I am great

Sänkning idag, tjoho! Spelade rätt så bra, puttade som en bajskorv. Hahaha det var lite roligt idag på ett hål :
Jag (missar en putt): Fan vad dålig jag är på att putta! Bajskorrrrrv
Tobbe: Du och jag har nog lärt oss svordomar på olika skolor tror jag

Imorgon skall jag träffa Emma, på söndag åker jag så jag måste hinna packa också. Då blir jag bort en hel vecka. Orkar inte skriva, hörs imorgon.

Baby goodbye

Fyfan, jag köpte en bussremsa igår och den tar slut efter idag..Jag önskar so bad att jag skulle köpt ett sommarlovskort när man väl kunde det. Nu när jag försökte var dom slut så jag får bli paaank på bussremsor och 7dagarskort, inte bra!
   Jag ska ta bussen som går 13 över mot Ida så jag kan sitta med henne där i kiosken :) Halv tre eller nåt går vi ut på banan sen, jag, Jessica och Tobbe.
   Ikväll kommer mamma och pappa hem igen, då får jag inte sova i deras underbara säng längre, haha. Jag älskar den sängen, bred och mjuk och mamma har typ en tempurmadrass (!!!).

Gotta Get Readdddy, Farewell



Tomatoes, skitgoda att plocka direkt från växten.

Skandia Cup

BBGK Grupp
Bild från tävlingen igår. Jag råkade hamna på pojkraden (a)

Har varit på golfbanan och spelat med Johanna och hennes pappa, faktiskt rätt nöjd med mitt spel. Imorgon åker jag till golfklubben tidigt för att sitta med Ida, pusshej!

Bilder från jordens underbaraste ställe

(Jag vet att "underbaraste" inte är ett ord :))





vita smultron

Den körde jag också :)

Sandra och Emma, inget dumt lösenord på era bloggar nu! :)

Jag känner mig dum

Gud vad ont jag fick i mina fötter. Vi var i stan i inte alls så länge, kom hem nyss. Men dom där skorna var inte bekväma, jag har inte använt dom så ofta och några timmar i stan var inte skönt, haha. Jag skulle sitta i kisoken med Ida men nu hinner jag fan inte det :( Får åka ut senare istället och träna, och ska ut och spela sen med Johanna. Vi hörs senare, byye.



Föööörlååt Ida för att jag aldrig sitter med dig! Du satt med mig jätteofta..

To the City

Jag är riktgt snäll. Haha, det har jag kommit på denna morgon när min syster behövde hjälp. Hon hade målat naglarna och fick helt plötsligt lite bråttom, då hjälpte jag henne med att rota i hennes väska efter nycklar, att stoppa ner skor i väskan och att tillochmed sätta på henne en tröja, hahah. Jag är snäll helt enkelt.

Om 54 minuter går tåget från Barkarby, jag ska följa med (en annan) Johanna till stan en liten snabbis. Efter det blir det jobbigt, då ska jag nämligen ta med mig bagen på tåget, sen gå till Ida med den och hämta min cykel. Därifrån ska jag cykla till golfklubben med min bag på ryggen, den blir säkert fin!
 

Bild från Skärgårdis (nu äntligen funkar det att ladda upp bilder), inte det roligaste vädret på den här bilden men.. 

Jag&Ida


Efter en trevlig runda idag, puss på dig sötnos!
(sämre bildkvalite får man nog leta efter)

I am tha winner

Gissa vem som vann idag? Juste, jag! haha, ingen sänkning men det var riktigt skönt att kunna spela lite bra igen. Ida var ett slag ifrån att komma vidare, riktigt synd. Men vi får hoppas på att den andra blir sjuk eller nåt, haha vad taskigt :D Bara hon inte skadar mig liksom, moaha. Men jag tackade ju henne i mitt tacktal så :) Jag spelade med en himla konstig brud, men det tar vi senare. Nu är jag grymt trött, imorgon åker jag till golfklubben och sitter med Ida i kiorren och sedan spelar med Johanna, najs.

Förlåt för inga bilder på typ 7 år, men jag gör ingenting som man fotar någonting, haha. Kanske efter imorgon när jag och Ida har stått på händer och allt sånt (:

Tävling

Nu var det dags för tävling igen då. Bara ett varv den här gången så det är riktigt skönt. Jag ska åka om en kvart och nu försöker jag tänka ut vad jag behöver ha med mig, tror alltid att jag har glömt hälften..Men eftersom jag spelade igår så borde det mesta vara med! Önska mig lycka till, ha en bra dag!

Old fellows

Nu kom gamla familjevännerna Klang över, hade ingen aning om det men dom skulle tydligen äta här :) Dock är varken Anton eller Emma här, men nu måste jag vara social, ciao.

Troxhammar GK

Sitter här med systers dator i knät, det blir alltid den när jag inte orkar sätta på datorn och sitta upp, ligga i soffan är skönare! Jag önskar att jag köpte en bärbar dator än en fast, jag ångrar mig otroligt mycket. Men men, det får jag leva med. Jag har varit och spelat in på Troxhammar, ska tävla där imorgon. Det var skönt att spela en bana som var lite kortare än Waxholm och den var fin fin. Nu ska jag kollar American Idol, skittråkigt men jag har inget att göra. Puss


Av bok blir du klok

Hej hopp. Sitter här och äter bulle, inte bra. Fan vad onyttig jag har varit på senaste tiden, inte bra alls! Får fan ta och skärpa till mig nu. Jag har spelat golf idag, klockan sex plockade vi bollar. Jag ska nog inte göra något sånt nå mer för jag håller bara på att döda alla hela tiden. Imorgon blir det upp riktigt tidigt för inspel inför onsdag, Skandia Cup då. Nu vill jag gå och läsa min bok, otroligt bra faktiskt! Sov gott på er.


Jag och Johanna började flumma direkt när vi träffades, gud vad jag har saknat dig!
Denna bild från när vi gick ut på tävling i spöregnet, blött var det.

Dear Jo

God morgon bloggen!
Varför skriver man så? Varför inte bara hälsa på sina läsare istället? God morgon kära läsare!
Snart ska jag åka till golfklubben med mamma min. Jag kommer hem ikväll så då skriver jag kanske. Denna vecka blir full med golf, utom på Torsdag. Och i helgen iförsig (a) Mycket ändå, nu ska jag göra mig i ordning, puss.


JOHANNA ÄR HEMMA!!!!!!

Skäret

Hemma från Gränö nu då (mamma trodde att det stavades Grenö men jag kör med ä). Det har varit skönt, har inte gjort mycket mer än åkt båt och legat i en hammock och läst. En bok gick åt riktigt fort på en dag kan jag säga! Vi "damer" har tagit det lugnt hela helgen och lagat mat medan "herrarna" har byggt på en brygga. Mysigt.

Jag ääälskar fart har jag upptäckt, eller iallafall när man åker båt. Att sitta längst fram i båten, vinden i ansiktet så man börjar gråta och flyga på vågorna, kan det bli bättre? Haha, fast när jag, Mia och mamma åkte så satt jag längst fram och var beredd på att njuta av att hoppa på vågorna, men då gasar hon på som fan innan vågorna, och när jag precis har laddat för dom och ska börja min njutning så saktar hon ner gasen till jättelågt för hon tycker att det blev läskigt, haha. Jag skrek där att hon skulle gasa, men det ville hon ej. Istället fick jag åka med vinden i ansiktet när Gunne körde lite senare, det funkade det också :D Bäst är när jag kör och står upp och känner mig ståtlig.

Nej nu ska jag sluta snacka om det underbara med båtturerna, vad har ni gjort i helgen? haha. Imorgon blir det träning med Ida, sedan spel med mor, sedan bollplockning med golfgruppen. En heldag på golfklubben helt enkelt, det känns riktigt bra! Har saknat lilla Bro-Bålsta nu.




Orkar inte ladda upp nya bilder från denna skärgårdstripp så jag visar lite gamla från i Midsommras med Ida.

Gud jag måste skriva kortare texter, ingen som pallar bry sig om att läsa förutom Emma kanske.

I'm dead

Jag är så otrooligt trött, jag orkar knappt stå upp. Att först gå från bilen till huset - jobbigt, att sen resa sig upp för soffan för att gå till duschen - ännu jobbigare, att efter det stå i duschen och duscha - bajsjobbigt. Men men, det var bra att testa på, jag har gått dubbla rundor idag vilket är jobbigt. Tänk er att gå på promenad i cirka 10 timmar, föreställ er hur mina ben känns nu, förstår inte hur folk klarar det haha. Jag kom väl ungefär sist också, men jag är stolt att jag ens orkade runt.

Imorgon ska jag upp tidigt (igen), vi ska åka ut till skärgården över helgen, mysigt! Jobbigt med dom tidiga tiderna bara, måste upp ännu tidigare och packa också. Nu vill jag inget annat än att gå och sova, puss och kram!

Independence day

Jag kollar på Independence day, den är helt sjuk haha. En massa ailiens och skit, men den är faktiskt rätt så bra ändå. Jag känner att jag måste gå och sova snart, men jag kommer inte kunna det. Vill kolla klart på filmen men den slutar halv tolv och så länge borde jag verkligen inte vara uppe när jag ska tävla imorgon. Nej, nu går jag och sover, sov gott. Önska mig lycka till imorgon!


<3 mormor&morfars place

Hemma från mormor och morfar nu. Det är helt sjukt hur underbart det är med alla färska bär och grönsaker, jag brukar inte vara ett stort fan av det med att gå och plocka ute på landet smakar underbart! Jordgubbarna var nästan slut för dom hade plockat alla, hallonen var inte mogna än, men smultronen och tomaterna och morötterna - helt sjuukt! Jag dör för tomaterna asså, haha. Till och med Sandra skulle säkert tycka om dom.
   Jag somnade idag där. Det var inte så himla bra, hade skitont i huvudet så jag gick och la mig i deras säng. Då somnade jag såklart och vaknade två timmar senare. Nu kommer jag inte kunna sova ikväll, det är säkert. Och jag som ska upp tidigt imorgon. Haha det var lite roligt, för när jag gick och la mig så satt dom och fikade och när jag vaknade så höll dom på att ställa fram kaffe på bordet, fikar varannan timme där. Inte det bästa för formen men det är mysigt :)

Jag har gått runt idag och fotat alla möjliga bär och blommor, men självklart går det inte att ladda upp dom. Så dom tråkiga bilderna får ni klara er utan. Men jag kan säga en sak - alla ni som gillar att gå runt och fota blommor och skit (Amanda), ni skulle nog gå därifrån med 500 bilder. Massa blommor och underbart, jag bara älskar att vara där!


I våras

Förra sommarn

Föresten, jag gick köra morfars gräsklippare idag, en sån som man sitter och kör på, Skoooj :D

Detta skulle ha publicerats igår egentligen..

Haha kul att jag har playahead som startsida på denna dator, det visar hur länge sen det var sen jag satt vid den här. När jag kom hem efter jobbet så gick jag och la mig direkt, somnade och vaknade igen efter 3 timmar kanske. Orkar inte stanna på golfklubben och träna. Nu är jag skittrött igen men jag måste nog hålla mig vaken ett tag till, haha.
   Imorgon ska jag åka till mina kära morföräldrar, älskar att vara där! Massvis med bullar och jordgubbsplockning, smultron, hallon, blåbär, allt möjligt! I love it. Innan åker jag nog till Outlet och skaffar en bok också.

Jag har tänkt på en sak. Låtar kan påminna mig så jävla mycket om saker. När jag hör "Do you know" av Enrique Inglesias så får jag ont i magen, jag vet inte varför. Det påminner så sjukt mycket om klassresan, och jag får bara en konstig känsla i magen. Normalt? Lyssna och njut (hittade ingen vanlig video)


Inte bara lite snygg

God morgon

Uppe med tuppen, igen. Eller kanske inte ens tuppen är vaken, bönderna kanske. Jag skulle väääldigt gärna sova längre, men jag ska iväg och jobba. Tuffa arbetsdagar för stackars mig! haha. Jag kom på idag att jag skulle vilja shoppa massa saker, fast med olika personer. Alla är bra på sin shoppingsak, haha. 
Bokshopping - med Emma
Jeansshopping - med mor (hon är den som orkar springa runt i butiken och leta storlekar)
Vanlig shopping - med syster (med henne lyckas jag alltid hitta en massa saker)
Underklädesshopping - med Sandra eller Emma (jag behöver det nu och jag tycker det är skittråkigt, men dom tycker av någon anledning att det är väldigt roande)

Då vet ni, nu ska jag gå och borsta tänderna. Orkar verkligen inte sminka mig idag, gjorde inte det igår heller. Jag får väl skrämma iväg gästerna helt enkelt, dom måste ha respekt för min tidiga morgon!


Coola golfbilen, dagens höjdpunkt att få köra den iallafall!

Lååång dag

Hej på er människor. Jag är så otroligt trött så det finns inte, orkar knappt stå på mina ben nu. Gick upp klockan 6 imorse, åkte iväg halv 7 och gick ut på banan klockan 8. Jag spelade in inför tävlingen på fredag, kändes lite bättre ändå efter idag, även fast det gick skitdåligt så kändes banan inte som världens svåraste. När vi spelat klart åkte vi full fart hemåt, jag fick springa in och byta om sen skjutsade pappa mig till Ida där jag fick hämta min cykel och cykla till jobbet. Världens motvind så det tog typ 25 minuter istället för 15 att komma dit, jag kom lite sent. Och helt jättesvettig, det var verkligen jobbigt!

Jag: Jag vill ha en ny garderob
Mamma: (Pruttar) det svarar jag på det!
....
Mamma: Åh fyfan vad den luktade


Hahahahah, det var riktigt roligt. Min käre mor underhöll mig mycket idag med sina humoristiska saker hon sa :)


I love you

Läste i min bok nyss. "Men det är en annan sak med gamla goda vänner. När man hälsade på dom förut så var det mer att man slänge fram ett ben och satte krokben på henne eller boxade till henne på armen. Nu för tiden går man runt och pussar alla på kinden hit och dit. När jag sedan träffar på Suzanne så kan vi inte pussas på kinden, vi går fram och kollar på varanda och säger 'näää'" Okej, exakt så stod det inte i boken men jag orkar inte skriva av allting. Det jag vill komma till iallafall är att det påminde mig jättemycket om hur det är med mig och Sandra, haha. Det är precis så faktiskt.  Vi har känt varandra otroligt länge, att kramas när vi träffas, det händer näst intill aldrig. Jag kommer hem till henne med någon annan och dom kramas, men när vi hälsar så blir det ingen kram. Det känns bara konstigt, men det är det som känns så avslappnat med vår relation. Inga kramar behövs, vi känner varanda bra och pratar helt fritt när vi träffas. Jag tycker om dig som du är Sandra 'Malin' Kristiansson, haha vi har många minnen du och jag :)




haha






Finns det några vackrare människor på denna jord? :)
Tar inte allför gamla bilder för dom är lite pinsama och otroligt  fula (ja, fulare än dom här)

Kul kan man ha

Hej på er människor. Jag har precis kommit hem efter ett långt pass i kiosken, fast det gick faktiskt ovanligt fort. Kan bero på att jag satt och läste bok hela tiden, det brukar jag inte göra. Men nu när jag har slängt iväg min otroligt dåliga bok och bytt ut den mot en Marian Keyes så är det faktiskt inte så konstigt. Me <3 Marian Keyes. Nu blev jag sugen på att åka till en bokhandel, haha. 






Så otroligt kul kan man ha när man sitter där. Iallafall fint väder!
Tagna med min grymma mobilkamera.


Nu ska jag gå igenom dessa tre kassar med kläder som jag nyss fick av min största syster, julafton varje dag! :) Hoppas det ligger lite golfkläder där i..

Släktgolf

Verkar som hela feta släkten ska med ut på golfbanan idag. Pappa, mamma, syster Jessica och hennes pojkvän ska spela. Syster Johanna ska gå med och kolla, farmor ska åka med i golfbil och kolla på och lilla jag ska stå i kiosken och servera dom kaffe. Haha det låter riktigt grymt enligt mig!
   Jag var på Dormy idag, gjorde Johanna avundsjuk och köpte en rosa peaktröja. Snart ska vi sticka, bloggar väl kanske ikväll efter mitt långa jobbiga pass.


"Nu för tiden"

Idag har jag och Emma varit i Kista, fick med mig en enkel, blå tröja hem. Inget mer, jag tycker inte att det finns något fint i butikerna längre, inte vad jag såg den lilla tiden vi var där. "Då ska du åka med mig" sa min syster, och med henne brukar jag jämt komma hem med massa kassar fulla så det kan nog vara sant, proffisionell shoppare liksom :) 
   Jag fick också se hur Emma bor i Bromma nu, riktigt mysigt! När jag kom hem fastnade jag framför golfen, jag brukar tycka att det är skittråkigt men snart är jag fan beroende. Johanna ringde lite senare och så låg vi och snackade ett tag, hon skickade en bild på en fet katt haha.

Bilder från Gröna Lund har jag nu, helt otroligt! Här kommer några, vi tog inte många alls.


Fritt Fall, en klar favorit näst efter Extreme

Riktigt modiga var vi :)

Vi såg Måns Zelmerlöv (förlåt för min stavning Måns), väldigt väldigt nära :)

Anton i uppskjutet

Ida höll i kameran så hon kom ju inte med på en enda bild :o

Give me a call, I miss you

Hihi, snodde från Elins rubrik.
Hali halå. Idag ska jag sticka iväg till Kista med Emma, eftersom det skulle regna ville vi inte gå ute i staden så vi bestämde oss för Kista. Fast nu ska det inte regna längre tydligen men Kista blir bra bra. När jag kommit hem med (förhoppningsvis) fulla påsar så ska jag nog ut och springa, det behövs. Sist jag sprang så hade jag träningsverk i 3 dagar, haha duktigt!


Längtar inte riktigt tillbaka till skolan än, haha. Men att träffa alla igen skulle inte vara helt fel!

I am not a nightperson

Jag är väldigt väldigt trött och orkar liksom inte hitta på något. Sitter och skvallrar lite med Johanna via msn, asmys.

Idag var vi på Grönan, det var roligt. Har dock kommit på att jag måste åka dit med väldigt modiga personer eftersom jag åker allt! Men men, det var mysigt. Uppskjutet har blivit tråkigt, Fritt Fallt är grymt, Insane var rolig. Bilder kommer väl kanske imorgon, Ida var kameramannen.

Imorgon ska jag träffa Emma, försöka hinna åka till Dormy, och snacka massvis med Johannoow i telefon. Vi hörs, puss :)

Today

Det är tur att min mamma tänker långt, säger jag bara. Jag hade lagt ner mina nycklar i hennes bag för att dom inte fick plats i min, sen nu har ju hon åkt iväg till golfklubben med dom och jag är ensam hemma, så det var lite kört. Men sen hade hon duktigt nog kommit ihåg det och lagt dom på byrån i hallen, great!

Snart ska vi sticka iväg till Grönan, tjoho. Eller ja, bussen går om en halvtimme och jag är redan klar, men men jag sitter här och laddar haha. Puss


Ååh, nya bilder kommer efter idag förhoppningsvis, börjar bli lite tråkigt med gammalt skit!

lala

En snubbe ringde mig nyss, mycket normalt faktiskt :) Jag har ingenting att skriva, försöker övertala Johnny att följa med till grönan så vi inte blir tre, det är så jobbigt. Men men, nu ska jag gå runt och dryga i huset, roooligt! Hej då


Grönan jaao

Min arm är verkligen skadad nu, den gör jätteont! Och ja, jag måste klaga, jag är inte lika duktig som Ida som bara fortsätter spela utan att säga att hon har ont, haha. Jag beundrar henne faktiskt väldigt mycket för när jag har ont så måste jag klaga. Nu har jag iallafall en stooor svullnad på min arm efter bettet från det mystiska djuret. Det är ömt och känns som att jag har blodstopp i hela armen hela tiden. Jag hoppas jag kan spela iallafall, det borde jag kunna.

Roliga saker då - Imorgon ska vi till grönan! Tjohooo!  Antingen blir det bara jag och Ida som sticker dit, eller så följer lilla Johnny och Anton med, myspys. Det ska bli rooooligt :D Eller iallafall om Anton vågar åka Insane för det vågar tydligen inte Johnny och Ida dom fegisarna ;D


Ida & Anton, lite smågalen sådär

Oj Oj

Hej allihopa :) Fan vilken skön dag idag, jättevarmt och mysigt! Jag har suttit med Ida i kiosken i några timmar, efter det gick vi ner till rangen och tränade lite med Johnny. Sedan ville jag hem och bada så vi åkte till Johnny och hämtade hans badkläder sen stack vi till Ida och chillade vid hennes pool, underbart. När jag kom hem satte jag mig i soffan och kollade på film med syster. Vi har fått typ 100 nya kanaler nu så vi har ganska mycket att välja mellan, dom flesta av dom kommer dock försvinna snart eftersom vi bara beställt åtta stycken.

Idag har jag skadat mig på två ställen!!! Inte så ovanligt iförsig, men först blev jag biten av någonting och det blev bara större och större bett och nu är jag svullen som bara den..känns som ett blåmärke. Efter det backade Ida sin moppe och då stod jag där så avgasröret snuddade vid mitt ben och det kändes som typ ett litet myggbett, sen var det värsta feta såret :o Men det gör inte ont, ser bara vitt och äckligt ut.

När jag klev av tåget idag så stod det en massa poliser och ambulansmän där, det låg också en man/kvinna på en bår med massa hjälpmänniskor runt, läskigt. Tåget stod helt still skitlänge och vid bussarna stod en polisbil och ambulansbil.

Jag hade mycket att berätta, haha. Gissar på att ingen orkar läsa men men, min dag har varit händelsefylld. Nu ska jag borsta håret efter min stekheta dusch och sen ska jag hoppa i säng, imorgon blir det golf runt ett. Sovmorgon! Nu ska jag inte vakna vid sex, haha :)


Ida & Anton har ritat en ny sån här teckning nu, eftersom alla klagade på den förra. Men Johnnyboy tyckte fortfarande att min var finast, moahaha :)
Love you guys

Torsdag

Halloj :) Jag ska alldeless strax cykla iväg till jakobsberg för transport till Bro-Bålsta GK. Haha, så jag tänkte slänga in ett litet inlägg. Jag ska göra Ida sällskap i kiorren eftersom hon har suttit med mig där så många gånger. Efter det går vi nog ut på banan och flummar lite, vi hörs ikväll!


Ha en bra dag

Haha

Jag var tvungen, bara för att Sandra gör sånt, det verkade roligt :) Testa :)


Ida i skärgården :)
Underbart väder föresten!

Sooool

Fan vad skönt, jag ligger ute och solar med min syster. Solen bara steker och nu tar jag en liten paus för att inte svettas ihjäl, haha. Jag såg att Amanda hade laddat upp lite bilder på sin blogg vilket betyder att Elin har hunnit skicka dom till henne, så jag snodde dom nu :)


Alexander Rybak (=nu är jag hes)

Jag och Elin gör vackra miner efter Allsången

Jag och Sandra likaså, under allsången

Dom tappra kämparna som var där sen 10 på morgonen!
Från Amandas blogg
Tack tjejer för en underbar dag/kväll

[Sandra - regionalen har att göra med min kära golf. Det är olika nivåer, den lägsta är distrikt, sen regional, sen riks och sedan elit. Jag har spelat på distrikt men kom nyss med på regionalen, woho :)]

LÄSKIGT

Är med på regionalen nu :o haha

Sov Gott!

Allsång

Fyfan vad kul det var, eller det tyckte jag iallafall. Så mycket roligare än jag hade tänkt mig, och om vi skulle stått vid gallret skulle det fan ha varit gryymt kul. Vi satt på en bänk, som dom hade fixat så mysigt. Där viftade vi med armarna och skrek som små flickor, nu är jag hes :) En tjej fick en puss av Alexander Rybak, jag och Elin blev avundsjuka haha. Ny dansbandskärlek har vi också fått "Jag måste ringa Carina" hahahah så jävla grym!

Det jobbiga nu då är att Elin tog alla bilder och hon åker iväg till västkusten imorgon, så dom kommer väl komma om någon vecka eller så, hahaha.

Imorgon kanske jag ska till beachen med min syster, vi hörs dåå :)



..

Jag beundrar din styrka. Jag märkte idag att jag inte är i närheten av den.

Stolt

Jag har varit ute och sprungit TRE hela kilometer, är riktigt stolt över mig själv. Har inte varit ute och sprungit på en evighet men jag klarade det minsann, det var tufft haha. Riktigt otränad är jag för tillfället kan jag säga, men nu blev jag taggad på nytt! Ännu mer när jag testade mina gamla favoritjeans från 07 som är nerklippta till jeansshorts och så får jag inte på mig dom!! Jag trodde inte på att jag skulle få på mig dom heller men jag ville det, haha.
   Nu vill jag att något roligt ska ha hänt, på facebookish eller bdb kanske :) See you later


Det skulle inte vara helt fel att vara här igen

Nu är sommaren tillbaka

..hoppas jag.

Jag har hunnit med mycket nu efter denna tidiga uppstigning. Jag somnade om igen när klockan var ungefär 9, så sov jag i någon timme. Efter det stack jag iväg till Helena där jag, Elin, Amanda och Helena hade "allsångsmöte" haha. Vi bestämde inte så mycket men det var trevligt att träffa dom igen. Imorgon blir det allsång och Alexander Ryback, Tjoho! :)
Snart kommer Emma, nu ska jag lägga mig ute och sola.


sleepy

Nu blir det lite för jobbigt här. Jag vaknade halv sex idag, och var jättepigg. Men jag tänkte att jag inte kunde gå upp då så jag försökte somna om, det gick ju såklart inte. Klockan sex höll jag på att hungra ihjäl så då gick jag upp och tog lite fil och flinger, träffade på mamma då som skulle till jobbet. Jag gick och la mig igen i typ en timme, sen somnade jag i en kvart och hade värsta konstiga/läskiga drömmen. Inte kul. Nyss bestämde jag mig för att gå upp och lägga mig i soffan och kolla på TV, nu kan jag knappt hålla upp ögonen. BRA!

Bää

Bläää, imorgon måste jag städa mitt rum. Då ska jag verkligen städa det fint och behålla det så! Jag lär ju hinna iallafall eftersom jag ska träffa Emma men hon sover hos Sandra så dom lär väll inte vakna förren typ 3, haha.

"Mr.Mens, where are you?" hahaha, det är ju nästan lite roligt att kissie har härmat desiree nu. Man märker ju att hon gör det med flit för att bara vara irriterande. Bara väntar på ett klagomål från Desiree nu. Ett tag störde jag mig gryymt mycket på "Paow", "Dessie" och "Kissie"'s bloggar men nu tycker jag faktiskt bara att det är Desiree som är lite småkorkad. Dom andra två är ändå rätt så ganska normala. Lite småroliga ibland.


ajf

God morgon! Hur mår ni mina små kycklingar? :)
 Jag har precis börjat göra mig i ordning, vi ska åka om ett litet tag. Jag tycker att det är kallt ute så jag sätter på mig regnbyxor och tjocktröja och allt, så kommer mamma där i kjol och piké, haha. Imorgon vill jag väldigt gärna ha sol för då har jag inget planerat och jag skulle inte banga för att ligga ute i solen och schteka lite. På tisdag ska vi till Skansen igen, då för att kolla på Allsång. Fast denna gång åker jag med Elin, Amanda, Sandra och Helena. Det blir nog trevligt att träffa dom igen.


Haha förra sommarn när jag hade fått manikyr av lilla Toetoe. Högerhanden ser gigantisk ut :o

Man märker inte alls att jag inte har några bilder att lägga ut, haha.

Min dag

Halloj Halloj. Idag har jag kommit på att mina sovmorgnar är väldigt korta, vaknar typ klockan 9 då och tycker att det varit jätteskönt att få sova ut, haha. Jag skulle egentligen åka till klubben runt två för att jobba, men istället klockan 11 tyckte Ida att det var en bra idé för mig att sticka och möta henne i Kungsängen där vi åkte på en liten upptäcktsfärd för att hitta Johnnys hus. Han beskrivningar var inte dom bästa men till slut hittade vi. Där var lilla Dennis också och så satt vi och kollade på när han packade sin feta väska full (för han skulle bort i två hela dagar) och sen blev vi utslängda när han ville ta en dusch. Då tog vi en liten (lång) tripp till golfbanan där vi mötte fjunis och Emil som skulle spela match. Fjunis motspelare dök dock inte upp så vi tre hoppade in i en golfbil och körde runt lite där. Jag höll på att trilla ut och dö några gånger men annars var det lugnt. Efter det fick jag jobba så roligt i kiosken. Besök fick jag iallafall av Ida, Anton och Johanna, det var snällt :)

Jag tror inte att någon brydde sig om det där men det är alltid trevligt att få läsa. Nu ska jag ta och hitta på något roligt, imorgon blir det tävling. Taggad för sänkning nu asså!





Lite vackra golfbilder från förra året. Jag saknar dig Johanna

Det börjar bli för mycket, haha

"Är du ett fan av lastbilar? Köp då den här nya coola lastbilstutan" Fyfan, nu börjar det bli för mycket. Betala typ 15 kr/månaden för en himla tuta som låter som en fartygstuta dessutom. Haha den värsta är ju "Gör det ultimata otrohetstestet", det är ju nästan lite roligt.


Nu är jag hungrig

Hemma på fina ljusa dagen tänkte jag när jag klev av bussen. Fast det visade sig att klockan var halv sex så jag var inte hemma så tidigt ändå, det var den fina kvällssolen som visat sig bara. Jag gick in och tog ett bad faktiskt, det var länge sen. Vi har en massa gamla presenter med badskum och badsalt och allt möjligt så jag hoppade i med allt som jag hittade, det luktade väldigt mycket. Efter jag hade fått risfingrar och upptäckt att badkaret läckte så hoppade jag ur, då såg jag en liten fin påse med kläder som jag ska gå igenom nu. Jag slipper ju gå och shoppa, bara mina kära systrar rensar sina garderober med jämna mellanrum så, haha.
 


Jag har ingen passande bild :)

Moppebrudar liksom

Shiiiit vad jobbigt det var att gå upp i morse. Jag har gått upp tidigt varje dag men idag var nog värst, plus att det var lite tidigare än vanligt också. Men jag slet mig upp för idag ska jag åka moppe! Wohooo. Jag ska släpa med mig golfbagen och en ful moppehjälm på tåget och sen ska jag och Ida vara sååå coola, haha.


Hon tog bort den andra coola bilden den lilla filluren :o

Orange County

Baaajs jag skrev nyss ett inlägg men det försvann, tycker inte om sånt.

Jag har iallafall haft en slapp dag, blev ingen golf på grund av regnet utan satt och kollade på OC hela dan istället. Jag kom på att Ryan liknar lilla killen från sjätte sinnet väldigt mycket och det var lite coolt. Här får ni en bild, nu blev det väldigt kortfattat för jag blev irriterade.


Lika som bär, borde spela syskon i någon film tycker jag. Om dom inte redan är syskon iförsig..

Nu ska jag återgå till min OC-box, vi har bara första säsongen så det blir jobbigt när den tar slut och jag vill se mer :)

Regn, regn

Hello people. Var på golfklubben idag och "tränade" med Ida, enligt henne tränade vi från klockan 11 till typ 14, haha :) Runt fyra gick jag ut med pappa och spelade skitgolf, jätteroligt! Efter det tränade jag iallafall och då gick det grymt bra. Imorgon ska jag till Vallentuna GK tydligen och spela med syster och systers pojkvän, det blir säkert trevligt. Bara det inte spöregnar så.


- tjockis

Skansen

Hejs svejs. Uppe med tuppen idag igen för jag ska ut till klubben och spela med Ida och hennes lilla släkt typ, haha.

Igår var vi på skansen. Det var grymt roligt, inte så många roliga djur som jag hoppats på men vi fick iallafall se lite älgar och lodjur och sånt. Roligaste igår var Tove med sitt utrop av "KAN MAN KÖPA KORV HÄR?!" i en liten tyst stuga. Eller när hon sa när vi satt på stolar "det känns som att dom här kommer braka snart, då kommer väl kanske någon komma och säga 'eh..dom där stolarna var ju ändå 200 år gamla så ni får gärna bygga upp dom igen..'" haha bara för att någon hade sagt så om tapeten. You had to be there :) Det var grymt roligt och jag garvar fortfarande.
Nu kommer lite bilder istället-




Födelsedagsbarnet! för några veckor sen. Det regnade en hel del (:

Och så måste man ha åtminstone EN bild på ett djur..boooring!

GRATTIS SANDRA
Nu ska jag sticka

God natt

Hejhopp! Idag fick vi en härlig sovmorgon, åkte ut till klubben runt 1 tror jag. När vi var på 14 och klockan var runt halv sex började jag snacka om att vi skulle käka lunch, kändes skitkonstigt att klockan var så sent. När jag skulle ta tåget hem så bestämde Ida och jag att vi skulle cykla sakta så jag skulle komma lagom till kvart i tåget, jag cyklade bredvid Ida som åkte långsamt på sin moppe, hahaha. Men iallafall, när vi nästan var framme kom vi på att jag kanske skulle hinna till tåget innan så vi cyklade och åkte fort till Ida, lämnade cykeln och så fick jag skjuts av hennes pappa till stationen i ultra fart. När jag kom fram stod tåget redan där och jag behövde fixa med min remsa och allt. Hon i luckan var inte den snällaste heller och släppte förbi mig utan behövde istället (samtidigt som hon pratade i telefon) vika upp min remsa långsamt, fråga vart jag skulle två gånger och sen stämpla. Dörrarna stängdes precis framför näsan på mig men den snälla tågföraren öppnade dom igen som tur var, så jag kom hem i tid! Tjoho.

Imorgon blir det skansen skulle jag tro, trevligt trevligt. Sovmorgon då också, lever livet nu asså! haha ;D


Felix, jag och Elin förra sommaren. I miss it

Smidigt smidigt



Det verkar inte bli så mycket golfklubb idag..eller vi får väll se. Jag och Ida skulle ta sovmorgon idag och bestämma senare, min sovmorgon har redan passerat men lilla Ida ligger väll fortfarande och sussar den lilla sjusovaren. Det skulle regna idag hörde jag, inte kul. Jag hoppas på att vädret håller i sig som det är nu så vi inte blir blöta, om vi ens ska ut till klubben. Annars försöker jag nog sno med mig någon in till stan och shoppa upp min arbetspengar.

No words

Hola amigos. Jag tänker tråka ut er med några vackra bilder eftersom jag inte har något att skriva eller orkar skriva något.


Jag och Tove på 3D


Jag och Emma nördar oss som vanligt


Jag ritade lite streckgubbar och Johanna namngav dom efter våra kär golfvänner :)


Vi hade väldigt roligt i korvkiosken


Absolutly hot. Inne i kiorren när jag och Johanna tråkade lite smått

The way you making me feel

Hi people! Haha jag börjar alltid mina inlägg med en engelsk hälsning, kanon. Jag ska fatta mig kort, ovanligt va? Men jag vill ta en lååång dusch, och jag bara längtar. Har egentligen ingenting intressant att skriva, förutom att jag såg Tove nyss i värsta närbilden på TV, haha hon var på gröna lund på något program, fett kul :D Andra gången jag ser henne på TV, första gången var på idol.
   Idag har jag jobbat och spelat golf. Golfen gick åt helvete första nio hålen, sen gick det bättre. Jobbet var tråkigt som vanligt, och det fortsätter imorgon. Fick sällskap av Johnny och Adam i en halvtimme eller så medan dom väntade på att få komma ut. Och så fick jag sällskap av Ida i typ en kvart innan hon skulle hem. Efter det fick jag sitta och vänta 15 minuter längre än vad jag skulle göra egentligen !!!! och så fick jag inte ens mer lön. Dom kom för sent och hämtade mig och jag satt där och ruttnade..

Whatever, nu väntar duschen. Imorgon bitti blir det jobb, Keep it cool

BFF

Puh, snacka om att jag är mätt! Vi åt middag klockan sju och jag är fortfarande så mätt så jag knappt kan röra mig, känns som att jag kommer kräkas snart asså. Och jag åt inte ens mycket. Men men, nog talat om det :)
   Sandra skulle tydligen åka till Katrineholm nu över helgen, vilket är samma ställe som mina kusiner bor, vilket jag fann otroligt coolt. Det gjorde dock inte Sandra, haha.
   Emma och jag har käkat två glassar idag. Vi har också kollat på Madagaskar 2, vilket är ungefär den bästa filmen som finns. Vi har också spelat lite spel och suttit ute i solen, mysigt.
   Pappa och jag ska spela på viksjö GK imorgon. Där har jag endast spelat 1 gång, även fast jag bor precis bredvid den. Jag ska fortsätta testa ut lite drivar som jag gjorde idag också, känns väldigt normalt att gå runt med 4 st (då man brukar ha 1).

Sen har jag inget mer att berätta, vi får helt enkelt höras efter min ovanligt golfiga dag imorgon.


Golfbanan imorgon, dock inte denna.
Lilla Adam, Victor och Johanna kör på seriöst spel! :)

Carl, my new BFF liksom. He's so cute

Regnigt värre..

Hello mates! Spöregnet började precis, jag och Emma satt och diskuterade vem vi skulle vara hos och att det var regn hos henne men inte hos mig när största åsksmällen kom och några sekunder senare öste regnet ner. Det här var ju inge roligt, det här vädret kunde minsann inte komma när jag satt och tristade i kiosken utan det behövde komma just idag, när jag hade tänkt jämna ut min bränna och allt. Inte kul! Men men, jag vill väldigt gärna träffa Emma idag så hon kommer över lite senare med godis och film eller något sånt så får vi helt enkelt vänta på solen som vädret lovade..

Jag tog min systers bärbara dator och satte mig i min säng så här finns nog inte så många roliga bilder, förutom en massa på hennes vänner kanske, haha. Så det blir bara en tråkig lite text om regn, varsågoda. Nu vill jag somna om, det här vädret var inte roligt nånstans.

allalala

Hellluuuuu :) Just nu sitter jag med Tove här bredvid mig, och hon hälsar att hon är "the best in the fucking world". Vi ska kolla på Ice Age 3, WOHOOOOO! Idag har jag gått och kollat på tävling på viksjö GK och vi har svettats satan. Efter det stack jag, Fredrik och Ida till jakan och käkade lite burger king och sånt. Nu ska vi snart kila, ciaaaao :)


Idag på golfbanan, jag lekte lite paparazzi, dom har nog ingen aning om att denna bild finns.
Fredrik, Ida och Johanna

Ingen sovmorgon på sommarlovet här minsann

Åh, imorgon måste jag städa mitt rum. Och på fredag måste jag jämna ut min bränna, inte snyggt asså, Emma kommer garva! Nu ska jag sova, huvudet dunkar. Imorgon blir det någon timmes sovmorgon, puuuuuss :)


Who's tha man? I'm tha man

Eller ja, nästan iallafall. Anton kan få vara tha man idag, han vann, grattis! Jag kom fyra, stolt över det faktiskt. Jag fick lite priser men framför allt en sänkning, woho! Johanna kan också få vara tha man idag för hon kom tvåa och gick vidare till riksen, helt otroligt. Vi är för duktiga asså :)
   Nej nu ska jag sluta skryta. Imorgon kommer Ida hit på morgonen och vi drar tillsammans med Anton och Johanna tror jag till viksjö golfklubb och spanar på dom som spelar där. Mitt på dan åker jag till läkarn för min astma och på kvällen ska jag och Tove kolla på Ice Age 3. Vi ska kolla 3D, fyfan vad kul :) Vi hörs.


Anton som vann (sämst bild)

Mina priser, tjohooo :) (också dålig bild)

BAAAAJJ

RSS 2.0