Andra gången gilt

Nu, andra gången gilt, försöker vi sticka iväg till skåne igen :) Hoppas askmålnet håller sig lååångt borta så vi kommer dit och hem igen på söndag. Ska åka om typ 40 minuter så nu måste jag sminka mig lite och kolla så jag har med mig allt. Usch alltid ångest med packningen innan jag ska åka men nu jävlar har jag förhoppningsvis med mig allt!

Kommer missa våran cup i helgen i täby, säkert första cupen jag missar nu :o lite sorgligt, men gå och vinn nu flickor! Och ha det bra allihopa och grattis Amanda igen! Puuuuuuss


Överaskade födelsedagsbarnet Amanda idag i omklädningsrummet med massa ballonger, presenter och smällare hihi :) graaaattiiiis!


Payback on payback



Vad hände Emma?


Jag förstår om ni blir imponerade!



Emma's got some skills!


All about the foot

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaajs. Igår på träningen vrickade jag min vrickade fot IGEN! Har gjort det typ...3 eller 4 gånger nu och det är så jävla jobbigt. För det första gör det ont och för det andra så blir jag så jävla irriterad för det är så onödigt! Nu hade den inte känts ett skit på typ 2 veckor så jag sket i och tejpa den och självklart så går jag och vrickar den igen. Måste träna upp mina muskler runt den eller vad jag nu skulle göra för snart kommer jag få gummifot om mina leder fortsätter töja ut sig hela tiden vafan :o
   Nu blev det ett litet klagoinlägg om min fot, endast för min skull :) Får se fall ajg slänger in något annat trevligt lite inlägg senare för vi har håltimmeeeeee!

'cause you were my friend


ooopsi



Och nu upptäckte jag att min statistik hade höjts sig idag också, det är ju bra med mina grymma inlägg som jag skriver! Sen hur många besökare det är behöver vi ju inte gå in på :)


tråkig information (läs på egen risk)

I fredags var jag och lite flickor hemma hos Emmapemma. Vi sov över där allihopa och hade det fenomenalt som Emma själv uttrycker det.
  I lördags vaknade jag av Sandra som petade på min fot. Vi gick upp, Tove och Emma städade huset medan jag och Sandra segade lite. Hade en mysig liten halvdag ute på Emmas gräsmatta och drack lite energidricka och spelade in mycket fina dokumentärfilmer. Efter det stack jag hem och latade mig hela kvällen och gick och la mig jättetidigt för jag höll på att svimma av trötthet :)
   I dag väckte mamma mig klockan åtta (!!!) för att vi skulle ut på golfklubben och städa. Gick runt med Ida och plockade lite kvistar men efter ett tag blev det inte så mycket plockande utan mest prat. Och efter det hade vi en tre timmars lång träning med golfen. Ida hade suktat mig med en club sandwich redan i början av dagen så det var det ända jag tänkte på när min mage kurrade medan jag stod och slog massa dåliga slag. Till slut slutade träningen (hahah vi kämpade oss igenom) och vi gick och åt. Blev hämtad av pappa och efter en liten tupplur i sofffan kom min syster, farmor och farbror hem till oss och grillade. Extraordinärt god mat och jag underhöll mig lite med min syrras nya mobil som hade spelet hänga gubbe haha :) Efter det följde jag med min andra syster och handlade mat för hon flyttar nu iväg till sin kompis lägenhet i tre veckor medan hon är i Florida. Så nu blir det säkert ensamt här hemma, men säkert lite skönt också (:

Och eeeeeeefter det tog jag en dusch, kollade på TV och nu sitter jag här och skriver världens dåligaste inlägg. Och nu upptäckte jag att jag skrev dåligaste istället för sämsta också, det går bra det här! Grattis ni som har läst igenom min otroligt spännande helg, nu kan ni få gå och sova för det ska jag göra. Puuuuuuuuuuuuuuss

Varför kan inte jag vara jättebra på någonting? :(







Det är tråkigt, skulle verkligen vilja ha någonting som jag är skitbra på och skulle kunna använda det till något i livet. Jag skulle vilja göra något coolt nu när jag är ung och bli känd som "den unga blablabla" det skulle vara så jävla ballt. Men jag har ju inga skills på varken sång, dans eller sport, vad finns det mer? vetenskap, ohja den satsar vi på....


She's a little bit too much even for my friend

Ställde klockan på nio idag, gick upp och stack till skolan för ett muntligt matte nationella. Det gick helt okej faktiskt, kändes helt okej bra. Efter det gick jag till ica med Helena och handlade mat haha, jag kände mig som en student som nyss flyttat hemifrån och ba "den här kostar bara fyra kronor istället för den där för nio kronor, den tar vi!" haha. Men jag måste äta mat själv ikväll (och igår!) och jag fick en femtiolapp för att köpa det jag ville ha men jag kände för lite godare mat än köttbullar så det blev lite dyrare (: 
  
Nu är det dags för att plugga iallafall, reflektionsdag idag och jag ska få någonting gjort!


All the singel ladies



HAHAHAHHAHAHAHA sötaste ungen någonsin


Put your hands up

Igår gick jag och Johanna en liten modevisning, eller mannekäng som dom kallade det. Mycket  trevligt haha, gick och visade upp lite golfkläder för några damer som hade en tjejkväll. 
   I söndags kollade jag först på beles slutspelsmatch och efter det stack jag och några fler hem till en kille i min klass och hans föräldrar hade fixat överraskningsfest till honom. Han blev riktigt glad :)
   Nu har jag håltimme och har inte så värst mycket att göra men inte så värst mycket att blogga om heller så puss och hejdå (:



Swim easy


Innebandy, hey hey, innebandy!

Det är innebandy på TV nu och jag är arg att jag inte är där! Förra året fick vi dela ut lite blad och jag och Emma hade mycket kul och sen fick vi kolla på matcherna helt gratis :o nu fick vi inget sånt erbjudande så några tjejer från laget köpte egna biljetter men det lät inte så lockande med skymd sikt för typ...300 kr eller vad? haha men nu vill jag se det, förra året var fan riktigt kul med mig och Emma där som slängde på alla typ 20 blad. Lätt värt att göra det jobbet för att få kolla men neeej nej. 
  
Så idag har jag inte gjort någonting. Eftersom vår resa blev inställd i torsdags så hade jag inte planerat in någonting alls i helgen och jag kände mig inte särskilt spontan idag. Åt lite köpt paj och dricker lite cola, kollar på innebandymatchen på tv :) Jag vill hang out Toetoe, Sandrejja och Karkelicious ikväll men T och K verkade itne så taggade, eller dom kom hem sent sa doooom. Men blir ni taggade så vet ni vart jag finns för jag håller på att ruttna :) puss puss puss, simma lugnt!


Vulkanutbrott

Okej inget "farewell stockholm", det kan ni glömma. Vi kunde inte åka till Skåne igår för att det hade hänt ett vulkanutbrott på Island och askan hade spritt sig, kuuul. Riktigt besviken blev jag, hade verkligen ställt in mig på det här! Men men...livet är tufft, positivt var väl att jag fick göra mattenationella idag och slapp skjuta fram på det, och det kändes faktiskt ganska bra! Fick samma svar som Elin och Kyrkan på en uppgift och dom är smartaaaa :D. 
  Nu är det bara att vänta på ett besked om när vi ska åka nästa gång så kan jag besluta mig fall jag ska packa upp min väska eller inte, det verkar lite jobbigt faktiskt.. :)

 



Jag som var taggad på golf och sol!


farewell stockholm

Har hållt på att packa i flera timmar nu känns det som! Gillar inte att packa, är så himla dålig. Jag frågar varje gång typ 10 gånger vad jag behöver ha med mig till alla möjliga personer, mest mina föräldrar som får lida. Jag brukar drömma också om att jag börjar packa typ fem minuter innan vi ska åka så hinner jag inte packa klart så åker min familj eller vänner utan mig och jag springer runt där som en galning och försöker hitta saker att packa. Sandra sa att en sån dröm betydde något men jag kommer inte ihåg vad haha :) Jag gillar inte att packa helt enkelt!
   Jag ska iallafall som sagt åka till Skåne med min golfgrupp imorgon. Planet går 21.45 tror jag och så kommer vi hem på söndag kväll, kommer säkert bli jättemysigt :) Så vem vet, det här kanske är sista inlägget på ett tag, stackars er!!



HAHA charmiga strumpor, charmigt leende, charmig hals, charmigt hår
- äsch! nu ska jag sova istället :)

Simma lugnt!


Innebandy



Första innebandyträningen på galet länge, känns bra :) Blev grymt taggad på att spela när jag såg lite av en match igår. Plus så får jag ju träffa laget, fan vad länge sen det känns som att vi hade träning! och det var ändå bara typ 2-3 veckor..? hur ska jag klara mig på sommarlovet? :O tur att jag och toetoe ska till Warberg! :D


golfer

hmm...jag vet inte fall vi har någon golfträning ikväll? om någon vet kan den få meddela mig hihi :) på torsdag åker jag iallafall ner till skåne med min kära golfgrupp, hoppas det är lagom varmt för att spela så vi inte fryser ihjäl! Men det blir säkert myyyyysigt.
   Jag vet inte varför jag skrev detta inlägg, lite pausunderhållning i pausen på top model. Men nu börjar det igen, gotta go!






två bilder från lägret förra året, galet suddiga men men! fast denna gång följer varken johanna eller johnny med :( tråkigt!

Simma lugnt!
(älskar uttrycket :D)


the dawn is breaking

Har haft en riktigt extraordinär dag. Hahah näe jag skojade bara men jag har gjort massvis med saker känns det som. Bland annat spelat min första golfrunda detta år! Lite kyligt men annars skönt att komma ut. Har också målat min spegel så du är den som ny igen :), åkte till veddesta och köpte ett har solbrillor, rensade en hylla i min garderob vilket ledde till att jag fick lite småångest för jag inte kom i ett par byxor så jag stack ut och sprang. Tog en dusch, målade naglarna svarta och satte mig vid datorn för första gången på dagen typ halv åtta! Hemmadag men ändå inte tråkig dag :D Dock börjar skolan imorn, ser inte fram emot det...men men, life's life.

 

TOVE ÄR HEMMAAAAA



hahahahaha grym bild :D blev så glad när jag insåg att tovelito är hemma från sin resa nere i alperna! tjolahopptjolahej :D dessutom så hittade jag mitt gamla älskade lipsyl, wonderful day! :D :D :D :D


You've got the looks

Foki


Kenza



Kissie



Blondinbella



Gaybloggen



Sandras look-a-likes på fem olika bloggare haha, hon kan variera sig den här tjejen! vilken är mest lik? ;D


Even the best fall down sometimes

Har inte gjort mycket alls idag. Drog till jakan en liten snabbis och införskaffade mig två tröjor. Hittade en väska och ett par örhängen också men kan inte riktigt bestämma mig. Tycker 50 kr är dyrt för örhängen haha, vill ha dom för 20! och väskan kostade 400 tror jag, får se vad jag tycker är värt att köpa :) hoppas på att sandra kan lägga fram ett litet bud till hennes syrras väska hahaha.

Har galet tråkigt nu, har läst lite ur min engelskabok men den är så tråkig så jag håller på att dör. Plus att två av figurerna i boken heter Dally och Darry, har ingen aning om vet som är vem? Aja, har ingen intressant bild så ni kan få lyssna på en liten låt som jag spelar typ hela tiden här hemma, mitt musikförråd är inte så stort and i like it!



Simma lugnt!


Shopping


Det var ett tag sen nu men här är mina älskade converse :)


Två linnen, det svarta för endast 29:50! H&M


Fjäriltröja, H&M


Svart tröja med puffärmar, H&M

Och så lite krimskrams som jag inte kommer ihåg.  Nu önskas inskaffas: solglasögon & väska


you finally find you and I collide

Ska sticka och shoppa lite med sandra. Fan hon har smittat av sig så nu vill jag åka och shoppa typ helat tiden! Men nu har jag iallafall lite pengar så det är najs :) Och om jag känner mig osnål ikväll så går jag på bio med Elin, Helena och Hanna tror jag. Men vi får se hur det blir med det, känns så jobbigt att lägga pengar på vissa saker men måste ju roa sig lite också (: Nu måste jag gå och knyta mina converse, pussaaaaaaaar.


Vårkänslor = lyckorus


imponerad över din vighet helena!







Nu har jag snott alla dessa bilder från Elin, hoppas du kan förlåta mig för denna grova stöld Elin!

Stack iallafall iväg till hummelmora och hade det lite mysigt vid vattnet idag. Det var dock lite kallt så vi stack efter en timme men kakorna var goda iallafall! När vi hade varit där stack vi iallafall hem till Helena en liten stund och spelade ett tråkigt barnalfapet hahahah. Men men, det var trevligt ändå :)

Ibland får jag värsta lyckorus genom kroppen nu när det har blivit vår, så himla underbart! Går och ler när jag är på väg till bussen typ hahah.


Ska sticka till Kista med denna lilla fillur


Cracy feeling

För första gången (tror jag) i en dröm så har jag tänkt "det här är en dröm" och vaknat upp. Det var lite konsigt. Jag drömde att jag kollade på en film då en kille jagade en annan kille som satt på cykel och helt plötsligt var jag den killen som satt på cykeln. Även fast jag visste att det var en dröm så var jag ändå rädd när jag vaknade haha. 
   Nu håller några grannar på att bygga någonting eller nåt så det låter som att dom är på min altan hela tiden fast dom inte är det. Samtidigt sitter jag framför tvn och så kollar jag på en film där en tjej blir våldtagen. 
   Jag känner mig typ rädd nu asså haha, jag har en konstig känsla i min mage. Behöver sällskap! hoppas Emma vaknar snart så vi kan ses, om hon inte redan är vaken då hoppas jag att hon kollar på sin mobil :) 
 
Haha cp-inlägg men jag känner mig helt galen, måste sysselsätta mig med något nu hahahaha.


She's a good girl



Sandra har gjort mig en fin ny header :) Haha jag låter Emma och Sandra turas om att göra den istället för att jag lär mig hur. Men det är najs! Thank you sandrejjaa.

Ska platta håret och göra mig i ordning sen ska jag iväg på ett...möte (haha låter gammal), och efter det sticker jag nog en snabbis till jakan och tar mitt slutbeslut om jag ska köpa jeansjackan eller ej. ciao


Fool me once - shame on you, fool me twice - shame on me

Jag har varit riktigt aktiv idag ska jag tala om för er! Vaknade elva nån gång, åt frukost och började sen städa. Varenda litet dammkorn är numera borta från mitt rum. Och jag ska säga er att det finns mycket damm här i världen, i varenda liten hörna, bakom varje litet hårspänne! Det tog ett tag men nu är jag färdig. Efter det fräshade jag upp mig ltie så jag skulle matcha mitt nystädade rum med en dusch och vårdade mitt yttre helt enkelt. Nu sitter jag här och äter mormors hemmagjorde köttbullar, mums! :)
Ni som har läst detta inlägg har väl förmodligen dött av tristess nu men nu kan ni bli återupplivade igen genom att jag meddelar att det har slutat snöa och marken är nästan grå igen! :D

Well shame on me

som trodde att våren var här..


snön är tillbaka.........


I'd like to make myself belive

Helgen har bestått av bara en massa släktträffar. Åt påskmiddagen idag istället för igår, eller det kanske är idag man ska äta den..? Aja jag vet inte, vi åt den idag iallafall hemma hos mormor och morfar. Firade massa kusiner och syskon och alla möjliga som har fyllt år. Igår firade vi ungefär samma personer plus några till fast på den andra sidan av släkten. Gick och åt på en italiensk restaurang och hade trevligt. Dock blir jag väldigt trött av all detta vuxensnack och all mat så jag tog en liten tuppis hemma hos mormor och morfar idag :) Solen var framme och värmde vilket var grymt skönt. Vi satt ute och solade ett tag, det var vaaarmt :) the spring is here!


inte från idag men hos mojmoj och mojfaj


Sleep tight mcmight

sover hos emma med sandrejja ikväääääääääll. imorgon och i övermorgon blir det massa släktträffar, då blir det svull med kakor förmodligen, yummi

Vad säger ni, ska jag satsa på en karriär inom modellandet eller vad? :D









hahahahaha fråga mig inte vad jag har på mig asså haha :D en trevlig dag förra eller förförra året (shit vad tiden går foooooort) när jag och Empalempa bestämde oss för att sticka ut i skogen och leka modeller haha. Riktigt snygga bilder blev det! särskilt med min mobilkamera och allt haha.


april april din dumma JÄVLA sill

Dagens planer för aprilskämt:
"Du det är en sak jag skulle vilja säga dig...du är ful"

"Jag har alltid velat berätta det här...jag tänder på gem, så jag tänkte nästa gång kanske du kan klä ut dig till ett sånt..?"

Sen vare lite fler men jag kommer inte ihåg haha :) På lunchen satt vi och diskuterade lite vilket skämt Ellen skulle dra för sin pojkvän. Så försökte vi komma på något att göra för vår 60:åriga klassföreståndare men jag tror aldrig det blev av.. :o
   Istället bjöd båda hon och vår NO-lärare oss på bullar och saft och rektorn sa till oss alla att vi fick sluta klockan två istället för kvart i fyra. En bra dag helt enkelt! Dessutom fick vi tillbaka nationella i engelskan och jag fick 9/10, alltså MVG- tjihoo! Och vi fick tacos till lunch, haha. Good day, good day.. 


När jag blir 'gammal' vill jag bli precis som ni


RSS 2.0