tha ladies


den var bara lite söt :)


saker som (kanske bara) jag stör mig på

- Alltid på "two and a half men" så sitter dom alltid och äter och börjar snacka och sen så tvingar alltid "Alan" "Jake" att gå iväg från bordet av olika anledningar och den stackars ungen får aldrig äta klart!

- På många tv-serier så låtsas dom alltid hälla upp kaffe men man ser att dom inte gör det egentligen, jag menar - hur mycket extra jobb kan det vara  att behöva hälla upp lite kaffe bara? Eller bara något svart!

- På t.ex. "vänner", "how i met your mother" och "rules of engagment (?)" så sitter dom alltid vid samma bord/soffa hela tiden och det är aldrig upptaget förutom i "vänner" under ett avsnitt! dessutom så på "how I met your mother" så är dom alltid inne på en bar, även fast det är mitt på dagen, i mean come ooooooon!

- På Bauhausreklamen så slutar den med att det är ett låtsas spikljud men nu när pappa står utanför dörren och spikar samtidigt så hör jag att det låter inte ens i närheten likt!

Hheheheheheheheheh man kan ju kanske konstatera att jag har blivit en liten slags tv-nörd nu under min lilla sjuklingsperiod men vem blir inte det? och fan vad jag tjatar om att jag är sjuk, vem blir inte det? haha


det är imponerande minsann

hmmm...mitt H&M nagellack som jag målade på i...onsdags kväll sitter fortfarande kvar! helt utan någon liten bortflagning eller nånting!!!!!! och jag har inte fyllt på en enda gång, det är nästan lite läskigt! jag menar H&M! (läs med jättestora bokstäver men eftersom H&M heter med stora bokstäver så gick det inte att förtydliga lika bra..).

en annan spännande sak är att jag har gått ner hela 3,2 kilo under dessa underbara dagar! lite bättre självförtroende får jag minsann när jag kollar ner på min mage som nästan inte är där längre :) men sen kommer jag på att det är för att jag har varit sjuk så då är det inte lika glädjeuppbringande längre.
Fint ord det där - glädjeuppbringande, kände verkligen att "där satt den!".

nu ska jag fortsätta lite på min "operation blifrisknu" och åka ut på stan (barkarby outlet) och kolla lite mobiler och golfskor, skönt att komma ut lite :). dessutom har jag tagit en lång dusch inkl. allt! och borstat tänderna, och ska byta lakan och slänga alla sjukisgrejer i tvätten och och och, gör lite friska saker minsann! så att jag är en frisk och fräsch fläck igen!


bara så ni vet

fan vad dåliga tv-program det finns på tv en lördag klockan ett! det brukar alltid vara så, typ runt 10-13 tiden på vardagar också, och det märker man endast när man är sjuk och inte har något annat för sig. har nu legat och kollat på cirka 5 stycken "glamourama" program i rad, och dom fortsätter minsann! har aldrig sett det förut, och särskilt intressant är det inte.. och på andra kanaler så är det andra maraton av typ "so you think you can dance" och "the city" och massa andra dåliga filmer eller typ tv-shop. blääää, jag vill ha säsong 6 av vänner nuuu :) detta är inte särskilt roande


jag är så heeeet så het, kan ingen svalka mig?

jag är sjuuuuuk sjuk sjuk, lagom till skolstarten sådär. och jag blir så sällan sjuk så jag glömmer bort hur det känns, är alldeles nere och vet inte vad jag ska ta mig till. jag skulle vilja springa runt som en lite flippad katt och fixa så att allting är redo tills imorgon men istället så har jag bara orken till att sova. har nyss lyckats fullborda en hårplattning dock, men nu ska jag nog lägga mig i soffan istället. farväl. 

cause we are coooooool people

Ska hem till min coola blåbärsplockskompis och natta över där


Och imorgon åker jag med min coola moppekompis till Kista  :))))))))))


Sitter och knaprar läkerol i brist på annat
Ida ville inte spela någon mer golf med mig idag så nu är jag här hemma och har lite ångest för att jag inte gör något på en av dom sista dagarna av sommarlovets frihet. Någon som vill sparka lite boll kanske?

Min knäskål

min knäskål är väldigt rund och fin, bucklig på sina ställen men vilken knäskål är inte det? har ju lite ärr från tidigare år i mitt liv också men det är bara lite trevligt att kolla ner på när man i en folksamling vill skratta åt hur klantiga vissa människor kan vara. men over all så är jag väldigt nöjd med min knäskål, en kroppsdel som helt enkelt funkar som den ska!


ungefär så emma?

börjar bli lite trött på samma gamla visa..

Artig människa: "vad har du valt för gymnasium då?"
Jag: "nackademin"
"???"
"det ligger i stadshagen"
"jaha spännande, hur kommer det sig att du valt det då? Någon speciell linje?"
"nej bara vanlig sam-ekonomi"
"jaha, är det någon mer du känner som ska gå där eller?"
"nej det är bara jag"
"jaha, spännande med lite nytt! Varför valde du just det då?"
"jag vet inte, tyckte skolan verkade bra"
"jaha, okej..jo min olof valde ju..."

undrar hur många gånger jag har haft den här konversationen med folk under sommarlovet hahah. börjar bli lite tröttsamt nu..och snart börjar skolan och jag är nervööööööööööös!

RSS 2.0