Cracyness

Vad har hänt med blogg.se? Jag fattar ingenting, blir yr av denna nya sak dom har skaffat. What is up with that liksom?
Anyway, imorgon är det match mot bele the bitches :D haha, så nu måste jag hoppa i säng så jag är på topp, värsta derbymatchen på g här!

Where ever you are

Jag måste snart börja laga mat till åtmistone mig, pappa och mamma, sen också kanske min syster yster men jag vet inte vad jag ska göra. Några förslag skulle sitta fint? Som inte är för jobbigt att göra och något som vi har hemma :) hihi. 
 Efter min stora (förmodligen succe) matlagning så ska jag kila iväg till jakan och nörda lite innebandy med Helena. Helena är ju känd för sin innebandynördighet så henne kan man hänka på lite överallt :D 
 Jag måste plugga också, SO-förhör imorgon, muntligt :( Men jag orkish inte, är så duktig så jag skjuter ltie på det. Istället måste jag gå och rota i frysen, adjö.


I brist på bilder så får ni denna vackra från sjuan tror jag. Eller jag gissar på det med tanke på Amandas käre gamle mobil :)


Jag är trött :)

pappa: skaru me?
jag: vart? ska ni gymma?
pappa: ja, ska du med?
jag: nääee..jag tänkte gå och sova..
pappa: klockan är 8..?

Snabbis

Idag var det skol-dm, tjoho! Det var askul, vi vann båda matcherna med 4-0 och 16-0, moahah ja jag måste skryta lite :D. Nu ska vi spela igen på fredag och jag vill bara att veckan ska flyga förbi så jag får komma dit. 

Snart ska jag spela golfer så i need to change clothes, se you later.

Skol-DM

Imorgon är det skol-dm med skolan, tjoho :) Fett taggad jag är nu! Dock är det samling 20 över sju så någon trevlig sovmorgon blir det ju inte, men jag gör det ju för innebandyn och inte för typ skolan så det är lungan. 
  Idag har jag också spelat lite innebandy, åt helvete gick det men what can you do? Börjar bli ganska van nu :) Igår kväll tog jag en liten spontan tripp till Helena och busade runt lite på hennes msn med Mickan, lite småkul sådär :)
  Nej jag har ingenting att skriva om, nu ska jag sova, puuuuuuuss.


Photobooth är skoooj :D


Himlen är oskyldigt blå

Har ni sett min fina design? :) Emma slängde ihop en liten snygg medan jag satt och kollade på och fattade nada. Skönt och bli av med den där gröna, inget illla menat Sandra men den har jag tröttnat på så grymt mycket att jag inte ens ville gå in på min blogg, haha. Men Sandra och Emma är riktiga änglar som fixar mina designer, tack! :)
   Igår kväll kilade hem till Emma. Där blev det filmkväll med popcorn och mys. På natten fick jag sova på en otroligt skön säng, och otroligt trevliga marsvin, haha men jag ska inte klaga! :D Det var mysigt och vi sov inte bort hela dagen, kanon! På dagen kom Tovelito också och vi tog en tripp till donken och ltie sådant. Jag och Tove kör värsta terrängvandringen i typ 3 meters djup snö, sen upptäckte vi att det fanns en gångväg lite längre bort, great! Nu ska jag umgås med HELA min familj som är hemma tills några av dom sticker iväg, tjohej :)

Take a look at this


Fredagsunderhållning


Kväll och natt hemma hos denna där


Sleepie

Today när jag kom hem från skolan somnade jag. Inte så ovanligt men denna gång sov jag från typ halv fyra till sex, grymt skönt men detta kommer bli en lååång natt. Får väl spendera denna natt med lite kemiplugg eftersom jag inte gjorde det nu i eftermiddags, haha. Känns som att klockan är typ sju nu men snart börjar  fan ph! :D
  Nu ska jag börja plugga lite grann, se fall jag fattar åtminstone en hundradel av skiten som ska med på provet. Kemi är ytterst onödigt! Eller det borde vara ett valbart ämne :)

EEEEEEEELOOOOOOON

Herregud vad händer här? Jag glömde helt bort att skriva att Elin fyller ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR IDAAAAG :D GRATTIS!


puss på dig din lilla gurka :) <3


If you practise every day

-På väg hem från skolan, förbi dagis-
Liten tjej: Hejhej!
Jag och Sandra kollar och kollar bort
Samma tjej: Hejhej!
Kollar, kollar bort
Jag: Titta den där killen äter snö
Tjejen igen: Hejhej!
Jag och Sandra: Heej

Hahahahha lilla tjejen gav inte upp förän hon fick ett hej. Och vi tänkte inte ens på att vi borde svara, var helt inne i andra tankar. Hhahahahah stackarn! :D

Idag har jag haft matteprov. Jag pluggade som en galning igår men det gick ändå åt helvete, vad är det med mig och matte just nu? :( Jag brukar alltid vara bra på det! Dumma procent skiit.
  Det har inte hänt så mycket idag, dagen har gått fort. På musiken spelade jag gitarr tillsammans med Sandras trumkomp men eftersom Sandra är värsta proffisionella trumspelaren och jag inte lika proffisionella gitarrspelaren så tröttnade hon ganska fort på att vänta på att jag skulle lära mig. Efter halva lektionen böt vi till keyboard som vi kunde avancera på och spela upp för vår lärare! Djupt imponerad blev hon ska jag säga er, även fast jag spelade fel :D


innebandyheeelg

Både idag och igår fick jag spela center på matchen (!!!). Igår gick det faktiskt helt okej, men inte så himla bra idag. Efter matchen idag så var det fys med golfen, eller jag trodde det skulle vara fys iallafall, men när jag kom dit så var det ännu mer innebandy i en timme. Men det är ju grymt kul så det gjrode inte så mycket för mig :) Dock tror jag inte att jag kommer kunna gå imorgon för att spela center är så jävla jobbigt ska jag säga er! Big cred till er som gör det för det är fan jobbigaste och svåraste positionen enligt mig.
  Bara en himla massa innebandy men thats the way I like it! Nu måste jag plugga matte och äta lite middag, sen kommer jag nog somna vääldigt tidigt ikväll, trött i hela kroppen!



snykkkt


etthundraprocent

Lalala, lite tjat om att jag bör blogga har jag hört men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva liksom.
Idag ska jag spela match, typ 2,6 % taggad, awesome! Imorgon ska jag också spela match men där höjs taggningen upp till 6,7 %! Efter det ska jag nog ta mig till komet om jag hinner och orkar och köra lite fys med golfgruppen :). Och innan matchen idag (med snack om all procent) så måste jag plugga lite matte, prov på tisdag och jag ska ha MVG! Även fast procent är min svagaste länk så ska jag sikta mot stjärnorna nu. Wish me luck!



Jag och Sandra var otroligt taggad OCH otroligt snygga på NO-lektionen!


Happy birthday old sis


Idag fyller min käre syster hela 20 år.
Vi ska fira henne på en restaurang som heter "Friday" tror jag.
Grattis till dig storasyster! <3


h

Mamma ringde och bad mig och Johannis att göra pannkakor till middag. Men när jag skulle börja med smeten så hittade jag inget recept och mor min svarar inte i telefon, så vi kan säga att vi har ett megaproblem här!
  Idag har jag iallafall gått i skolan igen. Och snart är det träning så därför måste maten göras ganska snart, eller iallafall börjas med men aa. Måste ringa mor min igen, ha det!


tagen från alicia :)


Coold

Andra dagen i skolan idag år 2010. Lite småjobbig har den varit faktiskt, men jag lever. Snart ska jag iväg på golfträning och efter det blir det väl lite plugg.
  Nu fryser jag som skjutton så jag skriver någon annan gång när jag är lite mer taggad. En liten update var detta bara, enjoy!

And the party don't start til I walk in

Exakt 00.00 la jag mitt huvud på kudden igårkväll, utan att det ens var planerat! Coolt va?
Klockan är nästan 12.00 nu och jag skulle egentligen varit hon Sandra nu men några andra flickor var sena så jag sticker dit om cirka 25 minuter istället. Efter lite umgänge med dom sticker jag vidare till nästa umgänge och kollar på en match eller två. Efter det drar jag hem och bakar ännu en paj så vi har något till vaniljsåsen ikväll. Och det var ungefär så min dag kommer se ut, fullt planerad :) Nu ska jag välja något att ha på mig, see you guys later alligator (:


Denna bild är ooold asså, haha men den enda vi har typ :o


-

Jag har aldrig gråtit av lycka tror jag. Jo visst jag har gråtit när jag skrattat men aldrig av att någon gjorde något som gjorde mig så lycklig så jag började gråta. Det måste vara extrema saker människor måste göra för att få någon att gråta av lycka, men bara en liten sak för att få den att börja gråta av andra skäl.
  Idag grät jag för första gången 2010. Och det var på grund av en innebandymatch som inte ens var speciell. Jag fick bara vissa känslor och tårarna behövde komma. Efter den stunden i omklädningsrummet och bilen blev jag lite smådeppig. Efter några sms och andra konvernisationer blev jag ännu mer deppig och nu vill jag bara gå och sova. Det är en sån dag helt enkelt. Hoppas på en bättre söndag, och det är nog ganska stor chans.

Keep your head in the game

Tjofräs i stugan :) Idag är det match som gäller så jag har nyss taggat till med en bränd vegoschnitzel och makaroner. Tummen upp!
  Igår då. Jag hade tre lektioner, håltimme, kom försent till den sista lektionen, missade bussen till barkarby, fick ta en ny som passade perfekt så jag och Tove körde race med varsinna bussar. Vi kom fram till stationen samtidigt och åkte vidare mot stan. Där kom vi till bion 16.10 och bokade biljetter till Upp som gick 16.20, haha. Vi kollade lite chillat på bion längst bak i sofforna tills några killar kom och också skulle sitta där -.- men vi makade ihop oss och kollade på the movie. Inte så rolig som jag trodde dock men helt okej. Efter det var det flumflumflum påväg hem och efter en trevlig middag mötte jag upp Tove igen. Vi tog en iskall tripp till statiol och köpte lite chips och kakor och åkte sen tillbaka för lite slapp. Grym dag! Roligaste på länge asså. Och nu babblade jag bara på om allt vi gjorde så synd om er om ni har läst allting till hit :) haha. Nu ska jag byta om och tagga lite till, ciaaao.


Tove tovelito i egen hög person!


Jag är uttråkad

Extremt uttråkad är jag. Vandrar runt i huset och vet inte vad jag ska hitta på. Jag vill gå ut på en promenad eller något men det är alldeles för kallt för mitt humör. Om jag kollar på mer TV så svider mina ögon sönder och mitt huvud sprängs förmodligen. På datorn finns det ingenting att göra. Jag har försökt jobba lite i ondskan som vi hade i läxa innan jullovet men det går inte bra alls. Jag har städat huset (andra gången denna vecka) fast jag har inte dammsugit men det orkar jag inte. Jag har slut på idéer helt enkelt. Kanske ska lägga pussel haha. Fast det är rätt så tråkigt. Good. Så bra gick det med min positivitet men vad ska jag göra? Någon som vill gå ut och göra någonting med mig? Gå till ica, åka till jakan, någonting!

Dagens lunch, hahaha



hhahhahha emmas proteinrika lunch! kanske ska börja med en dagens lunch här? haha, kommer nog kittla till väldigt härligt i smaklökarna när ni ser skolmaten varje dag :)


What have I done today to make you feel proud?

Igår togs julgranen ner. Idag börjar innebandyträningarna igen. Julmaten är slut för länge sen. Skolan börjar imorgon. Nu försvinner julen helt och det enda vi har kvar är några månaders snö. Jag gillar snön men har faktiskt tröttnat lite smått på kylan. Nu kan gärna solen och värmen komma tillbaka :)
   Igår firade jag trettondagen hemma hos min moster. Påvägen hem hälsade vi också på farmor och väl hemma åkte jag och kollade på en krattig herrmatch. Men jag fick ju träffa massa trevligt folk (:
   Idag är det slappdag och sedan träning, wiiiiie. Jag längtar tills kvällen, vill spela!
Have a nice day

Taggade på Storvreta

Den gick från Emmas mobil, till min mobil, till facebook och till bloggen på endast 2 timmar! I like it:



HAHAHAHAHHAHAHAH Julia jag dööööör :D


Mmm

En macka på natten är det godaste som finns tror jag. Om man nu kan kalla detta natt. Tolv är klockan, natt för vissa, kväll för andra. Men tilbaka till mackan, haha. Varken lunch, middag eller frukost kan slå den. Its the best ever.

varsågod Emma


Positivitet, mina damer och herrar!

Nu ska jag berätta hela min och Sandras vandringshistoria för er. Jag vet att ni bara längtar efter att få läsa!
Jag och Sandra skulle till Emma för att ha en trevlig lite middag + film med henne, Joel och Niklas. Hon säger till oss att bussarna har slutat gå men att vi nog tillsammans kan hitta hem till henne. Jaa, gissa hur bra det går liksom? Men faktiskt gick det ganska bra, även fast vi ringde henne ungefär 10 gånger under vandringen så gick vi faktiskt inte fel en enda gång! Dock när vi kom fram var våra fötter stenfrusna. Men det positiva var att vi inte gick fel! 
  När vi skulle hem fick vi sällskap av pojkarna och jag visste faktiskt vart vi skulle gå. Jag hade lärt mig någonting - positivt! Vi tog tåget till Barkarby men till vår blotta förskräckelse gick inga bussar hem. Vi hoppade då på en buss som gick genom outlet till Jakobsberg men till ännu en blotta förskräckelse så gick det endast en buss och 25 minuter. Då tog vi oss i kragen och knallade en 35 minuters promenad hem. Väl hemma var fötter, lår, ansikte, armar, kropp, ja, allt utom händerna faktiskt, förfrusa och jag gick direkt och satte mig under täcket. Nu när jag är lite upptinad med en kopp varm oboy så delar jag så gärna med mig! Det positiva med vandringen hem..vi fick motion hallå! Jag ska ju vara positiv i år, se vad mycket positivt jag har hittat. Men  det största positiva saken var ju då att vi fick en god tacosmiddag och trevligt sällskap hemma hos Emma. Thank you Emma :)

Happy 2010

Mitt första inlägg år 2010, shit pomfritt! Och i det har jag ingenting att skriva, jag bara kände att jag var tvungen. Jag menar det har ju redan gått 1½ dag in i det nya året.
  Mina fingrar är stenfrusna, så det är lite jobbigt att pressa ner tagnenterna men det funkar. Jag följde med mor min och handlade men jag fick ingen förvarning om att vi skulle slänga massa flaskor och sånt så jag kom utan vantar och höll på att döööö. Sen att bära två tunga påsar med 10 iskalla fingrar är inte så skönt  ska jag tala om för er! Men klaga ska jag inte sitta och göra nu, ska nog bli mer positiv detta år, så som en tjej på nyårsfesten sa. Numera ska jag sänka min klagonivå grovt! Den ni.

Okej, nyårspartajet då. Jag välkomnade mammas och pappas gäster vid halv sex och stannade och åt middag + efterrätt med dom. Efter det gick jag över till Hanna där Helena också var och åt en efterrätt #2. Efter det tog vi tre en tripp hem till Amanda där en himla massa människor var. Där blev det lite dans som jag och Elin tvingade fram, haha, och lite smällningar upp i luften. Trevligt var det! Morgonen efter var det grymt mycket folk hemma i vårt lilla hus men vi lyckades få frukosten att räcka till, haha :)

Ikväll blir det pulkaåkning igen skulle jag tro. Nu blev det ett himla långt inlägg här bara för det, enjoy! Adios



En av flera bilder från nyår vid tolvslaget :) Jag kör på ett stort gap.. Danne också haha.


RSS 2.0