All in

Ååh, sista grejen vi har med skolan har vi på onsdag och jag är såååååå otaggad på att börja med skiten. Ska skriva om konflikten mellan Nord-och Sydkorea och har ingen som helst aning om vad det handlar om..så om någon vet kan den gärna skriva en kort fin sammanfattning av hela skiten så vore det jättesnällt!
   Nu måste jag gå och lägga all min restrerande energi på detta, måste ju ha mitt kära VG i historia nu också! Skulle vara najs och ha VG i alla SO-ämnen :)

Ciaooooooo

jag har klippt mig!


Fick lite inspiration av tyra banks, vad tycker ni? :)
(sorry för min töntfjortisvarning på bild men jag är inte på topp idag helt enkelt)


Nej nu jävlar Tove får du ta och bli klar innan jag ruttnar här hemma!


hahah och vad gör du då?


Don't u worry 'bout a thing

Nej nu får alla oseriösa inlägg sluta på momangen! Fast dom är ju lite roligare att göra hihi, jaja, sluta för tillfället iallafall!

Dagens planer blir att träffa kära Tovelito så fort hon är klar med allting som hon håller på med. Vi tänkte sätta upp min studsmatta (yaaay), får se fall jag kommer hoppa på den något haha, och så kanske hyra en liten movie. Blir säkert extraordinärt!
   Nu ska jag hoppa på Eclipse igen, boken är lite fastnande faktiskt :) Men jag tycker nog ändå att filmerna är bäst hittills, aja we'll seee. Hare gööööttt!


Svar på tal



Först vill jag bara sig tack mina söta läsare, det betyder mycket!
sen tänkte jag bara göra det klart att jag la inte ut priset för att skryta eller så utan det var bara det att folk alltid tror att mina kläder kommer från h&m och sånt så jag ville bara visa att det inte är sant! 
Ha en bra kväll nu allihopa, jag ska spendera den framför New Moon, har precis kollat klart på Twilight, puss! 

PS: jag visste inte fall ip-numret var något speciellt eller något så jag täckte bara över det därför!!!


You've got it in yooou





Jag och Sandra. Sliter dagligen för att lyckas som en riktigt top modell.



Så kommer Tove där och vadå? - Sätter det på första försöket!
Hon har det i blodet helt enkelt, karriärsatsning kanske? :O


Alla har sin lilla charm


Har numera skrivit hela 600 inlägg!

En applåd till mig, tack, tack, tack!


Och det här blir kvällens outfit. Emma avslöjar om kvällens planer..

Senaste inköpen


Söt topp från top shop, 799 kr.




Härligt kjol från nelly, 649 kr.

Måste ju pimpa till bilderna lite med hopp och allt, blev lite busig liksom.


HISS eller DISS, moahhahahah


Jag har hyfsat långa ögonfransar så jag behöver mest fylla i dom och kanske böja lite. Den gula är bra tycker jag men den lila hade en konstig borste och det blev jätteklumpigt. Men har bara testat den lila några gånger men än så länge DISS :D


Haha har hela serien från rexona snart. Den till vänster är bra som en vanlig deo men torkar ganska långsamt. Den i mitten torkade ganska fort men burken tog slut jättefort och den var inte den bästa. Den till höger was number one! Torkade fort, stor burk och bra skydd.

Bara ifall någon undrade liksom, så kan det gå när man har tråkigt som en ko och väntar på mat :D


För jag är braaa

tjooo bräää! vet ni vad duktig jag har varit idag då? jag har städat så fint så fint :) fick ett litet ryck ett tag tills jag blev trött och inte orkade städa mer. Jag städade iallafall mitt rum, köket, vardagsrummet och ett av badrummen. Vissa ställen bättre än andra, så nu ser min säng riktigt lockande ut helt nybäddad och allt!
     Vad mer...? kommer inte på så mycket mer trevligt som har hänt, har haft en redovisning och en uppspelning av pjäs idag, riktigt mysigt duuu. Juste, fick höra att käre Eric Saade kommer till Farsta och ska sjunga och signera på lördag hihi så vi kanske ska dit. hahahaha börjar bli lite töntvarning på oss nu men han är snyggsnyggsnygg!

Nu ska jag hitta på något att underhålla mig med tills jag blir trött, simma lugnt!




två bilder från skolan idag tagna från Elin (klicka), den sista från pjäsuppspelningen, riktiga snyggingar!


GE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG


You got me feeling so high

Hihi håller på att baka. Bytte ut sirapen mot honung för vi hade ingen sirap så vi får se hur det går haha, dessutom hade vi ont om lite andra ingredienser menmen, degen var god iaf! 
  Idag hade vi halvdag så vi slutade efter lunch, jag och sandra hoppade på killarnas lek om att man skulle äga varandra och få slå varandra om den inte lydde haha, låter lite läskigt menmen :) Efter skolan tog jag en tripp till jakan, hittade inte mina dumma jeansskjorts nu som jag såg i kista men som var en storlek för små. Istället köpte jag hem ett linne och lite annat smått och gott :)
   Juste jag träffade på en annan från nagelgrejsen som är där i jakan också, jag och sandra har stått och lyssnat på en sån där tjej i typ en timme förut men köpte ingenting sen haha, men iallafall så kom han fram och han drog mig mot bordet fast jag höll emot och sa nej, så vi stod där och hade en jävla dragkamp och han vägrade släppa, ba vafan? ja nu vill jag jättegärna köpa er produkt! tvinga mig till att kolla på era dumma saker. gash!



anyway, nu är jag all happy igen och ni får se en liten trevlig bild från underbara balen :)


I break the rules but I don't care

kom precis hem från träffen där några trevliga människor har haft en liten spelning. inte så mycket publik som jublade men det var finfin musik haha! efter det gick jag, tove och sandra runt lite och fotade i väntan på bussen, mycket fina bilder!

idag på dagen skrev jag ett matteprov som gick helt åt H-E-L-V-E-T-E och det suuuuger för jag ville ha mvg på det för en chans med mvg i slutbetyg men nej nej, den chansen är borta nu. aja, får nöja mig med vg. som jag kommer få i slöjd också, och spanska. och tusen andra ämnen, gaaah. jaja, nu ska jag kolla på desperete housewifes. mycket fint inlägg det här må jag säga, med bara en massa småbokstäver och allt sådant fint men jag orkar inte riktigt bry mig om vad jag skriver för skit i denna blogg just nu :)

proud girl

Orientering på okänd mark idag och det var gryyyymt jobbigt. Även fast jag följde efter alla och inte ens kollade på kartan en enda gång så var springande det jobbiga. Jag hängde på tre vältränade tjejer och en bunt fotbollskillar så när jag sprang i deras tempo höll jag på att dö haha. Fan vad pinsamt asså! men hårdträningen är ïgång nu inför beach 10. Ska nog ut och springa med min syster imorgon och börja om på mitt godisförbud nu. Höll det i kanske 4 månader, sen sprack det på ett golfläger haha :) Men nu är jag back on track, nu jävlar, det är inte ens så jobbigt att ha godisförbud, är man väl inne i det så flyter det på!
   Nu måste jag hoppa på matten igen, prov imorgon och det skulle inte sitta fel med ett MVG :) pusshej


Lövsta

Har haft en mycket trevlig dag idag med emma, sandra och tove :) stack till lövsta och solade och spelade volleyboll. När solen gick ner stack vi hem till mig och spelade fotboll med massa våldsamma småpojkar. Mycket trevligt, mycket trevlig. Lite väl hyperpojkar bara. Asfula bilder från idag haha, men jag kan bjuda på ett litet smygfoto on empo och tovelito :D


Volleyboooooll







hahahahahah emma så gullig :D


RIX FM



























vadå att eric saade är snyggast i världen? :o

Rebound, Andreas Johnson, Darin, Love generation, Timotejj, Josua Radin, Erikx3, Amy Mcdonald. det var en mycket trevlig konsert, lite bajsiga människor som kände för att förstöra lite bara och massa bråk men men. vi fick se eric TVÅ gånger, först när vi kom dit på genrepet och sen på den riktiga konserten, awesooome! grymma platser fick vi också, fast farliga var dom. alla krigade satan där framme så det var väl tur att jag var stor för lilla emma fick flyga runt där haha :) det var kul iallafall, även fast lite incindenter skedde.

nu ska jag soooooooola :)


I'm not a big fan of myself right now

tänk först, prata sen


för det är sommar och det är sol

jag blev så lycklig när jag cyklade till skolan imorse för att ha ett litet NO-prov och det var varmt som bara den! sen efter en timme med min no-lärare så är man inte lika glad igen för hon är en suuuuuuuuuuurkärring som fan och då överdriver jag inte en droppe! men när jag sen fick cykla hem och la mig ute i solen så kom lyckan tillbaka :) jag har legat ute typ hela dagen, fått gå in några gånger av att myror krupit på mig eller att det var FÖR VARMT! can you belive it? sommaren är här och det är värt att fira, tjohoooo :D


du är så söt



och jag har typ inte träffat dig på år och daaaar nu!


And now im back

hemma från lilla falun nu, eller ja, igår :) det har varit en grymt bra helg, har väl spelat lite halvbra sådär men vi kom med i en svår grupp så jag tyckte ändå vi gjorde bra ifrån oss, lika mot dom som kom tvåa av alla lagen! men all tid runt om matcherna har varit mysigt, vi har spelat lite bowling och went crazy när p93 spelade sin kvartsfinal, hejade fram dom med massa trummor och skit som säkert var lite jobbigt att höra på men det var kul, tildish och tove var lite skillade så det var inte dåligt iaf :D




två av våra galet seriösa lagbilder som togs haha ;D vi är inget seriöst lag helt enkelt, hur kul skulle det vara?


rubrik kanskeeee

Tjoooo!
Igår blev det lite dagen-innan-pluggning på både NO:n och idrotten men så kan det gå ibland, ganska ofta för min del faktiskt hehe :) Jag prioterade idrottsgrejen framför fysiken också för den var lite roligare så provet idag gick helt galet haha.
     Idag kommer min syster (/systrar?) hem hit och ska äta middag, mycket trevligt! Måste också packa för imorgon ska jag åka med laget till faluuuuun, borta i fyra hela dagar och vår tränar har bokat så vi får åka segway (stavning?) en dag också, ni vet sån där grejs som man lutar sig framåt på haha :) Det blir säkert skoj!



Take it chill y'all!


Happiness



bild från toves kamera

The way you move aint fair you know

Idag har jag stått en timme vid en loppis i jakan. Sålde inte en enda grej och höll på att somna, men men :) efter det stack jag hem och sov lite och sen har jag inte gjort så mycket mer, mina söndagar lyckas ofta bli latdagar asså. Kom nyss på att jag borde läsa i min lilla bok så det kan jag ju göra så jag får lite nyttigt gjort iallafall.

Igår kom lite fina flickor hem till majj och vi firade Emmas och Sandras födelsedag. Tror dom blev glada för presenterna så det var ju kul! Vi spelade lite hemmagjort "med andra ord" hahaha, jag och Sandra var awesome asooo!

Det var allt, simma lugnt! :D



Fan att det inte kunde bli någon lite finare sånhär bild då!


GRATTIS SÖTA LILLA FLICKAAAA



nu är du stooooor du :O


And I'm always gonna wanna blow your mind

Hoooolaaa. Känner att det var ett tag sen jag skrev, men det kanske det inte var, i don't know :) Har hänt galet mycket den här vecka iallafall! Massa sex-talk med Olle Waller, nationellaprov, spexfoto och bäst av allt: BALEN!
    Balen var grymt kul, blev först sminkade hos helenas mammas kompis och fixade oss där och allt och sen tog vi oss till balen. Där åt vi massa mat och dansade hela kvällen. Mina fötter var helt söndermosade igår när jag kom hem och nu har jag upptäckt två blåmärken haha! Den första dansen med vals och allt så var det så trångt så alla klev på alla men sen i slutet när det var "fri" dans så hoppade allt på mina fötter galet mycket asså hahha. Men det var riktigt skooooooooooj.

Sen idag hade vi spexfoto, skulle först vara med i bi-gänget och ha en skyllt där det stod "nu sticker vi" men jag trodde att hela klassen skulle göra det men så fick jag reda på att det inte var så många så då hakade jag på och var "dagen-efter-balen" istället haha. Får se hur fotot blir, mycket spännande haha :)

Imorgon ska vi fira Emma och Sandra med antingen grillning om det blir bra väder eller dra oss hem mot majj :D Ikväll ska jag bara lata mig, måste duscha (lite äckligt att jag inte har gjort det än i knooow) och så måste jag packa upp. Har fortfarande väskor från Skåne och så två väskor med massa balkläder och smink och allt.

Långt inlägg blev det men ni kan iallafall få en bild att njuta av som belöning, puss och hej :D


Jag, Felix och Malin från balen. Haha galet snygg bild, en liten chansning :D


Spexfoto




Have you met my buddie?


Maj månad

Idag var Olle Waller himself i vår skola och pratade om sex och lite annat sådant trevligt. Det var lite roligt faktiskt förutom att det finns så omogna människor i denna värld så ibland är det för jobbigt asså.
  Anyway, efter snacket fortsatte vi snacka lite mer med Brittan om spexfotot och har nu bestämt oss för att vi ska var bin haha. Får se hur det kommer sluta men men, det blir säkert lite trevligt :) 
  Vi fick också tillbaka våra mattenationella idag och jag fick MVG!!!! YAAAAAAAAY, jag skrek ut "VA?!" när jag såg resultatet och skakade efteråt hahaha, fyfan vad naaaaaajs vad glad jag är! 
  Efter skolan åkte jag och Sandrejja till jakan och inhandlade lösögonfransar till balen och skosnören till ett par converse jag har hittat, did i tell ya? Jag hittade ett par fejkconverse (hehe) här hemma och några jackor också så dom sakerna förklarar jag härmed mina och conversen ser faktiskt inte alltför fejk ut med dom nya skosnörena, bara lite...(:


Bild från förra året eller nåt som numera är i vår kära kallender som Jessica har gjort :D


Solade solarium för första gången



Och jag blev jättebrun, tjohoooo :D Hoppas det inte bleknar allt för mycket!


My people you know


Idaaaaa (om man ska få en bild på henne kan man bara lyckas med smygfoto)


Victooor och Antooon


nästa viktoooor

Alla coolingar från lägret liksom. Plus fyra till killar men det var dom här trävliga som jag bodde mää. Det var mycket trevligt förutom att det spöregnade 2/3 dagar. Sista hålet på andra rundan öste det ner så vi kunde knappt se, men det gjorde så jag kom ikapp Ida och spelade lika i vår tävling, grymt haha! 
Men förutom regnet och kanske det lite snuskiga stället vi bodde på så var det mysigt, taaack hörrni! :) 


Efter 5 stukningar blir foten lite svullen


All I wanna do is poffpoff and take your money

Hemma från skåneland nu. Har haft mycket trevligt men nu ska jag gå och sova för jag är trööööööööött. Skrvier och lägger in lite bilder imorgon säkert fast några vackra bilder kan jag inte lova haha :)


GRATTIS sandra igen hoppas du har haft en grym födelsedag :):):):):):) sorry för den kalla bilden men jag orkar inte leta bland mina bilder hihi :) PUSSSSS


RSS 2.0