Photograph

Halluu. Bad uppdating today, i know. Inte för att någon kanske bryr sig ;d
   Efter "jobbet" tvingade Emma mig att missa en buss (!!) så att vi kunde hoppa på samma. Vi åkte hem till mig och kollade på bilder, då blev vi väldigt sugna på att ta bilder så vi stack ut och gick runt lite och poosa. När vi laddade upp bilderna dog min data så dom får ni väll förhoppningsvis se imorgon.
   Ska kolla SL nu och försöka hitta en smartissnabb väg imorgon, fast jag måste ju cykla kom jag på precis nu, inte kuuul -.-
Men men, ska hoppa in i duschen nu, ciao

Skutteliskutt

Toodeloo. Kom hem från träningen för cirka en timme sen och har suttit och kollat 2 and ½ men, det är skoj :) Ska hoppa in i duschen när mamma är klar där, och sen måste jag hitta något att sätta på mig imorn, jobbigt..Jag har slut på kläder helt enkelt. Jag vill väldigt gärna åka och shoppa faktiskt´, ska flyga iväg till stan eller nåt på lovet, vill ha klääääder (a). Gud va länge sen det var jag shoppade här hemma asså. Innan Thailand så sparade jag i typ två månader och nu efter var alla pengar slut, men nu har jag skrapat ihop så jag har några hundra iallafall. Får locka med någon trevlig bara.

På lördag har vi slutspel, aah vad jag är nervös redan. Jag längtar grymt mycket och vill så gärna vinna asså. Linda ska spela i Viksjö på söndag så det vill jag se, hoppas det inte krockar (a)


Haha jag och mina piggpigga föräldrar :) Jag vet att jag ser vääldigt smal ut men det får ni stå ut med.

I am good

Jag är duktig. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag har jobbat, hårt hårt, och sen kommit hem. På vägen hem bestämde jag mig för att plugga SO när jag var hemma, och se där, nu har jag gjort det! Helt otroligt, slut på framskjutandet. Fast det är långt kvar iförsig, men nu har jag iallafall börjat, och jag är glad :).
  Snart ska jag vara ännu duktigare och sticka iväg på träning och vara superseriös, vi får väll se hur det går, haha. Men nu ska jag följa Emmas lilla nya motto "TÄNK POSITIVT!". Det behövdes när vi skulle göra våfflor igår och jag och hennes bror trodde att vi skulle göra bort oss ganska rejält, haha. Och det gjorde Emma också, hahahaha fyfan. Men det ska vi inte ta upp nu. Istället ska jag återgå till mina länder.
Peace

Du e min maaan

Träning idag, för vääldigt länge sen känns det som. Vi tränade på, ganska lat träning faktiskt, och oseriös, som vanligt. Efter det åkte jag och Emma till jakan och svullade lite på Burger King. Emma köpte en foundation, tyvärr samma som hade gjort henne till en morot, hahah. Stackarn, jag hoppas du kan byta den. Jag köpte en present till min kära syster som fyller år på tisdag och ett puder till mig själv eftersom jag har lånat min (andra) syrras i en vecka nu och hon blev ganska arg när hon upptäckte det (a).
   Jag och Emma har snackat om totalt ointressanta saker idag och har kommit på oss själva med att hitta på massa skitsaker som vi säger om någon börjar säga något, haha. Och på träningen snackade vi med lite olika vackra dialekter, otroligt duktiga var vi. 

Nu måste jag städa, fast jag städade typ igår? Det går inte att hålla rummet städat när jag praoar, jag är för trött och orkar helt enkelt inte. Juste, imorn är det prao, jag längtar :) Jag tycker om min praoplats faktiskt, so i se you tomorrow!


La boda

Bröllopet igår var mysigt :) Det var en ny, trevlig liten upplevelse.
   Idag är det träning, Emma kommer hit nån gång innan, har ingen aning om när faktiskt men men. Jag vet inte vad jag ska skriva, inget speciellt hände på the wedding (förutom att min första kusin är gift dårå) så jag langar ut lite bilder på dagens outfitt och så :) Ni kan få se mina vackra golfkläder också. Och jag har tyvärr inga bilder från bröllopet just nu för det var bara Jessica som fotade med sin kamera och den kameran är inte här.


monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

And La Wedding, (minus strumporna och rosetten vackrare knuten)

I am a celebrity

Jag ska på bröllop idag :) Jag längtar väldigt mycket, har aldrig varit på bröllop. Så idag ska jag först åka iväg till golfhallen och träna lite, om vi hinner åker vi vidare till Dormy och hämtar mitt regnställ som jag la undan igår och sen gör vi oss i ordning och åker. Vi kommer komma där med våra skräddarsydda balklänningar på tåget, hahaha. 
 
Folk köper golfsaker för flera tusen, det är helt otroligt. Allting är skitdyrt för det första, typ en tröja för 800, och sen kommer folk med ett helt lass med kläder och en golfbag, och massa klubbor. Allting går ju för fleeeera tusen. Igår var det en man och en kvinna som stod vi kassan typ en kvart innan vi hade fått bort alla larm och knappat in hur mycket det kostade, när dom väl gick så sa jag till Jessica att det skulle vara ett under om det inte pep för dom i dörren. Och inget under skedde, dom fick komma tillbaka, jag och Jessica gick igenom alla kläderna igen, hittade ett larm och så gick jag till dörren och svingade påsen framför larmgrejen, då pep det igen. Vi gick igenom ett ganska långt tag till men sen hittade jag ett gömt larm och då kunde dom till slut komma hem. Dom spenderade ganska lång tid i affären, hahaha. När dom väl hade gått ut så såg Jessica att dom hade glömt sitt kvitto och en tidning så jag fick springa ut i min t-shirt i världens kyla och ge det till dom, hahaha oj oj :).
   Men jag har iallafall skitkul på Dormy, det jobbiga är bara att jag får grymt ont i mina ben av att stå upp så mycket men jag överlever :) Johnny kom och var avundsjuk på mig för att jag fick stå inne i kassan, haha när han hade praoat där så fick han stapla bollar, moahaha.

Och juste, jag är med i tidningen :o I svensk golf, hahaha. En fotografering och ett repotage typ, som vi gjorde i sommar, skoj skoj. Det skulle egentligen ha kommit ut i augusti eller september men nu kommer den ut, Jessica sa det och så hade dom tidningen på jobbet så då fick jag se, hahahah, en skitful bild på mig och en ganska cool :) Och jag hade bilderna här förut men nu är dom borta, så tyvärr :D

Our first summer

Halloj.
Nu har jag mosat i min kropp i en hemsk klädsel, hahahahahaha. Måste ju se lite golfig ut men jag ogillar pikeér starkt, alla andra dagar har jag använt V-ringade tjocktröjor men dom är slut i min garderob nu, haha. Så att idag kommer jag väll inte trivas med mina kläder, 1, för att dom är obekväma 2, för att dom inte ger min kropp så charmiga former. Och nu blev det massa skitsnack om mina kläder bara.
   Jag väntar iallafall på att mamma ska vakna, eller jag hoppas på att hon ska vakna innan jag går. För jag vill få en inbakad fläta, och jag kan inte "baka själv" haha. Annars måste jag ha en knopp igen -.-
   Jaha...jag har kommit på att om man vill ha värme längre så ska man inte följa sl:s bussråd när man ska till Outlet. Dom vill att man ska åka till kontovägen och vänta där i 16 minuter och sen åka en station till outlet. Men smarta jag tar bussen hela vägen till Barkarby och får bara vänta i 11 minuter och sen får jag sitta på en varm buss lite längre, moaha. 

 
Härliga bilder från Lövsta, sommaren 2008 :) Jag badade i det där iskalla vattnet :o

Espanol mi amigo

Sandra Simon säger:

no no!

Jennifer säger:

si si !

Sandra Simon säger:

no! mi polla es muy pequeño

Jennifer säger:

tu coco es fluedo

Sandra Simon säger:

no por que tu caca es amarillo

Jennifer säger:

no por que tu cicoudo es muy azul y muchas feo

Sandra Simon säger:

HAHA me no comprendo, por que tu caca es muy fluedo, muy gordo, muy amarillo, muy feo, y muy largo y grande!

Jennifer säger:

mi caca es no largo y feo!!!!! es muy bunito y muchas tasty

Hahahahaa, jag och Sandra äger på spanska, så är det bara :) vi får nog högsta betyg asså!


Jag har faktiskt ingen bra bild på mig och Sandra upptäckte jag nyss :o så det får bli en från juli 2002.

STOR vårrea

Oj oj, rean idag då. Inte så galen som jag trodde faktiskt, men det är ju faktiskt torsdag. Imorn kanske det blir värre. Vi, eller dom, öppnade klockan tio och då hade kunderna bildat en liten fin kö där utanför. I tio minuter var det lugnt sen bildades två långa köer och dom stod där i två timmar ungefär, jobbar inte folk eller? Iallafall, jag fick springa och hämta headcovers, vilket var väldigt svårt för det finns ungefär 100 stycken olika så det var lite svårt att hitta, i slutet började jag lära mig. Jag fick också larma av kläder och stoppa ner i påsar, jag var en lite hjälpreda som sprang runt där bland alla som skötte kassorna. Och jag sprang så många gånger till lagret så när jag kom dit en gång var det en som sa att jag förmodligen kommer att gå flera mil idag, och det tror jag nästan asså, hahaha.
   Idag har jag mer ont i benen än någon annan dag faktiskt. Och det kom massa nya människor som jobbar där som jag inte har hälsat på, jag som nyss börjat lära mig dom andra namnen..
   Aja, imorgon lär det väll vara kaos kanske, stooor rea och det är fredag. Ganska glad att jag inte jobbar i helgen asså, då skulle man väll förmodligen dö av stress. Också glad att jag inte jobbar till 20.00 idag som alla fasta arbetare gör.

Jag måste verkligen plugga, alla kvällarna det här veckan har jag tänkt för mig själv att jag ska plugga dagen efter. Jag skjuter bara fram det och det är verkligen inte bra. Nu är jag iallafall för trött, försöker bara få tiden att gå så att jag får sova snart, jag får inte gå och lägga mig för tidigt för då vaknar jag innan väckarklockan ringer, haha.

Vi hörs imorgon sugarpies, om jag orkar dårå :)

Dormyyyyyy

Jag orkade inte blogga igår :) Efter varje dag på jobbet så är jag helt slut, jag har ont i mina fötter för att mina skor inte har några sulor, och om jag cyklar så dör jag av trötthet och/eller kyla. Och bara för att jag inte cyklade igår så var det sol hela dagen. 
   Jag åt iallafall lunch med Amanda och Johanna på Ikea, Danne och Viktor var också med ifs men det var inte så många ord utbytta där, hahahaha. Efter det jobbade jag på och jag och hon som jag jobbar med gjorde klart alla kläder! så jag fick sluta tidigare, wohoo!!
   Idag är det REA, oj oj, jag känner mig nervös på nytt nu. Det kommer krylla av folk och vara helt galet, jag kommer få springa och hämta headcovers och lite sånt :) Så  nu måste jag packa min kära matlåda och sen bege mig iväg till bussen, det var mycket skönare att åka buss än att cykla (a).

Dagens lycka: SOLEN SKINER!
Dagens förhoppning: ingen snöö, tack
.

Min klocka har gått sönder :(

Jag menade prydliga förut, inte pryda hahaha :D
   Men min klocka gick nyss sönder, nu är jag inte glad längre, jag tappade den på golvet och så lossnade glaset och nån rund grej, så försökte jag leka lite meckare men det gick inte, dom som gör klockor måste vara väldigt duktiga på småsaker. Eller nåt sånt.
   Nu har jag gjort mig i ordning klart och ska sticka om 20 minuter. Jag vaknade tidigare än när min klocka ringde idag? Jag går och lägger mig för tidigt så jag vaknar så tidigt. Haha Sandra vänder på dygnet så att hon är uppe hela natten, jag vänder på det åt andra hållet så jag sover hela kvällen och är uppe på morgonen, vad är bäst? ;p jag vet faktiskt inte, haha. 
   Jag hoppade över träningen igår för att jag var helt död i fötterna efter att ha stått upp hela dan. Hoppas att mina fötter överlever idag då, har träning idag ocksåå :) Funderar på att kanske gå och hälsa på Amanda också när jag har slutat, eftersom hon slutar en hel timme efter mig (a).

Jag återkommer när jag har kommit hem och jag orkar, igår var jag död (:

Praois

Halluu
Prao idag, väldigt jobbigt var det. Jag har gjort samma sak i 5 timmar typ. En katalog skulle stoppas i i en påse, en katalog i varje påse, och sen skulle jag lägga påsarna i en hög i en låda. Visst det var ett helt okej jobb, men efter ett tag blev det väldigt jobbigt och långtråkigt. Nu har jag ont i mina fötter för att jag har stått upp hela dan, men jag ska väll inte klaga antar jag.. Imorn ska jag iallafall få göra någonting med kläder och då kommer min syster att vara där så det löser sig nog :) Har ni andra haft det bra på praoen? jag ska in och kika på Amandas och Sandras bloggar nu och se hur dom har haft det, fast Sandra har jag faktiskt tjuvsmsat lite med under dagen :)
pusshej, hoppas jag får det bättre imorn, haha :D 

Prao

Aaah, snart är det dags för prao! jag är faktiskt lite nervös. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag kliver in, men sånt löser sig förhoppningsvis. Det värsta som kan hända är isåfall att dom typ säger "nej vi vet ingen som ska praoa här", eller nåt sånt, haha. Men men..nu måste jag göra mig i ordning klart, jag blir galen snart för nu kan jag inte ladda upp bilder på min data! bajs. Men jag skulle ha på mig "pryda kläder" idag eller nåt sånt så jag kör på skjorta och klocka, då är jag lite pryd, säger vi.

Alla andra som praoar idag: lycka till. Ni som går i skolan: Ha så kul :)

 
Golftider, hej hej, golftider :)  (jag ska praoa på en golfaffär, dom som inte vet det :D)

Match

Jaha, nu ska jag alldeles strax hoppa iväg till match (: Mitt hår är smutsigt, jag är smutsig och jag är allmänt ofräsch, men jag lär ju bli ännu mer snuskig under matchen ändå så jag kände att jag inte orkade duscha innan.
Önska oss lycka till, nu ska vi åka om 1 minut :) pussar

Haha, en bild som fanns på datorn när jag köpte den :) Har inga bilder på den här lilla inloggningen faktiskt.

Galen match

Oj oj, matchen idag var heeelt galen! så sjukt, hahaha fyfan vad roligt det var. Massa utvisningar hela matchen, 92:orna i mitt lag skrek och fick utvisningar, motståndarna fick dubbelt så många utvisningar för att dom körde boxningsmatch typ. I slutet körde vi 3 mot 3 för att alla var utvisade, hahaha.
  Innan matchen gick jag med Tove när hon delade sin reklam, jag smet in till några hus och plingade på och försökte sälja mina lotter, och jag lyckades! klar med allihop, tjohej :)

Vad har hänt med Robinson? Jag kollade på det nyss, det är som värsta skräckfilmen alltihop. Förut brukade det ju vara glatt och trevligt men nu kommer dom med värsta läskiga musiken och filmar lite skrajjigt sådär, så det var inte precis så som jag ville se det, men men, dom skulle tydligen ändra det här året sa mor min..

Imorgon är det match mot Täby C, hoppas Johanna bråkar med "lilla My" igen så man får lite underhållning under matchen, hahaha. Men den ska vi vinna, annars blir jag väldigt oglad :) Idag vann vi med 5-1 föresten, jag spelade med 92:orna, deras sista match i serien, dom kom tvåa nu, tjoho på det med (:


Jag gillar människorna på bilden och jag gillar vädret, kan det bli bättre? :)

Flummdag som bara den!

Igår kom Amanda och Elin hit, ooch som jag förutsåg (eller nåt sånt) så gjorde vi absolut ingenting som har med skolan att göra, haha. Elin- du hade fel, jag hade rätt! :D Istället svullade vi gaaalet med muffins och smält choklad, men jag gjorde tydligen chokladen fel massa gånger så jag fick all klagomål :o haha, efter det kollade vi på trevliga videos som jag och Amanda och Helena och Hanna och alla möjliga människor har spelat in på min webcam, för typ 7 år sen.  Men sen jobbade vi faktiskt lite matte! jag gjorde två tal, Elin 4 och Amanda läste i sin NObok. Efter det stack vi till vallen och filmade otroligt vackra filmer, men jag tänker inte säga vart ni kan hitta dom för det är pinsamt (a). 
   Vi började på en vacker fotografering också men sen kom vi på att dom hade match om mindre än en timme och jag hade träning, så vi spred oss ganska så fort. Efter träningen kom Tove och Johanna hit, jag och Tove skrev en sång, GRYM!
   Så nu måste jag alltså plugga, jag ska på golfträning och sen ska jag och Tove gå och försöka sälja våra lotter som vi fick med innebandyn, lycka till! någon som vill köpa kanske? (:
PUSS


Reflektionsdag

Hallå där :)
NOprov har jag gjort idag, sexualkunskap. Jag vet inte riktigt hur det gick, medelbra tror jag, men ett G ska jag nog iallafall få :) Efter det blev det SO, herregud vad det är omöjligt! jag fick iaf välja fall jag ville få G eller göra omprov, jag valde G, pallar inte göra om.
   Om 10 minuter ska jag hoppa på min cykel och cykla iväg till skolan där jag ska möta E, A och S och käka lite skollunch.  Efter det sticker vi hem till Sandra och jag får muffins av Elin (A) moahaha.

Jag har en liten fundering asså, varför är det alltid massa halvnakna tjejer i alla musikvideos? I varenda himla musikvideo så är det alltid minst en tjej som står och dansar lite förförsiskt sådär, varför? Okej, killar kanske tycker att det är trevligt att titta på men jag blir bara så irreterad. Till och med på sånger där tjejer är artisten så står det massa nakna tjejer, killarna borde ju hoppa in där hallå? Bläää :D

Imorgon, Idag, Igår

Aah, upptäckte för cirka 11 minuter sen att jag hade glömt min praolapp i skåpet. Så jag var tvungen att cykla tillbaks till skolan och hämta den, tur att jag slutade tidigt idag! Fast när jag kom dit låg den ändå inte där så jag behövde gå upp till receptionen och be om en ny, hahaha. Nu har jag den och håller på att planera hur jag ska hinna med alla mina läxor? SO:n fattar jag inte riktigt vad som händer faktiskt, jag ska till skolan imorn iallafall och göra någonting, vet inte vad. Sen har jag NOprov imorn också, kunde allting hur bra som helst för en vecka sen men nu  kommer jag inte ihåg så mycket (: shit, för 2 veckor sen var jag i Thailand, kan det stämma? Tiden går så himla långsamt nu när jag har kommit hem, kan bero på att jag inte har en enda ledig stund typ.
   Imorn har vi reflektionsdag, jag vet inte fall jag hinner träffa Elin, Sandra och Amanda då men Elin mutade mig med muffins och saft så jag kanske kommer, hhahahah :D Hon höll på hela dan och tjatade på mig att jag måste komma, så vi får väll se :)
   Idag gick vi till vallen efter skolan, det var kallt! men lite mysigt att få återuppleva lite gamla minnen, haha. Vi spelade lite fotboll, fastfrusna där vi stod och hade det lite trevligt. Men sen dog jag och jag såg att Sandra stod och skakade av kyla så vi cyklade hem.
   Igår bakade vi muffins på hemkunskapen, jag råkade slänga sleven i diskhon och då blev Zacke jättearg på mig för att han inte fick slicka, hahaha. Så nu går han runt och är lite småsur på mig hela tiden haha.
C U


Jag äter glass (:

Halloj!
Riktigt härliga känslor man får idag asså. Vi stod och sola ett litet tag idag, även fast det fortfarande är iskallt i luften så känner jag minsann att våren/sommaren är på väg, wohoooo!
Men innan jag kan glädjas av det så måste jag bli av med mina 1000tals läxor. Jag behöver faktiskt hjälp med en svenskaläxa här nu, ett bildspråk? säg exempel please! för jag är inte så himla grym. Och inga miljöbeskrivningar nu.
Tills imorn har jag fem läxor tror jag. Och idag gjorde jag två stycken SO grejer, namngeografi typ. Det gick nog ganska bra tror jag. Sköööönt att vi har reflektionsdag på fredag och slutar klockan ett imorn iallafall! Sen så är det dags för prao och påsklov, det är riktigt himla najs.
   Nu blev det bara lite snack om mitt plugg, men jag har faktiskt inget annat i min hjärna för tillfället. Idag har jag ingen träning heller så det blir mera tid för plugg. Jag tycker faktiskt att det är grymt skönt utan träning idag, annars har jag träning varje dag. Eller ja, varenda dag förutom onsdagar dårå.

Allting smälter

Haha, det påminner mig om Ice age 2 :) Men faktiskt när jag gick hem från skolan så smälte all snö bort, jag fick värsta vårkänslan. Solen sken och snön var slask. Men det lär väll snöa igen snart och täppa igen allt -.- Inte så kul, men hur många dagar är det kvar till våren nu då Emma?
   Vi slutade tidigt idag, fast först satt jag, Sandra, Amanda och Elin kvar i omklädningsrummet och gjorde lite trevliga saker, hahahahaha, fyfan va vi var normala. Sen väntade jag med Amanda på en människa som fyller år (host host) och efter det kilade jag hem. Det har faktiskt inte hänt mycket alls idag, på gympan hade vi ett hopprepspass som var jooobbigt men sen kom jag faktiskt tvåa på en tävling, wohoo!
   Snart ska jag kila iväg på träning, eller om en timme. Nu måste jag väll ta och lära in spanska texten utantill, men det orkar jag inteeeeeee.
   Haj daa

THAILAND! <3

Elefantridning, haha

Haha, kära systrar :)

Jag vill dit!!!!!

Jag fick inte vara med på snorklingen :( det kryllade av fiskar

Båttur hem efter en heldagstripp. Det var vääldigt nära på att bli spöregn där sa guiden.

Åh herregud, vad jag längtar tillbaka

Måndag

Jag fick tillbaka mitt musikprov idag, VG- och jag är faktiskt besviken :o jag fick faktiskt bara två fel på en grej sen så skulle jag räkna takter och det missade jag, men takter är MVG och jag gjorde ju bara två fel så jag borde inte fått något himla minus, men Sandra sa att hon förstod varför, det gjorde inte jag :)
   Jag har träningsverk i hela kroppen, förstår ni. Det är lite småjobbigt, men ändå ganska skönt för nu känner jag att jag har jobbat, moahahaha. Ska snart sticka iväg på träning igen, men det ska nog inte bli så jobbigt, förutom om vi kör den där grejen när man ska gå upp och ner i trappan hela tiden, då lär det nog kännas!
   Nu ska jag softa framför TV:n med min sista, käraste tobleronebit. Men vad har hänt med One tree hill nu då? Dom har slutat sända det klockan fyra på femman nu sen jag kom hem och nu finns det ju inte så mycket roligt att kolla på :o Inte bra, inte bra!


Haha, en av min och Emmas trevliga plastpåseåkning, ganska länge sen den här dårå :)

3000 meter vafan

Guuuud vad gårdagen var jobbig! Jag har sprungit 3 km, jag är stoolt över mig själv asså. Jag känner mig helt ur form och har knappt tränat alls på 4 veckor, och att jag kom in på under 17 minuter (som var Johannas mål) gör mig faktiskt liite stoltare. Nu har jag iallafall träningsverk som bara den, vi gjorde massa annat fysskit. Som t.ex. dips, är det någon i hela världen som klarar av det? haha, ja det finns det: Linda och massa killar, men inte jag asså, jag klarade inte ens EN. Jises vad jobbigt det är, jag går ner sen kommer jag inte upp. För dom som inte vet vad det är så kan jag faktiskt inte förklara här tror jag för det blir nog lite för svårt för mig, som måste gestikulera lite, hahaha :D
   Efter fysen igår stack jag hem och bara slappade, den här helgen har jag behövt gå upp halv åtta på lördagen och åtta på söndagen, snacka om jobbigt! Men som tur är har jag inga läxor i helgen, förutom SO, så jag kunde ligga och titta på när Linda Rosing blev blåst av massa killar, hahahaha det var väldigt roligt.
   Och idag gick jag upp grymt tidigt, duschade, tänkte platta håret men satte mig här istället, jag orkar inte :)

Hejdå sötnosar

Lördagsstress

Jaha, igår var det en stressig dag, och jag är otroligt lättad över att jag inte har något mer planerat idag efter mitt golfläger. Jag kom iallafall dit igår med tjocka golfkläder, för att jag trodde att vi skulle spela ute. Men när jag kom dit var det bara jag och Johnny som trodde att vi skulle spelat så alla andra satt i jeans och strumpbyxor typ ^^ Så det blev lite skämmigt, men jag överlevde.
   Istället för golfen fick vi lyssna. I tre timmar fick vi lyssna på en kille som är caddie och som har rest runt i världen. Det var ju såklart intressant men sista timmen sov jag typ. Efter lunch fick vi också lyssna, på lite regler och tävlingar. Det var lite mer givande för min del faktiskt.
   Sen stressade jag hem iallafall, vi skulle kidnappa Tove, moahaha. Så jag kutade in, skrek "hej" till gästerna som satt där, bytte om och hoppade in i bilen. När vi var där öppnade Toves pappa, han hjälpte till att sätta på tove skidglasögon så att hon inte såg någonting, och vi hörde från övervåningen "nej, pappa vad gör du? vad händer? hallå?", hahaha, och Sandra kunde inte hålla sig för skratt så Tove upptäckte att det var Sandra där sen :D.
   Tove fick iallafall åka buss med musik i öronen och ögonbindel. Vi åkte till jakan och där satte vi oss och käka på en restaurang. Väldigt trevligt tycker jag :)

Vi bänkade oss sedan framför tv:n hos Tove och hejade på melodifestivalen, seriöst, vad är det för låt som vann? När vi upptäckte att Caroline af Ugglas med "snälla snälla" faktiskt kunde vinna så skrek vi allihop. Jag har aldrig skrikigt på melodifestivalen, men den låten fick ju bara inte vinna, själv tyckte jag Alcazar (hur nu dom stavas). Så vi skrek tills vi såg att hon inte hade vunnit, men då skrek jag lite till när jag såg vem som hade vunnit, usch usch.

Bilder kan ni få hela TVÅ stycken, för jag kan inte ladda upp tydligen -.- suck, det händer alltid något skit, dom här är från Sandras blogg iallafall.

Haha, en vacker bild på restaurangen.

Emma och Sandra ska alltid göra något trevligt  :)

Notera min och Sandras charm

Jag hade massvis med trevligt att skriva för ett tag sen men då kom jag inte in och nu har jag glömt allting :)
Sandra vill jag att hon ska spela innebandy idag, annars blir jag ledsen! Vi hörs senare när jag har något vettigt att skriva.




Bilder från dan innan jag åkte. Då hade jag värsta grejen att se fram emot :(


Plugga, plugga, dumma sugga, eller något sånt trevligt

Riktigt himla utmattande att plugga så mycket, jag känner att jag väldigt gärna vill sova nu. Har suttit med svenskan i typ 2 timmar nu, men det känns fortfarande inte som att jag kan allt. Nu måste jag starta spanskan också som vi OCKSÅ har tills imorn. Svenskan har jag bestämt mig för att vara klar med nu och nu är det bara spanska som gäller sista kvarten. Glosboken är faktiskt väldigt hjälpsam i en sån här situation (märker jag nu). 
Och ja, jag går och lägger mig grymt tidigt. Igår gick jag och la mig klockan åtta, pluggade lite och läste till halv nio och sen somnade jag 20 i 9..vilket liv, haha. Men fan vad skönt det var, och nu funtar jag på att göra det igen. Jag bryr mig inte om folk tycker att jag är en tönt eller knäpp som sover så tidigt, det är så jäääävla skönt så det är inte sant :)
    Nu måste jag fortsätta, ha det bra. Sov tidigt, är mitt råd.

Insane

Jaha, försökte ladda upp bilder från thailand, men battriet tog slut efter några bilder så det blev inga bilder nu heller. Jag vet inte riktigt hur man laddar kameran heller och orkar inte hålla på med det.
   Idag hade vi en kort dag, very nice. På SO:n ska vi börja med ett arbete som jag faktiskt tycker verkar roligt!
Vi ska göra värsta arbetet om två länder och jämföra och lite sånt, där satsar jag faktiskt på ett VG, damer och herrar ett under har skett! Jag valde ialllafall Thailand och Kaizistan nånting, hahahaha har ingen aning om vad det heter faktiskt. Men det blir säkert bra :)
    På vägen hem idag gick jag och Sandra och snackade minnen från Gröna lund, sommaren 2007 eller nåt. Haha, jag måste fan åka dit i år, åkte inte dit den här sommaren men nu har det ju kommit en ny bergochdalbana och allt! Haha när jag och Sandra skulle åka för två år sen så misslyckades vi ganska totalt. För det första så ville vi att flera skulle följa med men när vi väl skulle åka så åkte bara vi två, haha. Och sen när vi väl åkte dit så kom vi fel, vi råkade hoppa på en turistbuss (faktiskt med samma bussnummer som gröna lund!!!) och hamnade vid Kaknästornet, HAHAHA. Fyfan, men tillslut kom vi fram till vårat mål. Väl där skulle vi säga att vi båda var 12 år, fast Sandra egentligen var 13, för då fick man gå in för halva priset. Men när jag kommer där så råkar jag säga att jag är 13 men sen ändrar mig snabbt till 12 och han i kassan kollar lite misstänksamt på mig sen får jag gå in, haha. Jag var faktiskt 12, så jag vet inte varför jag inte sa det. Sandra gjorde också en tabbe och frågade vart en bankomat fanns, ett bankkort får man bara ha efter att man har fyllt 13, hahahaha. Fyfan vilka minnen, men vi hade grymt kul iallafall :)
   Idag åt jag mycket skollunch faktiskt och det är jag grymt stolt över, när jag nu blev hungrig igen åt jag en egengjord fruktsallad också som jag Också är stolt över, moahaha. Ciao <3

aah, sommar <3

Med en macka i handen sitter jag nu här :) Mina händer är iskalla och mina armar är jättetorra, dags att smörja.
SOprovet idag då. Jag vet inte riktigt hur det gick..det gick nog bra för att vara jag, men inte så bra för att det ska passa betyget som jag vill ha (: Fast, aa jag vet inte hur det gick. Vi får väll se helt enkelt. Just nu ska jag äta upp min macka och sen sätta mig och plugga Svenska, fast jag har ingen träning ikväll och det är asskönt, så jag behöver inte börja riktigt än. Happy för det iallafall :D
 Hahaha, hittade vääldigt gamla bilder här, det får ni roa er med nu :)


Haha nån skolavslutning.

Jag och syster

Gunne och Mia, underbara människor!

Jag och andra syster

Jag sitter i vattnet som vanligt :) med en liten vacker bulle på magen också.

Härliga "midsommarstuga" (ser inte ut sådär nu längre ifs)

Mia, mamma, farbror Sören

SLUTSATS: JAG VILL HA SOMMAR, NUUU!


"Your food is coming soon, please"

Jaha, nu var jag precis hemma från golfträningen då. Det gick ganska bra faktiskt, förlora bara med lite mot en grym spelare och vann över en annan :). Sen skrev jag ut min engelska och nu ska jag sova. Jag fick beröm av skolsyster för att jag hade så bra sovtider, moaha.
   På den senaste timmen har det poppat upp 2 nya grejer i min planering som jag måste göra och därmed boka om två andra planeringar, men tack vare Emma så löste sig allt.

Jag vill att Sandra ska blogga, det är en dagsdrog. Det är jobbigt att gå in där och att det bara står samma sak hela tiden -.- så blogga saaaandra! :)

Sov gott

SO är väldigt svårt..

Jag sitter just för tillfället med min systers dator i knät och försöker hitta information om Asien. Det går inge vidare, boken säger mig faktiskt ingenting på punkterna vi ska kunna och jag vet inte vart jag ska få reda på det? Det känns väldigt stressigt och svårt att fråga min lärare imorgon och hon vill säkert att jag ska ta reda på det själv, men jag hittar det ju ingenstans!!! jag blir galen, so är nog ingenting jag ska satsa på. "som du säkert har hört på nyheterna så kallas det stället mellanöster och som du säkert också har hört så är det ett så kallat  oroligt hörn i världen" jag har inte hört någonting av det där, måste man kolla på nyheterna för att fatta hälften av SO skiten eller? aah.
   Idag fick jag helt plötsligt matteprov iallafall :o Det var läskigt. Jag hade (dum som jag är) tänkt att jag kunde börja med G-delen idag och sen VG-delen lite senare, men min lärare tyckte att jag skulle göra VG direkt. Och igår hade jag bara pluggat på G, jag har ju iförsig jobbat allt på VG men det var tre veckor sen och jag ville läsa igenom det och plugga lite, men det tänkte inte jag på så provet vet jag inte hur det gick. Ibland gick det dåligt, ibland bra. Har faktiskt ingenaning om vad jag kommer att få. Jag är asrädd för det värsta just nu och blir grymt glad om det går bra, men jag har en lite klump i min mage hela tiden..
   Och nu blev det bara om skola hela tiden, redan första dagen är det allt jag kan snacka om. Känns inte så bra. Men det är ju typ allting som jag håller på med nu för tiden (sen jag kom hem i lördags). Snart ska jag på träning, trevligt att träffa alla (: Dags att återgå till mitt failade ämne - SO!

Jag gillar Emma :)

Första dagen i skolan ;o

Idag är första dagen i skolan på lite mer än 3 veckor. Det känns nästan som första dagen på året, haha. Jag gick upp tidigt idag, vet inte varför. Så behövde jag fixa med mina örondroppar själv, men det var väldigt svårt kan jag säga, haha.
Jag ska väll gå till sandra typ 8.55 eller nåt sånt, ska bara sminka mig lite smått sen är jag klar. Så eftersom jag inte har något att göra kan jag skriva lite listor, moahah, fast jag tror inte att någon är så intresserad iförsig :).
 Efter resan;
   Ny favoritfrukt: Ananas
   Ny favoritgrönsak: Majs
   Nytt favoritgodis: Toblerone
Inköpslista (det jag kommer ihåg);
   Det i något annat inlägg
   En klocka (första någonsin tror jag :o)
   En beige tröja med stjärnor på
   Ett gult linne/tunnika
   Svarta jeans
   Ett blommhals band, grönt
   En elefant
   Haha, någon stearingrej av min hand (fast den köpte pappa)
   Två örngott till prydnadskuddar
   Vita solbrillor
   Vita skor med mönster på
   Skräddarsydd, lila klänning (också pappa)
   7 nagellack (För typ 100 bath = 25 kronor!) 
   Toblerone, på flygplatsen :)
  


jag har 14 myggbett

Kollade på innebandymatchen idag dårå. Sandra fick jag dock inte med mig för hon sov -.- men men, dom vann iallafall! det var otroligt nervöst att sitta på läktaren istället för att spela ju :o mitt hjärta dunkade så hårt så jag kände det i hela kroppen, haha. Men nu är vi uppe i division 1 säger min tränare iaf, och det är ju grymt! Jag hoppas jag kan träna på tisdag för jag längtar massvis efter innebandyn!
Efter det åkte jag till outlet med min mor, skulle hitta lite Marian Keys böcker hade jag tänkt. Men när jag kom dit fanns det bara 3 stycken av henne, en hade jag redan läst och dom två andra verkade grymt tråkiga..sen sa Emma till mig att dom var det också efter att jag hade köpt en av dom. Haha, får väll se. Jag gillar sättet hon skriver på så den kanske blir aningen bra ändå, den kanske bara är dålig jämfört med dom andra (a). 
   Jag grät igår när jag packade upp min resväska. Eller ja, några tårar föll iallafall. När jag kände lukten av huset därifrån, och la in alla sommarkläder och bikinisar längst in i garderoben, samtidigt som jag stod där med mina tjocka mjukisbyxor och tjocka mjukiströja..
   Aja, jag fick lite beröm för min bruna hudfärg idag ändå. Även fast jag inte tycker att jag är sådär jättebrun då. Nu ska jag plugga SO, jag gjorde inte det på matchen, haha konstigt? Och jag känner att jag gärna vill sova snart. Det är svårt att ställa om sig efter tiden asså :o Och min säng är så mjuk och skön och imorn måste jag upp tidigt för skolan. Fast vi har ju iförsig sovmorgon tror jag..men ändå.

pusspuss

Hemma nu då

Jaha, nu var jag hemma igen då. Väldigt tråkigt faktiskt, det sköna är väll mig säng, en varm dusch, mjölken och att man kan spola här, haha. I Thailand behövde vi slänga toapappret i papperskorgen för annars blev det stopp (jag vet att det var precis det ni undrade över (: )
   Trodde resan hem skulle bli helvetisk faktiskt, men det blev underligt nog mycket skönare än resan dit. Jag sov mer än halva vägen och det var skönt. Men jag har typ fått vatten i örat eller något sånt så vi gick och kollade det hos läkaren där borta och han sa att det var en infektion, det gör asont vid vissa tillfällen och hela huvudet dunkar. Så därför trodde jag att jag inte skulle klara av hemresan. Just då hade jag feber också, haha en sköterska kollade min feber, så hade jag 38,3 och hon ba "oh oh, high fever!" haha, väldigt hög tycker jag :). Nu har jag iallafall fått ännu mer tabletter och några örondroppar också så jag hoppas att det går över väldigt fort! En vecka sa doktorn där. Får väll se hur skolan går på måndag också fall jag kan vara med på idrotten (: och fall jag kan höra vad någon fröken säger eftersom jag är halvdöv nu.
   Idag kom jag hem hit 08.10 svensk tid, alltså 02.10 thailändsk tid. Som tur var sov jag ju på planet så jag var inte alltför trött. Somnade ändå i min säng en liten stund när jag behövde värma mig under täcket. Det känns helt hemskt att vara tillbaka här, man undrar fall det verkligen var härifrån man åkte, fan vad kallt det är! Men jag antar att jag snart vänjer tillbaka mig. När vi sen kollade på bilderna därifrån ville jag tillbaka genast. Jag bjuder på bilderna senare när jag orkar ladda upp dom här. Ska ta och sätta mig och plugga ännu lite till och så måste jag ta en dusch! varmvattenberedaren där borta var lika liten som min dataskärm så jag fick aldrig duscha i varmvatten.
   Imorgon ska jag kika på mitt käre lag som spelar innebandymatch, lockade med Sandra också men vi kommer sitta och plugga där, hahaha. Himla SO bajs -.-

Och förlåt för att jag skriver så mycket, jag föredrar själv att läsa korta inlägg men just nu har jag så mycket att skriva om känns det som så det blir lite småmycket sådär. Vi höres senare liksom :)

ingen sol idag :O :O

Nej, sa ar det. Inte kul. Istallet har jag, min mor och mina systrar varit ute pa promenad och shoppat lite i nagra timmar. Det var ocksa trevlig. Men alla har sager typ "men det ar bra att vara ifran solen ett tag, det ar ganska skont" men hell no, det ar inte skont, jag ar inte ens brand, i want soool. Men men, jag overlevde dagen iaf och ska snart kila ivag for middag. Inatt var det aska och regn forresten, det var nog darfor det var sa malningt och ingen sol. Jag har frysit, for forsta gangen har..
   Och jag tycker att det ar grymt svart att veta vad jag ska skriva, vet jamt massvis med saker men sen nar jag val sitter har sa kommer jag inte pa nagonting.
   Jag har malat mina fingernaglar och tanaglar rosa idag. Min klanning vet jag inte om jag har skrivit om men jag var och testade den igar eller forrigar och den var fin, tycker jag iallafall :) Ska prova den tva ganger till pa mandag och tisdag. Och usch var jag far angest, jag vill verkligen inte hem. Jobbade SO idag, och da blir jag pamind om skolan och kalla vadret och allt och da dooooor jag, faktiskt :)
   Ska skrva en halsning till Sandra har sager hon nu :) sa hallaa (: jag kan ocksa halsa till alla andra trevliga manniskor dar hemma ocksa (inte till dom otrevliga).
   Igar fick jag sova pa nedervaningen ocksa. Det finns 4 sangar pa overvaningen och en soffa dar nere. Det var min tur dar nere nu, och dar uppe finns det AC men inte dar nere sa det var ingen trevlig natt kan jag saga, ska inte klaga pa varmen men nar jag ska sova vill jag faktistk inte ha det svettvarmt sa jag inte ens kan ha ett lakan pa mig eller ens en troja. Men nu slipper jag den i tva natter till sen ar det min tur igen, tjoho!
    haha jag tror inte att det ar nagra regler pa moppekorning har assa. Man ser folk som sitter 5 stycken pa en moppe och kor hur fort som helst. Har inte sett nagra vagskyltar an assa, trafiken ar laskig. Ocksa polisen sitter 2 stycker pa och inga hjalmar, haha. Och pa ta om laskig trafik sa har vi akt med en skitlaskig man tva ganger. Vi aker i tuktuk, vilket ar en liten bil pa tre hjul som ser ut som en tivolibil. Och sista vagen till var grind ar jatteguppig, hela vagen korde han fort och vi satt dar bak lite halvskrajja sadar, men sen sista guppiga biten kor han pa sa in i helvete och vi skriker och fan vad laskigt det var, kunde fan ha dott dar. Bilen hoppade och han fortsatte gasa, sa Jessica tar sin knytnave och ska knacka pa fonsterrutan mellan oss och honom och sa finns det ingen sa hon var en halv centimeter ifran att sla till honom i skallen ,da skulle han sakert kort ihjal oss, haha. Han ar laskig :D Och sen igar kvall nar vi skulle hem sa kollade vi efter en tuktuk ett tag men den enda som fanns var han. Dar hoppade vi in dar och sa "not so fast this time" och han fick varsta arga blicken a ba "you cancel and you walk!" och vi fortsatte "no, no we dont cancel, just not so fast" och sa stirrade han pa oss och da hoppade vi ut, haha. Och ja, nu gor jag varsta grejen av det har men jag har inget att skriva. Sa ciao dudes and duddetas, eller nagot sadant trevligt (: kiss and hug <3

RSS 2.0