värmeee <3

Besökserekord :D haha, och sån himla skön sol! Jag och Emma har suttit och solat sen klockan 10, naajs.
Det blir inget jobb för mig idag för jag ska spela istället, woho :D Linda blev sjuk (:() så hon jobbar istället för mig och jag spelar tjejligan istället för henne. Nu ska vi sola det sista innan jag måste kila, puss och kram!

little my

HEJJJJJJHOPP :) jag invaderar emmas msn, fastän hon gillar det egentligen, det vet jag.
VI har kollat på robinson, skitmänniska som vann, eller nu är jag taskig! Hon var söt. Haha nu är jag vaaarm, varm dag hejdå :)


NU STICKER JAG IVÄG TILL EMMA

pussar och kramar (:



Time for shower

go me i veckans blogg, haha here mannen :) numero 6


Nya älsklingarna :)

La quiosco

Mina nya vänner..(geting om du inte ser det haha)

Jag har inte så mycket att skriva, jag har suttit i kisoken idag och det har flutit på. Väääldigt många getingar har varit där och en hel del har dött i den blåa grejen ni ser på bilden. Jag ska sticka iväg och sova hos Emma later, min skjuts kommer klockan 5. Så nu måste jag fixa mig, jag vet inte fall jag skriver hos Emma, förmodligen inte. Vi hörs imorgon kväll då sweathearts, haha :D

Amigos

Har ni hört? Jag hörde från Matildas blogg, amigos har tydligen brunnit i natt. Det skulle ju bli våran middag, och det här är katasrof för deras pizzeria var awesome, haha. Jag hoppas verkligen inte att det är någon som har gått och tänt på med flit utan att det var en olycka. Men det här var inte kul, måste deppa. Stackars ägare också, deras business gick ju förmodligen skitbra. Haha vad jag låter konstig :)

från Matildas blogg, saknar henne :)

Ett gott skratt förlänger livet

Haha vilken rolig mattelektion :) nu är det ett par timmar sen den var men det var så rolig ändå, jag satt med Linn och Gabi och garvade åt allt. Sen fick vi skäll av lärarn och hon sa "skärp er nu tjejer, jag orkar inte säga till er fler gånger! annars får ni flytta på er" haha fast det var första gången hon skällde på oss. Men men, jag ska kämpa det sista med min matte imorgon då jag inte har något sällskap i kiosken. Men det är förmiddagspass iallafall vilket är grymt mycket bättre än eftermiddag, på söndag får jag sällskap av Emma tror jag, förhoppningsvis :) 
   Idag blir det käk på Amigos, haha det är andra gången den här veckan. Fast jag känner mig inte så sugen på en pizza så det blir nog en underbar sallad idag.



Försökte fota en ny header bild idag, haha det gick inte så bra..

Gratis makeup..

hej igen, haha skrev för typ 5 minuter sen. Men jag är med i gratis makeup nu tydligen, vet inte fall det funkar men jag tror det eftersom Elin tydligen har fått tag på ett presentkort på kicks eller så. Så om ni vill bli medlem värva mig, moahaha, klicka här så får vi se fall det går, puss :)

Man tager vad man haver

håltimme nu då, nära på att jag inte fick någon lunch, haha :) Vårt kylskåp är rätt så tomt men jag lyckades hitta en liten quornbit (stavning) i frysen. Lyckades inte få med Sandra till doken. Vi kanske inte har någon NO idag vilket skulle vara skitanajs, så då kanske jag får en till håltimme efter denna lektion. Nu känns det som att jag behöver städa, men det är så jobbigt och så tråkigt..jag försöker få Sandrejja att göra mig en ny design istället :) fast jag har inte bestämt mig för vilka färger än, inte så starka tror jag! Några förslag kanske? tjingeling

veckans blogg

God morgon skönheter :) Vaknade liite tidagare än nödvändigt idag, men jag är inte ett dugg tröt. Nu visar sig min morgonpigghet (fint ord). Idag ska jag till skolan för att göra engelska hörförståelse, jag kommer säkert vara den enda på den lektionen känns det som, haha. Efter det har vi tävling i spanska, får se hur den går asså. Vi hörs nog igen vid håltimmen, puss och kram.

Juste jag är med i veckans blogg nu, du kan rösta på mig här om du känner för det (:


Kör på plattat hår idag, osminkad och vacker på denna bild haha :)

Linne/tunnika från gina tricot

Bilder

Jag somnade idag..igen. Jag förstår faktiskt inte mig själv, hur jag kan sova liksom? Idag tog jag ändå sovmorgon, haha, och om man räknar så blir det ju väldigt många timmar med sömn.
  Idag fick jag och lillmatte reda på att vi skulle få ännu fler fraser att lära oss i spanska tills imorgon, jag satt och lärde mig 29 stycken igår förfan och nu kommer 8 till! Jag glömde dessutom häftet i skolan så jag kan inte öva på dom, haha.
   Nu ska jag rensa mina bilder, har typ kopior av allting på min data för att den är så konstig varje gång jag laddar upp bilder.


Haha vattenskidor, sommaren 07
¨

Maj 08, liten blekfis


Klassresan 07, tror jag. HAHA vilka minnen :D

Stina och Guldhamstern

Eva är förtvivlad. Hennes älskade guldhamster har försvunnit i trädgården. Hon ringer till sin kompis Stina och ber henne hjälpa till att leta. Stina kommer cyklande utanför den höga häcken till Evas trädgård. Plötsligt gör hon ett krasande ljud under framdäcket. Hon stannar och ser ned på guldhamsterns döda kropp. "Det här kommer Eva aldrig förlåta mig för" tänker Stina. Efter att ha funderat någon sekund, petar hon med foten in den döda kroppen i det höga gräset bredvid cykelbanan. Sen går hon fram till Evas hur. Hon låtsas som ingenting och hjälper till att leta. Men sökandet är förgäves.
Haha vi skulle diskutera den här texten på SO:n, fall hon gjorde rätt eller fel. Då sa Emilie en rolig sak, haha " men det var ju inte precis så att hon körde på med flit, ba 'äh jag orkar inte leta nu dödar vi den här hamstern'" HAHAHA ;D den lektionen var rolig, fast Britt var lite läskig.

Idag försov jag mig, hade till och med ställt klockan tidigare för att jag skulle hinna gå upp och platta håret. Men så ringer inte klockan och jag vaknar av att Sandra skickar sms till mig tio i 8 (när vi börjar 8) och frågar fall jag ska till skolan. Jaja, jag fick inte så mycket skäll av min lärare eftersom jag "inte är så dålig på att komma i tid", jag får bara gå till skolan imorgon istället för sovmorgon, men men..

Jag ska få nya kläder :)

Tjoho, allt pluggande är klart och nu är det bara golfen som återstår. Jag ska åka alldeles strax och ute på klubben väntar kläder på mig, i'm so happy :) Jag behöver faktiskt alla sorters kläder, haha förutom kanske bikinisar för det har jag en del. Hoppas att det är snygga grejer och att dom passar, beställde dom i vintras.
   Galen vind idag förresten, har försökt suttit ute och pluggat lite men det har blåst så himla mycket! ändå är det inte kallt. aja nu måste jag kila, tjohej (:


Haha vet inte vad det är för bild asså ;D

Namn

Jag behöver förslag på namn! Har äntligen kommit på en trevlig liten handling till min deckare, haha men jag vet inte vad någon ska heta :) Ge mig lite namn på min detektiv och hans assistent, moahah.



VI lyckas ofta hamna bakom en kamera, eller ja, min mobilkamera haha :)

Reflektionsdag igen (:


Matteboken i högsta hugg, haha

Helst av allt vill jag lägga mig och kolla på vänner
   Jag vaknade klockan 10 idag och satte mig direkt med matteboken i knät, har hunnit gå igenom ett kapitel och har väll 6 kvar eller något sånt. Men det känns bra att det flyter på, jag vill väldigt gärna ha MVG på det här matteprovet :) Och på min deckare också, men det är så svårt.
   Jag vill träffa Emma idag också, men det känns rätt så stressigt för jag har massor att göra och sen ska jag på träning ute på golfklubben, gud vad jag längtar ;D Jag verkligen gillar att spela golf just nu, tiden räcker inte riktigt till bara!

Nu måste jag fortsätta, ha en bra pluggisdag (;


tråkigt..


Emma skulle vara sorg och ilska

Jag skulle vara glädje

Två bilder från igår, det togs rätt så många men vem orkar kolla på dom? haha våra olika känslor.
   Vi började jobba med teknik idag på NO:n, och det är ju seriöst jättetråkigt. Jag klagar på mycket inom skolan men teknik är ju bajs, och EU som vi så glatt håller på att diskutera på SOlektionerna. Jag är verkligen skoltrött och orkar inte med mer läxor och prov och allt sånt, imorgon har vi reflektionsdag och det känns lite bättre iallafall. Fast jag har skitmycket att plugga och det brukar inte bli av på dom där dagarna så imorgon blir det skärpning!
   Ingen bryr sig om mitt pluggande, måste börja skriva om något annat, jag vet inte vad :) I will get back to you.

Tralalla

Tjena mittbena :) Emma och jag ute på hennes tomt med en stor kamera i handen, jag tycker synd om hennes grannar haha. Vi skulle fota lite känslor, ilska skrek jag, sorg målade vi Emma svart under ögonen och glädje fick jag hoppa runt. Men vi hade det trevligt, spelade lite memori också mitt under allt, haha. 
   Bussresan på väg till jakan var hemsk. Bussen var skitavarm, det var helt proppfull och massa bebisar som grät, usch usch. Slängde mig ur bussen när vi var framme.
   Någon bildbomb blir det inte, Emma har ingen dator eller sladd så det kommer väll någon annan gång. Nu ska jag ta och blogga på Emmas blogg, hihi hej då.


Empo & Jempo is on the road

Jag ska snart kila iväg till jakan för att möta Empis. Jag vet bara inte vad jag ska sätta på mig, shorts känns lite väl..jag vet inte vad, men jeans känns så varmt. Haha shit vilket problem! Var beredd på bildbomb när jag kommer hem bara för en liten fågel har viskat i mitt öra att Emma har fått en kamera :o Fast var inte för beredda för något brukar ju alltid gå snett när vi ska ladda upp bilder, hahaha.



Dagens exschklusiva klädsel

SOOOL :D

Gud vad varmt det är ute! Jag har inte solat min mage sen jag var i Thailand och nu är det inte ens kallt. Tråkigt att jag är själv bara, har ingen att fota, haha. Så nu kommer lite otroligt roliga bilder förstår ni, men jag måste ju få det fina vädret med på bild!




Haha titta mitt huvud XD

Nu ska jag bege mig ut i solen igen, ciao bellas :)

Lunes (tror jag att det heter)

Idag har jag inga fina kläder på mig :) Såg en tjocktröja hänga i tvättstugan och grabba tag i den direkt liksom, nu har den legat på min säng ett tag så nu är den varm och skön också. Vi slutar tidigare idag, klockan 13.00! Vi ska egentligen sluta 15.30 men nästa årets sjuor och sexor (!!!) ska kolla på skolan. Det kommer att bli trångt i korridoren asså, typ 6 klasser till och jag tycker redan att skolan är för full, tur att vi kommer att vara äldst iallafall så vi kan mosa oss fram :)
Nu blev det genast lite brådis, se ya

I'm in love with a fairytale


Haha vilken är bäst? Platt, vanligt eller superlockigt? Haha vet att ni gillar mina miner.

Woho, idag gick jag vidare till regional! Säkert ingen som läser det här som fattar vad det betyder men det är bra ;D Jag kom femma och fick ett litet papper, tjoho tjohej :)

Imorgon är det skola igen, vilket inte känns så skoj haha. Måste komma på vad jag ska skriva min deckare om, och så är det säkert massa annat plugg och jag orkar inte! Om typ tre veckor är det skolavslutning, jag längtar jättemycket. Jag har ändrat min åsikt om Östersjön nu också, det verkar kanske lite småkul. Vill inte få något annat, verkligen inte! allt annat verkade skittråkigt, så nu hoppas jag på att jag får åka ut och sova i tält i skogen, haha.
Nej nu är jag skita trött och mina lampor i mitt rum pajjar en efter en, bye mates.

jag älskar att ha pengar :)

åh vad det är härligt att jag tjänar pengar! dom där timmarna i kiosken känns faktiskt värt det nu. Jag har shoppat både igår och idag, och kommit hem med massa underbart. Längtar tills nästa helg nu när jag får mera pengar så jag kan åka och köpa jeans, underbart! :)


Kjol, Lindex
Trosor, H&M
Vit kofta, Lindex
Plånbok, accent
Rosa tröja, Gina
Deodorant, H&M
Skjorts, H&M
Paraply, accent (haha)

Jag har faktiskt köpt kläder på lindex! mamma tvingade in mig där och jag hittade lite grann ;o

Hihi, trosor med Kalle anka - motiv, söta (a)

Plånbok med rosett (:

Kjolen

Tröjan och skjortsen, jag är lite småkär i tröjan asså :)

Och den här ville jag ha men tror inte att jag kommer använda den så ofta

Det var allt, nu ska hitta the shower, kiss and hug!

Morgondagens planer:

för den som är intresserad..
Åka och köpa "studentklänning"/avslutningsklänning
Följa med mor och kolla på utemöbler
Åka ut till golfklubben och träna lite med mor

En heldag med mamma alltså, blir säkert mys :) Haha fast hon fick inte vara med och bestämma så mycket av planerna.
På söndag blir det tävling, nu är jag jäättetrött. Ska kolla på filmen på femman och se fall dom fortfarande pratar, haha. En film där dom bara snackade i minst en halvtimme! Dom gick runt och bara pratade och den var så seg, ingen bra film, någonting måste ju hända!
Puss och god natt!

tralalala

Hinner inte med någonting! Igår jobbade jag och spelade in inför tävlingen på söndag, idag har jag varit och shoppat och ska åka iväg och jobba snart. Ikväll sover Emma över här. Jag lär väll skriva mer när skolan börjar igen, ciao.

snabb sammanfattning

Det blir ett lite kort inlägg nu. Idag slutade vi kvart över 11, då stack vi iväg till vallen och fixade lite gräs och grus innanför byxorna, haha. Efter det gick jag hem, la mig framför tvn och somnade, jag vaknade, åt middag och nu ska jag iväg på träning. Väldigt trevligt, haha :) Nu har vi ledigt i hela fyra dagar! Extremt skönt, vi höres.

Bedtime

Min oootroligt jobbiga svenska-läxa är äntligen klar! Jag ville väldigt gärna bryta sönder min penna där ett tag, men nu är den finito. Jag ska nu hoppa i säng, middagsdax för Emma eller? haha. Typ varje dag när jag ska sova så sitter Emma och käkar middag. Men jag orkar inte vara uppe hur länge som helst om jag ska upp klockan halv sju imorgon? Plus att min säng står där och lockar mig hela tiden så varför inte? Inga läxor nu på denna vecka, sköönt! Sov gott skönheter :)

Curly Me

Hihi, galet lockigt hår hade jag idag. Mamma flätade två höga, inbakat flätor i mitt hår igår och idag har mitt hår varit jättelockigt. Men det var faktiskt ganska ballt tycker jag, haha.
Nog om mitt hår, idag hade vi engelska-prov, det gick dåligt. På SO:n jobbade vi med EU, det var tråkigt. På NO:n skulle vi labba och jag gjorde jättefel flera gånger. Men dagen gick rätt så fort, jag överlevde. Nu är det typ bara 17 skoldagar kvar eller något sånt, Helena har nedräkning i sin loggbok, haha.


I know i'm hot!


haha

Moaha, mitt hår hade dött lite efter dagen in school.

-

Under dom här 2.5 timmarna som jag har gått i skolan idag har jag hunnit bli sur på vääldigt många i min närvaro. Ingen bra dag för mig idag, jag hoppas den blir bättre med lite tennis. Jag har inget att skriva, är fortfarande arg, här kommer bilder som gör mig glad.


rast i solen


Utekväll med vänner


Johannas sällskap

lalala

Tjabba Tjabba! Jag har varken haft tid eller orkat att skriva något i helgen. Min tid har jag spenderat helt på golfklubben, antingen jobb eller golfträning. Pengar har jag fått i allafall, härligt härligt.
   Idag ska vi iallafall spela tennis, haha. Det är friluftsdag och jag, Helena, Felix, Elin, Pohlman, Emil, Amanda och Vincent ska sticka iväg någonstans (jag vet inte vart) och spela. Det var typ 400 år sen jag spelade så vi får se hur det går.
   Nu måste jag göra mig klar, efter skolan kommer lite pics (:

Jobb

Jobbat har jag gjort idag, trevligt trevligt :) På morgonen tränade vi lite och senare på eftermiddagen bosatte jag mig i kiosken. Jag gjorde bort mig ett antal gånger men överlevde. Fick pengarna direkt i handen och tjänade rätt så bra faktiskt! Det var bara väldigt segt på kvällen men annars var det kul, jag ska jobba imorgon också, på förmiddagen då och jag har hört att det är bättre så det är najs. 
   Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, orkar inte röra mig. Skäms för Sveriges bidrag, god natt!

Friday

Till vallen masade vi oss iväg efter skolan. Jag, Helena, Kyrkan, Lillmatte, Amanda, Staffan och Zacke sparkade lite boll :) Jag var bäst, som alla kunde gissa, eller hur? Eftersom att jag var den enda som inte spelade fotboll, haha. Det var iallafall kul, soligt väder och jag träffade faktiskt bollen några gånger. 
Nu ska jag, Amanda och Helena kila ut, jag har ingen aning om vad vi hittar på men det är alltid trevligt att träffas.

Imorgon blir det jobb för min del, på morgonen blir det lite golfträning och sen jobb i kiosken, skoj skoj :) Måste bara fixa något sätt att komma hem därifrån sen också, haha.

Nu ska jag dra, ha en trevlig liten Fredags kväll, adios :)

Städtorsdag

Tjohejsan, städtant har jag varit idag efter skolan. Eller jag har städat mitt rum och tvättat, men det är bra ändå asså! Mitt rum var vääldigt dammigt, nu är det rent och fint :)

Idag i skolan fick vi sitta på övertid :o Jag var inte glad, vi hade en hel extra lektion och det enda vi fick göra var att sitta och kolla på en himla skärm medan en musikalisk människa sjöng och spelade lite vackert. Jag och Pohlman roade oss med att klaga (:
Svenska lektionen var skrattig, So-provet gick helt okej bra och engelska lektionen var seg. Jag vet att det är allas undran hur mina lektioner har varit idag.

Bild från Amandas blogg från elevkonserten igår, man ser inte så bra men det var iallafall Elin, Linn, Sandra, Danne och Line (:


Jag saknar dig


Ett bananskal-fall

Det blev ett kort besök hos Tove, men tillräckligt långt för att jag skulle hinna vara osmidig och klantig ett antal gånger. Vi satt och garvade lite framför datorn ett tag men bestämde oss sedan för att kila ut. Där bestämde vi oss för att återuppleva lite gamla fotostunder, haha. Efter det ville jag sätta mig på en sten, jag var väldigt smidig på att komma upp på stenen (host host) men när jag skulle hoppa ner för den skulle jag ta två steg och sen hoppa, det andra steget halkade jag och flög rakt ner på rumpan. Vi höll på att garva ihjäl. Men nu lite senare på kvällskvisten så börjar jag känna ganska väldigt mycket ont i min rygg, haha.

 


Nu


Tovsson

Björksson

Och mitt fall, Tove lyckades få med det på bild, hahahaha. Jag ville att hon skulle fota när jag tog steget på stenen men hon var för sen och fick med mitt rumppladask istället.

Tove toe toe

Rätt så segt att blogga känner jag, har inte så mycket att skriva om. Jag och Sandra ville köra min kära gamla moppe från 60-talet till skolan men man behöver tydligen försäkring. Vi ska iallafall ut och testköra den ikväll, haha, så får vi se fall vi skaffar någon försäkring eller inte.
Nu ska jag iallafall dra iväg till Tove, ingen träning blir det för mig idag. Jag får se fall jag kollar på den men det tror jag inte, måste plugga lite SO också.


Halsont, klaga klaga klaga :)

Oj oj vad jag har ont i halsen! Det är inte skönt, och jag som snackade inför klassen idag också. Jag hade hosta imorse, efter det var jag med på idrotten och då fick jag vääldigt ont i halsen och blev rätt så hes, sista lektionen pratade jag inför klassen och kunde knappt prata när vi gick mot skåpen. Men vi har inga läxor nu på två dagar så det kan jag trösta mig med! Bara ett prov och sånt skit på Torsdag. Jag skulle egentligen åkt till Golfklubben med papi idag men jag känner att jag inte riktigt klarar av det, jag gissar på att min halsont kommer från spelet ute i regnet och blåsten igår.
Nu ska jag bara slappa, gud vad skönt! Kramar


Ett väder som jag inte vill tillbaka till..även fast den här dagen var väldigt mysig.

Söndag

Jag får ingen sovmorgon denna helg, haha. Idag hade jag iallafall tävling, den gick helt okej. Inget pris men jag är nöjd ändå, spelade rätt så jämt. På vägen hem kom massa polisbilar på motorvägen och mosade ut alla andra bilar till kanten och efter typ 10 bilar och motorcyklar så kom några limosiner, coolish, haha :) 
Nu måste jag välja vilket tema jag ska ta, bye.  

We are good

Jag och pappa har varit duktiga, och jag känner mig superpigg :)
Vi tog först en promenix till golfklubben där vi tränade lite, efter det stack vi ut i spåret och sprang och efter det körde jag lite fys. Nu sitter jag här med min smoothie och ska hoppa in i duschen när jag har druckigt upp den. Sedan drar vi nog tillbaka till golfis för stället vi (jag) ville träna på var upptaget.
   Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antingen kommer Emma hit och myser, eller så kollar jag på Robinson, eller så hittar jag på något roligt med lite friends. Puss

Emmas födelsedaaaaaaaag :)

Jag måste bara säga att jag inte hittar min kamerasladd så det blir inga bilder från igår :( Varför misslyckas jag jämt när jag ska ladda upp bilder?

I alla fall, direkt efter skolan stack jag hem och packade ner allt som vi skulle ha med oss och sen åkte vi iväg till Tove. Jag och Tove kämpade med spetten och kilade sedan iväg till bussen. Allt vägde typ 100 kilo så vi dog när vi kom fram till busshållsplatsen. På bussen ringde mamma och så skulle vi gå av helt plötsligt så jag var nära på att inte komma av för dörrarna stängdes, haha, jag fick stoppa in foten i dörren och skrika ett litet vacker "hallå". 
Vi kämpade vidare till Johannas dörr med påsarna där vi kunde lasta av allting på hennes cykel och så tog vi oss till sandvik. Vi började med att sätta oss vid vattnet men det var så jävla kallt så vi gick uppåt. Tove och Johanna kämpade med något jävla vindskydd som inte funkade så bra, hahaha, och familjen bredvid oss kollade lite små snett sådär.
Vi tände på grillen och var nervösa, haha. Sen kom Sandra och Emma.
Grillningen gick väll inte sådär skitbra, hahahahah. Dom med godisförbud blev rätt så hungriga för det vi åt var lite halvgrillade championer och paprikor. Men vi hade det grymt mysigt och pratade om liiite småspeciella saker, haha.
   När vi missade bussen påväg hem från Johanna så satt jag och Emma och hade det lite trevligt på busshållsplatsen, haha. Sandra var med Simon. När vi satt där såg vi några människor närma oss och jag tyckte dom såg läskiga ut, hahaha så diskuterade vi att jag var feg. Sen smällde dom i rutan hårt och då blev Emma också feg, moahaha.

Idag skulle jag ha jobbat men när jag kom dit så skulle jag tydligen inte det? Så jag gick hem och sov några timmar och nu väntar jag på att mina päron ska komma hem så vi kan käka lunch. Jag fortsätter med allt godis, haha.

Håltimme











Mina vänner gillar att poosa (:

Varför är jag trött hela tiden?

Oj haha, hade besöksrekord igår. Mitt inlägg om mina barnlåtar var visst populärt :) Fast jag tänker inte så mycket på hur många läsare jag har faktiskt.

Idag slutade vi klockan ett, riktigt najs. Jag fick reda på en sak som gjorde mig äcklad och upprörd, haha men den saken ska jag inte ta upp här. Inte så mycket har hänt idag tror jag, nu måste jag plugga och duscha. En engelska grej som jag inte ser framemot särskilt mycket! Helst vill jag sova, god natt.

Onsdag

Varför är det kallt nu igen? Kan inte vädret bara hålla sig på en rak linje och vara varmt hela tiden? (: Jag saknar helgen nu när vi gick i skjorts och t-shirt och spelade golf, nu regnar det när jag cyklar hem och jag fryser väääldans.
Men men, sluta klaga nu! Nytt motto, hänger du på Emma? :)
   Jag måste bara få klaga liiite till, sen ska jag sluta. Jag ska iväg på träning snart och det känns inte så lockande med tanke på det härliga regnet. Jag hoppas på en kväll inne i klubbhuset med en bulle i handen (a) men det låter inte så troligt, hahaha.

Nuu ska jag käka, vi synes gott folk.



This is the weather i want! Mina vänner med beundransvärt vackert utseende :)

P.S (haha). syslöjd är baaaajs

"Självklart Jeppe, hundar går på maskerad varje dag"

Vad ska vi göra nu, vad ska vi göra nu, vad ska vi göra nu, vad gör jag nu?
Det är ett riktigt äventyr att hoppa på mig säng...

Jaaag fångade en räv en dag, men räven slank ur näven. Lika glad är jag ändå, men gladast är nog räven.
Åh hum vad du är dum, det gör ju ingenting, vad gör det om hundra år när allting kommer kring?


Haha varför är barnlåtar mycket bättre än dagens rnb-skit typ? :o
Nu måste jag plugga, jobbigt. Natti Natt

Tisdag

Idag har varit en vanlig trevlig liten skoldag, jag fick VG på min SO-uppsats, och VG+ på mitt matteprov, woho :) Det gjorde mig glad. På musiken så spelade några underbara människor i min klass massa låtar själva och sjöng och jag höll på att börja gråta, haha :) Felix spelade gitarr och Line sjöng och det var underbart (: sen spelade Elin, Sandra och Line sin låt och det lät också bra, den andra var mer känslofylld låt bara, haha :)
 
Nu har jag bakat kakor, jag mår illa för att jag har ätit degen, haha. Innan träningen drar jag en snabbiz till Toä. Kram


Krya på dig Empo :)

Hallojsan :) Dags för lilla mig att sova snart igen, haha. I natt sov jag 11 timmar, kanske mer, ändå gick jag runt som en zombie i skolan. Men nu har jag fått min utvilning så jag kanske blir lite piggare imorn.
   Haha idag på engelskan var Sandra lite smårolig, hon satt med sin mobil och smsade helt öppet så kom läraren å ba "nejmen..Sandra den där får du inte ha!" lite mesigt sådär och Sandra svarade direkt "den är inte min" och la ner den i fickan, haha. Efter ett tag kommer lärarn tillbaka och då sitter Sandra med mobilen igen "du vet väll att du inte får ha mobilen Sandra?" och försöker ta den, då flyttar Sandra handen och säger "vänta jag är snart klar" hahahah. Ignorerar vår smått mesiga lärare sådär :D Då satt vi också och diskuterade med Felix, Pohlman och Vincent om lite saker och dom tyckte att vi hade härmat dom på världens vanligaste grej typ, haha. Kan inte säga vad just nu (:
   Efter skolan kom Tove och Sandra över, det var lite mysigt sådär :)


Johanna & Johanna

Hej hej sommar :)

Den här långhelgen har kännts som sommarlov asså, fyfan vad härligt :) Men nu är det skola igen, blää.
Vi har spelat golf hela tiden och det har varit underbart, lite många skador bara, haha.

Torsdag: Vi reste i minibussen till Kyssinge, där spelade vi inspel och påvägen till stället där vi skulle sova flummade jag och Johanna oss med massa vackra bilder, haha.

'
Men dom bilderna finns bara på Johannas mobil

Fredag: Vi har landat på Stallgården och möblerat om. Jag, Linda och Idag skulle sova i ett rum så vi ställde in en extra säng där, sen kom Anton och Johnny in och klagade på att deras rum var för litet så då mosade vi in en till extra säng och sov alla fem i en fyrsäng. Vi spelade inspel igen fast på Gripsholm denna gång och jag spelade grymt! På kvällen halkade Anton och gjorde illa handen, dom behövde åka in till sjukhuset och där var dom i fyra timmar, när dom kom hem hade han gips på handen, stackarn!

Lördag: Spelade vi tävling på Gripsholm, det gick sämst! Men jag och Johanna spelade i samma boll och då brukar det bli rätt så flummigt, hahah. Vi spelade i skjorts och t-shirt, hela gruppen brände sig överallt, jag var helt knallröd i ansiktet och min näsa var öm, haha. Då kändes det som riktig sommar! På kvällen satt vi och kollade på en Geishas memoarer (eller det kanske var i fredags..eller torsdags?) Och Viktor tog min mobil och fottade hundra egobilder. Vi tog också en promenix mot Ica där vi köpte godis :)


Skitdålig bild, i know, men det var mörkt :) Victor, Johanna, Johanna

Från vänster: Linda, Anton, Johnny, Ida, Victor, Viktor, Johanna, Johanna

Söndag: Spelade vi tävling igen, det gick lika dåligt haha. Vi behövde packa fort och sen reste vi hem, Helgen var grym!

Anton, Ida, Linda och Johanna på golfklubben 

GRATTIS SANDRA!

Okej jag hade tänkt att blogga nu men jag oooorkar inte, jag skriver imorn. Nu ska jag sova.
Grattis Sandra som fylllde stora år igår

RSS 2.0