GRATTIS IDAAAA!

Idag fyller Ida år, grattis grattis grattis :) Jag ska inte skriva någonting, ska hoppa i säng snart så jag är taggad inför tävlingen imorn. Ni får en liten bildbomb på Ida och mig nu, enjoy!









Jag var inte den bästa på det där, hahahaha. Mina ben på den första bilden är ju lite småroliga
Sov gott! :) Puss på dig Ida

Kortis

Hello guys. Min kära syster har tagit sladden och sprungit iväg så inga bilder på vackar mig, Ida och Anton idag :( Jag är ledsen att meddela det, haha. Dom var faktiskt väldigt fina, men dom kommer imorn förhoppningsvis. Nu måste jag vara social mot farbror Sören och kusin Melina, puss puss!

Komplicerade filmer

Jag fattar ingenting, är det jag som är dålig på att förstå filmer eller måste man kolla på dom flera gånger för att fatta? Kollade nyss på The big bounce, eller något sånt. Aldirg hört talas om den. Den var ganska bra hela vägen tills slutet då sanningen visade sig och jag fattade ingenting. Men men, det kanske bara jag som är dum? Nu ska jag vänta tills mami och papi kommer hem då vi ska snackish om vad som händer imorgon. Sov gott kids (:


Bajj bajj

Ups. Jag tänkte jämna ut min kära bränna lite smått idag när jag inte hade något att göra, vad gör jag då? Jo bränner upp hela fötterna, haha. Jag tänkte inte så långt att dom var kritvita från början så nu är dom röda istället, men men. Jag hade typ ingenting att göra i kiorren idag, men det var rätt så skönt. Det gick ut massa bollar från H55 så jag satt och kollade på dom samtidigt som jag solade mina fossingar.

Nu blir det nog ett litet uppehåll på bloggishen igen, imorgon ska jag ut och spela om vi får tid, sen ut i kiosken och jobba igen. Efter det åker jag till lokalen och sover där med Emma, Tove och Sandra tror jag väll. På måndag jobbar jag till klockan åtta och då lär jag väll gå och sova direkt, så hejdå så länge. Men jag orkar faktiskt inte vara duktig på att uppdatera nu på sommaren, då vill jag hellre vara ute i solen och mysa (spela golf). PUSSHEJ / J


Sov gott

Klockan har passerat nio och det känns som läggdags för mig igen då, haha. Jag går och lägger mig klockan nio och vaknar klockan 6 på sommarlovet, det är grymt! Men har man saker man vill göra och gör dom tidigt så blir det så. Inte för att jag väldigt gärna vill jobba..men jag vill väldigt gärna ha pengarna :)

Jaha, till allt som händer här i världen nu då. Michael Jackson är död, det står ungefär på varenda blogg som jag har läst idag. Fick ett sms av Sandra mitt i natten att det hade hänt också. Jag brydde mig ärligt talat inte så mycket om det från början eftersom man (jag) knappt har hört talas om honom på 5 år och var inget stort fan. Men efter att ha kollat på MTV grejen så kändes det lite skumt, att han var borta. Men jag har inte hört mycket om honom på sistone så jag kommer ju inte precis sakna att få nya låtar av honom eller så, men har var kung på sin tid :) 
   Nya filmerna då, Ice age 3 har jag hört om sen förra sommarn! Det är ju bara ett måste att kolla på den, ingen aning om när den kommer ut men då jävlar ska jag mosa in mig i biosalen.


Dags att dra mig från golfbanan och jämna ut brännan vid vattnet kanske? :)

Brownie's

Hallojsan på er! Nu var jag hemma från golfklubben igen, jag käkar godaste godisen någonsin asså, ni anar inte. Min nya drog, moaha. Ida och jag ville ut på banan, men det fanns inga tider så vi stack ut på lilla istället. När det blev för varmt och vi för uttråkade så stack vi hem till henne och doppade fötterna i hennes pool, mysmys. Så fort jag får en ledig stund i solen känns det som att jag behöver jämna ut min bränna lite asså, hahaha. Imorgon ska jag jobba, då går jag väll ut en hel del och solar fötterna antar jag :D

Nu ska jag laga mat, är gryyymt hungrig. Så länge får ni se en bild på mig och Linda, resultatet av denna veckas sol, inte blekt va?


Lite beror ju iförsig på att blixten kom på Emil men fan vi ser ju jääääääävligt bruna ut om jag får säga det själv :)

I stole them





Jag hittade lite bilder från Idas facebook och bilddagbok, jag tog dom direkt :D Från trekampen igår, den understa var myrsloksstaffetten, haha skitläskigt.

Nu ska jag cykla till stationen om en kvart, innan så måste jag packa min väska. Usch jag vågar nästan inte gå ut asså, vill hellre ligga hemma i bikini än ut och röra sig på golfbanan, det blir så mycket varmare!

Nu vet ni

God morgon solstrålar :) Om inte ni är det så är iallafall vädret det, såsom alla andra dagar denna vecka, underbart! Vi har gått runt och svettats hela veckan, sökt oss till skuggan och klagat lite grann, fastän vi njuter av det egentligen. Så mycket skönare än när jag och Johanna gick ut och spelade i spöregnet.
   Lägret är slut nu, nu börjar mina jobbdagar. Hoppas nästan på dåligt väder just då så jag slipper sitta där inne helt instängd och skit. På söndag jobbar jag kväll, efter det drar jag nog till Tove där Emma, Sandra och Tove är och sover i lokalen. Imorgon blir min vilodag, jobbar förmiddag och sen ska jag bara ligga och ta det lugnt.
    Igår kom vi till något ställe ute på landet, där käkade vi hamburgare och körde trekamp. Det var lite skoj, fast sen stack alla hem rätt så tidigt för dom flesta var trötta och några skulle sticka iväg och spela golf idag.
   Nu ska jag sticka iväg till golfis och ha lektion tillsammas med Ida och Anders. Efter det sticker nog jag och Ida ut på banan om vi orkar.


Jag & Ida - skärgården. Så sexiiiigt

-

Jag orkar inte skriva någonting, är helt slut. Ska sova nu, skriver imorron bitti kanske.

Grillning, badning, solning, golfning..

Hey Dudes, allt bra? Jag är hemma från allt kaos nu, och jag har haft mysigt. Har dock inte tagit med mig någon kamera, och ingen annan heller, så bilder blir det inga. Men jag vann igår iallafall, och sänkte mig, skojskoj. Efter tävlingen stack jag, Linda, Johnny, Anton och Fredrik hem till Ida. Vi badade, solade och grillade och hade det bara almänt trevligt. Efter middagen kom Johanna också och så sov vi allihop i Idas källare.
   Idag har vi varit ledare och gått markörer. Solen har varit grymt varm och allihopa har fått fulaste brännorna, haha. När vi badade hela bunten så var allas fötter skitvita och benen bruna och fina, soo sexy. När småttingarna gått hem somnade jag och Johannorna i sofforna, jag vaknade av att mor min ringde och så gick jag och pratade lite med Viktor. Då ville han väcka Johanna så han tog min mobil och stoppade musik upp i öronen på henne, snällt snällt haha :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska duscha när duschen blir ledig och sen hoppa i säng direkt, är grymt trött!

Hasta La Vista, Baby

Nu blir det blogg uppehåll igen, i hela två dagar. Mitt schema är så fullt att det snurrar i skallen på mig, jag har ingen kalender heller utan håller mitt schema i huvudet vilket är rätt så jobbigt. Men nu ska jag iallafall spela tävling idag, mot Ida, båda vi går vidare hur som helst för vi är dom enda i vår åldersgrupp. Efter det ska vi vara ledare och efter det sticker några hem till Ida och sover över, myspys. Imorgon är vi ledare för småttingar igen hela dagen och sen kommer jag hem. Då kommer jag förmodligen vara helt död. På torsdag ska jag till golfklubben igen och spela en till tävling på lilla banan. Jag har träningsverk efter första dagen, vad kommer jag ha i slutet av veckan? haha.


Övernatting med dom här

Och kanske dom här

Nu måste jag kila iväg till bussen, puss och hej :)

"Ay Caramba!"

Vilka jävla linjer man har fått idag! Hahaha, efter strumporna, tröjan och skjortsen. Helt sjukt. Denna dag har varit grymt skön med massa sol och stekande hetta. Brun som fan har jag blivit, kan jag tala om.
   Idag har vi varit ledare för en massa småttingar, skitgulliga! 97-00 är dom, assöta. Vi gick markörer åt dom på banan och sen hittade vi på lite övningar, mys. När ungarna fick gå hem stack jag, Johanna och Johanna ut på banan och gick några hål, nu är jag helt död i benen. Vi räknade ut att vi har varit på golfbanan i 11 timmar idag, gissa om jag är trött!

Juste idag när jag skulle ta tåget till bro så var det försenat. Först åkte det aldrig, sen efter 10 minuter sa dom att det var ett sjukfall på tåget och att dom skulle åka så fort som möjligt. Efter tio minuter till (då var jag redan försenad) sa dom att det skulle komma ett ersättnigståg till Kungsängen, men inte hela vägen till Bro! Till sist hoppade jag på det ändå och mötte upp Linda där, då behöve stackars Ida ta sig till Kungsängen och hämta upp oss och sen stormade vi in där alldeless för sent, suckar.


Linje efter strumporna - sick
(jag vet att mitt ben är så snyggt med alla ärr och rivsår och allt)

Imorgon ska Johannis ta med sig kamera så då jävlar!

Futboll

Det fanns inget att kolla på så jag kollade lite på en fotbollsmatch. Efter första halvlek stod det 3-0 och kommentatorerna började snacka om vilken plats det lag som låg under skulle hoppa ner till. Efter en halvlek med 3-0 förstår jag faktistk inte varför man fortsätter kolla? Visst det kanske är kul att kolla på, men i fotboll vet man redan vilka som kommer vinna. Innebandy och handboll är lite roligare iallafall, då spelar inte ett mål så himla stor roll.

Vi skulle ha filmkväll ikväll, eller ja vi tänkte sätta oss ner och kolla på film några stycken. Men det blev inte så, förvånad? Nej. Haha lite återblickar från förra sommarn. Istället valde Pohlman att berätta för mig att han hade snaggat sig på nytt och lite sånt. "Nyrakad" "ojojojdå" "jag menar på huvudet dådå" haha :D

Nu känner jag mig rätt så trött, måste upp klockan..6 imorgon tror jag. Ska vara på golfklubben klockan 8 för att vara ledare för en massa småttingar, skojsigt. Jag och Johanna ska vara stränga har jag bestämt! Puss & Kram


"En pinne!"

Så går det när jag försöker leka fotograf - underverk!




Ingen midsommar utan regn

Det var länge sen nu, jag har varit fullt upptagen med roliga saker, haha. Jag och Ida och mina kära föräldrar har åkt ut till stockholms skärgård över midsommar, på Gränö lärde sig Ida. Såklart blev det regn på midsommar, men det var ju knappast något nytt. Dock blev det strömavbrott vilket var lite nytt, hahaha. Det öste ner regn och efter ett tag dog elen, den var död i 5 timmar så middagen behövdes göras lite kreativt. Pappa och Patric fick ställa sig ute i spöregnet och försöka grilla medan mamma och Mia och Gunne ställde sig och kokade potatis på vedspisen. Men vi fick mat till sist, runt 11 nån gång haha. Jag har haft jättemysigt, nu blir det bilder istället för en massa text om vad vi har gjort :)


Ida & jag, mitt hår är gigantiskt

Mamma & Pappa i la båt

STHLM's skärgård, väldigt fin

Det blev mycket båtkörning, skitakul

Lite kubb blev det också

Pyttelite solning kunde vi klämma in i schemat, haha

favoritbilden asså

Jag och Ida stod för femkampen, då skickade vi ut dom andra i roddbåten

Flytvästarna var på väldigt ofta, mjukisbyxorna också

Nu orkar jag inte ladda upp flera, det lär väll komma senare.
Puss på er, hoppas ni mår bra :)

Lilla Jennifer kan inte blogga på fyra dagar


Så nu kan ni spendera de närmsta dagarna till att beundra hennes gudomliga hår

Jennifer är någonstans och kommer tydlignen inte hem på fyra dagar. Vart hon är vet jag faktiskt inte. Eller jo, jag tror att hon är i skärgården, jag har för mig att jag läste det här någonstans. Vilken supervän jag är, eller hur?


Glöm inte att spana in superkändisarnas bloggar - Sandra och Emma!

/Sandra

packning är inte så kul

Åh jag orkar inte packa, det är tråkigt. Men jag måste göra det nu för jag hinner inte någon annan gång. Imorgon hämtar Ida upp mig runt halv elva tror jag och då ska jag tävla, efter det följer hon med mig hem och sover här och dagen efter det åker vi, stressigt.
Nej nu ska jag fortsätta packa och kolla på sista avsnittet av desperet housewifes.


Lite bilder

Jag ska äta på max till middag, känns nyttigt. Speciellt eftersom jag åt på burger king till lunch hahahah. Men vi har ingen mat och min family ska köpa därifrån, så efter denna dag har jag väll gått upp några kilo. Men så är det alltid när man är med Emma, hahaha. 


Emma kämpar sig upp (:

La lunch

Sen stannade vi för picknick i gräset, det vi hade var en energi drink som var äcklig

 Emma är söt



Vi är nerds XD

Sorry Emma (a)

That's all, nu ska jag byta om kramar


Jag drar mig i kändisarnas kretsar

Jag har sett väldigt många kändisar på sistone känns det som. Tre stycken vad jag kan komma på. Först var det Annika Sörenstam på golfklubben, hon skulle inviga sin hörna där och hälsade på oss. Sen var det Lasse Åberg, han från sälskapsresan, han träffade jag och papsen på igår, också på golfklubben, och han frågade fall vi hade tappat en grej som låg lite längre bort haha. Och så nu idag när jag och Emma är och cyklar i jakan åker vi förbi Nina från robinson, jag tror hon heter så va? Hon gick där med sin hund och en kille och log, haha det var ballt. Dom andra två har jag träffat förut men nu en robinsondeltagare liksom, det är fetch (moaha kollade på mean girls igår) :) Jag är på ställen där kändisar är asså, så är det bara!





I Am Cool

.,.,.

Dags att ta cykeln till Jakan och möta upp kära Emma, vi hörs när jag kommer hem. Vilket kommer vara rätt så snart, haha :)


Hinner inte leta efter någon annan bild, haha det blir en kall en.

Solen skiner, himlen e blå..

..åh vad det är skönt att leva då.

Hihi nu kommer lite sol minsann, sköönt. Jag hoppas på att få besök av Emma idag, men det känns lite tveksamt. Hon skulle till tandläkarn halv fyra (vad är det för himla tid? mitt på dagen) och jag ska iväg på "möte" klockan sju, måste väll åka runt sex. Så jag hoppas på innan men vi får se. 
   Jag tycker att mitt nya simkort borde ha kommit nu. Papi beställde det för rätt så länge sen, när jag har fått det kan jag förhoppningsvis smsa igen. Saknar det haha. Nu råkar jag skriva typ ett skitlångt sms, sen skickar jag det och inser att det inte funkar, då måste jag skriva om aaaallting i ett mms istället, irriterande.


Haha då/nu, it brings back the memories

Alla dessa rubriker..

helo everybodyyyy. Vet ni vad jag känner? Jag känner att jag längtar tills på torsdag då jag ska åka ut till skärgården, mysigt. Jag hoppas att det blir fint väder så vi kan hoppa ner i vattnet och åka vattenskidor, haha. Men det känns lite tveksamt faktiskt, men vi har ju gjort det i alla möjliga väder alla andra år så varför inte i år? Inte ska vi bli badkrukor nu inte!
   Jag känner också att jag vill ha en ny design, så någon som känner sig sugen, hugg in bara. Måste hitta någon bra bild, jag har inte så många sådana.
   Nej nu måste jag duscha, sen ska jag hoppa ner i min vridna säng, haha. Jag vred den nyss, nu har jag mer utrymme i mitt rum när Ida ska sova här på Onsdag. So long


Kanske min nya header bild? hahahahha

Deja vu :o

Heeeejsan. Shit, intrernet på den här datorn är så snabbt så jag blir stressad, haha. Sen vet jag inte vad jag håller på med, det här känns konstigt. Jag har egentligen ingenting att skriva om, jag gör ingenting, kollar på TV, sitter vid datorn, bara slappar helt enkelt. Ska nog ut till golfklubben senare ikväll (a). Jag känner att den här bloggen kommer bli som min senaste blogg, förra sommaren. Då  spelade jag bara golf hela tiden och det var det ända jag skrev om så det var så tråkigt att läsa, så kommer det säkert bli nu..inte bra.


Jag saknar Tove

Ta bort regnet tack


Ah, titta på den blåa himlen

Nu ska jag sova, orkar inte hålla mig uppe på kvällarna asså :) puss & kram chokladbanan

Vi är knäppa

Haha jag och Johanna gick ut och spelade future tour i spöregnet. Det var blött och det var kallt, men vi led igenom det och vi överlevde. Haha puttade skitdåligt och slog kort, men det skyller vi på regnet. Innan det satt jag i kiosken, där hade jag ett element att sitta bredvid men det var ovanligt långtråkigt eftersom ingen går ut och spelar i detta väder. Så jag satt där ett tag och läste bok och gjorde suduko och sen fick jag sluta tidigare, sköönt! Tycker synd om Linda som behövde gå ut och sätta sig där sen..Nu när jag kom hem valde jag mellan att ta en varm dusch eller lägga mig under ett varmt täcke, jag valde täcket. Och fan vad jag kan sova mycket har jag kommit på. Jag gillar att dagdrömma tror jag, och när jag gör det somnar jag jämt haha. Så nu har jag sovit i några timmar, najs bajs.


Bara för att visa hur kallt det var (klick om ni är intresserade)

Och Johanna som inte ville vara fotomodell idag -.-

Titta vad jag hittade på vår tomt! Smultronen kommer

Schemat liksom

Helluue. Nu blev det sådär jobbigt att skriva igen, vet inte vad jag ska skriva om. Jag somnade när vi kom hem, då drömde jag att jag och mamma skulle gå till tåget hem från Bro-Bålsta och för att komma dit behövde vi klättra över staket och gå över tågräls. För att komma över staketen fick vi äta kex som gjorde att vi kunde flyga, men dom räckte inte till så vi landade på ett av tågrälsen. Sen i drömmar går man ju alltid i slomotion och allt, sen vaknade jag, hoppas vi överlevde haha. 
Imorgon blir det jobb i kiosken och sen spel på banan om det inte blir skiiitmycket regn. Kollade på vädret och det skulle typ spöregna imorn och på måndag, kul..
På måndag vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt kanske.
På tisdag ska vi spela in Sollentuna och sen blir det möte på kvällen om lägret veckan efter, gud vad kul att vara ledare, hihi.
På onsdag ska jag spela tävling
På torsdag till söndag ska jag åka till skärgården med Ida och familjen, mysigt.
Då vet ni det, haha. Det var mest för min egen skull, men det är alltid trevligt att veta :)

Utekväll

Hemma nu. Träffat en massa nya människor, vi var typ 10 stycken eller mer. Jag hade skitkul, fryser som bara den nu bara. Nu måste jag hoppa i säng, ska upp runt sex imorgon och spela tävling, tjoho. Vi hörs.


Mot golfbanan!!!! Om 7 timmar..

Friday night

Det blir ingen grillning idag, men jag ska iväg och träffa lite människor iallafall. Hemma hos Kilis tror jag han heter, har aldrig träffat människan men det blir säkert trevligt, Helena och Hanna kommer ju vara där.
   Imorgon blir det generationsgolf. Två generationer, jag ska spela med min mor. Alla genarationstävlingar som jag har spelat hittills har gått åt helvete så mitt mål är nu att spela bra och att hålla mitt kära humör uppe, för mammas skull. Vi ska vinna!


Hanna & Helena, valborg 08, grym bild!

Haha och gruppbild från valborg, också grym! Man ser så mycket

Nu börjar sommarn!

Nu har vi slutat skolan, vi är så duktiga! Inte ett enda IG från oss flickor. Grymt bra, hahah inte för att jag nån gång på världskartan skulle tro att Elin, Helena och Amanda skulle få ett IG (förlåt Sandra) hahaha. Vi kollade på konsert och sen gick vi till gamla goda Lundskolan. Jag, Helena och Sandra snackade minnen medan Amanda blev sura på oss. Nu gick vi hem för lunch och sen ska jag nog ut och grilla med Helena och Sandra och några, vet inte vilka. Imorn blire gööölf, vill åka ut nu också men jag såg precis att det spöregnar, kram.


superlockigt hår idag. Och min tröja, jag råkade faktiskt bara ta den, det var inte med flit.


Haha, den här bilden får mig att tänka tillbaka på förra sommarn av någon anledning (om man klipper bort Pohlman bara, haha han såg inte så glad ut)

Kören

Elin var awesome!

Bilder från Sandras bloggish :)

Skolavslutningen idag kommer vara..

- Kall
- Konstig
- Fin (tror jag nog)
- God

Jag har satt på mig mina kläder nu, skjorts och ett linne. Det är kallt redan här inne så vi får se hur det går. Det blir nog min första skolavslutning som jag inte har en klänning på mig, jag orkar helt enkelt inte. Det känns fortfarande inte som sommarlov, fast det är det ju inte än heller, men ändå. Nu måste jag gå och välja skor, aah det hade jag inte tänkt på..



Vi ses, efter sista dagen i 8:an :)

Dagens låt

BOOM BOOM POW! haha fast på hjärnan ända sen Johannas mobil ringde.

Nu ska jag ta och lägga fram kläder tills imorgon, kommer frysa massor. Sen blir det sängen, måste ju gå tidigare imorgon nu när vi ska gå till skolan och inte cykla. Pease


19.34

Märks det att jag inte har några bra rubriker att komma med? Hahah.

Det blev en mysig liten dag idag, känns som helg. Fast det har det iförsig gjort i två veckor nu, men det känns inte som att jag har varit i skolan idag. Jag och Johanna tränade lite på övningsfältet och gick ut på lilla banan med Victor och LillAdam, efter det skulle vi putta men det slutade med att vi satt vid ett bord i solen och snackade senaste skvallret liksom, haha.
   Det gick bra att cykla, för den som ville veta, jag trillade inte. Inte för att jag brukar göra det heller..det jobbiga var bara att mosa in cykeln genom spärrarna och på tåget och allt sånt, men jag klarade mig. Nu måste jag hoppa in i duschen, blev lite swetti av cyklingen asså. Sen måste jag komma på vad jag ska ha på mig imorgon, sista dagen, tjoho! :D (kände mig lite mobbad på klubben när alla andra slutade idag eller för typ en vecka sen).


Cykeln på perrongen, haha jag hade tråkigt

Sötaste Johanna

HAHAHAHA, jag bjuder på mig, precis som Sandra :)

Joooo

Kladdkaka

Nu har jag bakat en kladdkaka till! Haha, vi ska tydligen ha gäster ikväll så mor min ville att jag skulle baka en som vi skulle ha då. Så nu står den i ugnen och gräddas, moahah. Klockan halv ett ska jag ta tåget till golfklubben och träffa Johannis. Jag måste cykla från station, jobbigt! Fast det tar typ bara 10 minuter men det jobbiga är att transportera cykeln genom spärrar och trappor och allt. Men jag får överleva.



Det kända receptet, haha. Fast det är faktiskt grymt! Fråga Emma bara, hon var förvånad över att jag kunde baka för att jag "inte var någon mormor" hahaha.


Ungefär dom bilderna som jag tog från temat "Östersjön" :)

This is what I want dude!

Hallå där. Jag är hemma från träningen nu, vi slog lite grann sen blev det glassätande. Det brukade vi jämt få när vi var yngre på sista träningarna. Så det var mysigt.
   Jag har tänkt på en sak. Det känns inte alls som sommar tycker jag. Förra sommaren var vi på vallen typ varje dag efter skolan och mös, nu är det sol på helgerna och regn och skit i veckorna. Förra avslutningen gick vi till vallen när vi hade fått sommarlov, vad ska vi göra nu då? Det ska ju typ bli regn. Solen måste komma snart asså, jag vill ha sommarlovskänslan, annars känns det ju bara som höstlov typ, det är inte lika kul :)










Det här var förra sommaren, eller innan sommarlovet. This is what I want!

I have some new idols


Ellen DeGeneres - så jävla rolig

Kelly Clarkson - sådär vill jag se ut, och ha den rösten
Fast Ellen har jag gillat länge i för sig :)

Nu har jag varit ute en sväng och hämtat tältet, jag har också bakat en liten kladdkaka och väntar bara på att Emma ska komma hit och snylta lite från den. Sen ska jag nog försöka tvinga ut henne på en promenad i regnet för jag vill ut!

Sådär på morgonkvisten, haha

Godmorgon dudes :) Jag är uppe tidigt idag, inte så konstigt kanske med tanke på att jag somnade klockan 10 igår. Jag sov också några timmar i soffan igår så nu är jag utvilad och pigg. Idag ska jag bara ta det lugnt, tänkte cykla ner till skolan och hämta tält och lite sånt. Sen har jag inga mer planer, träning ikväll så jag kanske åker ut tidigare.
   Nu ska jag fortsätta med mitt sims, det var svårt att fatta igår. Ha det bra gott folk :)

Amanda har laddat upp lite bilder, för mig funkar det som vanligt inte :)

Borta bra men hemma bäst, moaha

Hemma, fyfan vad skönt! Jag kan inte komma ihåg sist jag kände en sån lycka mot mitt hem, min mat, min säng och min dusch, hahaha. Det har varit skitkul men jäävligt jobbigt. Med min packning på axeln, i 5 km när man inte vet vart man ska, känns det som tre mil. Och att sen gå och lägga sig på ett hårt liggunderlag med en bucklig tröja som kudde gav inte min nacke så mycket bekvämhet. Jag har aldrig haft såhär ont i min nacke som jag har nu, det är helt hemskt. 
   Bortsett från min nacke så mår jag finemang. Det har varit skitmysigt att vara där, vi slapp kolla på fåglar och fiskar och fick bara slappa istället, underbart! Lite småjobbigt var det på natten bara när två killar sprang runt och lät som faaaan.

Men men, nu orkar jag inte skriva något mer, jag ska ta en dusch, äta, sova och sen spela mitt nya sims som jag nyss såg att jag fick, woho :D. Förmodligen inte i den ordningen, man är ju en tönt :) puss

Bilder is coming later.

Moooot skärgården!

Snart bär det av. Om bara 38 minuter så kommer jag att sitta på bussen mot den kalla skärgården. Eller ja, mot jakan först i för sig men sen mot skärgårdis. Jag har packat ungefär tre tjocktröjor, mjukisbyxor, långa tröjor, raggsockor (undra varför det heter så? :o kanske för att man är så sexig i dom så att man kan ragga lite, haha) och tjockaste sovsäcken vi har. Jag är beredd på kyla! Lärarna sa att vi inte får ha någon mobil dit !! men jag tar med min ändå, dom kommer säkert samla in mobilerna sen bara för att dom vill att "vi ska ha en trevlig stund tillsammans och ingen får sitta och vara försjunken i sin mobil hela tiden", chaaaises. Well well, nu måste jag försöka få igen min röda väska och lite sånt. Ni kan läsa Amandas blogg under tiden för hon skulle tydligen förprogramera några inlägg, eller så :) Pussar och Kramar



Ut mot havet med denna fina flicka och många andra :)

ikjgdtygdg

Idag har jag inte gjort så intressanta grejer faktiskt. Jag började med att sitta i lilla kiosken, efter det fick jag vänta ett litet tag tills mor kom inte. Då åkte vi hem och så åkte jag direkt in till stan och träffade lite människor. Nu sitter jag och kollar på en film, samma som vi kollade på igår fast med annat sällskap. Inte så intressant. Dags för packnig :)

Uuuh yeah

Fotbollsspelare är snygga asså! Sitter och kollar på Sverige-Danmark, så tråkigt har jag :) Danskarna är speciellt heta assooo. Det verkar inte gå så bra för Sverige, men jag sitter och håller tummarna. Fast jag vet inte fall det är något viktigt eller bara en vanlig match, haha.



sen orkar jag inte fler bilder, haha

Fan vad jag vill ha det här, hahaha XD


Nationaldagen

Riktig slappdag idag. Jag har inte orkat göra någonting, kollat på två filmer och tagit en tupplur är vad jag har gjort, haha. Riktigt ansträngande! Jag vet inte vad jag ska skriva, försökte få med Amanda ut men hon var upptagen. Vi får se helt enkelt :)



Ett syskonfoto, bara inte från studenten igår. Det kommer! :)

Min stackars mobil :(

Goooood mörgön, god mörgön, god mörgön. Hur mår alla trevliga? :)
Idag har jag inga planer alls, det kändes som om min helg var helt fullpackad med saker men det var nog bara för att det var studentfest igår. Vi åkte iväg till ubg och kom dit en kvart tidigare eller så, vi fick grymt dåliga platser, haha så jag, Jessica och Jessicas pojkvän Tobbe mosade oss fram lite. När utspringet började så höjdes alla skyltar och massa kameror så vi fick inte så bra bilder. Sen mosade alla sig igenom där vi stod och fick lite bättre bilder, fast Johanna såg vi aldrig. VI höll på att bli nedsprutade med öl några gånger, sen letade vi efter Johanna. Vi hittade henne sen hos alla andra, efter det gick vi iväg till flaket och det ser så roooligt ut, haha. Hemma åt vi flera ton mat och jag var proppmätt hela kvällen. Nånstans därimellan slutade min mobil fungera, jag kan inte längre skicka sms. Jag kan ringa, ta emot samtal och ta emot sms men inte smsa själv, det är jobbigt! Vetifan vad som har hänt.
Men men, bilder kommer väll kanske senare, nu ska jag gå och gråta över min mobil, haha :D kiss, beso y puss

vi har tagit studenten, vi har tagit..

"CTRL C, CTRL V, SÅ FICK VI MVG"

- det stod på min systers klass flak :) Jag orkar inte skriva någonting alls, har haft det kul idag. Jag grattar min kära syster, jag blir avundsjuk jag vill också ta studenten haha det verkar så kul :D Ha det bra!

Studenten

Hej hej, kort inlägg blir det här. Mormor och morfar är här och vi ska snart åka iväg och hämta upp lite kusiner och syskon och mostrar och sånt på stationen. Efter det åker vi och kollar på utspringet, vi hörs ikväll eller något sånt :)


"Ooh, who's that hottie in the mirror?"

Hemma från stan med Tove liten :) Vi har fått två stycken lappar om EU-valet, "glöm inte att rösta på söndag!!" haha vi ser tydligen gamla ut, eller så ville dom att vi skulle ta hem lapparna till våra päron, haha. 
   Jag tycker synd om alla som tog studenten idag asså, hoppas verkligen på bra väder imorgon. Nu såg vi minst fem studentflak som desperat försökte festa lite. Eller dom flesta stod och frös men så var det typ 3 stycken på varje flak som hoppade runt och försökte få med alla andra, haha.
   Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, njuta av livet kanske :) haha

Tack Sandra for my design (:


Min sydda kjol, haha ;D

Föresten, jag vill väldigt gärna vara kort just nu känner jag, haha. Jag blir så galen när jag ser massa snygga högklackade skor och vill så gärna ha, men jag blir 7 meter. Aaah vill vara 10 cm kortare asså!

Yay

Ny design made by Sandra

RESPEKT

vet folk vad det är för nåt eller? Inte i min klass iallafall, eller jag ska inte säga klass för det är långt ifrån alla, det är fem speciella och jag blir grymt störd. Kollade på film idag på svenskan (och engelskan), när en viss människa kom in i rummet blev det väldigt irriterande. Dom snackade hela tiden och jag och Lollo sa till dom flera gånger, jag skrek på människorna ett antal gånger också men dom bryr sig inte ett fucking piss.
Haha i förra inlägget skrev jag att jag tyckte om min klass, och det gör jag, bara inte en viss människa.

Så, nu är jag avreagerad. Nu ska jag ta och städa mitt rum och sen sticka ut i regnet till Storstaden. Imorgon har jag sovmorgon och ska typ bara vara i skolan i en timme, najs bajs. Sen blir det studenten, hoppas på sol!

Inga klagomål, bara en massa njutning!

Hali halå. Idag fick vi sluta tidigare och jag är glaaaaaaad. På slöjdlektionen fick jag ett "mm..okej..bra" vilket är grymt för att vara mig! Jag fick ett "bra" liksom. När vi slutat så tidigt så passade jag på att åka ut till golfis, jag och Johanna chippade lite smått och sen gick ut och spelade på lilla. Som vanligt blev det flum på sexan, hahaha.

Nu ska jag gå och njuta av att jag inte längre har några läxor, och att mina sista lektioner imorgon kommer bestå av film och städning. Nedräkningen börjar närma sig noll och jag längtar galet. På fredag och nästa onsdag ska jag vara ledig också så jag har inte många dagar kvar asså! Jag kommer ihåg när vi fasade för den här dagen i sexan, alla skulle sakna varandra så mycket och behöva börja i den nya "skitklassen". Det är ingen skitklass längre, jag tycker faktiskt om den väldigt mycket :)
Emma, jag förstår att det verkar sorgligt för dig att sluta skolan med dina vänner, men tro mig, det går över rätt så fort! Jag tror inte att det är så stor skillnad mellan 6 och 9 år heller :)

Lyssna inte på Sandra, rösta på mig istället :D


Min käre vän

Det här är resultatet av uttråkad väntning :) (vackert ord)

Trötter

My Lovely Deckare är snart klar. Halvnöjd blev jag med den, beror helt på hur slutet blir också. Men den är ju för lång :o man kan inte skriva en himla deckare på högst fem sidor, shit asså vet inte hur det här kommer att gå, mitt slut får bli skita kort.
   Imorgon ska jag åka ut till golfklubben tidigare än min träning och spela lite med Johanna, mysigt. Måste bara ta cykeln på tåget vilket är väldigt jobbigt, jag gjorde det en gång förra året och det var skitjobbigt i trapporna och allt. Men men, jag får väll överleva det. Hoppas jag hittar också, haha.
   Nu ska jag kolla klart på DH sen skriva klart min deckare sen sängen asså, det suktar mig väldigt mycket :D

"Vad blir det för delikatess imorgon då?" jag
"Minnestronesoppa" sandra
"ÅH vad jag blir sugen!!" vincent
hahahaha :D

En la escuela


Jag, Helena, Amanda, Sara


Haha Sandra ser sååå glad ut

Vincent skulle kräkas av att Sandra var kär i honom

dripp dropp

Shit jag hungrar ihjäl! Korv i skolan flera dagar i rad och jag får ingen mat. Fast jag borde inte klaga eftersom det finns människor som verkligen svälter. Men jag har iallafall varit hungrig två dagar när jag har kommit hem nuu :)
   Jag har bara en sak att göra och det är att skriva min deckare, som säkert alla vet vid det här laget, haha. Inget annat har jag att skriva förutom att jag ogillar regnet, fast det luktar gott :)


Mina kompanjoner i söndags :)

Och mina favoritflickor :) plus Linda och Johanna såklart.
Idag, Emelie, Johanna och jag, längdordning och allt :D

Glamourös klädsel

Oj oj vad jag är vacker idag, hahaha. Mina kläder blir bara fulare och fulare med dagarna som går, snart går jag väll runt med en soppåse på mig. Idag ska vi iallafall kolla på film, istället för vår musiklektion, då kan det vara skönt med mjuisbyxor. Efter det blir det väll bara en vanlig skoldag, förutom att vi måste springa OK-varvet igen! Jag orkar inte, hon sa att vi bara skulle springa det en gång, tänk fall jag skulle kommit på reflektionsdan, då skulle jag springa det TRE gånger!

Bilderna på blogg.se funkar inte alls för mig, så ni får leva utan mina sexiga mjukisbyxor och fula tröja ;D

"All my exboyfriends"

Haha satt nyss och grät till Tila Tequila (hur hon nu stavas) eller "A shot at love 2" eller vad man säger. Haha massa börja gråta och jag grät förfan två gånger. Aja nu är det dags för min skönhetssömn, haha den verkar funka (host host).
Sov gott sötnosar :)

Saknar

aaaah vad jobbigt, jag satt och laddade upp massa bilder i 20 minuter för att jag ville ha 3 bilder, sen när det äntligen är klart så funkar inte internet. Jag blir galen, så nu får ni inte se alla vackra bilder. Plus alla bilder som jag kämpat med att ladda upp förut helt plötsligt kommer upp nu, jag fattar ingenting :o
Jag har inte skrivit klart min deckare, har ungefär skrivit en sida. Imorgon blir det att kämpa för min del.



Jag saknar detta läger :) grymt bra bild, jag vet men min mobil klarar inte så vackra bilder längre, haha.

Låt mig vara stolt!



Sommaren 08 och 07, kan jag klara en 09 också tror ni?
Känner mig lite stelare nu asså, haha :)

Då var det måndag igen..

aaah vad jag älskar det här vädret :) Emma har fått mig att uppskatta värmen väldigt mycket nu, kan vara för att denna vinter har kännts så himla lång också. Vi fick iallafall sluta tidigt idag, istället för halv fyra så slutade vi klockan två, underbart! En annan underbar sak är att jag numera har VG i spanska, fan vad glad jag blev. Nu måste jag skriva min deckare som ska vara klar på onsdag (!!) vilket jag tycker är väldigt snart, fick typ 2 veckor på oss, inte snällt!

Men först - lunch ute i solen.




Gräsplätten är underbar! 


RSS 2.0