Gosh I Miss This


haha jag var bara tvungen

"Es una skandalia bbbbbbeinte y tres"

HAHAHAHHAHA :D ingen fattar förmodligen, utom Sandra

Paus från bloggen

Jag tycker att det är tråkigt att skriva, jag orkar aldrig skriva och jag skriver enormt tråkiga inlägg :) Får se när jag skriver igen, kanske imorgon om jag känner för det, haha. Puss och adjö <3

Viasat Golf - inte bra!

Heeeeeeeeej. Jag sitter här hemma och nördar golf på tv, jag visste att den där kanalen inte skulle vara bra för mig! Plus att nu håller Europa på att förlora mot U.S.A så då blir man bara lite deprimerad.
    Jag har gått caddie åt pappa idag, h45 km, han spelade bra första sju, sen sprack det (om någon ville veta). Imorgon blir det skola igen, A-lagsdag, jippi! Dom dagarna är alltid så jäävla tråkiga, men bättre än lektioner antar jag..?

Nu ska jag vara nyttig hela veckan, en nyttig vecka har jag igen! :) Kanske är lättare nu när det inte är sommarlov, förra gången sprack det efter 3 dagar kanske. Usch, inte bra alls.


Tråk lockar fram lite andra sidor

Hejsan fejsan. Idag har pappa spelat km, han gick vidare så imorgon åker jag nog med honom och går lite caddie :) Idag har jag inte gjort någonting, vilket varit otroligt trist. Varit hemma med mamma hela dagen, på kvällen kom min syster och Tobbe och dom käkade här och vi åt tårta och lite sådant. Jag har varit på riktigt födelsedagsfirande humör idag iallafall, haha. Imorse gick jag upp och gjorde lite frukost på sängen till mamma, det var bara jag hemma så jag fick sjunga så vackert själv. När det blev tårtdags gick jag ut i köket och lärde mig hur man gjorde kaffe, samtidigt som jag letade upp några ljus och en liten blixt (från Grekland, 8 år sen ungefär haha) och satte i tårtan. Roligt har det varit faktiskt :) Emma visade mig en bild också på något pärlhalsband som tydligen jag hade gjort (?) så då blev jag sugen på att leka med pärlor och tog ner den dammiga kulasken från en hylla och gjorde lite halsband och armband, inte så snyggt faktiskt haha :D Men när jag har tråkigt blir jag alltid en aning kreativ av mig, börjar skapa massa skit.

Nu är jag skittrött, blir det av att bara ligga hemma hela dagen (och göra halsband), får se om jag finner sängen snart hehe.


Dammen hos mormor och morfar, passar väldigt bra in här! :)

Winnerss

Hallojj, jag ligger här i soffan och slappar galet med min mor, hon fyller år idag :)

Igår spelade jag och Ida foursome, vi vann mot två dumma grabbs, riktigt najs! Ida slog en boll som låg i vattnet och allt för att rädda oss :) Nu är jag sugen på glass, se you later alligator

Hejsan

Springningen var jobbigt..men det visste jag redan innan jag gav mig ut :) Idag var vi bara 3 stycken som sprang, förra gången slog vi rekord med 8! Vi sprang två varv, jag genade på andra varvet men dog i backen ändå (a) Imorgon blir det skola igen, uschan puschan. Efter den måste jag hem fort och sen ska jag åka och spela foursome med Ida, hoppas det går bättre för oss den här gången än förra haha :) Det går säkert bra. Nu måste jag fixa min grejeer, puss och kram.

Springning.....igen

Bläää, idag började skolan. Vi fick vårat schema och fick lyssna ett litet tag inne i aulan, sen stack vi :) Vi flickor gick och la oss i gräset på vallen och snackade lite. När vi blev hungriga tog vi en tripp till lilla Ica, dock hade bara Elin och Amanda pengar, och Amanda (m co) tappade vi bort efter ett tag :) Vi stack hem och åt och efter det gick jag till Helena där vi bakade en liten kaka, på vår promenad senare träffade vi på Hanna så vi gick till henne ett tag och hade lite roligt :) 
   Snart ska jag ut i spåret igen..suck! Jag orkar inte, haha. Vart tog min träningsglöd vägen? Who took it?


Hanna och Helena för flera år sen (det var den enda jag hittade (a))

Mami, I Don't Want To Go To School

Om bara några timmar är sommarlovet slut, och jag sörjer :( Det är förmodligen inte så jobbigt som jag tänker att det kommer bli, men jag tänker bara på dom långa spanskalektionerna vi kommer att ha, dom jobbiga SOlektionerna som jag inte kommer fatta någonting av, dom dumma matteproven vi kommer att ha som jag inte kan komma högre än VG+ på (visst det är inte dåligt, men det blir lite tjatigt efter 6 prov irad..), dom bajsiga bild óch slöjdlektionerna vi kommer ha, den långa viksjöjoggen, alla OK-varven, åååh jag orkar inte :( Kan vi inte bara få sommarlov liiite till?


Jag hoppas bara nian blir lite mindre jobbig än åttan, det har jag hört..

Så jävla söt :)

Haha jag älskar det här klippet - http://www.youtube.com/watch?v=4kYWgbv0Nng

Yeah

Wiiiiie jag är så glad nu :D Ett par byxor som jag ääälskade förut som var min syster men som hon tog tillbaka sen, dom har jag fått tillbaka nu igen, haha. Men första gången jag testade dom så fick jag inte på dom, men nu jävlar så gick dom på! Och jag är lycklig lycklig lycklig :) Nu ska jag måla mina naglar, sen en tripp to Kista, min käre syster orkade inte åka till staden (:


Ett tag sen :)

Skola :'(

Det är skola imorn :ooooo paniiik! Jag vill inte börja skolan, vart tog sommarlovet vägen? Från att vara ute och spela golf och njuta varje dag till att sätta sig vid skolbänken och börja med lektioner redan på TISDAG! Usch och blä på det.
   Idag ska jag iallafall försöka få lite nya kläder till skolstarten. Vi hörs, puss och kyss.


Outside the stupid school :(

Haaard work work

Ah gud, det är inte kul att vara otränad iallafall, det är en sak som är säker! Stack ut och sprang med laget idag, ett varv på 2.5 kanske? det är inte så långt, visst. Men efter det skulle vi springa 10 st intervaller på några hundra meter, jag höll på att dö. Förra sommarn låg jag först hela tiden, nu låg jag bland dom sista. Och innebandyträningarna börjar nästa vecka, skam på mig!

På tåget händer en hel del konstiga saker har jag upptäckt nu i sommar, Emma har varit den som fått reda på alla dom via små sms från mig :)
I luckan : Vart ska du?
Mannen: Ingenstans
Luckan: va?
Mannen: Ingenstans
Luckan: jaha..men eh..det finns inte
Mannen: Nähä

och så gick han därifrån, hahaha?


Moppäääbrudar idag! Det började spöregna på vägen dit så Ida blev helt dyngsur och jag satt som tur var bakom henne så jag blev bara blöt på mina ben, men det kändes som hagel. (Väldigt vacker bild förresten :)

Hej min blogg är sämst :)

God morgon, god dag. Snart ska jag ta bussen till Ida, vi ska träna. Ikväll kommer min kära syster hem, så imorgon ska jag försöka åka och shoppa med henne :) Måste också rensa mina byrålådor för där är det fullt med skräp. Jag skriver väl kanske något tråkigt när jag kommer hem,  vi ses.


Sista golfdagarna

Hejpåre! Jag har varit ute och spelat med Hanna idag, det gick inge vidare bra, men kul var det! 27 hål gick vi faktiskt kom jag på nu efteråt, på lilla banan ett litet varv också :) Imorgon blir det träning med Ida, träna t5 och drive behövs! Jag slänger väl in något fint inlägg då, sov gott.


2000

Godmörgon på er, mår ni små människor bra? :) Jag väntar på att Hanna ska komma hit (om en halvtimme) såå ska vi åka till golfklubben och lira lite boll liksom.

Men vet ni? Jag har tänkt på en sak, jag har ett svagt minne om att jag och Sandra kan ha diskuterat det någon gång förut också på väg till/hem från skolan, haha det är då våra djupa samtal äger rum :) Inte för att det här var så djupt..men iallafall. Vi levde när året ändrades från 1999-2000, och det är ju väldigt stort! Men på det nyåret så visste jag knappt vad som hände, jag kröp under sängen när fyrverkerierna startade för att vara sällskap med Pysen. Jag drack mjölk till den fina måltiden och satt jätteutråkad medan dom vuxna pratade glatt. Ett nytt milenium och jag märkte ingenting, förutom det att markolio sjöng sin låt "milenium 2" och att jag, Sandra och Jasmine bytte massa gula klistermärken där det stod "2000" på. Jag skulle vilja fira det nyåret på nytt, när jag är lite äldre :)

I'm a bad blogger

Jag är dålig på att blogga, jag vet. Jag tänker helt enkelt inte på att sätta mig framför datorn helt enkelt, tills jag behöver göra något då jag gör det och sen börjar kolla in andras bloggar. Då kommer jag på - jag har ju också en blogg! Men dock inget intressant att skriva..Imorgon ska jag spela med Hanna på Bro-Bålsta, det var länge sen jag träffade henne! På tisdag kommer min syster hem från Magaluf, så då ska jag genast tvinga med henne på shopping :) Jag behöver verkligen åka och shoppa, men jag vill inte haha. Jag har börjat tycka att det är tråkigt, kan ni fatta?
En annan sak som är tråkig är min blogg, inga bilder eller någonting, bara massa skittext, usch och fy på mig!

Scary stuff

Hey you. Kräftskiva här hemma, kräftor är faktiskt rätt så ätbart :) Bara äckligt att hålla på att skala och allt. Dom äldre börjar bli lite smått berusna nu och det är så kallt så jag behövde ta en paus inne. Satte mig vid datorn och berättade dom TVÅ läskiga sakerna som hänt idag. En halvbrand och en näradöden-upplevelse ! Men det orkar jag inte skriva om, kyss adjö :)

Kräftskiva

Hej svej :) Sitter här, nyduschad och taggad inför kräftskiva, haha. Mitt hår har jag gjort till mittbena vilket känns lite konstigt, men man måste ju prova något nytt ibland (nöjd nu Sandra?) :) Sandra försökte få med mig på The Voice grejen men jag diggar inte riktigt den musiken, plus att det kommer vara smockfullt och jag vill vara här och käka lite kräftisar :) Nu ska jag sminka mig, gästerna kommer om en halvtimme. Tudeluuu

Veckans blogg

Oj, visste inte ens att jag var med på något sånt, men nu får ni rösta :) Rösta här nummer 74

Mys

Jag är tröööött. Igår spelade jag match mot Nacka, Vi vann två matcher och spelade en lika, nu är vi nog vidare :) Sen fick jag stressa mig iväg hem till Emma där Sandra och Tove väntade. Vi satt och flummade och kollade på Eva och Adam, hahah den var riktigt rolig faktiskt. Idag åkte vi hem rätt så tidigt och då gick jag hem och somnade direkt. Nu är jag trötter och väntar på att mamsen och papsen ska komma hem så det blir lite middag (a) haha jag är för lat för att laga själv.

Men tack för en mysig liten kväll och övernattning flickor! :)

Jakobsberg, here i come!

Tjohejsan. Jag sitter här och väntar på att mitt fula, dumma bajshår ska torka. Jag blev så arg på det att jag skrek i bilen igår, mamma lovade att boka en klipptid :) Nu ska jag iallafall till jakan en snabbis och shoppa lite linnen som jag använder heeela tiden och lite smink. Then i will go to Nacka, där jag ska spela tjejligan match, najsbajs. Ikväll ska jag väl sova hos Emma antar jag, med Tove och Sandra myys! Talk to you later, bye.


This is why im hot

Hej och hejdå

får jag säga så? Jag orkar inte skrivaaaa :) Jag har spelat tävling idag, blablabla, slutpratat om det. Imorgon ska jag träna, ut på banan med Ida, och sen träning. Dagens slutsats: Linda är grym!

P.S I love you

Hey you. Idag har vi spelat in, skulle först spela med Viktor, Adam och Örjan men Linda bytte som tur var in sig i vår boll. Vi var inte dom mest seriösa kanske, men nu har vi spelat in den. Imorgon är jag nöjd om jag spelar okej bara, behöver varken vinna eller gå vidare faktiskt, bara jag spelar bra :)

Jag har precis kollat på filmen P.S I love you, inte alls lika bra som boken, usch nej. Den var inte så värst sorglig heller, fast sen satt ju jag inte i värsta bästa stämningen heller men nej, den var lite av en besvikelse!



Adjö

Ibland är det kul

Haha det var lite kul idag, jag blev bjuden på fest! Två killar gick upp för backen mot kiosken, jag såg att dom var unga och spanade in dom lite när dom kom närmare. Dock var ingen av dom särskilt snygga. Dom köpte lite korv eller nåt och gick och slog ut. Efter ett litet tag kom dom tillbaka och sa att dom behövde människor till en fest som skulle vara ikväll, hahah. Om någon skulle varit med mig kanske jag skulle sagt att jag skulle komma, men istället avslöjade jag min unga ålder vid 14 och 18åringarna fick stora ögon och stack ganska fort, hahaha. Lite roliga saker kan minsann hända när man står i den lilla dryga kiosken. En banvärd satt med mig också och så kollade vi på alla som spelade km, grattis Emil och Natta som vann! 
  Imorgon blir det inspel på Haninge, tävling på tisdag. Nu ska jag kolla golf, Go Tiger!


Haha jag ser ut som en riktig tönt :D Från förra tävlingen, nu har några av oss gått vidare och ska spela på tisdag.


tjalala

Vincent: (pratar)
Vikarie: Vincent, var tyst nu!
Zacke: Haha han lär sig namnen på bråkstakarna först
Vikarie: Zacharias..

Haha. Nu ska jag först ta en tripp till Jakan, sen bär det vidare till jobbet. Hörs ikväll efter min kämpiga arbetsdag :)

Someone stop the time?

Jag behöver ett längre sommarlov. Nu när jag ligger här ute på altanen och solar så kommer jag på en sak, jag har knappt gjort något "somrigt" alls under sommarlovet. Det har gått alldeless för fort. Första doppet i år tog jag i augusti, första doppet förra året tog vi väl i maj-juni nångång när vi alla cyklade ner till Lövsta. Jag har fortfarande kvar mig bikinilinje från Thailand (i februari) för att jag knappt har solat någonting. Jag har spelat massa golf, och jag älskar att vara på golfklubben, så det ångrar jag inte. Men dagarna har bara gått förbi och jag hinner inte med helt enkelt!

Nu ska jag njuta av solen medan den fortfarande finns, om ett tag måste jag åka och jobba. Men det kan vara mysigt det också, om det inte kommer några och jag får sitta ute med min bok. Pusshej, jag saknar er mina små vänner!








Hemma nu!

Från kära Leksand, där är det väldigt mysigt! Galet bra väder har det varit, men det kanke det har varit här också? :) Vi har solat, golfat, badat (!! första gången i år i Sverige) och spelat kort och tvspel och massa sånt. Jag, pappa, mamma, Jessica och Tobbe kom dit på söndagen, på måndag kom också farbror Sören och kusin Melina.  Vi har haft massa besök av änderna och jag har både sänkt mig och höjt mig. Jag har blivit sönderbiten av myggen också, helt sjukt! På en golfbanan kryllade det av dom, så när det var stekande hett behövde jag sätta på mig regnbyxor för att inte bli mer biten.

Precis innan vi skulle åka ringde restaurangen mig och frågade om jag kunde jobba imorgon, så då blir det ut till golfklubben igen. Ska försöka hinna träna ltie innan också, det behövs!


Alla små änder + min kusin. En and var halvblind och haltade, stackars liten :(

Leksand

Hallojsan. Jag sitter här framför datorn fast jag egentligen skulle behöva packa klart, men vi har ju inte sagt någon tid vi ska åka så man kan bara softa runt lite :) Jag ska till Dalarna nu och vara borta en vecka, spela en tävling där men det är bara jag och en till anmäld haha. Ha det bra här hemma, hoppas på värme! Vi hörs när jag kommer hem, puss.

Packa Packa

Nämen tjaaaa :) Jag kollade precis på Djungel George, det var ett tag sen. Men bra tajming, för flera år sen när vi var i Dalarna och det regnade varje dag så satt vi och kollade på den minst 5 gånger, lite kul att se den nu igen dagen innan jag åker!
   Jag och Emma har plockat blåbär idag, det fanns en himla massa. Sen käkade vi upp dom fort som fan haha, men det var det värt, bara man sockrade dom lite (a) Jag har fått låna två böcker och en film av henne till denna vecka, tackar!
   Nu måste jag packa, vet inte riktigt vad jag ska ta med mig. Farmor sa att det var på väg en värmebölja hit så det är ju najs! Jämna ut min otroligt snygga bränna lite kanske?

Jag bloggar väl kanske imorgon, så vi hörs då. Nu är det dags för packning, suck..


Inte riktigt dom här böckerna igen, dom tog jag med mig till Thai :) fast dom tog slut riktigt fort..

Emma orkade inte plugga



Det löste sig när jag ryckte in!

Cleaning time

Städtanten Jennifer rycker in. Jag har städat hela morgonen, eller från klockan 10 typ. Sorterat och rensat en massa filmer och allt, nu är jag klar med det mesta, behöver bara dammsuga hela huset typ, haha. Runt ett nåt kommer Emma, det är ju tråkigt regnväder så jag vet inte vad vi hittar på, kanske kollar på dom numera välsorterade filmerna :) 
   Nej nu ska jag dammsuga och sen laga till mig lite mat, länge sen jag åt lunch hemma känns det som!


RSS 2.0