"Ay Caramba!"

Vilka jävla linjer man har fått idag! Hahaha, efter strumporna, tröjan och skjortsen. Helt sjukt. Denna dag har varit grymt skön med massa sol och stekande hetta. Brun som fan har jag blivit, kan jag tala om.
   Idag har vi varit ledare för en massa småttingar, skitgulliga! 97-00 är dom, assöta. Vi gick markörer åt dom på banan och sen hittade vi på lite övningar, mys. När ungarna fick gå hem stack jag, Johanna och Johanna ut på banan och gick några hål, nu är jag helt död i benen. Vi räknade ut att vi har varit på golfbanan i 11 timmar idag, gissa om jag är trött!

Juste idag när jag skulle ta tåget till bro så var det försenat. Först åkte det aldrig, sen efter 10 minuter sa dom att det var ett sjukfall på tåget och att dom skulle åka så fort som möjligt. Efter tio minuter till (då var jag redan försenad) sa dom att det skulle komma ett ersättnigståg till Kungsängen, men inte hela vägen till Bro! Till sist hoppade jag på det ändå och mötte upp Linda där, då behöve stackars Ida ta sig till Kungsängen och hämta upp oss och sen stormade vi in där alldeless för sent, suckar.


Linje efter strumporna - sick
(jag vet att mitt ben är så snyggt med alla ärr och rivsår och allt)

Imorgon ska Johannis ta med sig kamera så då jävlar!

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag bestämmer härmed att du ej skall golfa på torsdag. :)

2009-06-22 @ 20:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0