Hej bloggeeeeeen

Ska sticka iväg på träning typ nu..men måste bara länka till Sandras fina blogg så länge där vi har gjort ett extremt vackert videoinlägg haha, engelska lektionen var väldigt givande :D Sandraaaaa

ballerina - med en len och krämig nougat


Bild från Elins blogg från i fredags :) Jag köpte lite ballerinakakor och Elin snodde Helenas hemsydda mössa.


I lördags när jag och Sandra väntade på bussen lite uttråkade och flummiga, Sandra ville få med det risiga vädret :)

Från söndagen har jag ingen bild skulle jag tro, haha. Idag har jag dock tagit lite bilder, bland annat på Amanda som också ville vara med på alla fina bilder jag tar Zacke. Emilie har också fått lite nya vackra bilder på sin mobil, och Sandra och säkert någon annan. What can I say? pictures are fun :D


I need you now don't turn around

Guuuud jag håller på att ruttna här hemma! Jag har tråkigt, har inte gjort ett piss sen jag kom hem från fysen klockan fyra och har haft tråkigt ända sen dess. Eller jo jag har bakat en kladdkaka som nästan är uppäten nu, inte så sugen på den längre. Tv-programmen idag lyckas vara otroligt tråkiga, gosh, jag vill sova :) Ge mig ett ROLIGT förslag på vad jag kan göra, plugga skulle jag behöva men to be honest så är det inte särskilt roande. Får väl sticka ut på en springtur lite random sådär eller nåt sånt. Haaaaaaaa deeeeet

It's the thrill of the fight

Igår var jag i Kista med Sandra och Emma. Fick med mig ett par lila converse hem nu, tänkte eftersom min syster har blå så kan vi säkert dela, hihi :) Vill dock ha vita också i think men det får jag vänta med isåfall. Jag hittade också jeansjackan som jag sett på nätet och I want it! Får se fall jag tar fram lite av mina sparpengar (som jag inte sparar till någonting) och köper den.
   Idag ska jag åka en snabbis till jakan förhoppningsvis och kolla på present till min syster som fyller år på onsdag, glömde bort att kolla efter det igår, inte bra! Efter det ska jag träna lite golf och spela lite innebandy med min golfgrupp, trevligt trevligt. Avslutar väl dagen med lite engelskaboken som jag ligger efter i. Försökte läsa igår under earth hour men det var lite svårt..
Och det var min helg det, trevligt att få läsa om va? :)


paint is my bff you know

Jag har redan frågat många om vilken färg men ändå, i need some help :) :
'

HAHA okej galet fult men jag orkar inte. Idag bär det av till kista för shoppiiiing. Ska köpa ett par converse och hoppas på min jeansjacka. Hoppas det finns mörkblå också för jag tror att det är dom jag vill haaaaa, men vi får se, vi får se. Nu ska jag välja kläder, adiosososos.


Hoppas på att denna snygging följer med mig också :)


dad

Igår:
- Jag går lite oskyldigt och dricker vatten när jag går runt ett hörn. Plötsligt hoppar Tove upp framför mig så jag blir så rädd och skriker och sprutar en liten skvätt vatten i ansiktet på mig själv. Alla stannar upp och undrar vafan som har hänt hahah.
- Tilda blir lite småsur för någonting och siktar en liten knytläve mot min mage men där är min innebandyklubba och hand ivägen så hon slår rakt in i dom istället. Tilda fick ont!
- Vi kör en springövning och Anna slipper vara med och springa under en omgång, hon slänger sig ner på rumpan och stönar "oooh yeaah".
 HAHAHA roligaste träningen på länge :D


that is why im sleepless

Hi there mates. Jag sitter här och jobbar på min SO-uppsats (se sandra jag pluggar visst). Jag har jobbat mig igenom en punkt och har numera bara en punkt kvar, tjoho. Tror jag gör den imorgon och hoppar över till engelskan nu. Måste ligga i nu, mucho att göra. Senare ikväll har jag träning, nu är det slut på matcherna, lite sorgligt ändå även fast denna säsong varit ganska tråkig :( Som tur är så har vi två cuper kvar att åka till och en i sommar, längtar till Faluuuun :) Nu måste jag fortsätta pluggeliplugga, ciao.

Träävlig dag du

Idag har varit en trevlig dag :) Den började med att jag vaknade tidigt och åkte iväg till Huddinge där vi spelade en hyffsad match. Efter det stack laget till stjärnhuset och käkade innan vi åkte vidare till nästa match i viksjö som var riktigt bra otroligt nog. Lika mot förra årets sm-vinnare tydligen, inte illa :) Efter det så åkte jag hem och duschade sen tog jag en liten tripp till Kista all by myself, det är riktigt najs att åka själv ibland asså! Fick med mig hem ett par jeans, en jacka och ett värmeskydd för håret, nu vill jag bara hitta den där dumma jeansjackan som jag hittade på nätet igår! Och så har det ryktats om att pappa kan betala 500 kr om jag vill ha ett par converse, inte illa pinkat där :))

Help me choose



Jag vill ha allihopa, helst dom två till vänster. Fan vad jag blev shoppingsugen nu! dumma jakan som stänger 17.00 och kista som ligger långt bort. Men imorn då jävlar kommer jag, im gonna get ya :)


Lit up the world as I fell asleep

Idag har jag varit ute och solat, asskönt :) Släpade fram en solstol och la mig där med jackan på och njöt, det var riktigt skönt! Lite blåsigt på sina ställen och man kunde inte direkt ligga i bikini hahah men vårkänslorna börjar deffinitivt närma sig!
   Snart ska jag nog åka iväg till stadium och kanske apoteket (om det är öppet) och hitta lite nödvändiga saker som jag har längtat efter i flera veckor medan mitt barnbidrag varit slut! Ikväll måste jag sova tidigt för vi har samling åtta eller nåt sånt på söndag i Huddinge, tjoho! Igår var jag hemma hos Tovelito och kollade på hitta nemo, riktig humor i den filmen asså hahah.


El springo is getting closer


har laddat upp bilder från mobilen :)




Två dåliga bilder från melodifestivalen, roliga trummisarna och Eric Saade :)




me and tovelito



bäst i väst, Elin & Line, Anna


gourmélunch i skolan


Maybe you were right

Today we had a mathtest. Det gick väldigt bra, tror jag iallafall. Hoppas verkligen på mvg men jag har ju märkt genom mina dar som elev på viksjöskolan att ett bra prov kan ge ett betyg som är en stoooor besvikelse. Som senaste SO:n tillexempel. 
  Anyway...imorgon har vi reflektionsdag, ska jobba med massa saker hemma. Borde börja ikväll egentligen så jag inte har lika mycket men jag är bra på att skjuta fram saker, iallafall läxor :)


only the coolest


Give it to me baby, aha aha


well ofcourse you did

Imoooooooorn har vi nationellt prov i engelska. Tar med mig lite vindruvor och yoghurt som laddning, det kommer bli ett låååångt långt prov. Idag fick jag tillbaka mitt SO-prov och fick bara fucking g/vg på den skiten, hatar det betyget, alltid av Britt, finns inte ens något som heter så. Plus att jag hade pluggat mycket till det här jävla provet och fan vad surt! Jävla skit. 



This is ma new style, what do you think?


Melodifestivalen

Idag ska jag åka och kolla på melodifestivalens genrep med min lilla kusse :) min farbor brukar få såna biljetter och nu ville han inte gå så då fick vi dom. Nu får jag se Erik Saade liiiiiiiiive :D Sedan på kvällen ska jag till Emma och kolla på den riktiga melodifestivalen på TV haha. Bara melodifestivalen, naaajz.
 
Någon av de unga pojkarna ska vinna tycker jaaaaaaaag :) :









Darin är ju fan lite snygg asså :o det trodde jag inte!


cool chics you know





Rod Stewart, Tom Jones, James Brown och Rihanna. Himla trevlig spellista hade vi :)


I could only try to please my self

Inom de senaste 24 timmarna så har jag hunnit gråta 3 gånger, är inte det lite imponerande? alla gångerna av helt olika anledningar, första för att jag hade ont, andra för att jag skrattade så mycket och tredje för att jag nyss kollade på "I taket lyser stjärnorna". Det måste nog vara den bästa svenska filmen som jag har sett, den är faktiskt BRA! så jag ska inte säga att alla svenska filmer suger :)
   Jag vrickade min redan vrickade fot igår när vi spelade match (därav gråt number 1) så idag när vi spelade fotboll så gick det inte så bra. Apont gjorde det när jag sparkade till bollen! På NO:n så höll jag på att dö av garv, jag var väldigt hungrig och trött ifs, men vår lärare ställde sig med röven rakt ut mot Emilie. Sen när vi garvat lite åt det ett tag så sätter hon sig på huk så vi får skåda ett väldigt fint butcrack! Det var några himla roliga minuter jag hade där, hahah :)

Ikväll ska jag till Tove och träffa henne och Emma, och kanske Sandrejja vi får seeeeeee. You don't care anyway so good bye :)


blääääää

jag börjar bli sjuuuuuk :'( jag är aldrig sjuk och det är jag glad över men nu av alla gånger passar inte bra alls för jag skulle köra gärnet i skolan fram till påsklovet och så sker detta. Not fun! stupid stupid stupid


I aint wanting to look like that!


Pluuugger

Jag sitter här och lyssnar på manboy hahah. Lite svängig sådär. Har precis pluggat lite SO, nu är jag klar med alla g-punkterna och några vg-mvg men måste deffinitivt plugga mer. Men har ingen träning eller nåt ikväll så jag har tid med en liten paus. Ska nog ta och läsa i min engelskabok eller nåt nu så jag kommer en bit i den också. Farewell.



Give me the damn summer duuuuude


Once again the sun is riseing

Jag har inte så mycket att skriva. Skolan har börjat igen och vi kör på två prov denna vecka och börjar med ett trevligt tjaffs med vår hemkunskapslärare. Fick tillbaka namngeografin och faktiskt ganska stolt, måste skriva lite sjöar och öar men annars klar, namngeografi kommer inte direkt naturligt för mig :)
Aja, ska väl försöka sova snart, bjuder på två snygga bilder att skåda med blotta ögat. God natt gott folk!


Haha jag och Sandra körde på topmodel all night long


Okej, mest Sandra :D


Hemma hos Emma

Sitter här i Enmas säng och väntar på att hon ska duscha. Hon ska iväg och "luncha" haha så jag hoppar på tåget åt motsatt håll samtidigt och kilar hem. Ikväll kommer jag tillbaka hit med förhoppningsvis sällskap av Sandra och myser lite till. Vi ska äta tacos och göra hemmagjord isglass, mohaha.
alltid vid Emmas dator, haha

Bowling igår








Dagens kast fick Sandra, hon halkade till lite fint där :D

Vi åkte och spelade bowling igår haha. Jag var taggad i början, tävlade med Tove om första platsen, sen tappade jag stinget liksom och Johanna klättrade upp så hamnade jag till slut trea, not cool! Men det var skoj, blev lite frustrerad där på slutet haha men jag lyckades få en strike, wohoooo.


Let's bowl

Idag har jag köpt nya innebandyskor, tjoho :D Inte så snygga men dom var sköna! Jag har också rotat fram lite roliga barnfilmen från vinden, dock är dom på videoband så det var lite tråkigt. Men jag ska nog lösa det :).
  Ikväll blir det bowling med Tove, Emma, Johanna och Sandra, najsprajs! Så nu måste jag hoppa in i duschen, adios!


Sandra is teaching them how to do it!


Sandra, remember?




Orkar inte skriva någonting, har varit med Tove hela dagen och sen spelat lite innebandy med p-93 ;D


Tove, remember?


:'(

UUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄWW vad bajsigt, helvetes jävla skit bajs. Jag ringde golfklubben idag och sökte efter sommarjobb där i år igen, men då var det redan fullsatt. Fyfan jävla skit att jag inte ringde tidigare och bajshelevete när jag läser min blogg från i sommras och tänker på kiosken, määääääääääh jag vill jobba i sommar igen. Vad fan ska jag ha för jobb den här sommarn då? snyft.


Snart börjar jag gråta. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.


RSS 2.0