I break the rules but I don't care

Jag och Tove åkte till Kista och kollade på prinsessan och grodan idag, hihi. Den var skoj, vissa saker
var för jävla kul asså :D Jag lämnade tillbaka linnet jag köpte igår också och tove skaffade sig ett par vantar och kollade
på hattar på killsidan.
  Innan kista så skottade jag förrådstaket och cykelbodstaket och det var skitjobbigt. Snön var så jävla tung, ett fint
träningspass blev det. Väldigt trevligt!






Lite snyggingar från igår


superwoman

Igår var en trevlig kväll tillsammans med lite tjejor. Idag ska jag bara ta det lugnt och sen spela lite innebandy med golfgruppen framåt eftermiddagen. Kanske tar tag i NO:n idag också så jag slipper tänka på den över lovet. Men allra först så ska jag ut och skotta förådstaket, haha. SpidermanJennifer måste rycka in och försöka ta sig upp för trädet bredvid. Om jag nu kommer ihåg hur man gjorde..det var ett tag sen.

nosenight


Till vänster: Jennifers näsa enligt Jennifer             
Till höger: Jennifers näsa enligt Tovelito

Cuuuurly


Idag vaknade jag upp med superlockigt hår. Ser nästan lite ballt ut bakifrån men framifrån var det una katastrof :)

Jag och mamma kom precis hem från Jakan, jag fick med mig en himla massa saker hem. En bh+trosor, jeans, en kofta och en tröja. Jag är numera bankrutt :) Fast tröjan vetifan fall jag vill ha så jag kanske inte är alltför bankrutt imorn.
Tänk att komma till Sverige nu, komma hem från utomlands eller typ komma hit från ett annat land nu. Vilken härlig känsla man måste få haha. Plusgrader i två dagar nu så allt är slask och blött. Ur stuprännan rinner det vatten och all snö är grå. Himlen har också en fin liten grå kontrast. Vädret just nu är ju verkligen helt underbart, håller ni inte med mig? :D Men plusgrader är ju najs iallafall, springtime we are getting closer!


Where everybody knows you name

Todeloo, how's everybody doin? :)
Idag blir det lite shopping med mor min på dagen och sen mys på kvällen hemma hos Sandra. Men jag har hört att dom ska korta ner melodifestivalen idag bara för att typ Anja ska åka slalom eller nåt sånt skit på samma tid. Vad fan är detta för skit? Jag vill inte se himla skidåkning hallå, detta kan inte accepteras! Aldrig! Nu ska jag gå och platta mitt hår i protest.

Buzzer

Jahapp, nu var det lov då. Känner inte att jag är särskilt skoltrött faktiskt så jag skulle kunna gå en vecka till och sen ha lov, haha. Men man ska väl inte klaga antar jag!
  Vi fick sluta tidigare idag på NO:n så då gick vi direkt och käkade och det var fan det vidrigaste jag någonsin har ätit i skolan. En kille (sandra som vittne) spottade till och med ut första tuggan av mat. Typ kycklingryta med ananas i som smakade skit. Men Pohlman som är a man åt såklart upp allting, hahah det var fan stark gjort asså.
  Efter det stack vi hem till pohlish och spelade buzz ett litet tag tills vi fick gå tillbaka till skolan och spela innebandy på idrotten, tjohooo :)


Såhär länge sen var det sedan jag var hos lilla Pohlman :) Fast det här ser inte ut att vara så länge sen haha och det var inte en så charmig bild, HAHA. Men vad kan det va? åttan maybe (:


No further questions


haha snyggingar, en gammal bild som jag fick av tovelito :)
fast jag har ingen aning om fall den är gammal iförsig.


Ingenting speciellt har hänt vad jag vet. Livet rullar på, inte så mycket intressanta saker händer. Sååå..jag har ingenting att skriva, todeloo.


Emma är en duktig flicka

hon kan både sy och sticka.
eller nästan iallafall, hon kan måla coola bilder på sin vägg som jag blir grymt imponerad över, haha :) Karlsson på taket, pippi, ariel, peter pan och en himla massa barnfilmer lite Emma-aktikt sådär! Nice huh?



Idag har ingenting hänt tror jag. Ska på träning om några timmar men först måste jag plugga namngeografi, gud så kul! Vår lärare sa till oss att om vi ville så kunde vi skippa att plugga och bara visa så mycket vi kunde men jag tror att hon skulle få en hjärtattack om hon såg hur mycket jag kunde utan att plugga haha :) Not my thing you know.


I want it all

Mina svarta jeans är trasiga! Det upptäckte jag idag och detta är en katastrof, nu måste jag köpa nya. Tur att jag har mitt lilla presentkort där dåå, hoppas det inte har gått ut än bara. Någon som kanske vill vara min jeansslav på onsdag? haha, Sandra vill säkert den shoppinggalna filluren :)


Okej jeansen vetifan om jag vill ha, orkar inte sitta och leta upp några snygga på nätet för där är det så svårt. Men tröjan vill jag ha, eller jag behöver den faktiskt!


Be my mirror, my soul

Nyss dog min dator, så i väntan på att den ska vakna så tar jag upp min mobil och så dör den också. Läskigt :o något skumt elektroniskt medelande mellan varandra känner jag här, kanske ett tecken på att jag borde plugga?

Idag har iallafall varit en vanlig dag, ganska rolig. Inget speciellt har hänt tror jag, såå vad har jag att skriva om då? haha ingenitng. Jo kan tipsa om Emmas blogg för där är jag med i hela fyra inlägg, coolt huh? I know, they all love me! Nu ska jag plugga till symfoniorkesterförhöret imorn, gud så kul :) Tror jag kommer hamna tillbaka här om cirkaa...fyra minuter och 23 sekunder.


snygging där! värsta seriös och allt.. mysko :O


Sitter hemma hos Emma :)


Kista centrum

Jag har nyligen varit i Kista med Sandra. Kallt som satan är det ute, snön blåser överallt och bussarna är sena! Sandra köpte iallafall ett par jeans och sen gjorde vi inte så mycket mer. 
  I onsdags och idag när vi var i kista så har två stycken killar som jobbat med någon telefongrejs, typ tele2, frågat oss fall vi var över 18. Har hänt ganska många gånger faktiskt. Frågan är hur långt jag kan komma med detta, min läng hjälper mig :) Skulle fan vilja testa att köpa typ öl eller nåt på ica och se fall jag kommer förbi, tveksamt haha, men fan, flera gånger har folk trott att jag vart över arton så varöfr inte? måste testa det någon gång :D


HAHA äsch den får duga :D


You would not belive your eyes




(Sandras blogg)

Igår firade vi Tove Tovelitos födelsedag. Hon kom till mig runt sju i tron om att vi skulle laga lite mat och ha en liten trevlig myskväll. När vi har suttit i mitt rum ett litet tag så säger jag åt henne att hon har glömt en tröja och att den ligger i min garderob. Hon går och öppnar min garderob och där sitter Sandra. hahahahha fan att jag inte filmade asså, Tove skrek högt som fan och sen hoppade Emma ut ur den andra garderobsdörren. Grymt roligt var det. Efter Toves lilla chock så åt vi en väldigt fint lagad måltid och hade almänt trevligt all night. Emma och Tove sov här, Sandra gick sin lång väg hem och nu har dom stuckigt. Grym kväll och natt och morgon. *Puss på er mina fina vänner :)


Nu ska vi sova



grym kväll, gammal bild :D


zzZzZzZz


(snodd från Sandra, fast juste, hon har lösenord så ni kan inte se)

Jag är trötter idag. Igår klättrade jag och Sandra med skolan. Hade friluftsdag och allt och det var skitkul. Träningsvärk i armarna nu bara :) På kvällen hade vi ungefär världens sämsta match men den var så jävla dålig så jag skrattade mig igenom hela. Nu imorse har vi haft skol-dm och det gick också helt åt helvete. Men men, what can you do? första matchen borde vi ha kunnat spela lite bättre men thats life. Nu har jag iallafall träningsvärk typ överallt och trött i hela kroppen, och ja Helena du har haft en jobbigare vecka men du är lite mer tränad än mig :)

Nu ska jag ta en lång dusch, bädda mig ner i soffan och ligga och slappa hela kvällen. Ingen träning ikväll, sköööönt!


I have climbed the highest walls, yeah

Imorgon är det friluftsdag och jag har sett typ 7 stycken nu på facebook som har skrivit "Kungsberget imorgon". Ska jag hoppa in och skriva "klättring i Solna imorgon!" haha, det kommer säkert bli askul för dom att åka skidor men jag är faktiskt glad att jag inte valde det, iallafall nu, får väl se ´hur jag känner på torsdag när alla snackar om det, haha :D Men jag och Sandra ska klättra. Senaste jag gjorde det var för flera år sen och då var det skitkul så det kommer säkert bli najs :) Up on the wall we go!

summertime

Vissa dagar är såna dagar då jag kollar på mig själv och tänker "fyfan vad ful jag är". Såna dagar har nog de flesta. Jag har gått igenom min garderob och inte hittat ett enda vettigt plagg att ha på mig imorgon. Visserligen är mitt utbud inte så stort men för varje plagg jag sätter på mig så vill jag bara slita det i stycken.
Det är såna dagar som den här som jag bara längtar till sommarn. Jag vet att jag kan bli mycket snyggare och känna mig så mycket bättre om jag fixar till lite detaljer. Men jag tänker bara att jag ska göra det när det blir sommar. Då jag är lite brun och får gå runt i skjorts och kjolar istället för jeans och strumpbyxor. I för sig skulle jag kunna snygga till mig nu, men jag känner bara att jag behöver sommar och sol nu. Jag vill känna mig snygg. Fyfan, nu vill jag gå och lägga mig.


I'm too cool for a fool

Fan jag är uppe aldelles för tidigt! Antingen får jag bråttom, eller så får jag sitta och vänta i typ 20 minuter. Jag ska gå typ...55 och klockan är 30, platta håret måste jag göra annars är jag klar. Kanon!
  Anywaayy...igår spenderade jag inte direkt alla hjärtans dag så som man ska kanske, eller ska och ska men aa. Jag spelade match, tränade innebandy med golfgruppen och sen satt jag hemma och gjorde lite läxor. I för sig så var jag ju med både mitt innebandy lag, golfgrupp och familj så lite av mina kärleksbubblor fick jag ju skicka ut, haha :D.
  Denna vecka kommer bli rätt så najs tror jag. Friluftsdag på onsdag, skol-dm på torsdag och sen bara allmänt chill med läxorna :) Sånt gillar vi! Puss adjö.


Dam dam dam

Idag har jag varit en snabbis i jakan och köpt en mascara och en deo. Mascaran vetifan hur bra den var men aa. Efter det kom några släktingar hit och var här ett tag. Dom åkte hem lagom till melodifestivalen så nu ligger jag bänkad framför tvn. Låtarna suger apa men det gör dom alltid, haha.
  Imorgon ska jag fira alla hjärtansdag genom att spela match, gud så kul! Efter det vet jag väl inte vad jag hittar på, förra året åkte jag till Thailand den fjortonde. Lite skillnad på hur denna dag kommer spenderas tyvärr men får vara glad för det jag fått :)


Sandra och Zacke on the serious NO-lesson
ingenting med inlägget att göra överhuvudtaget, men det är så det brukar va' :D


Dam dam dam

Idag har jag varit en snabbis i jakan och köpt en mascara och en deo. Mascaran vetifan hur bra den var men aa. Efter det kom några släktingar hit och var här ett tag. Dom åkte hem lagom till melodifestivalen så nu ligger jag bänkad framför tvn. Låtarna suger apa men det gör dom alltid, haha.
  Imorgon ska jag fira alla hjärtansdag genom att spela match, gud så kul! Efter det vet jag väl inte vad jag hittar på, förra året åkte jag till Thailand den fjortonde. Lite skillnad på hur denna dag kommer spenderas tyvärr men får vara glad för det jag fått :)


Sandra och Zacke on the serious NO-lesson
ingenting med inlägget att göra överhuvudtaget, men det är så det brukar va' :D


Dam dam dam

Idag har jag varit en snabbis i jakan och köpt en mascara och en deo. Mascaran vetifan hur bra den var men aa. Efter det kom några släktingar hit och var här ett tag. Dom åkte hem lagom till melodifestivalen så nu ligger jag bänkad framför tvn. Låtarna suger apa men det gör dom alltid, haha.
  Imorgon ska jag fira alla hjärtansdag genom att spela match, gud så kul! Efter det vet jag väl inte vad jag hittar på, förra året åkte jag till Thailand den fjortonde. Lite skillnad på hur denna dag kommer spenderas tyvärr men får vara glad för det jag fått :)


Sandra och Zacke on the serious NO-lesson
ingenting med inlägget att göra överhuvudtaget, men det är så det brukar va' :D


Love in school

På söndag är det allahjärtansdag så idag i skolan satt det uppe lite hjärtan, som vanligt, plus att några duktiga flickor gick runt och sjöng kärlekslåtar i korridoren. Grymt bra var det :) Sen har det väl inte hänt så mycket mer, jag gjorde en redovisning på spanskan som gick helt okej bra, skrev en rolig historia på svenskan och spelade lite volleyboll på idrotten. Trevligt trevligt. Nu går jag och väntar på maaaaaat, jag är hungrig! Puss o kram.


Sandra, Elin, Linn, Becca, Jessica och Line :)


Studiedag


Kille1: Varför gjorde  du så för?
Kille2: Jag har en finne
Kille1: Men det är ju fest om 3 dar!

Idag är det studiedag. Jag hade funderingar på att ta mig till jakan och inskaffa mig en ny mascara men det orkade jag inte med. Istället har jag glidit runt här hemma och kolllat lite vänner och sådant. Jag har egentligen ingenting att skriva, har bara inte skrivit på ett tag kände jag. I måndags var jag och Tovelito på spinning, sadlarna var så smala så igår hade jag ont i rumpan :) Igår hade vi också vårt första nationella prov, gick faktiskt ganska bra tror jag, hoppas det iallafall. Imorgon har vi vårt nästa, behöver läsa på lite om vad krönika, novell och insändare och allt sånt där är sen är jag redo.

Som vanligt går det inte att ladda upp några bilder på min skitdator, men jag kan leta upp någon gammal snygging :D














































I somras, me & Ida :) Fina vita fötter och allt


Like a melodi

Idag har jag sprungit runt som en galning hela dagen. Det är vad det känns som iaf, mina fötter har varit asblöta större delen av tiden. Jag började med att gå och klippa mig, dumma frisör klippte av halva mitt hår så nu har jag inget kvar. Efter det tog jag mor min på en liten tur i staden och ut för att hitta två öppna hus, ett av dom var faktiskt ganska bra! Tror det kan bli ett val det :)
  Efter ett par kalla öron och vääääääldigt blöta fötter tog vi oss till min kusse Nilla och fikade och pratade lite. Jag lockade hennes hår så fint. Sen stack jag vidare till Emma och hängde lite där med hennes familj framför melodifestivalen. Och nu är jag här, hemma och upptinad på nytt. Imorgon måste jag åka och köpa nya skor :)
Puss och kram chokladbanan.


Reflektionsdag

En dag då man ska plugga och komma ikapp med allt skolarbete man missat. Av någon konstigt anledning slutar det alltid med att jag går runt och städar i huset och bakar, hmm...? Just på dessa dagar så får jag ett himla städsug, och när jag har städat så är jag trött och sötsugen och då kanske en liten kaka bakas. Lite smått konstigt kanske. Men jag har iallafall hunnit med att läsa lite och jobba lite matte så helt borta har jag inte varit :)

hmm...jag känner att min blogg har blivit väldigt tråkig. Eller inte har blivit, det har den alltid varit, men jag har mina perioder då jag tycker att det är kul och då jag tycker att min blogg är lite rolig. En sån period har jag dock inte nu.
Jaja, anywaaaaaayes, nu ringde min äggklocka, moahah, must go and take the cookies out. Peace out! 


Sandra är den grymma fotografen som lyckades få med väldigt mycket blå himmel :D  


Televizion

Hmm..under en paus på TV på fem minuter lyckas tre stycken reklamer ha med en "framröstad som årets produkt år 2010". Himla många som fick det priset :o Eller är jag helt pantad nu?

Lite mer TV, har ni sett den där nya mascaran som vibrerar? Hur ska man använda den? Varför visar dom inte det i reklamen och jag undrar hur jävla mycket den kostar, hahah galenskaper :)

Idag var det plusgrader! Jag är glaaaaaaad. Det var kramsnö och snöbollskriget började igen men det jag tänkte på var att snön kommer smääältaaa. Hoppas det hålelr sig på plussidan nu så får vi lite slask i någon månad och sen är det bra igen, tjalalal :) Hahah har ändrat mina åsikter och snön lite sen i december maybe

012.§vmlsg- .-

Håltimme. Kommer komma försent till matten. Tur att vi har vikarie. Väntar på Sandra. Mår illa. Åt en liten bajspizza till lunch. Längtar till middag. Tacos.

I said brrr, it's cold in here

Jag är inte sådär jättegrym på uppdatering känner jag men jag vet aldrig vad jag ska skriva.
Nyss så började vår kran utomhus spruta ut vatten i en stenhård stråle. Så gjorde den för några veckor sen också, det var ltie läskigt :o Så nu behövde jag gå och stänga av vattnet och allt!
  Igååår var det söndag, då spelade jag match mot bele, sen gjorde jag inte så mycket mer. I lördags höll mina öron på att sprängas av kyla då jag och pappa gled runt lite överallt i staden. Först till ett öppet hus och sedan till farmor. Hade mitt hår i en knopp och ingen mössa så jag höll på att dööööö, men jag överlevde :) Dock går ju fucking sl-tågen bara i halvtimmestrafik nu så när vi skulle hem lyckades vi passa in ett tåg som var inställt. Och alla bussar och tåg och tunnelbanor och allting är ju försenat så det är inte precis världens roligaste att transporteras kommunalt nu om vintern. Jag längtar till sommarn :) Och för att vara på topp på sommargolfen nu så ska jag iväg på golfträning ikväll, adjöss :)


haha proffsigt..


RSS 2.0