:)

Nej hörrni, som ni kanske har märkt så har jag gett upp detta med att blogga :) Sitter knappt vid datorn nu under sommarn utan spenderar min käre tid ute i solen istället! Dessutom känner jag mig inte så skrivsam av mig så ni får helt enkelt leva utan min kära blogg ett tag. Tills vidare. Mohaha. Det här kändes lite töntigt :) trevlig sommar!!!!!!!!!!!

I said young man

heeeeeeeej älskade läsanda pussgurkor!!!! jag och emma springer runt som galningar och gör oss i ordning, vi ska åka en tripp till jakan och införskaffa endast nödvändigt material! igår var vi här hemma och mös framför lite filmer, var på promenader och hade en liten piknick i parken. supertrevligt, vi hörs, puss puss puss puss puss puss.


det är trevligt att klaga :)

Fan när jag mår dåligt och är allmänt trött så blir jag bara negativ helt enkelt, Emma fick stå ut med lite av mina klagomål idag och jag ber om ursäkt käre du! Jag började skriva detta inlägg för att jag ville skriva av mig lite men redan nu har jag gett upp, orkar inte ens skriva av mig. Istället ska jag gå och borsta håret, tänderna och sen gå och lägga mig i min varma säng. Jag har lagt en skön filt där så sängen blir automatiskt 5 grader varmare, love it! Helt jätteonödigt inlägg blev det nu men sånt är livet. Blogghumöret är ganska doooooooooown.  

sickelick

heeeeeeeeeej bloggeeeeeeeeen. sitter här i mitt rum och ska snart pallra mig iväg till kista, jag och sandra har bokat biobiljetter till Eclipse som jag ska hämta ut :) är galet trött och typ sjuk just nu men annars rullar det väl på, har inte skrivit på ett tag känns det som men jag har endast jobbat. dammsugit butiken och ställt ut massa varor, men bara en dag kvar sen är det helg och jag är ledig! lite som skola här, längtar tills helgen och allt haha, fast nu får jag pengar iallafall :)
   nej ska väl börja göra mig i ordning lite så jag är acceptabel att synas utanför huset iallafall, adjö!

haaaaaard work, work!

Jag vaknade nyss med ett ryck och tänkte att jag hade försovit mig och skulle till jobbet. Men istället hade jag bara somnat några timmar i soffan efter en tuff dag på jobbet (haha). Sicken tur duuu!
     Har ju börjat jobba nu för er ovetande, på Dormy. Dagarna flyter väl på, får mig ett litet träningspass varje dag när jag dammsuger halva butiken men det är väl bra det för jag skippade fysträningen igår (: 
     Jag börjar sju varje dag och slutar tolv så jag har ju hela dagen på mig efteråt, igår var jag med empotempo och imorgon ska jag kanske spela lite golfer med Ida. Trevligt trevligt, längtar bara tills jag får my money moahaha, mitt hellediga sommarlov börjar den 16 juli!


chips är gott. jag är tjock. jag är trött. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 


Dagens (ROLIGA) skämt

- Det ringer i mitt öra.
- Svara då!

I'm flying high, I wonder why

Idag har jag varit ute på golfbanan och spelat en tävling "två generationer" med mamma. Vi spelade helt okej och fick tydligen pris haha. Men vi tyckte inte att vi spelade så bra så vi stack hem men så smsade Ida mig och sa att vi fick pris när vi reda var hemma haha. Aja, sånt är livet :) Vet inte fall priset gick vidare eller fall vi får hämta det senare.

Imorgon ska jag ut dit igen och ha träning och sen kanske spela ännu en tävling men får se hur det blir med den, ska isåfall rycka in i ett lag som behöver spelare. Efter det blir det iallafall grillning med mina älskade pussgurkor om vädret håller sig :)))))))))


Dagen

Herregud vilken lång dag det har varit idag, en gaaalet sorglig dag som jag aldrig ville att den skulle ta slut. Men nu sitter jag här för första gången på massvis med timmar och inser att dagen är slut.
   Jag började med en bra start på dagen och vaknade av att pappa kom in och sa "skulle inte du vakna klockan sju?" fast jag egentligen skulle vakna klockan sex och gå kvart över sju. Hade tydligen glömt att ställa klockan så jag flög upp ur sängen och blev inte så snygg som jag önskat haha.
   I skolan så körde vi tre uppträdanden. Det roligaste var för åttorna konstigt nog haha, alla var taggade till niornas konsert men den blev inte så speciel. Efter alla konserter så gick vi till vårt klassrum och fikade med hela klassen. Helt plötsligt börjar alla säga hejdå, jag börjar apgrina så som massa andra. Faaan vad jobbigt.
   Stack iallafall hem, åt, somnade, vaknade så jag fick bråttom igen, åkte tillbaka till skolan, sjöng. Uppträdde för föräldrarna och syskonen och allt och den konserten var helt klart bäst! När den sen var slut började tårarna flöda igen. När några väl började få mig att skratta istället så kom en tjej och grät och sa "jag vill inte förlora alla mina vänner" och då började jag gråta igen. Himla gråtkalas där tills jag tillslut bestämde mig för att sticka hem för att få sluta på tårarna.
   Kom hem, drack lite cola, stack iväg till Görväln med Helena och Hanna. Där var en himla massa människor, från viksjöskolan, björkeby och fjällen. Började lite segt men kvällen slutade galet lyckad, jag ska fan inte tappa kontakten med alla dom där människorna! Det får jag inte. 
  
Nu sitter jag och käkar chips och dricker cola mohaha. Orkar inte läsa igenom inlägget men det är väl bara kanske Emma som har läst så så får det vara :) Toodeloo nu ska jag sova eller något vet inte vad, är för vaken för att sova men har en tävling imorn, bläää. Puss och bajs.

Sista kvällen med gänget

Ska äta middag och kolla på lite uppträdanden av lärarna ikväll med skolan. Den stora frågan är bara vad jag ska ha på mig? hihi :) hittade en jättesnygg klänning i min systers garderob men det kändes lite för uppklätt, blir väl säkert min blå kjol nu som flera har sagt.



Sandra ska sminka mig oxåååå så ska dit om ett tag, tjihooo :) Adjöss

Hörrni vad är detta? Endast tre svarade på min dagens fråga, inte okej! Jag ska ju att ni inte skulle göra så att jag blev en fool, taskmörtigt! bläddra längre ner eller klicka här


u just got to love my paintstuff


Vilka är det som läser min blogg egentligen? På senaste tiden har det var extra många (=20), känns lite läskigt när jag inte vet vilka haha. Så släng in erat namn nu! Och gör inte inte det för då känner jag mig som en fool!!!


snart är det sommarlov

..om endast två dagar. Imorgon är sista dagen vi har i skolan och då ska vi gå igenom vårat program med kören två gånger. Sen är det avslutning på fredag, känns ganska bra ändå att vi ska vara där på kvällen också för det känns så hastigt att lämna annars. Men ska sluta whina hela tiden, det är bra med lite förändring, men det är svårt haha.


notera sandras svar på allt


med lite klipp och klister kunde jag få ihop denna sammanfattning av hur jag pratar och sandra sitter lite halvangagerad hahah. nej fan jag har inget liv asså, nu ska jag gå och duscha.


i huvudet på genius

Tove: bananen är rutten!
Jag: den smakar helt okej
Tove: den luktar rutten, och den smakar värre än den luktar!
Jag: du har inte smakat den
Tove: nej men den luktar rutten.

Ska på träning

Igår vad jag på en liten fysträning, det kändes lite som en mjukstart men fick ändå träningsvärk i låren haha! Lite jobbigt att få upp och ner på vår ställning som finns där med kören men helena skapade värsta smarta trappan (y)
   Nu snart ska jag iväg igen och måste lösa en stooooor fråga, vad ska jag göra för middag? Middagen idag måste inträffa redan klockan fem idag, hm....en klurig en! smsa ALLA era idéer, puss puss lovers!

P.S. det finns 199 taggade bilder på mig på facebook just nu och det skulle ju vara lite coolt att ha 200 så någon mysig person kan ju få ladda in en skitsnygg bild på mig så blir den min tvåhundrade (först till kvarn nu allihopa!) D.S

Det jobbiga med sommarn

kliver ut ur duschen och ser en död sån här på golvet:



ligger och solar och massa såna här kryper på dina ben:


ute och svettas lite på golfbanan och såna här flyger runt ditt huvud:


men åh andra sidan så väger det här upp det ganska väl:




Källa: google och tagen av självaste mig!!!!!!


mina dar som en wb-bloggare

   
Fotade min mat


fotade hur dålig jag var på att packa upp/städa

    
fotade en jävla massa dagens outfits, flera från min prao i en golfbutik också haha


fotade min favoritserie

hahah inget illa menat till er som gör det men det känns lite som att jag försökte göra något som inte riktigt var min stil där ett tag hahaha :D


don't stop me noooooow

hm...vad har jag att meddela er idag då? inte så mycket tror jag. Har haft en vanlig musikdag, fast vi fick sluta en timme tidigare, tjoho! Annars har det väl rullat på, förutom vår jävla hemkunskapslärare som är i en liga för sig själv, hon är dum i huvudet men jag orkar inte lägga ner mer energi på henne nu. 
   Nu efter skolan så ska jag iväg på en fysträning med damerna. Får väl se fall jag orkar keep up haha, hoppas på det! Min systers och min träning kanske har gett lite iaf, förhoppningsvis. Har ju ändå fått träningsvärk några gånger och det är lika med starkare, tjoho!!!!!!
   Nu ska jag tagga asoooooo, hare bra maaan!


I brist på intressanta bilder kan vi ju lika gärna ta chansen att skämma ut emma lite mer, varsågod! :)


3 år and no more



Vad tänkte jag första gången jag såg vår klass? Killarna - töntar, tjejerna - fjortisar. 
Nu? Fan vad sorgligt att aldrig ha en till lektion med er. Vissa så jävla roliga, andra omtänksamma, andra bara allmänt coola. Återträff om 10 år eller vad sa vi? See you then!  


fun of the day

Jag och Sandra - knallar till bussen. Ser bussen komma. Tänker att vi tar nästa och går långsamt. Bussen står kvar. Vi bestämmer oss för att kuta. Springer över bilvägen lite läskigt sådär. Kommer precis fram till dörren. Busschauffören kör iväg. Jag springer för att försöka banka in näven i bussens bak. Jävla busschaufför.

Jag och Sandra - går ut från kista centrum. På väg mot bussen. En äldre man kommer fram. Lägger en varsinn hand på mig och Sandra. Säger att vi är det vackraste han någonsin sett. Säger att han menar det. Säger att vi är väldigt vackra. Vi säger tack. Går därifrån. HAHAHA true story.

Jag och Sandra - står en bit ifrån bussen. Går mot bussen. Bussen stannar precis framför oss. Vi kommer först i kön. Bussen kör vidare en meter. Vi kommer inte längre först i kön. Jag och Sandra: "JAJA, OOOOOKEJ, PÅ DET VISET DÅ". Busschauffören skrattar. Några killar gick på före oss. En annan man lät oss gå på före honom. Lite kul sådär.

Jag har vart på strumpejakt

Idag vaknade jag riktigt riktigt tidigt för att åka till min mormor och morfar. När vi kom fram satt dom och väntade på oss och vi stack direkt iväg till en marknad. Inhandlade lite fina, supernödvändiga saker, t.ex. 14 par strumpor för 100 kr haha. Efter marknaden åkte vi tillbaka till mormors och morfars stuga och var där resten av dagen. Jag kan ju säga det att en dag där borta är förmodligen ett väldigt bra knep om man vill gå upp 5 kg på en dag! Tre fikan har jag lyckats klämma i mig idag, plus en lunch. Men gott vare! När jag kom hem kände jag mig dock lite tjock så jag tog en runda i spåret bara för att springa av lite av skiten haha.


dom coola strumporna


och dom tråkiga (det fanns inte så många coola att välja på så jag fick ta flest tråkiga, tråkigt...)

 
köpte också ett par rosa solbrillor (moahaha) och tre filmer.
Ikväll har jag inget planerat tror jag (jobbigt om jag har det i mitt ovetande) så det blir nog en liten filmkväll med mig själv här i min ensamhet, all alone...i ett tomt rum, ensam i en säng, tillsammans med min popcornskål, all by my self, ensam.


Sms som skickades exakt samtidigt

Jag: undrar vad jag ska ha på mig today.. :)
Sandra: Jadu :) men vad ska du ha på dig idag?

hahahahaha, men ja hörrni, vad ska jag ha på mig idag? :)

we built this city of rock and roll



orkar inte ladda upp så värstans många bilder för min dator är galet seg just nu! det där är iallafall en bild från igår då vi hade våra sista lektioner och jag sprang runt med min krattiga mobilkamera för att jag ville ha lite bilder som minnen av min kära klass! har kommit väldigt många mycket närmre nu i nian och det känns sorgligt nu, men men life goes on. Det är bra med lite förändring antar jag :)
Ikväll ska vi iallafall grilla med klassen, blir säkert mysigt!
Simma lugnt


you know u want us


















tjabba tjena hallå

Ska strax ut och springa med min syster och jag måste börja tagga till lite känner jag. Tror att jag somnade ute i solen nyss men jag är inte säker, kan ha hänt, förmodligen. Och av att sova mitt på dagen blir jag bara seg av så springningen känns lite jobbig, men nu jävlar ska jag tagga tiiiiiiiiill.
Bara så ni vet.
Adjö!


vadå sorgligt?

Idag gjorde jag det allra sista arbetet som vi hade i skolan, grundskolans läxor är numera över och det känns asbra! Fast om man tänker på det från andra hållet så är det jättesorgligt, snart är skolan slut och jag kommer inte längre se alla människor varje dag i skolan igen. Vi har bara tre lektioner kvar med klassen och dom har vi imorgon, sen en liten grillning, sista kvällen med gänget och sen..slut. Skönt med sommarlov men ändå sorgligt att splittras från min käre klass.


det var i sjuan det (:


hmm....?


Two days in school


vincent är krallig asså!


lollo är suddig asså!


jag ser ut som en åsna asså!


malin och emilie tycker om varandra asså!


malin är söt asså!

Lite bilder från igår och idag från skooooolan, mycket mysigt må jag säga! Har inte så mycket att säga så ni får nöja er med bilderna mina små sötingar, puss puss.


RSS 2.0