gillar att klaga (:


Dubbla avsnitt av Desperet Housewifes idag. Tror inte att jag kommer orka kolla på båda, haha :)

Jag är ledsen för att jag inte kunde träna idag..Och jag mår faktiskt väldigt dåligt under vissa perioder. Ska hålla ut tills helgen då jag får vila ut mig, kan inte missa massa skolskit. Fast jag kan gärna stanna hemma på fredag så jag kan skjuta upp mitt NOprov, oj oj, det vill jag inte göra. Jag orkar seriöst inte plugga till något sånt tråkigt så det kommer att gå dåååligt, men jag får väll kämpa! Nu är nog reklamen slut, ciao.

Det är skönt på min blogg, för då kan jag klaga hur mycket som helst. Kanske är jobbigt att läsa men jag bryr mig inte :)

Jag älskar sommar

Tjenamors! Skiiiiitaont i halsen har jag, det är inte bra alls för jag har inte tid att bli sjuk och jag vill inte bli sjuk. Ska hoppa träningen idag för det gjorde väldigt ont efter gympan idag.
   Igår var det lite konstigt faktiskt, när jag låg och läste min bok så märkte jag att nånting klibbade på min mage, och så kollade jag så hade jag typ tandkräm där? lite konstigt faktiskt, hahha. Hur får man tandkräm på magen? Det var ganska mycket också, så jag fick gå upp ur sängen och tvätta bort det, haha.


Mormor & morfars stuga :)


Kofta från H&M, linne från Gina och jeans från Bikbok

Min gratis shopping och ett påskris

Jag förstår inte hur nån kan tycka att mitt hår är fint, det är stort som fan och bara jobbigt :p Färgen är det enda jag gillar :)

What's the different between keds and tygskor? Dom två till vänster är keds.

Sista dagen på lovet

Jag har ett blåmärke på min arm, från ingenstans! Till den som undra :)
   Det blev ingen promenad idag, istället massa slapp hemma i mamma och pappas säng framför tvn. Sista dagen på lovet, andra gången jag är borta från skolan i tre veckor. Och båda gånger har det gått så otroligt fort och nu måste jag tillbaka till stressen och plugget och allt sånt -.-
   Imorgon är det träning också, det är roligt iallafall! Det har varit uppehåll i en vecka nu. Och på lördag ska vi jobba under finalen i globen! Gud va kul, jag vet inte vad vi ska göra men jag hoppas innerligt att vi får kolla på matchen, det borde vi få göra. AIK-Baldog tror jag att det är som ska spela, blir säkert mysigt.


Emma älskar säkert den här bilden, haha :) Men jag orkar inte leta efter någon annan.

Free shopping

Tjenare! Direkt efter min trevliga frukost så stack jag, pappa och mamma iväg mot Outlet. Vi åkte först till Bauhaus (stavning, ingen aning?) där vi köpte lite jord och en blomma till mig som jag ska ha i mina nya krukor. Fick göra lite gratis shopping i Lördags hos mormor och morfar, snodde lite krukor av moster och galgar av mormor. Haha, så nu har jag fyra nya fina krukor in my room. Efter det åkte vi till Dormy där jag skulle hämta min praolapp, men då hade chefen tydligen skickat iväg den till min lärare för att det stod det på lappen ? Så jag får väll se var den hamnar.

Nu har jag bara legat och kollat på The City och läst i min bok. Jag och pappa skulle egentligen ut och springa idag men jag har så jäkla ont i halsen. Så nu springer han två varv istället och jag hänger med och går ett varv, det ger kondis det också!


Haha bild från förra sommarn, kolla min fot :)

We are family

Hallihallå :) Mysiga dagar det här, underbart väder och underbara människor. Har bara varit ute och slappat två dagar i sträck, har inte så mycket mer att skriva. Ska dra mig iväg till tvn och kolla Wipeout nu, se ya.

Släktis

Tjohoo :) Ska klockan nio dra iväg till min mormor och morfar, ikväll sen åker vi vidare till mina kusiner och moster så det blir riktigt mycket släktträffar här, haha. Där ska jag sova över så vi hörs imorgon kväll eller något sånt. Ha det bra

SMOOTHIE

Nu jävlar är vi igång! Haha jag och pappa stack ut och sprang igen, det flyter på ganska bra, nästa gång tar vi två varv :) Ska springa milen i sommar har jag bestämt så vi kör på. Dom har skaffat några nya träningsgrejer i sandviksspåret, vi testade dom. En var någon armövning som jag absolut inte klarade av och den andra var situps, men både jag och pappa fick skitont i ryggen så vi skyller på att dom har byggt den fel :)
   När vi kom hem behövde vi ju få i oss lite energi så jag gjorde smoothie igen, det är så gott! Innan tyckte jag det var asäckligt men Elin har fått mig att börja tycka om det, haha.

Mitt recept (om någon vågar prova) för två personer:
2 ½ dl vaniljyoghurt
2 dl hallon
1 ½ kiwi
1 ½ banan


mums!

nu är det mat :)


Såhär såg jag ut idag


Var i stan idag då med några goda vänner. Vi var inte där så länge och jag fick inte med mig någonting hem, men det var trevligt ändå :) Sandra köpte en klänning och det var nog det enda köpet. Efteråt åkte Emma med mig hem, vi fastnade (som vanligt) för ett trevligt litet spel och jag ska sticka till henne nu efter att jag har ätit en god sallad från Amigos!









Sandra och Emma











Fick endast några bilder på väg hem, haha så vackra :)


Mina inköp igår


La Capital

Ska kila iväg nu till staden med Sandra, Amanda och Emma, mys :) Ska försöka hitta lite vackra toppar för mina 450, wish me luuuuck.



Keep me up

Ishockey igen över ett bra program, blää. Haha jag är tönt :) Så jag fastnade framför hockeyn, inte så himla roligt att kolla på eftersom man inte ser pucken..men när det blir bråk och väldigt jämt så kan det faktiskt vara lite kul. Som Emma sa på en innebandymatch som vi kollade på "kan vi inte gå snart?" (slagsmål startade) "ooh, vi kan kolla ett litet tag till" haha, och jag håller med henne. 

Jag känner att jag är vääldigt trött, men om jag sover nu så vaknar jag klockan 8 imorn..som alla andra mornar. Förutom den här när Emma väckte mig, haha. Så nu måste jag hitta på något trevligt, vadåå? who knows, förmodligen TV :) 

Jag vill klippa mitt hår, något extremt! Men jag är för feg

Älskade änglar, dutududu

Halluuuuuu :) Latdag idag igen, det blir lite varannan aktiv dag och varann ligga hemma och dö. Idag var det ju kallt ute också så jag kunde inte sola..Men jag har iallafall varit ute lite grann! Och då har jag varit duktig, jag och pappa gick ut och slog en hink och så gick vi ut och sprang!! Emma väckte mig med ett sms om att hon skulle ut och springa så jag ville också, och det flöt på! Mycket skönare att springa utomhus i spåret än inne i nån hall typ 15 varv! Jag sprang ifrån pappa, moahaha. Sen var jag så duktig (ja, jag måste fortsätta skryta) att jag körde lite minifys med mig själv, lite situps, armhävningar, och sånt. 
   Efter jag hade tagit ett skönt bad med badbomb, badkula och badsalt så gjorde jag en smothie! Jag har bara gjort det en gång och det var under veckan förra sommarn då vi var vid västkusten och jag, min syrra och pappa körde träning hela veckan! Jag vill ha det så igen..vi sprang varannan dag och gick varannan, åt asmycket avokado och fruktsallad och levde bara nyttigt, så ska jag fixa det på sommarlovet, man mår så bra :)

Imorgon hoppas jag att jag får med mig lite trevliga människor till stan, väntar på svar från Amanda när hon har tränat klart :) Denna bild är tagen från hennes blogg.


Shoppingtur med Elin

Jaha, då var jag hemma då :) Det var egentligen inte meningen att jag skulle ha köpt något men jag kom hem med ett vitt linne (Gina), en blå tunnika (Gina) och en väska (HM). Fast det var riktiga ekonomiköp, allt under 400, tjoho :D
   På vägen hem gick bussarna (ovanligt nog!!) inte så passande, så vi stack in på willys och köpte lite godis för 10 kr på Elins kort, haha. När vi gick in fönstershoppade vi lite skor och klockor, mysigt, bara för att fördriva tiden. Där stod det också "näsa 50 kr" vilket vi fann otroligt roligt :)

Jag kollade nyss på fotboll för att det inte var Desperet Housewifes, det är så tråkigt att kolla på! Efter ett tag upptäckte jag vad det var jag låg och kollade på, och jag tycker verkligen inte det är roligt att kolla på sport. Möjligtvis innebandy..om det kollas med Tove :)

Och nu funkar såklart inte min bilduppladdning, so se ya :)

Mysig dag

Grymt mysig dag idag. Solen sken och vi har tagit flera hundra bilder :) Måste laga mat nu för jag, Elin och Amanda ska vidare till Kista snart, här kommer lite pics.


Jag

Amanda, så himla fin!

Haha vet inte vad dom höll på med

Helena och jag

Elin matar änderna

Och lilla Helena :)

Tisdag

Jag gjorde våfflor till frukost, mums :) Nu har jag käkat det asmycket känns det som, haha. Efter kollade jag på vakna med the voice, det har jag börjat göra under praoen, det är faktiskt ganska kul. Fast jag går därifrån när dom spelar någon låt, det pallar jag inte höra.
   Nu har jag plattat håret och ska bara sitta och slappa ett tag tills vi ska dra iväg till Elin, naajs!


Puss

Jag har pluggat SO, woho!

Gud vad jag inte klarar av att hålla mig uppe på kvällen, hahaha. Jag är så himla tröööött. Ska hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen, det låter väldigt lockade för min del tycker jag :)
   Imorgon ska vi iväg till Elin och mysa i solen. Jag hoppas iallafall att det blir sol! Idag var det inte lika varmt som i lördags, då gick jag runt med shorts och linne och idag har jag gått runt med jeans och tjocktröja. Men jag är glad att snön är borta iallafall! 
 
Adios


Bild från bröllopet, jag och mina kära systrar :)

Strawberry red

Hahaha, igår var ju lite kul asså. Jag och Tove tog med oss en fotboll till lundskolan, och så hittade vi en där också. Så vi började köra någon trevlig liten tävling och det visade sig att Tove var bättre på fotboll än mig (!!), vem kunde ha gissat det? ;o haha, iallafall så kom jag på den smarta ideén att vi skulle lägga upp bollen på en stolpe typ, och sparka den därifrån. Jag tar sats och sparkar och råkar, konstigt nog, sparka rakt in i trästolpen, jag missade bollen och träffar själv stolpen. Jennifers klantighet visar sig, hahaha. Och min förmåga att inte tänka på konsekvenserna om det går fel, men det gjorde inte så ont iallafall, tur det! Och Tove träffar såklart bollen helt klockrent :)

Nu tänkte jag visa lite trevliga bilder på min jacka..om nu bilderna någonsin laddas upp. Det är något fel så min dator väljer att ladda upp 800 bilder fast jag bara ska ha två, men visst. Jag får sitta och vänta ett tag och sen radera massor, suck..

Jag funderar på att cykla till Outlet också och hämta mitt papper som inte blev ifyllt från praoen. Men då måste jag göra mig i ordning + att jag inte orkar cykla. Jag får väll se fall jag åker eller ej, big decision!

  
 
Inte så vackert osminkat ansikte, haha.


sol, sol, sol

Jag har köpt en jacka, wohoo! :D Igår kollade jag först på innebandy i viksjö hallen sen stack jag vidare till outlet. Där hittade jag en röd jacka, det känns väldigt vågat för att vara mig, hahah. Efter det träffade jag iallafall Tove, vi gick till Lundskolan och sen till Handlarn, när vi kom hem slängde vi oss i soffan och Tove var helt död efter våran promenad, hahahaha.
   Idag hoppas jag på sol! Ska ligga hemma och slappa och det är inge roligt att göra om det inte är sol :) Annars kanske jag drar till jakan för mig själv och tittar runt lite, är i behov av kläder.

The red jacket kommer later. Och numera har jag helt plötsligt fyra stycken jackor i hallen som är mina, nyss hade jag en. Men jag har köpt en, fick en av min syster och en av min mor, plus min vinterjacka, haha.


käkar djungelvrålklubba, en klubba som vi hittade förra sommaren, i love :)

Fräknarna ploppar fram när det är sol :)

Jag får fräknar när jag är ute i solen ett tag. Och det är vad jag har varit idag, hihi mysigt. Det ser man på alla bilder i Thailand också, gud vad jag ser hemsk ut på dom, hahaha.
   Men usch usch, kollade nyss på Robinson och såg vad som skulle komma nästa avsnitt, och det avslutade med en sak som såg värsta läskig ut och nu fick jag bara ont i magen..Påminner mig om filmen som jag och Emma såg hos mormor och morfar  i sommras, fast vi vågade inte se klart hela för den var ju verkligen hemsk, oj oj.

 


Resultat av när Jennifer leker fotograf, det går aldrig särskilt bra, hahaha

Mitt hår soltorkade

Hihi vad härligt med sol! Jag blir så lycklig, har legat ute sen klockan 11 (:
   Inte lika härlig var matchen..Vi förlorade, fast vi spelade ganska bra, vi kunde ha spelat bättre och då skulle vi lätt ha vunnit, deras mål var skit mål och några gjorde inte så bra ifrån sig (a). Tårar kom i mina ögon, men när tränarn påminde oss om att vi hade klarat vårat mål, att vi var uppe i division 1 och att vi ska åka till Västerås tillsammans om några veckor så försvann tårarna snabbt.
   Idag blir en riktig lugn dag. Pappa och mamma stack iväg och spelade golf men jag orkade inte följa med så jag stannar hemma och har det bäst ute i solen.

Jag tycker synd om mina gossedjur. Jag är ganska konstig har jag kommit på, haha. Jag kan inte lägga ner mitt älskade lejon på golvet under natten, jag tycker synd om honom så han får jämt sova i min säng. Ett tag hade jag typ 10 stycken gossedjur nere i min säng, efter ett tag tröttnade jag och la upp dom på vinden, men då tyckte jag synd om dom, väldigt mycket. Jag är knäpp, men jag kan faktiskt inte lägga upp Lennart på vinden. Jag fick den på gröna lund, ja, och den är trasig överallt, ja. Men han får fortsätta ligga i min säng. Tänkte att ni kanske ville veta det :D hahahahah


Don't have the time

Hinner inte blogga idag :) Ska hoppa in i duschen och sen ta bussen till Tove. Ha  en trevlig kväll!

Det går inge bra :(

Emma har startat någon ny blogg nu för mig? så jag råkade skriva allt där först, haha.

Jag har följt dagens plan som jag skrev igår, haha. Förutom att sola..det som jag ville mest. Men men, jag sitter just nu och försöker plugga, ska hitta fakta om Kirgizistan vilket inte är det lättaste. Jag är helt enkelt för trött för att fortsätta, och jag skulle ju sova tidigt så jag tror att jag hoppar i säng nu :).
   Emma håller för fullt på att fixa någon ny trevlig design till mig tror jag, jag vet inte riktigt hur det blir, msn dör hela tiden så jag vet inte. Kanske får se något fint imorgon.
   Ingen sockerkaka blev det, men en tigerkaka. Får se fall den går att äta imorgon..jag är ledsen att det är sista dan :(

Sov gott, gå och lägg er tidigt idag gott folk!

Dokumentär







Haha Emma dokumeterade mig när jag skulle vara lite smidig på klättersaken, jag kom iallafall upp! :)

Bapapa badabapapa

Jag orkar inte skriva så det blir en skitsak som Emma och Sandra gör hela tiden ;p denna tagen från Emma. Lunch idag blev på donken med Amanda och Johanna, trevligt trevligt :) Vincent har jag sett, och Danne, Johan, Victor, Patrik, sen ingen mer tror jag :)
Jag kommer från: Sverige
Jag är just nu: väldigt fult klädd
Hur gammal är du: 14
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om många människor
Jag samlar på: roliga saker
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: ja det är klaaart :D
Vilken tid gick du upp idag: tio över åtta
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: japp, och sockor :)
Hur svarar du i telefon: "Halluu"
Är du ensam nu: Familjen är hemma
Vad ska du göra ikväll: Plugga
Vad ska du göra imorgon: Praoa sista dagen :(
Var vill du bo när du blir stor: USA eller Sweden
Är det okej att gråta: Nej absolut inte!!! (?)
När grät du senast: Den 8/2
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar
Laddar du ner musik och film från Internet: Självklart inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa och resa till Australien :)
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Noo
När går du upp ur sängen på en helgmorgon: Halv sju
Vill du gifta dig: Gärna
Vill du ha barn: Väldigt gärna
Solar du ofta: så ofta som jag känner för det
Är du bra på att laga mat: HAHA, fråga nån som känner mig
Gillar du att dansa: Ja, jag och Emma shakar loss varje dag, alla njuter!
Är du flygrädd: Nej inte så värst
Hur vig är du: Vigare än emma iallafall!
Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk eller dagenefterfanta
Vilken är din favoritglass: Isglass
Tror du på ett liv efter döden: Kanske
Tycker du om sushi: Halvt
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn
Lever dina föräldrar tillsammans:
yes
Är du morgon eller kvällsmänniska: morgonmänniska
Vilken ögonfärg har du: grön, grå, blå, nånting
Vilken hårfärg har du natuligt: Blond
Vilka hårfärger har du haft: Blond
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Bara om det behövs
Är du beroende av något: Det tror jag inte
Hur ofta tränar/motionerar du: 5 träningar, 3 som ger motion, någon match då och då
Senaste låt du hörde: Britney Spears, seek Amy , eller nåt sånt
Vad gör du på helgerna: oftast innebandy
Brukar du bädda sängen: Ja, jag är grym
Hur många timmar sover du på en natt: 10
Senaste bok: När man älskar något annat
Har du kysst någon under den senaste veckan: Haha, vilka personliga frågor XD Nej
Vad var det senaste du sa: "jobbigt"
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja, skulle väll vara trevligt med en flytt, men jag trivs bra här också
Vem kramade du senaste: Emma
Saknar du någon nu:
Hur många lampor har du i ditt rum: Två
Vem ringde dig senast: Orkar inte kolla
Gillar du att slåss: Jag kör boxningsfight varje lördag
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur och pollen
Var du glad igår: Japp
Vad är din favoritfärg: Lila eller ljusblå
Sminkar du dig: Ja

Det var ju lite roligt faktiskt :)

sugarcake

Sådär, har gjort lite SO nu. Det går ju faktiskt framåt om man bara jobbar på lite, och det blir väldigt intressant när man väl sitter och läser allting. Jag är långt ifrån klar men det känns bra ändå.
   Har precisly duschat och ska kika Greys om en halvtimme. Innan det ska jag ta det stora beslutet fall jag ska plugga ännu lite till eller sätta mig och kolla på roomservice. Det blir nog roomservice, haha.

Dagens planer imorn då:
PraoSOOOLA :D
baka sockerkaka till min kära "kollegor"
plugga
sova riktigt tidigt :)

Jag kommer sakna det där jobbet väldigt mycket känns det som..Inte just sakerna jag får göra dårå, eller jo dom också för det är väldigt kul att träffa trevliga kunder och också att larma och så :) Men framför allt människorna, dom har ju varit skitroliga, jag måste skaffa något jobb där sen :D Hihi, fast jag har redan sommarjobb -.- Och så kollar jag lite på fall jag ska börja dela reklam igen, men då jävlar ska jag ha högre lön än förra gången annars vägrar jag!

Bara två dagar kvar :( sorgligt

Puh! Dagens träningspass: cykelturen hem. Fy sjutton vad jobbigt det var, oj oj, mjölksyra i låren hela vägen och backar över allt. Vägen hem är som en berg- och dalbana, mest berg dårå..Jag ska inte längre klaga på vägen dit :D
   Idag är det pluggdag, ingen träning för min del så det är väll bara att sätta gång. Vi hörs senare, nu ska jag käka våfflor (tredje gången denna vecka, haha) BYE

Jag går in i lagret och ska hämta en headcover (som man sätter på klubbhuvudena). Jag frågar om hjälp och lagerkille nr1 går och hämtar en, men den är för liten.
Jag säger: Den är nog lite för liten..
Lagerkille nr2 säger: Jennifer!! så säger man inte till en kille!
 

En vacker dag med Emma

Woho min data funkar! och bilderna fanns kvar, och det är soool. HAPPY :)

 
Jag blev förvånad när Emma kom upp i trädet :D
 
 
Jag är grymt smidig, ska inte visa resten av bilderna på den där klättersaken, hahaha.
Sådär, ett litet smakprov, varsågoda. Alla njuter säkert :)

RSS 2.0