Lite underhållning i väntan på badrummet

Borta eller hemma - Hemma
Kladdkaka eller cheesecake - Kladdkaka
Regn eller snö - snööö :D
Silver eller guld - Silver
Orlando Bloom eller Johnny Depp - Johnny Deppish
Turkiet eller Grekland - ´hm..Grekland?
Twilight eller Harry Potter - Twilight
Dyra eller personliga presenter - Personliga
Sex eller kärlek - Kärlek
TV eller dator - måste nog säga TVn
Jul eller påsk - Jul
Bad eller dusch - dusch
Nagellack eller läppstift - Nagelack
Berg och dalbana eller vattenbana - Vattenbana, mihi
Jordgubb eller hallon - Jordgubbaar
Klänning eller kjol - Klänning
McDonalds eller Burger King - McDonalds i think
Sött eller salt - Beror på
Jay Z eller Eminem - ingen tack :)
Gina tricot eller H&M - H&M
Sthlm eller GBG - Vetifan, måste väl säga sthlm antar jag
Edward eller Jacob - Who?
Christina Aguilera eller Lady Gaga - Gagggga
Smart och olycklig eller dum och lycklig - Dum och lycklig
Att alltid gå runt och va olyckligt kär eller att aldrig bli kär - vet inte asså
Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa - chipsen förmodligen, även fast jag gillar dom mycket, hahaha :)
Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha riktiga vänner - Vänner är viktigt

Sista dagen av år 2009

och jag spenderar den med städning, rensning av garderob, strykning och lite pynting. Ikväll kommer en himla massa människor komma hit. Jag kommer att vara med under middagen och sen sticker jag iväg till Hanna och Helena.
  Det känns bra med nyår tycker jag! Jag ska försöka ha ett godisförbud och jag gillar att man har chansen att få en ny start på allting. Så Gott Nytt År! Gör det till ett underbart år :)


Och årets höjdpunkt går till...:


Thailand. En helt underbar resa förutom sista dagarna då jag fick öroninfektion typ!


I have climbed the highest mountains

Alltid när man kommer hem från sådana här cuper så känns det alltid så tyst och tomt. Jag ville tillbaka redan när jag slängt in mina grejer på mitt rum och lagt mig i soffan. Men jag kommer nog bara vilja åka tillbaka idag och imorgon kanske, sen är det över, haha :). 
  Vi har iallafall spelat helt okej. Åkte ut i kvarten, och allt jag har att skylla på är sista gruppspelsmatchen som gjorde att vi inte vann gruppen. Dom gjorde mål 14.39 så det stod 3-2 till dom och gjorde att vi fick möta ett svårare lag i kvartsfinalen. Förutom dom sista 20 sekunderna den matchen så har cupen varit riktigt bra. Jag är nöjd. Nu är det hela 8 dagar kvar tills jag får träna innebandy igen, jag måste nog hålla igång lite därimellan känner jag! Men jag vill spela mera, kändes bra att vinna lite istället för fucking div1 och dj som vi verkligen inte kan hantera. 

Nu ska jag sova. Riktigt sådär jättemycket sömn har man ju inte fått på madrasserna i det lilla klassrummet som tillhörde 1a, haha. Jag låg ifs skönt men det var svinkallt och jag var hungrig och kissnödig! Nu vet ni det :) Haha, sov gott.  

27/12 - 29/12

Packning, packning, packning..det är för jobbigt för mig! Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig och blir alltid rädd att jag har glömt en massa. Imorgon åker jag till Storvreta för innebandycup för er som inte visste det :) Och jag börjar min packning nu, grymt. Eller ja, egentligen för typ 2 timmar sen men jag har sprungit i pauserna på en film på TV så jag har inte hunnit med så mycket, hehe. Nu måste jag fortsätta, adjö!


Någon cup någon gång :) pusshej


Is that me?



Jag blir nästan rädd för mig själv. Och kolla mina händer, gråa! Happy Halloween


Gingerbreadhouse




hahaha pepparkakshus by me and Tove tovelito. Aldrig sett något finare!


Vi ska sy och vi ska klippa

Gud vad trött jag är! Dagen igår gick skitfort, paketöppning, kalle, massa mat och lite spel, det gamla vanliga :) Fast alla som jag brukar fira jul med var inte där men det löste sig ändå. Julafton var toppen, och imorgon kommer typ julafton #2 hemma hos min moster för att träffa dom som var på andra ställen igår. Sen på söndag blir det Storvreta, TJOHO! :D Idag - ingenting. En himla massa vänneravsnitt som jag fick i julklapp och lite annan tvtittning. Dock protesterade mina föräldrar nu att jag hade haft fjärrkontrollen hela dagen så dom tog den och satte på flickan som lekte med elden. Såna seriösa svenska grejer orkar jag inte med på juldagen inte! (är det juldagen idag förresten?). Så det blir datorn ett litet tag. Om bara någon i världen kunde vara lite rolig och uppdatera sin blogg eller nåt..!



Måste bara säga att jag verkligen diggar dom skrikande tonerna i låten, haha :D Lyssna bara från 2.00, så härligt pipande i öronen. Men tradition, och så jävla kul! Tecknade- och barnfilmer is the shit.


Sov sött

Jag kom nyss hem från Amandapanda där det var Baksmällan med en massa people, mysigt mysigt. Och vet ni vad jag upptäckte på vägen hem? Ännu en god sak med vintern (förutom att det är kallt dårå) är att när man går hem på kvällen så är det fan ljust! Mitt hjärta dunkade inte i 270 som det brukar göra och jag var inte ens rädd, kan man tänka sig? Det är så ljust så det känns som att klockan är tolv på dagen istället för tolv på natten, naajs. Dock var det ju det där med kylan också som kan vara lite småjobbigt ibland men så mycket annat bra med det. Nej nu ska jag gå och sova, lika bra att göra det nu när jag är på gott humör :) Sov gott!


from school :) Känner att dom inte var sådär jätteberedda på att jag fotade, haha.


Bruner


Hittade en otroligt charmig bild från Helena bilddagbok (väldigt uppdaterad, haha). Helvetes i satangatan vad brun jag var asså! :O helt otroligt, nu är jag inte ens i närheten vafan. Thailand jag behöver dig!


Pepparkakshus

Tjulululu :) Vill ni höra lite om min dag igår? klar ni vill, eller ni har inget val :D
  Jag började hela alltet med att gå ner till ica för att köpa en bussremsa. Därifrån tog jag bussen tillsammans med Tove till stan. Där var vi i cirka 15 minuter tills Tove hade hittat sin present hon skulle köpa, haha. Då åkte vi tillbaka till kära gamla Järfälla och tog en tripp till Outlet istället. Där var vi i cirka 20 minuter kanske och jag fick hem en present. Efter det hade vi köpt massa pepparkaksdeg så vi åkte hem till Tove tovelito och gjorde ett pepparkakshus. Bland det fulaste jag har sett tror jag men det var riktigt kul ;D Värsta jobbet att få limmet att inte stelna ju, och Tove brände sig två gånger stackarn!
  När jag sen fick skjuts hem undrade Elin fall jag ville ut i pulkabacken igen, haha. Så dit gick jag efter middagen med en himla massa människor. Efter det var det så kallt så jag gick hem och tog en kopp varm oboy och la mig under en filt framför lite Vänner och Scrubs :)
  Jag var väl hemma cirka en timme igår, annars var det mest tåg och buss och hemma hos tove eller i pulkabacken. Idag istället har jag ingen aning om vad jag ska göra så det blir väl lite hemmasittande framför tvn probably.

Try to hide from my kiss

Tjena tjabba tjollahoppsan, allt bra? :) haha
Jag har precis legat och kollat på coyote ugly och vet ni vad jag fick reda på? Sången can't fight the moonlight kommer därifrån, det hade jag ingen som helst aning om. Eller jag tror det iallafall, det var så jag fattade det.
  Idag var det iallafall fystest hur som helst, jobbigt var det men jag lever. Eller det enda som var jobbigt var väl egentligen coopers i slutet, men det var riktigt jobbigt. När jag kom hem firade jag med att baka, haha vet inte vad jag firade men jag ville ha hallongrottor, hihi :) Men då gjorde jag en upptäckt till! Degen på dom kakorna är mycket godare än själva kakorna, dock liiite mer illamåendeframkallande, men ändå godare haha. Så hela intresseklubben antecknar minus Helena som redan har gjort det, hahah. 
  Imorgon ska jag shoppiloppa med Toetoe så jag måste sova typ nu så att jag inte sover hela dagen! Så sov gott


Snowman


Jag leker inte fotograf, haha jag ville bara fota snön, jag bryr mig faktiskt inte om den är ful eller fin, snön är fin hur som helst :)


Okej det var en mörk bild, men min mobilkamera är inte precis den bästa. Elin, Amanda och Helena iallafall :)


Vi ser det snöar, vad det är roligt, HURRA!

Herregud vad det snöar, helt galet :o Jag kommer inte ihåg att det har snöat såhär mycket förut någonsin, det tar aldrig slut liksom. Helt underbart, fan vad jag gillar det här asså. Det trodde jag aldrig, men det är så jävla härligt, så vackert :) Hihi, jag vill ut och åka pulka igen, så jävla kul :D Me love snow

Snön ligger tjock på gator och torg

Pulkaåkning för full fart har jag gjort denna kväll, haha. Eller jag hade ingen pulka så jag tog en plastpåse, dock gled den inte så bra så jag och Elin åkte tillsammans på Amandas tefat, hihi :) När vi kände oss lite kalla om baken så gick (jag och Helena gled) vi hem till Helena och drack lite varm oboy. Efter det ville några fler fillurer åka lite mer pulka så då gick vi tillbaka och åkte med dom också. Nu är jag hemma blöt och kall men otroligt glad, usch vad detta är underbart! :)
   Imorgon blir det fystest, herregud :o Så jag måste väl gå och sova nu för att samla lite energy, sov gott små snögubbar :))


Förra vintern, den var inte alls lika underbar :) Och Helena var brunhårig :O


Pausunderhållningen fortsätter efter pausen

God morgon, god morgon :)
Idag ska jag gå och kolla på en liten match med Helena och kanske Tove, Julia och Elin och jag vet inte vilka. Innan det skulle jag egentligen åkt och shoppat lite julklappar i outlet, men Helena skulle iväg på något glöggparty och när jag vaknade orkade mamma och pappa inte vänta så nu har dom åkt utan mig. Så nu är jag all by my self och har tid att plugga tänkte jag, hahah. Men vi har ju inget plugg, wohoo! Looooov! Pusshej :)



hahha från Lucia, Malin kör pausunderhållnig mellan showerna och det var grymt kul. Haha så jävla rolig hon är ;D


Christmassong by me and Sandra

Christmas day is near.
You don't have to fear.
That is just a bear.
Standing over there.

Christmas day is now.
That is just a cow.
I wonder really how?
The children will go wow!


HAHAHAHA grym sång. Skriven av oss på väg till någon match för typ 2 år sen? Grym säger jag bara!

Danke

Ooos, jag såg nyss att jag glömde skriva i förra inlägget att bilderna var tagna från Elin. Skäms på mig! Bilderna är tagna från finaste Elin :)



Jag är inte så intressant just nu så ni får nöja er med en bild på snyggingen där :)


You are great





Gårdagen spenderade jag med dessa söta flickor hemma hos Elin :) Vi körde någon julklappslek och spelade sällskasspel. På spelet var dom två fina flickorna på nedersta bilden mina lagkamrater, resultat: ont i halsen! hahaha, men fan vad jag har garvat, underbar dag!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska gå alldeles snart. Men tack för igår kära flickooor (:

Sista dagen i skolan idaaaaaaaag :D


Can't get you out of my head


Vet inte varför den är på mitt huvud helt plötsligt?


tänkte jag skulle sprida lite glädje

Även fast jag hade det här på mig idag:



Så kändes ändå dagen såhär:



Haha men efter en liten tupplur i soffan så lyckades jag tillochmed åstakomma (?) med en hel läslogg! Keep it positive


Blöö

Min vante har blivit grön. Denna dag har varit lååång. Och tråkigt. Och riktigt jobbig. Hemsk dag. Nu har vi dock bara 1 lektion kvar, sen säger hallå till friheten :) Behöver lite vänneravsnitt nu, i need some chearing up.


SNÖ SNÖ SNÖ

En underbar skapelse som orsakar liite för mycket olyckor!
När jag såg snön i lördags blev jag bara ledsen, men snö är fan underbart. För en vecka sen var snöälskare galna, nu är Sandra och Emma galna, haha. Det är så mycket mer underbart ute nu, kolla bara ut hur mycket mer ljust det är. Inte bara mörkt och slaskigt. Visst sommaren är bättre men snö är fan wonderful! I looove it.
   And no more snow for now. Hm..idag har jag haft träning. Måste vara en elak liten fillur och säga att vi suger, förlåt mig. Men ja. Idag har jag också gått i skolan. Lyssnat på väldigt vackra jullåtar på spanskan, haha. Äh vafan, har inget att skriva. Snö är bättre än regn. Sol är bättre än snö. Snö är bättre än tråkigt vårväder. Våren och hösten kan vi slänga i papperskorgen. Fast behåll min födelsedag bara :)


Ingen slår mina paint målningar!
På bildlektionen gjorde jag en vacker julgran som jag gav lite fjäskande till Ulla-Maj :D


Poesi på hög nivå!

"Om jag en bra kamrat vill ha, tror jag nog du passar bra" - Sandrejja mc'mejja

"Förälska dig ofta. Förlova dig ibland. Men gift dig för sjutton så sällan du kan"
- Annelie

"Solen skiner. Lärkan drillar. Ingen vet vem Jennifer gillar"
- Kan vara svårt det, haha. Filip

"Stolt som svanen på böljan den blå var lilla Jennifer när hon lärde sig att gå"
- Johan

"Jag önskar dig lycka. Jag önskar dig fröjd. Jag önskar dig en fästman, och sen får du va' nöjd"
- Anton E. Där skulle fan bilden varit med, för den var grymt målad!

"Fem gången fem är tjugofem. Älska pojkarna med kläm"
- Niclas

"Om du möter en groda på livets stig, nyp den i örat och hälsa från mig" - Daniel

And ofcourse the grand final, bästa någonsin. Passar in som en smäck! Från Love:
"Hela söderköping luktar bränt, alla undrar - vad har hänt? Jennifer svarar helt kavat: Det är jag som lagar mat" 

HAHHAHAHAHA. Alla dessa dikter har jag hittat i en bok från 2:an gissar jag på. Alla fick gå runt och välja en dikt ur diktböcker och sen skriva in i varandras böcker. Fan askul att läsa, och jag och Emma garvade på oss när vi läste den där sista. Shit, det är fan jag.

Det finns en vägg men du kan inte se den

Vet ni vad duktig jag har varit? Jag har laddat upp bilder (!!!), amazing, typ första gången på vääldigt länge. Men nu har jag gjort det, först funkade det som vanligt inte så jag var nära på att ge upp men sen så, dock kom några bilder från i somras med också, hehe.
   Vi har iallafall lååång håltimme, eller ja jag, Sandra och Lillmatte iaf. Vi hade ingen bild och har ingen spanska, och imellan dom är det lunch, så tjoohoo! Får passa på att läsa ut min bok nu kanske, det måste jag göra :)



påväg hem från skolan nu i hålisen (:
Have a nice day!


I had to go throw it away


(tagen från Elins blogg, eller viksjoskolan.nu haha)

Idag slog det mig att detta förmodligen var mitt allra sista luciatåg någonsin som jag medverkar i. För jag menar, jag lär ju inte gå med i något sådant frivilligt, varför skulle jag? Jag är ju inte direkt bra på att sjunga, haha. Men det här var iallafall skitkul! Mycket roligare än förra året. Även fast det var extremt jobbigt att stå upp så mycket och länge hela dagen så var det deffinitivt värt det. På sista konserten med extranummrena och allt, det var apkul. Jag vill göra det igen nu när det är över. Då längtade jag bara till den sista låten för att jag var så trött hela tiden. You don't know what you got, till you're missing it a lot, hahahah.

Enough om lucia nu, nu är det ämnet avslutat och avbockat. I veckan är det dom allra sista lektionerna, wohooo! Innan dom måste jag VERKLIGEN göra min svenska, gud vad jag skiter i den hela tiden! Känner nästan inte igen mig själv :o Får ta och göra lite av den nu kanske. Imorgon blire shopping med Tove någonstans, vi kan inte riktigt bestämma oss vart, haha :) Sov gott


Emmmaaaaaaaaaa



Empotempolemposempo ligger i min säng och kollar igenom bilder :) Då blir hon ju automatiskt skyldigt mig ett uppläggande av en söt bild från i juni (:


I'm driving home for christmas

5 timmar går extremt långsamt när man har tråkigt..kan inte klockan bli fem bara så jag kan få gå back too school :)

väckarklocka 05.20

Tjena snyggingar :) Jag sitter här hemma som i en håltimme, hihi. Vi har haft tre föreställningar idag, på varje gick något fel. Hahahah men det har varit kul, ikväll ska vi tillbaka för två föreställningar till. Sen är det slut :( Hahaha det var lite kul på sista föreställningen, på den första och andra hade först en viss trummis spelat fel, hahaha, och på andra började lucian brinna typ, lite småläskigt sådär. Sen på tredje så tänkte vi ba "woho, allting gick bra och inget gick fel" och vad händer då? Jo när en tjej ska gå ner från ställningen trillar hon och kan inte resa sig upp. Några lärare behövde hjälpa henne bort och ta henne därifrån för att hon hade ont i foten medan vi andra stod där och fortsatte sjunga och försökte hålla oss från att garva :D Men hon mår bra nu och vi kunde slutföra vårat tredje tåg, haha :)

HAHA lite roliga saker måste jag ju bara skriva här från ingenstans, bara för att jag vill skratta lite åt dom igen :)

På TV: "Spela våra roliga spel och ta del av vår spännande chatt" - chatten : Ja! Jag vann!, GG, Kul, grattis!  HAHAHAA riktigt spännande. 
 
PÅ TV: "Jag trivs väldigt mycket i ditt sällskap" - "Ja, det är några stycken som gör ja" HAHHA precis vad man vill höra när man försöker vara lite gullig. På bonde söker fru, Roger är ju liite knasig han :)

MAMMA: Herregud, har hon tre TJEJER?! (döttrar) - Eehh..det har du också mamma Vi kollade på The real housewifes of någonting och mamma blev förvånad att hon hade tre döttrar för att hon skulle uppfostra alla till divor typ :D

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/bonde_soker_fru?videoId=1.1384776 - check it out, hahaha i love it :D

Fire

Hola hola hola hola hola hola. Fan vad jag börjar mina inlägg med "hola" haha men det är det jag tänker när jag ska skriva :)
  
Idaaag började vi öva med levande ljuuuus :O jag blev jättenervös först, har ju varit med om ett ex antal bränder i mitt liv, haha. Fyra stycken tror jag, några läskigare än andra, några på mig, några på saker runt omkring mig. Den första hände väl någon gång i 4an kanske? Jag var tomte i ett luciatåg och skulle tända min lyckta, när jag skulle blåsa ut tändstickan kom elden för nära mig och mitt skägg började brinna. Som tur var stod mamma bredvid så hon lyckades rycka bort skägget och ta mig till en vattenkran. Själv var det enda jag såg en massa fötter som stampade på det brinnande skägget som låg på mattan. Jag fick åka in till sjukhus och var borta från skolan i en vecka. Jag fick brännskador i mitt ansikte men de flesta ärren har gått bort nu som tur är!
   Den andra gången var förra lucia. Inte alls så farligt, tjejen med ljuset bakom mig råkade nudda mitt hår så det kom en liten låga. Men hon var snabbt där och smällde bort elden.  Inga brände hårstrån men en himla trevlig lukt :) "Vad fan är det som luktar?".
   Den tredje gången var i somras tror jag. Vi hade kräftskiva eller något så jag och mamma hade ställt in ett ljus (från Thailand) i badrummet som hade någon sörja som skulle lukta gott. Under den sörjan hade vi ställt ett stearin ljus, det skulle stå där alltså. När jag lite senare på kvällen kommer in på toaletten så kokade den luktande sörjan (fint ord) så jag ropade på pappa. Vi hällde vatten men lågan blev bara större, till slut lyckades vi släcka elden och kokande sörjan men den lämnade kvar sig en spricka i spegeln och ett svart brännmärke på badrumshyllan.
   Den fjärde och extremt läskiga (för jag var ensam hemma) var ganska nyligen. Jag skulle laga wok. Hällde i olja i wokpannan och gick därifrån. Jag tyckte inte alls att jag var borta länge, endast någon minut, men när jag kom tillbaka så kokade oljan i pannan. Jag lyfte den ifrån plattan och då slog lågorna upp. Jag fick panik men lyckades tillslut fatta att jag borde ställa pannan under kranen och gjorde det och fick död på elden. Det var extremt läskigt och det luktade rök i vårt hus väldigt länge. Iskallt ute men jag behövde öppna alla dörrar för att få ut lukten. Ringde mamma direkt efter, haha. Tydligen när olja blir varmt så blir det jättevarmt. Dock visste jag INTE att det kunde börja brinna. Usch vad jag skakade efteråt.

Inte alls det jag tänkte skriva om men nu blev det så :) Ha det braa människor små!

Saaaankta Luciiiiiia

- Magen drar ihop sig pga hunger.
- Benen värker pga allt stående.
- Fötterna gör ont pga dåliga skor.
- Huvudet dunkar pga..vad? hög körsång kanske?

Ja, det var så jag kände när jag gick hem från skolan..ENSAM! Men nu har jag återhämtat mig och ligger här under täcket och läser lite bloggar. Tänkte ta fram min bok och läsa lite också om jag pallish, måste ligga i nu :)
  Lucia är iallafall asjobbigt, men ganska kul. Lucia + minifys igår på träningen klarar inte mina ben riktigt av, fysatan vad jobbigt det har varit att stå upp idag, haha.



Elin sa till mig idag att jag typ kommer få gå först i luciatåget :OOO Efter lucia och hennes två tärnor dårå, men ändåååå, scarry duuude. Och så ska jag HÖGST upp på den där dumma ställningen!


Im terrified but im not leaving

Hola mis amigooooos. Jag har blivit extremt lat ska jag berätta för er! Det är denna dumma lucia som gör det förmodligen, och så har vi inte så mycket läxor så dom få som vi har kvar skiter jag typ i helt, hehe (a) Dock har jag gjort min och Sandras spanska lite vackert så nu får vi MVG direkt ska jag meddela! Men jag har inte gjort det viktigaste av allt - läsa i min svenska(eller engelska)bok. Men vem pallish? Jag längtar nästan lite tills imorn, kan bero på att jag har extremt tråkigt nu men då har vi heldag i Lucian, och får träna med bandet, och veta våra platser. Fast jag vill bara veta, jag vill inte stå där hela tiden för då kanske det blir trååk liksom. 
  Nu blev det en himla massa tjat om lucia här bara, men vad mer? Jag vet faktiskt inte. Funderar på att gå och lägga mig nu..har redan kollat igenom hela facebook och alla bloggar som finns typ. Tvn är inte så underhållande heller. Får gå och lägga mig och läsa ur den dumma boken och somna lite sedan :) Sov gott små grodor


Life's a bitch sometimes, you know

Jaaaaaaaag haaaaar huuuuvuuuuuuudvääärk. Och om en timme ska jag spela golf, det vill jag inteee :) I absolutly love thiiiiz

Andra adventis

Juste, det är andra advent idag! Hade jag helt glömt bort, inte långt kvar till julafton alls :o. Idag har jag iallafall varit i jakan och outlet med mami och papi och handlat julklappar, fick hem en julklapp så nu är jag ett steg närmare klar ;D Snart har vi match möt täby. Igår spelade vi mot täby också och jag sööööööög, har aldrig spelat så dåligt och var verkligen arg på mig själv efteråt. Men idag är det nya tag, funderar på att ta en liten prommis innan matchen men det är så himla mörkt så jag vet inte riktigt..vi får se.

(det går inte att ladda upp någon bild för tillfället så ni får klara er :))

Baby it's a new way

Tjalalla vad jag har tråkigt. En match klockan 5 borta i täby är inte så skoj, då kan jag fan inte planera in något på hela dagen. Måste åka klockan 3 liksom. Och samma sak händer imorn, fast då är den klockan 6 och i jakan så det är bättre, men jag gillar ändå matcherna som är på morgonen mera! Jag kanske ska använda denna tid till att plugga..vi har himla svenska bokläsning + läsloggar klara till typ torsdag, jag har kommit halvägs i boken och inte skrivit en enda av 15 läsloggar, duktiiiigt.
  Någon som har något roligt att göra ikväll då? Då har jag inga planer heller, inga planer för hela helgen vafan. Måste skärpa mig, kan inte sitta här inne och ruttna hela helgen, då blir jag gaaalen.


döda mig nu

innan fredag nästa vecka för då måste jag se Calle igen. Tror jag är väldigt trött, började nästan gråta när Calle gick vidare, och Tove åkte ut. Berätta snälla en utförlig förklaring varför i helvete Calle är i FINAL?! åååååh, nu ska jag gå och sova. Och döda mig inte föresten, för nästa fredag är det luciiiiiiia, då kommer jag säkert vara så trött efteråt så jag slipper se calleflopp och får höra Eriks segertal i repris dagen efter :) Usch usch, använd skallen nästa gång svenska folket. 'sov gott

Och ge mig Toves utseende tack. Och hennes röst.

Tomten jag vill ha en riktig jul

Hola mama mia papa fia :)
Todaaay..har vi haft en helt värdelös kemilektion, hata hata, ogilla ogilla vår lärare. Sen hade vi badminton, alla killar blev förvånade att jag var den enda tjejen kvar på en tävling, moahaha. Badminton is my thing duuude, eller inte riktigt men av någon anledning blir jag bra på King. Efter det fortsatte lucia, det är ganska jobbigt haha. Får ont i rumpan av att sitta hela tiden så skäms jag för att jag tror att alla hör mig och garvar åt mig typ, haha. Män män, lite skojigt är det ändå. Slapp ju SO, engelska OCH svenska idag, den ni!
Ikväll blire träääääning, jag ska springa skiten ur mig assåå. Taggad!


Jag vill också ha en appleshit, tänk vilka snygga bilder ni skulle få se varje dag då!


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Sitter och lyssnar på "utan dina andetag", minnena bara forsar över mig. Jag har börjat lyssna på musik nu för tiden :o men det är najs att ha lite i bakrunden. Fast jag gillar endast låtar som går att sjunga med på :D. 
   Ikväll ska jag kolla på biooooo :) Ska kolla på New Moon med Elin, Helena och Amanda, kollade ju på twilight i lördags så nu har jag sett första också. "Du ligger i du" sa pappa när jag berättade vilken film, haha. 
   Har inte mycket mer att skriva förutom att vi hade luciaträning idag och endast EN lektion :))



On tha way home. Jag och Sandra hade ju grand opening idag med att GÅ till skolan (för att det var för halt för att cykla -.-) så då behövde vi ju göra en liten tradition och fota bilder hela vägen hem.


DO YOU FEEL LIKE A MAN



It's my new drug. Och jag som inte ens brukar lyssna på musik!

Idag fick jag öppna första luckan på min chokladkalender :D :D :D Fast chokladen är inte så himla god asså, haha men det är ju choklad! Nu kanske jag och Sandra ska åka på öppet hus på UBG men tror inte att jag pallar det asså . Har inga som helst planer att gå där så det känns liiite onödigt, men vi får se :)  Have a nice afternoon ladies (tror inte att det finns några gentlemen som ser detta) :)


RSS 2.0