Trying hard to look like Alice Cooper

  
Titta vad duktig jag har varit! Mitt rum, datarummet och köket.
Dock inget pluggande, hahaha. Men det ska jag börja med nu, puss.


asså..

HAHAAHA asså alla jävla jackpottprogram är så jäävla löjliga. Det är skrattretande. Tvn har suttit på framför mig, och för typ 5 minuter sen ringde 30 samtal in och ingen hade rätt. Dom skulle komma på ett ord som började på kaffe. Nu har dom sagt en ledtråd "det luktar" eller nåt sånt, lite senare satte dom ut en bokstav så det stod KAFFEA_ _ _. Nu ännu senare har dom satt ut KAFFEAR_M och dom har inte tagit emot ett ENDA samtal. Det är för jävla löjligt. Så väntar dom i 15 minuter och tar emot ett samtal 2 minuter innan sändningstiden är slut. Och då svarar en kille "kaffearom".  Usch, dom måste känna grovt mycket pengar på att blåsa människor, hemskkkkt!

Uuuuuusch

fyyyyfan vilka äckliga naglar man får när man tar bort svart nagellack. Dom ser jättesmutsiga ut och inte fräscha alls, vad ska jag göra nu då? Jag var nära på att måla över med svart igen men sen kom jag på att det förmodligen bara skulle bli värre. Tur att jag är ledig idag så jag har tid att bearbeta mina naglar, haha. 
  

haha

Idag ska jag vara duktig att städa mitt rum faktiskt. Fast det håller sig ändå aldrig städat längre. Förut så städade jag typ en gång per år för att det inte behövdes mer (förutom damsugning förstås) men nu måste jag städa typ en gång i veckan, men det gör jag dock inte. Haha.
Så idag blir det:
- Städning
- Nagelfixning
- Pluggning

Ganska skönt ändå! Behöver iallafall inte gå på 1.5 h SO och NO och sen lite engelska, spanska och svenska eller nåt sånt. Kan inte mitt schema utantill, ILLA!

Hej då.


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

fy satan vad små, särskilt Felix, hahahah


Nu ska jag kila iväg på träning, hejdå.


It's tuesday bitch

Gud vad jag har ont i tänderna. Amanda är helt ute och cyklar när hon tycker att borttagning av tandsten är skönt. Det gör så jävla ont, jag börja fan blöda och hela munnen dunkar efteråt. Usch, sen fick jag inte äta på en timme heller och jag var ju hungrig liksom? Illa illa, men det kom iallafall två snygga killar när jag väntade så jag fick lite ögongodis så länge ;D haha. Jag slapp spanskan när jag var hos tandläkarn men självklart så har vi ingen spanska då. Så då missade jag ingenting, bra låter väl det men jag vill missa haha.

Imorgon har vi reflektionsdag, = jobba hemma med skolan. Det är väldigt skönt, skön vecka det här. Jag har inte så mycket att jobba med heller.

Men nu ska jag styla mina naglar, haha det är så kul att måla mina naglar helt galet. Me likey likey.


haha jag är så jävla snygg


Vi får lida vi

Hallååå, jag kom alldeles precis hem från skolan och orientering. Vi gick bara en lektion idag, sen fick vi sticka till jakobsbergs båtklubb (som att alla i världen hittar till den?). Fan vad vi får kämpa i denna skola har jag kommit på. Först ok-varvet, coopers, viksjöjoggen, orientering. Det är inte så snällt, är vi för tjocka på den här skolan eller? haha det är därför vi får springa en jävla massa. Kolla själv bara - här

Nu ska jag försöka ta mig in på skolia och kolla skolfotot, usch asså.


Floorball is tha shit

Jag åkte och kollade på innebandymatch med Elin, Tove, Julia, Annelie och Helena :) Blev ingen zorbing, sa jag det? Nu ska jag förmodligen träffa Helena igen, får se vad vi hittar på. Medan jag väntar - She's the man. Den är kul, hahaha.


Hej å hå

Jag skulle egentligen åka och kolla på mina galna systrar som skulle åka zorbing idag, alltså rulla nerför en backe i en boll typ. Men bollen var tydligen sönder, så nu blir det inget sånt. Istället får jag väl ta och plugga matte, fan vad kul! Jag vill åka och shoppa. Hej då


Haha vad kul ;D


Fredaaag

Halloo. Jag sitter här och kollar på Australiens Next Topmodell, inte så jättebra men det har jag fastnat lite för nu efter den här veckan :) Jag är nyduschad efter idrotten som sista lektion då vi orienterade. Jag är så dålig på det så jag försökte hänga efter Amanda hela vägen, men hon är så snabb. Jobbigaste i år asså, haha. Men BIG cred till Amanda som var så snäll idag, väntade på mig och allt. Puss på dig! 
   Vi fick veta vårat NO-provs betyg idag. Jag fick "bara" VG men det visste jag nästan. Jag vill gärna ha MVG i biologi och det vet jag att jag kan få, det där provet gick dåligt bara. Men men, skit samma. 

Senare ikväll blir det bowling med Emma och Tove tror jag, hahahah fan vad kul ;D


you are great


Kyligt värre

Hejsan svejsan. Just för tillfället är det gaaalet kallt, men jag njuter ändå för att jag inte har några viktiga läxor och prov kvar denna vecka. I för sig bara en dag kvar av veckan men den här veckan har jag pluggat otroligt mycket känns det som.. Snart har vi träning, innan det ska jag väl mosa i mig en macka eller nåt sånt.

I am good

Jag kom nyss på att jag måste laga middag och äta den själv idag :( Jag är väldigt dålig på att laga mat, haha. Det blir väl fil och flingor eller nåt sånt, det kan jag oftast klara av själv.
  Vi hade ingen matte idag när jag kom tillbaka från håltimmen, så egentligen skulle jag kunnat stanna hemma en timme till, men nej nej, för det hade ingen sagt. Det stod bara på en lapp som jag glömde kolla på innan jag gick, suuuck. Nu ligger jag efter där också för jag orkade inte jobba i skolan utan gick ut och frös och kollade på killarna som spela fotboll istället. Så mer än en timme senare fick jag hoppa in till engelskan och skriva ett grammatikprov från åttan som gick dåligt. Bra det här, ett NOprov och ett engelskaprov som har gått åt helvete nu, det gillar vi ju verkligen! Usch fy. 
  Idag måste ni ju nästan berömma mig för att jag har skrivit så mycket. Inte för att det kanske är så bra för jag sitter här istället för framför SOböckerna. Men jag har faktiskt jobbat nyss, jag tar en lite paus bara (:


från helgen, jag känner att jag har väldigt fina bilder att lägga upp också :)


Håltimme igen

och snart börjar vi fan. Det var ingen lång hålis det här! vi har haft en låååång NO-lektion och en ännu lite lääängre SO-lektion. Nu har vi bara två korta kvar och det är wonderful. Fast jag måste däremot plugga ganska mycket sen när jag kommer hem, men det tar vi då :) Nu ska jag kolla på lite fjortisbloggar innan jag måste kila iväg igen.


från ingenstans liksom (:


Sådär På Morgonkvisten

God morgon på er. Jag trodde vi började 5 över idag men så började vi tydligen 20 över, inte så stor skillnad dock. Så jag målade mina naglar kissgult som jag trodde skulle vara guld. Väldigt snyggt ska ni veta! Nu måste jag rapido och sminka mig, eller kanske inte rapido för jag är väldigt snabb på det :) Särskilt nu när min foundation har gått sönder så jag inte har den längre :( Sad story...

Yeeey

Tjofräs. Tänkte bara säga hellu, jag har varit på en liten cykeltripp till jakan och lämnat vantar till Johanna. Och så har jag ju gått i skolan. Tråkigt tråkigt, snart ska jag på något möte om någon hjärtundersökning som jag ska göra sen. Efter det blir det träning.
  Vet ni vad? GREYS ANATOMY BÖRJAR SNAAART!!!!! Fan vad glad jag blev, haha. Det ska jag glo på som in i helvete, me love. Puss på er.


Tovsson & Björksson

God kväll! Dagen har jag varit med Tove lilla. Vi har cyklat en himla massa, varit och handlat flera gånger och lagat mat/bakat såklart. Inte en dag med Tove utan bakning! haha. Nu sitter jag och glor på Färjan. Jag behöver plugga men när jag inte fattar första uppgiften så skiter jag i alltihop, bra. Skönt med studiedag idag, då fick jag vila ut mig lite. Och träffa gulliga Tove :) Vi ses, peace.


Gotland


Väldigt kul på båten hade vi

Och i bilen..

hahaha

Jag målade en fin bild till Johanna medan hon sov, men hon var inte så tacksam som jag förväntade mig!!!! :O

Förmodligen den enda bilden jag fick på Ida :)

Efter en liten dusch i klubbhuset

På min mobil blev det bara bilder från båten typ, haha. Annars hade Johannis sin kamera med sig.
Vi kom hem igår natt, jag var skittrött. Så jag slängde mig i sängen direkt. Men vi har haft det trevligt, spelade lite på lördagen, och lite på söndagen. Jag och Ida var lika duktiga på Greensomen som alltid. På kvällarna hade småttingarna äppelkrig medan vi försökte sova. Okej om dom skulle varit vid något annat hus och inte kastat på vårat fönster, men så var det inte.

Det känns som att jag fortfarande är väldigt trött så jag vet inte riktigt vad jag skriver. Men ha det bra! Nu ska jag plugga och sedan träffa Tove, det var lääänge sen! Puss på er.  

Hej Jennifer som kommer hem klockan ett

Jag insåg nyss hur mycket du betyder för mig och då blev det att göra ett patetiskt inlägg i din blogg - charmigt, eller hur? Minnen och sånt skall jag nog inte dra upp, bara en bild.

Can you feel the love tonight

Nej, Jennifjant är inte hemma riktigt än. Jag känner dock att jag vill hedra henne lite med lite fina bilder som symboliserar kärleken i vår vänskap. Okej, för att vara helt ärlig har jag bara tråkigt, men den anledningen är ju inte lika patetisk.

Förresten har vi skickat fina SMS till varandra idag. De innehåller fina ord som "ont", "gråter", "snygg kille", "PMS", "mensvärk" och "medlidande". Våra SMS är så givande, jag blir tårögd av rörelse.


Dagen innan jag halvt bröt handleden igen. Inser nu på efterhand hur töntigt det är att gå ut i skogen och fota sig själva men roligt är det.

Den här är min favoritbild, haha. Känns som att det var tusen år sen och bildkvalitén gör det ju inte bättre. Tänk att även jag har haft roligt på vintern alltså...
Vi <3 Jennifers mobilkamera. Sommar 2008, i slutet av Juli.

Smidighet är vår största starkhet.

Nu på senare tid har man ju insett vad som menas med charm, därför används photo booth flitigt.

PINSAMT. Vi håller oss till det fina uttrycket att bjuda på sig själv.

Blondie

hahahahahahhahah där har du minsann en bild du inte sett förut!

Kista moahaha

Ibland får man till Det

Mitt försök att vara seriös är ju lite adorabelt. Jennifjärts min är högst beundransvärd.


Nu ska jag återgå till att dricka soppa och tycka synd om mig själv, ni Gotlandsbor hälsa Jennifer från mig om ni ser henne och kommentera så helvetet fryser till is nu snorungar så att vi får bevis på att jag är en roligare bloggare än J.

Adjö

Hemma från skolan och tandläkaren nu :) Det blev en  kort dag i skolan, endast två lektioner och en kvart av en. Tandläkarn var dock inte lika skönt, jag börjar alltid gråta när jag ligger i den där stolen. Antingen gör det ont, eller så lyser den jävla starka lampan rakt i ögonen. Men inga hål iallafall! Bara en massa tandsten som jag måste tillbaka och ta bort, usch. Det gör ont, kan jag säga er..
  Nu ska jag packa klart, för om lite mer än en timme åker jag och flickorna till GOOOOTLAAND! haha. Fast jag upptäckte igår att resan kommer ta feta lång tid -.- fett jobbigt ju, men men. Jag överlever med en kudde, lite choklad och det underbara sällskapet såklart! Ha det bra, vi hörs/ses igen på söndag eller måndag. Pussar!


En aning trött

Hemma nuu. Jag är nöjd över mig själv! Jag och Sara sprang nästan hela varvet, kan väl säga att vi sprang 7.5 km eller nåt och det är jag nöjd med. Så långt har jag nog inte sprungit förut, i en hel sträcka :D
Nu har jag duschat och bytt om till mjukiskläder så ska jag plugga tills vi har träning ikväll. Underbar dag - prov, löpning, plugg, bränd lunch haha. Kiss


Here we go

Snaaaaaart bär det av till skolan igen. Viksjöjoggen nu, jag är mätt. Tur att jag har någon att springa med iallafall. Jag skriver väl igen efter typ 5 timmar när jag har vilat ut mig igen. Önska mig lycka till!

oohlala

Idag har vi bara en lektion. Men det känns inte bättre det, eftersom på den lektionen kommer vi ha NOprov. Och efter det ska jag ut och springa åtta jävla kilometer. Jag vill verkligen inte, orkar verkligen inte. Men jag ska inte klaga, fan jag har ju typ en klagoblogg här. Haha det är sköööönt :).

Jag längtar till helgen :) åka iväg till Gotland med flickorna och bo i en mysig stuga (tror jag iallafall). Ha deee!


haha skön bild ;D bara massa bilder från rasten nu, men dom är så roliga.


Håltimme

Jag gick hem i håltimmen. Vi har ungefär en timme och en kvart kanske, och jag vill hem och sova :) Och byta byxor i några minuter, mina jeans är så satans tajta att jag längtar tills vi slutar så jag får ta hem dom. Då slänger jag av dom direkt, haha.

På NO:n idag fick jag och Sandra vår lärare tårögd (nej vi var inte dumma). Faktiskt så hade vi gjort så fina tankekartor så hon blev så glad, haahaha. Hon sa iallafall att hon blev tårögd, yeeah.
  Nu känns det väldigt bra i skolan faktiskt. Första betyget jag har fått var VG+ och jag fattar allt på SO:n, det har jag nog inte gjort sen...ja, aldrig haha. NO:n går finfint, ska skriva bra på provet imorgon också har jag bestämt.

När jag kommer hem sen igen på nytt efter min håltimme ska jag ta en tupplur, hihi. Jag tror att jag sover för mycket, det är därför jag är trött. Och min järnbrist också då då, men ja. Jag var ovanligt trött imorse och bestämde mig redan då för att jag skulle sova senare. Jag längtar redan.

Nu ska jag ta och antingen läsa min bok eller plugga lite NO.

C YA



hahahahahah, skolfotot det här ;D


Sov gott

Åh det går inte att kommentera någon blogg alls, jag blir galen. Precis när jag har massvis att skriva, haha. Nu går jag och lägger mig!

Linn: Ha ha, vad rolig du är Amanda
Jag: Ja, hon är en riktig komiker
Helena: För döva kanske..

Vi jobbade ingenting på matten. Vi hade vikarie, hehe. Men jag garvade så jag grät ungefär hela lektionen.

Snark

Jaha, nu är jag hemma igen. Vi var inte borta så länge, alla dom två affärerna besökte vi och sedan åkte vi hem. Ingen av oss fick något med oss hem heller. Men men, det kanske var bra det. Nu ska jag egentligen masa mig iväg till rangen och slå lite bollar, men jag vill sooova. Men jag måste det, måste ju värma upp lite inför finalen i helgen! Shit vad jag är trört, jaja. Nu måste jag gå över dit, hejdå.



Dags att dra





Nu hinner jag inte mer, det tar tiiiid! Ska dra till jakan med Sandra en snabbis, efter det blir det golf. Vi hörs.


Bilderna


Haha, hade ingen aning om att Helena fotade. Det ingick i vår musikvideo :D

Amanda har suttit och skickat alla bilder från idag. Ni ska få se alla senare, haha. Väldigt vackra vettni.


Deep inside you know you should be in the spotlight


ups, närjag kom in för dörren såg jag att det bara var mina skor som låg där..haha.

Har varit i Outlet med Emma, sen en liten tripp till Jakan. Fick faktiskt med mig ett par jeans hem, wiiie. Nu måste jag plugga lite NO, fast jag sitter faktiskt hellre här tills Idol börjar än att plugga, fy fy!


Snyggingar på rasten, Zacke känner sig lång han :)


Måndag


Oj oj, skitsnygg bild här! Min nya kofta, också todays outfit.

Kom hem från min trevliga skola för ett tag sen. Fick sluta en halvtimme tidigare, riktigt naaajs. På lunchen höll jag och flickorna (och några pojkar vid ett tillfälle) på att flumma runt lite. Vi gjorde ett antal musikvideos där vi fick publik, hahaha och tog en massa foton på Amandas lilla kamera. Fast vi lyckades aldrig med videosarna för Elin var för dålig, hahaha. Jaja, nu ska jag åka till Outlet. Jeansshopping! Puss


Juste, min skinnjacka kommer här :) Också väldigt hot bild.


Working nine to five

Nu drar jag iväg till viksjö sporthall för att möta Emma. Vi ska kolla på någon match, fattade inte riktigt vilken eftersom Emma snackade om något konstigt? haha jag förstod ingenting. Efter det åker vi och shoppar, tjohoooo! :) Jag fick massvis med presentkort och pengar igår så det ska jag spendera nu. Vi ses när jag kommer hem, då ska jag kanske visa min snygga skinnjacka som jag fick utav mina systrar, love it! Pussar och kramar.

Give me a call, i miss you

Haej på er. Min käraste släkt har åkt hem nu, för ett tag sen. Jag tänkte dra mig mot sängen ganska snart, haha. Har suttit och gäspat sen klockan sju. Jag gick ju upp en timme tidigare än nödvändigt idag, not so smart. Och imorgon kommer jag behöva gå upp typ klockan sju pga lagfoto 20 över åtta, woho! Jaaajaa, får väl hoppas att jag har något intressant att skriva om imorgon. Sov gott sötnötar.


I miss yoou (:


hs

Good afternoon. Jag har min kära släkt här hemma hos mig, så jag orkar inte skriva särskilt mycket..Vi förlorade matchen idag, blablabla. Jag har fått massvis med pengar så imorgon ska jag nog lura med Sandra att shoppish :) Skriver väl kanske när alla har gått, ha en trevlig kväll, hahaha.

trött

Kom precis hem från Empo. Vi har kollat på "I hennes skor" eller nåt sånt, den var lååång, haha :). Nu är jag skittrött och ska bara borsta tänderna. Imorgon är blir det DJmatch mot Täby, får se hur det går..



SOVGOTT


Run like a fool

Våran skola är en riktig jävla springskola. Idag fick vi springa 2 km, förra fredagen var det 3,6 typ. Vi skulle springa så fort vi orkade och det var jobbigt. Skulle springa om Sara i slutet men hon antog utmaningen och vann över mig med 1 sekund typ.

Ikväll ska jag över till Emma och kolla film. Nu vill jag ha godis, men vi har inget hemma :( snyft. Pusshej


I need my beautysleep

Jag trodde att jag skulle få sitta uppe och plugga hela natten. Men nu efter 10 minuter är jag redan klar med svenskan, den var lätt. Spanskan däremot blir inte så kul, snacka inför människor är inte min grej. Och är snacka spanska inför människor är verkligen inte min grej! Vi får se hur det går med den, måste lära mig att det inte är så farligt, bara slappna av liksooom :).

Haha idag på NO:n snackade vi om hur länge en tonåring ska sova. En sa att hon sov 4 timmar oftast, FYRA! Jag sover fan 10 timmar på vår sovmorgon, annars 9. Helvete, och jag är trött ändå liksom? Jag skulle lätt ha gått och lagt mig för 20 minuter sen, om jag inte hade några läxor..

Jaja, nu ska jag sluta sitta här och skriva. Back to work, sov gott.

Skoldag

Idag har det inte hänt någonting alls. Jag har haft skitont i halsen, försöker hålla mig ifrån att inte klaga så mycket, haha. På idrotten hade vi fotboll, vilket jag tycker är enormt tråkigt. Men jag bestämde mig för att kämpa lite så det gick faktiskt helt okej, det är bara lite svårt att försöka få tag på bollen när man springer efter den.

Snart ska jag sticka tillbaka mot skolan, till vårdcentralen. Ska få veta andledningen till min huvudvärk, börjar jag bli sjuk eller har jag järnbrist nu igen? Vi får se..
Nu innan i en halvtimme ska jag plugga grammatik i svenskan, tjoho det är ju skitkul! Vet inte ens vad jag har i läxa så det är en aning svårt att plugga, för jag orkar inte lära in mig allting..


Jag är alltid seriös på bild (:


Seriös lektion









"Hallå"
"Ja hej Krister heter jag"
"Hej.."
"Är det Birgitta?"
"Nej, hon är inte hemma"
"Kan jag få prata med henne?"
(tyst paus)
"Hallå?"¨
"Ja hej Krister heter jag och jag.."
"Nej asså Birgitta är inte hemma"
"Jaha, nähä då återkommer jag senare

Dom är förjävla jobbiga dom där..


Hittills har jag fått..


Träningssaker av pappa - välbehövt

Ett fint linne av Elin  + en önskad halsduk & fint armband av Helena :)

Smått och gott av Sandra och fina kläder av Amanda :)
Haven't I got nice friends?

Ikväll blir det pizza, haha det var min valda måltid. På lördag kommer släkten, paket paket hihi :) Vi ses mina kära vänner! Tack för alla grattishälsningar :)<33333


Jag må jag leva

Idag fyller jag åår :) Fick fin sång av pappa + frukost på sängen, jag förväntar mig mycket skönsång i skolan nu!Haha. Nu måste jag välja kläder till skolfotot, vetifan vad jag ska ta på mig. Ha en braaa dag, puss och kram :)


Skola hela dagen

Jag trodde att jag skulle åka till sjukan idag, men det var tydligen på torsdag så nu måste jag verkligen plugga. Jag gjorde ingenting igår, vilket var dumt. Men nu ska jag inte snacka om skolan, tråkigt ju! Fast inget annat händer, förutom att jag har innebandy ikväll, det är kul :) Och imorgon fyller jag ju år också, juste! Alla har påminnt mig det idag men det känns inte ens som det. Jag vill enormt gärna ha en säng och en laptop, haha men det får jag nog spara till själv. Eller vänta tills min syster köper en ännu bredare säng.
  Idag gjorde jag illa mig också, jag bara väntade på att det skulle hända på träslöjden, jag tycker att det är så läskigt haha. Jag skruvade lite och så och sen nuddade jag en av skruvarna så jag brände mig på fingret, det gjorde oooont :(. Nu blev det skola igen, och den fortsätter nu. Hej då!


Lite snabbt

Och jag är hemma, ni har saknat mig, jag vet :) Jag har varit i skuulan, slutade en halvtimme tidigare och jag och Sandra åkte till Kista. Där luktade vi på enormt mycket äckliga lukter! Nu måste jag plugga NO, uuusch.

Monday morning

God morgon! Jag sitter här och tittar på vakna med the voice, har myyycket tid kvar tills jag ska gå. Nu har jag kommit tillbaka asså, vaknade innan min klockan ringde, precis som det var innan sommarlovet haha. Kan vara för att jag har sovit hur många timmar som helst den här helgen också. Jag var iallafall pigg när jag gick upp :)
   Idag slutar vi klockan tre tror jag, då sticker jag och Sandrejja till Kista. I need stuff! Vi hörs, puuuuss.



gaaah


Floooorball

Väldigt mycket innebandyprat denna helg kanske, men whatever? Vi spelade finalen mot bele, förlorade. Men det gjorde inte så mycket. Vi fick pokal och medaljer ändå och vi hade inga spelar. It is okay, bele är duktiga.
Nu kommer bilder som Emma tog igår, halvdåliga faktiskt :)



Seriös uppvärmning :)

HAHAHAH


grrr


Final

Matchen imorse gick bra, vi vann och gick vidare till final :) WIIIIIEEEEE!  Nu ska vi möta bele om ett tag, i talk to you after that! beso

Taggad på innebandy!

Spelade golf idag, kunde iallafall träffa bollen..första gången på flera veckor. Fast jag sköt ut på fel fairway och lite sånt skit som förstörde det hela en aning (: Jag är iallafall grymt mycket mer taggad på innebandy, måste jag erkänna till folket (: Mitt braiga lag vann alla matcher idag, en som jag var med på och vi har nu gått till a-slutspel, vad säger du va Helena? moahaha.
   Imorgon blir det iallafall upp tidigt igen, en match klockan åtta då också. Ingen sovmorgon denna helg inte, men det är det värt. I love Innebandy! <3


match

Vi har spelat en match nu. Vann den med 3-2, jag gjorde 2 fula mål, haha :) och dom gjorde mål med en sekund kvar. Men en vinst är en vinst, nu hejar jag på flickorna. Ska åka iväg snart och spela golf, bråttom! Hej då.

"Vi tackar täby för en bra match"
"Eh vi är inte täby men vi tackar er också.."


done and done

Häj bloggen, eller alla min många läsare :)
Jag är här med Empo, hon lurade iväg mig så jag fick stressa efter skolan till Sundbyberg där jag då fick vänta i 45 minuter på att hon skulle komma, snällt va? haha :) Efter det åkte vi till Bromma, sen Kallhäll och nu Viksjö. Vi ska nörda oss lite med spel eller nåt för idag ska vi sova tidigt, match imorgon klockan åtta, wiiie :) Efter det har jag golftävling, naaajs. Se you later alligator, lär inte skriva på ett tag nuu.


That tonight's gonna be a good night

Hemma från träningen nu. Jag var så in i helvetes hungrig så det var det enda jag tänkte på i slutet, det gick inge bra. Imorgon är det fredag, fyfan vad skönt! Då ska jag träffa Emma, det var år och dar sen nästan (om man bortser från våran lilla träff i jakan i måndags). Jag har också lite NO som jag måste klämma in någonstans, tufft att satsa på höga betyg.
Nu ska jag duscha, sov gott gullungar.

I'm back

Heeeeeejsan :) Hur mår ni små sötingar? Jag har inte kännt för att skriva på länge längen, men nu fick jag ett litet ryck. Sandra håller ju på och låser sin blogg hela tiden vilket är jobbigt så nu ska jag inte vara lika jobbig ;D

Det är jävligt mycket pluggande nu, någon sa att nian skulle bli lättare, det vetifan. Våra dagar har jag ändå kommit på att dom inte är så jobbiga, det är bara alla läxor som tar död på mig. Jag har nyss gjort klart min svenskatext som blev åthelvetes dålig, jag vill ha MVG liksom men det kan jag knappast få? Min spanska ligger bredvid mig och vill bli gjord men jag valde datorn istället, hehe.
   Ikväll har vi också träning. Det gör det ännu mer stressigt med träning 5 dagar i veckan. Innebandyträningarna är riktigt jobbiga också, har fått träningsvärk från båda tisdagsträningarna! Men då kör vi lite minifys. Fast träningsvärk är ganska skönt ändå, då känner man sig bra :D (y)

Nu måste jag nog ta tag i min spanska, vi hörs.
Krya på er alla sjuka, det är väldigt många!


RSS 2.0