Fakta att minnas

Mormor har stickat ett par sockor till mig :) Nu kan jag slänga dom gamla med massa hål i, tack mormor!

Sov gott, det kommer jag göra i min nya, breda säng :)

Bara en dag av lovet kvar nu :( Och jag har spenderat tre av dom dagarna sjuk, och morgondagen med att plugga matte om jag lyckas. Jag vill åka till Media Markt och kolla på en dator, jag gillar såna affärer :) Dormy gillar jag också.

Jag behöver ett jobb. Annars kommer det ta exakt ett år för mig med mina sparningar att samla ihop till en dator.


I think the seventh grade


Sargvaktäär

Halli hallå. Sargvakt står på mitt lilla schema idag, eller nej det gör det inte för jag har inget schema. Men jag ska iallafall vara sargvakt. Jag vet inte ens vilka som spelar, men det är skojsigt att kolla på innebandy hur som helst. Det där håller på ganska länge men efter det går jag väl till jakobsberg c och byter ut mina alldeles för stora tofflor.


The big P


Jag ville inte vara lika tråkig som Sandra och Elin så jag körde på en annan bild av The Proposal :). Och vad fan snackar ni om? Den var ju inte så bra. Jag, Amanda och Helena (i 20 minuter) kollade på den idag. Konstigt slut, kort film. Men men. Trevligt sällskap!

Nu kommenteras det för fullt på facebook här, måste vara aktiv! See ya all.


Forum Nacka

Hey fellas. Jag kom precis hem från forun nacka med amanda. Mamsen undrade varför i helvete jag skulle åka dit, hon sa att det skulle ta en halv dag för oss att komma dit haha. Men det var riktigt ballt, typ 4 våningar eller nåt sånt! Fick hem en tjocktröja, tofflor och toffsar :)
   Ikväll snackade jag och Amanda om att hitta på något. Disneykväll var hennes förslag, hahaha men vi får väl se fall vi kommer på något roligare. Tell us if you know something. Ciao


coolingen för länge sen :)


ILSKA



Det var iallafall tanken...


Who needs pictures?

häääjj bloggeeen! Hur mår ni sötnosar? I know you love me.

Nä, jag skoja bara. Jag och Emow har varit i viksjö sporthall en större del av denna dag. Där har vi suttit och glott på en massa vacker innebandy, en fröjd för ögat. Dock lyckades vi få tag på sämsta platserna, haha. Först satt vi längst ut på läktarn där vi inte såg någonting för en liten gullig rödhårig kille ville sitta och prata med sina kompisar så han lutade dig framåt vikt som en pannkaka. När vi fått tag på platser lite längre i mitten kommer hela p-94s hejarklack (morsorna) och sätter sig på bänken bredvid oss och nedanför. En av dom hade den värsta rösten jag någonsin skådat med min öron. Nästan iallafall. Sen ropade dom på dom stackars pojkarna och suckade och skrek och hojtade och pratade och sjöng och jag vet inte vad. Men lite kul hade vi iallafall åt att skratta åt dom.
       Efter en hel del matcher kände vi att vi behövde sticka därifrån och inte sitta där som två töntar hela dagen. Vi åkte till kista och shoppade loss. Haha, jag köpte en foundation och en kycklingmacka, den ni!
       Nu ska vi tydligen tillbaka till Empow verkar det som. Sandra frågade fall vi skulle träffa "T och E" och jag förstod inte riktigt koden. Trodde det var några snygga killar, men så var inte fallet. Bara gamla ruttna Emma och Tove, suck!




:)

Jag har bestämt mig!

Jag ska bli fin. Haha jag låg här i soffan och fantiserade om hur skönt det skulle vara att gå till skolan i mjukisbyxor och tjocktröja nästa vecka. Då kom jag på, varför gör jag mig inte fin istället? Jag har inte känt min fin på jättelänge. Jag har inte haft fina kläder längre än högst tre dagar sen i sjuan typ. Nu ska jag fan ta tag i det här (det kommer säkert inte hända men) och gå och shoppa mig vacker. Det är på tiden!

Empouw

Nu far jag iväg till Emma. När jag ändå är uppe på benen så är det väl lika bra att stanna där, haha. Måste rusa till bussen, eller nja, nästan rusa. Lunka lite långsamt snarare. Väldigt långa inlägg känner jag. Fick ett litet bloggsug bara, vet inte vad jag ska skriva dock. Se ya later.

Somebody?


Jag ska köpa vingar för pengarna

Efter tre dagars sängliggandes (soffliggandes) så tänker jag nu flyga ut och testa mina vingar. Jag ska träffa Johanna och ta en liten fika i jakobsberg. Egentligen skulle jag göra ett hjärt-och lungtest idag men det får jag stå över. Ganska tur det för det verkade väldigt läskigt, tror vi skjuter upp på det eller så gör jag det inte alls.
   Nu måste jag torka mitt hår innan jag fryser häcken av mig. Vi hörs när jag är tillbaks, ciao.


Är en kortis fast i en lång mans kropp

Jag har nyss kollat på Ocean's twelve. Dom filmerna är ganska bra men väldigt svåra att förstå, haha jag koncentrerar mig verkligen för att hänga med. Det är samma sak med någon Kill Bill film, en sån som jag såg var verkligen jättecp. Jag har nu fastnat i någon jobbig grej att varje gång jag kollar på en engelsk/amerikansk film med text så kan jag inte kolla på den normalt. Jag sitter och tänker hur jag kan kolla på texten samtidigt som bilden och bli facinerad, så är det svårt att se filmen. Det sitter bara i ett tag tills jag glömmer bort det, men det är väldigt irriterande. Har ni tänkt på det? Tänk när ni kollar på något amerikanskt program hur ni kan förstå det, det är jobbigt. Haha.


Nej nu ska jag kolla på ocean's thirteen. Tiden försvinner fort då, slipper jag tänka på mitt lidande haha. Jag är bra på att tycka synd om mig själv.


Jag är sjuuuuuk

och det är så jävla tråkigt. Som tur är mår jag inte lika dåligt idag som jag gjorde igår. Igår vaknade jag klockan åtta, mådde jääävligt illa och var otroligt när på att spy. Kunde inte äta eller dricka något på flera timmar tills klockan 12 då jag fick i mig ett glas varm oboy och lite nudlar. Jag hade också skitont i halsen och huvudet, och feber. Life is fun. Nu har jag iallafall ingen feber, bara lite halsvärk. Och jag vaknade halv elva, that's amazing när man är sjuk, brukar aldrig kunna sova så länge då.

Elin och jag har någon slags psykisk kraft mellan oss, haha. Vi hade båda ont i halsen samtidigt, och huvudet och magen och allt möjligt. Sen när jag vaknade igår såg jag på hennes blogg att hon också var sjuk. Så Elin - krya på dig!

Ännu ett roande inlägg

Jag har ont i halseeeen. Vad trevligt att jag börjar bli sjuk på lovet, verkligen..
Igår var jag hos Hanna på en liten tjejmiddag. Det var askul.
Idag skulle jag åkt och kollat på när mina systrar satt fast i en boll och rullade ner för en backe. Men vädret ville inte samarbeta.
Jag vill väldigt gärna ha choklad. Någon som kanske känner för att kasta hit en liten chokladkaka?



Bild som passar in. Är den lik?


you are stuck

Min blogg är tråkig. Jag kollade nyss igenom den och såg att de senaste inläggen jag skrev har varit antingen utan bild eller med bilder från 100 år sen. När jag satte lösenord frågade ni varför och vad det var. Varför liksom? haha jag ser inte någoting på min blogg som skulle kunna roa, haha. Men jag läser också flera bloggar som egentligen inte är så intressanta, har bara fastnat för dom. Man är van att klicka in där, och läser dom tråkiga inläggen. Haha vad fan är en jävla blogg till för egentligen? Folk tjänar flera hundra tusen på att skriva lite i en dum blogg, ge dom dumma pengarna till fattiga barn istället. Kanske ska sätta upp en mål och tjäna asamycket på min blogg och sen bara skänka bort allting. 

After a while crocodile

Jag och pappa har varit och tränat i kallhäll på några mokajenger. I början stod jag där och trampade och fattade ingenting men i slutet blev det riktigt jobbigt. 
   När vi åkte hem hände en liten rolig grej. Mitt i en korsning satt en gammal gubbe på sin rulator. Vi undrade vafan han satt där för, fall han kommit bort eller nånting. Sen när vi kom närmare så såg vi att han satt där och rökte, hahahaha. Fan vad roligt det såg ut. Vi fantiserade lite om att han hade rymt från sitt ålderhem eller nåt sånt :)
   Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Hanna, så nu ska jag hoppa in i duschen. Se you later alligator

Party like a rockstar

Kvällens planer blir bio med flickorna. Vi hade så svårt att bestämma oss så jag var nära på att kasta något ömtåligt i golvet, haha. Men nu har det löst sig, och nu måste jag laga mat. Hej dååå.

Svänzons

Jag höll nyss på att göra en Emmatabbe och sätta aceton på ett öppet sår istället för alsolsprit. Som tur var kollat jag på flaskan precis innan jag skulle nudda mitt sår och insåg att det var fel. Haha tur det.

Igår blev det inte lite lökigt asså, hahaha. Jag undrade hur vi alla nior (från typ 5 skolor) skulle få plats i våran lilla gympasal. När vi sen kommer dit så har dom dessutom halverat gympasalen på två halvor och vi var bara på den ena. Snacka om att det blev varmt! Jag och Elin buggade som galningar i slutet och var fanclub till Svänzons, dansbandet som spelade. Det blev kul i slutet, i början var det värsta cp att en man gick runt och parade ihop alla.
Nu ska jag platta håret lite snabbt. Sen blir det sista skoldagen innan höstlovet!!! WIIIIE :D

Alltid nåt

Hejhopp :) Jag sitter här och gör mig i ordning till dansen inför kvällen. Riktigt fin bli jag nu :) Vi ska dansa lite bugg och vals med alla nior i järfälla hahaha. So lets boggie, se you later.

Flooooooooorb

Halluu, hur mår ni? Går det bra med pluggandet mina små flickor i skolan? :)

Jag var feta inne i SO:n, sen ville jag ta en liten paus så jag gick ut på promenad för lite frisk luft och nya idéer. Men nu när jag är inne igen så står det still. Jag har väldigt svårt att jämföra..I need some power igen! Blir stressad när jag ser att klockan redan är 4 också, vart har denna dag tagit vägen?
  Nu vill jag bara bli klar med detta och spela innebandy. Let's go


HAHAHAHAH


Dagens upptäckt:

om man lägger på ett kokt spagettistrå på en varm stekpanna så hoppar det.



Nu känns det faktiskt inte alls så farligt längre. När jag cyklade hem igår tänkte jag att jag hade 3 uppsatser att skriva och att jag skulle behöva sitta hela dagen och plugga. Men det visade sig att vi inte har någon engelska, och svenskan gjorde jag igår i en halvtimme och idag på 20 minuter, så nu är den finito. Nu återstår bara SO-uppsatsen, den tar flera timmar har jag hört från mina kollegor men å andra sidan så ska ju dom båda ha MVG. Så hur lång tid kan den ta? :) Ska börja nu, får väl se hur det går. Have a nice day.


Som alltid : Jag älskar denna dator


Hermana y yo

haha det var länge sen

HAHAHA jag älskar denna skylt asså. Inne på dasset i Leksand

också ett tag sen, hahaha

Nu har jag TVÅ uppsatser att skriva. Och ganska mycket mer, I love this! Ha de


Positiv

Match snart! Har nyss varit på en "taggatill-promenad", så nu är jag taggad, haha. Jag ska spela en bra match idag har jag bestämt. Och vara positiv hela matchen, framförallt vara positiv! Inte bli arg, och inte ge upp. Nu jävlar. Wish me luck.


Bring your best smile

Jag sätter mig här vid datorn lite då och då och väntar på att några av mina vänner ska uppdatera sina bloggar. Ingen gör dock det. Då kommer jag på att jag inte skriver heller, haha.
  Idag är en riktig jävla slappdag asså. Tog sovmorgon till halv tolv (mycket för mig), åt frukost och bestämde mig för att plugga lite denna dag. Så har det ej blivit. Nu åt jag nyss en väldigt glamourös lunch bestående av två korvbröd med ketchup. Men om bara några timmar så ska mor min göra lasagne, så jag sparar mig :)
  Idag har jag en extrem mensvärk i ryggen, och det är inte skönt. Jag vet att ni absolut vill veta det, haha. Men jag har haft ont i flera timmar nu och det är jobbigt!

Ha en bra dag, och Amanda, Elin, Emma och Sandra - upptatera era dumma bloggar! :D



Bilder som inte hör till texter över huvudtaget, det gillar vi!


Lets dans

I love chips. Det är underbart gott. Jag äter det just nu :)

Idag hade vi slapp dag igen. Mattelektion, NO-prov och sen dansträning. Så vi slapp spanska, svenska och idrott. Det var najs. Nu kan jag dessutom dansa bugg, foxtrott (?) och vals. Absolutly vackert. Fast vi dansade med 9e, f,g,h så det blev dubbelt så mycket handsvett, naaajs. Efter kom flera och lånade min lilla handgrej. 
   Mina fingrar är alldeles för kalla för att skriva nu. Ikväll kommer tha giiirls hit! :) ciao

Think again




Folk har undrat fall vi tre är trillingar



Folk har trott att vi var syskon



Folk (dagisbarn) har trott att jag var Sandras mamma

Liksom va? Hur tänker man då? haha :D

Me likey likey

Sovmorgon till klockan 10.05. NOlektion. Håltimme till 12.55. Engelska och mattelektion. Slut på dagen.
I like it! Så nu har jag en liten håltimme vilket är väldigt nice, äckelpäckelmat i skolan. På engelskan idag ska jag, Felix, Sandra och Lillmatte spela upp en pjäs för klassen, hahahahah. Det blir säkert skitbra :)
Nu ska jag äta mat, see ya.

Oh happy daay (inte riktigt)

 - Idag har jag varit duktig och jag är stolt över mig själv.
 - Innebandyträningen var fetaflum idag.
 - I skolan gjorde vi en pjäs på engelskan och Sandra fick vara en "sexy bitch".
 - Inne i mattesalen var Linn väldigt rolig.

Jag bara kände för att skriva alla punkter med ett I i början. Nu ska jag duscha, puss från den grymmaste bloggaren i vääääärlden!

Jennifer: Vad blev svaret på miniräknarn?
Linn: Det säger jag inte, jag säger inte sånt till folk jag inte känner! 
-senare-
Linn: Vad är svaret på den? Hur gör man?
Jennifer: Du kände ju inte mig nyss
Linn: Jeeenniifeer, jag känner dig :)

usch

Idag när jag vaknade var det kooolsvart. Jag behövde nästan känna mig fram, för inga lampor var tända. När jag sätter mig och kollar på the voice börjar dom med att säga att det är iskallt ute och att det har snöat i norra Stockholm i natt. När jag nu ska gå till skolan vill jag knappt ens öppna dörren. Jag gissar på att mitt och Sandras samtalsämne idag till skolan kommer att vara klagomål om vädret. När jag sen ska ha konsthistoriaprov kommer jag inte kunna någonting utan kommer försöka kika över på någon annans papper. När det inte funkar får jag istället sitta och frysa i vår iskalla skola. 
  
Jag känner mig otroligt positivt laddad till denna dag. Absolut!

Måndag



Jag måste plugga till konsthistoriaprovet nu, but i couldn't care less..nästan :)


Jenniecool, Adidas & Lindpind



Hej hopp. Sitter här nyduschade efter en helg i Uppsala och en match i Solna. Lägret var roligt, särskilt på lördagen. Dock var det väääldigt kallt, både inne och ute. Nu måste jag plugga, från en helt läxfri vecka till en vecka fullt med grejer. Men vi slipper SO:n på onsdan iallafall och får sovmorgon, tjoho!


Klant

Hahaha jag gjorde värsta klantiga saken nyss. Tog ner sockret från en hylla, sen när jag skulle ställa tillbaka det så missade jag lite eller nåt så heeeela sockerskålen trillade ner över alla våra kryddor. Så där behövde jag stå ett tag och försöka få bort allt. Men som alltid när jag väl gjort en klantig sak så fortsätter jag, så jag fick stå där ett bra tag för att jag välte massa kryddor också.


På idrotten idag hoppade vi höjdhopp. Och det var nästan samma känsla som varje bildlektion. Jag är så satans dålig att jag blir så ledsen och deprimerad typ. Bildlektionerna är värst, idag blev jag mest arg. USCH!

Nej, nu tar vi lite bilder från igår med besök på Södra :)

Amanda, Lollo, Emelie, Line, Pohlman, Felix, Emil, Sandra, Ellen, Vincent, Zacke, Lillmatte, Malin, Sara, lilla jag

Sandra, Amanda, Helena, Lillmatte, Felix

Amanda, Malin

Vincent, Lollo


We are family

Vi har inte en enda läxa den här veckan!!! Och jag mår braaaa, tralalala. Jag har mått bra hela veckan faktiskt, knappt trött alls. Tror att det beror på att jag inte sover så mycket längre (logiskt?). Men jag har gått och lagt mig typ två timmar senare än vanligt hela veckan och jag har varit mycket mer levande i skolan. Jag har inte frusit så mycket heller, inte som jag brukar iallafall. Nu säger jag "den här veckan" men jag menar den senaste veckan, inte bara dom 2 ½ dagarna som gått, haha.

Idag var vi iallafall i en moské. Det var lite spännande, jag var nästan lite nervös när vi skulle gå in där. Men det var kul, vår guide hade lite humor också. Innan det så hade vi bara en lektion. Jag, Sara och Sandra satt inne i receptionen och flummade lite medan vi väntade på information om vi hade NO eller ej. Det hade vi inte. Vi skulle iallafall få tag på någon männsika som hette Cissi. Så vi frågade alla lärare som gick förbi fall dom hade sett henne, det hade dom inte. Sen frågar vi Britt (Britt är alltid snäll) efter ungefär 15 minuter, och då säger hon att Cissi sitter i rummet bredvid oss. Haha, vid den tiden hade alla kommit upp till oss, dom väntade sig ett sms från oss men det tog så lång tid så dom tröttnade, haha.


kanske tycker om min klass liiite ändå :)


don't you want somebody to love

Nämen tjaa. Jag sitter här och käkar något som mamma bakade i helgen. Jag mår bra, och blabalbla. Vi hade inte spanska idag, blablabla. Nu ska plugga (=se på tv), ha de.

I just can't belive it, ooh

Matchen nyss gick åt helvete. Jag känner mig väldigt positiv till dom här två serierna som vår tränare har anmält oss till..men jag får suck it up och inte klaga. Det är bara det att jag ogillar att förlora, usch jag blir så arg då. Fast dom senaste matcherna (förutom den här) har jag inte varit så arg, mest suttit och garvat för att det gått så dåligt.

Nu ska jag plugga spanska och sen få min lilla skönhetssömn (den verkar inte precis hjälpa). Sov så gott.

Sunday liksom

Hallåå, hur mår ni? Jag har varit i outlet + jakan med min mor idag, kom hem med massvis med påsar. Bl.a en väska (!! det köper jag aldrig), två par skor, ett linne, två par innebandystrumpor och en mössa. Väldigt nöjd med mina inköp, nu behöver jag bara lite till saker, och vill ha ganska mycket mer. Men jag har bestämt mig för att spara till en laptop, så jag får hålla mig :). I need a job! Ha det bra, pussar.


Smidiga familjen


busy day

God kväller. Denna dag har gått otroligt fort, och jag har inte gjort ett piss. Hjälpte mamma att baka en kaka, och sen har jag legat nerbäddad under täcket i soffan hela dagen. Nu känns det som att jag har gjort det hur länge som helst, och det har jag ju typ också med natten inräknad. Nu ska jag iallafall ut och få lite frisk luft, ska träffa Helena. Vi får hoppas på att det inte kommer något regn på oss, det sa Helena att det hade varit nyss. Ha det bra nu. Puss.

Eva & Adam

Hejsan världen. Jag sitter här nyduschad och nyborstadtänderna (haha fint ord) och tar det lugnt. Kvällen hos Amanda var härlig. Vi satt och kollade hela Eva och Adam - serien och käkade godis för att hålla oss vakna. Sandra däckade dock klockan ett eller nåt sånt, lite senare dog Helena och Amanda så då var det bara jag och Elin kvar. Vi satt och kollade lite på Sunes jul tills vi kände att vi behövde sova, till min förvåning var jag dock inte trött alls, trodde jag skulle somna vid 12 typ haha.
  När vi vakna fick vi värsta bufféfrukost av Amanda, skitgott. Sedan stack vi hem, och då kände jag mig superfräsch :) Inte borstat tänderna varken på kvällen eller morgonen och legat i en bäddsoffa med 70 täcken hela natten, haha.

Nu ska jag åka iväg till outlish och kolla skor och vinterjacka med mig mami. Ha en bra lördag nörds.


Shit vad jag älskar den här serien asså, haha. Har fan hela jävla serien i böcker hemma!

Annika: Vet du varför Linda inte var med på gympan idag?
Eva: Nej varför?
Annika: För hon har fått meeens.
Eva: Nä! Lägg av! hihihihihi

HAHAHHAHA jag skrattade mig igenom ungefär hela första serien.


That's us



Ingen spanska imorgon = sovmorgon! Bäst. Jag orkar inte skriva så jag målade lite istället, hahah paint är kul :D


Torsdag

Klar en hel jävla halvtimme innan jag ska gå. Så blir det alltid när jag ska duscha på morgonen, jag blir så dålig på att beräkna tiden då. Ja Ja.
  Igår stack jag, Sandra och Amanda hem till Elin. Vi kollade på Idol och Grey's. Dumma George som behövde dööö, haha. På idol blev vi iallafall nya fan till Erik, yeeey! Haha innan så satt mina kära vänner och klagade på hur han såg ut och blablabal (inte jag, han var söt) sen när han började sjunga så dog vi. Så nu ska vi boka biljetter och åka dit med en stor planch där det står "WE<3 ERIK" faktiskt :).


RSS 2.0