Elephant Adventure

Kanske inte sa bra att skriva en overskrift som jag inte vet hur den stavas, haha. Men den far duga.

Var och red elefant idag. Valdigt guppigt och ganska obekvamt. Det fanns lite elefantshower och hastridning ocksa men allt var sa himla dyrt (turistfalla valde vi att kalla det) sa vi nojde oss med ridningen. Forsta gangen jag klappade en elefant, inte sa trevlig hy dock men han/hon var gullig. Vi fick satta oss pa huvudet om vi ville ocksa men jag var for feg sa jag vagade inte, mina systrar hoppade daremot ner. Han som satt pa huvudet resten av tiden var valdigt gullig sa han hoppade ner och tog en massa kort. Inte lika gullig som majskillen forstas. Majskillen ar jattegullig. Vi ar stamkunder hos honom, vi koper majskolvar som ar asgoda och far massa bananer pa kopet, och sa tackar han oss sa mycket och varje gang vi kommer ner till stranden igen sa far han varsta leendet och vinkar och sager: HELLOOO! haha. Dar fick ni historien om majskillen ocksa :)

Igar snackade jag med kara Sandra pa MSN och fick det senaste skvallret, moahaha(grattis foresten Emma for dina nya 17 hundvalpar)haha. Det var lite trevligt, hon fick ocksa reda pa min information om majskillen. Och juste, igar var jag ocksa och bestamde en klanning som jag ska sy upp till min kusin Beas brollop. Jag sokte runt lite pa internett, fixade lite egenstyle och fick den for mycket billigare. Vi prutade ner den med 6000 bath(1500kr), men den kandes anda ganske dyr..:/. Pa fredag ska vi tillbaka till skraddaren och prova forsta proven och se fall den passar.

Kommer faktiskt inte pa nagot mer att beratta, kommer sakert komma pa massor efterat men just nu far ni noja er, nu ska vi se fall jag kommer inte pa facebook och sa ska jag logga in pa MSN och se fall det finns nagon trevlig, social person dar, ha det harligt, pusssar och kraaamar :)<3

Nu ropar tuppen utanfor och idag sag jag gryymt manga kossor, det maste ha varit minst 70 stycken! Har ocksa sett en hund som liknar scooby doo, han ar min favis, ciao! Det ar foresten namnet pa resturangen vi ska kaka pa idag, haha, ciao alltsa.

Juste, nu kommer mer och mer in i skallen som jag vill skriva (a) Jag har varit pa nagra marknader och i kopcentrum, skorna ar inte fina alls, har inte hittat nagra fina alls :o men lite har jag kopt, kan se fall jag kommer ihag allt:
- En svart och vit bikini med lite blatt pa.
- En rosa, orange, bla, vit, gul, alla mojliga farger bikini
- En vit vandlig troja som jag hoppas kunna ha till leggings, vet ej fall den krymper i tvatten och jag vaxer :)
- En borste att sopa bort sand pa stranden med, hahaha.
- Tva armband, ett rosa och ett svart
- En harklamma, svart.

Sen kommer jag inte ihag nagot mer faktiskt, har inte spenderat sa mycket pengar faktiskt :o tycker inte det finns sa mycket, men ska aka till kopcentrumet igen snart. Fast dar finns typ inga provrum, mysko..
Aja, hej da lovers!

Hua Hin-paradise!

Tjohejsan pa er :) laste i tidningen (expressen som dom salde pa stranden ?! :o) att nagan stor kyla var pa vag mot Sverige, stackars er, hoppas ni inte fryser ihjal och att den forsvinner nar jag kommer hem (:

Igar spelade jag golf och var pa massage, sa harligt det kan bli (a). Jag spelade vall helt okej pa golfen, for att vara forsta rundan ar 2009 iaf. Vi hade caddies OCH golfbil, sa det blev knappt sallsapsspel eller sport. Men det var skont anda eftersom det var sa himla varmt att spela. Och efter vart harda slit pa golfbanan fick jag en oljemassage, najs najs.
Annars har vi solat, varit pa stranden i forrigar, brande mig som satan och sag en acklig, dod manet pa strandkanten, den hade typ en meters area :o, overdriver inte! eller jo, lite kanske.

Min systers pojkvan har tydligen kortelfeber och nu inatt fick min syrra feber hon ocksa, hoppas innerligt att det inte ar kortelfeber!

Forsta hemlangtan fick jag idag, haha. Det var nagot trevligt pyssel i tidningen dar det stod massa pojknamn och da fick jag varsta paminnelsen om min kare klass dar hemma :) men dom kommer jag ju fa traffa senare sa nu har jag ingen hemlangtan langre, saknar ju forstas manga dar hemma.

Klockan ar runt sju igen och vi ska snarast kila ivag och kaka, jag ar hungriiig :)

Juste, jag vill tacka mitt alskade lag for att ni vann over Rasunda, guuud vad glad jag blev nar jag sag Rolands sms, harligt flickor, det var en viktigt match :).

Har kor alla moppeder typ sa om Sandra var har skulle hon vall flirta till sig nagra killar som hon fick aka pa deras moppe, haha. Ingen aker bil har faktiskt..forutom vara tuk tukar :)

Tjoheeej manniskor, har ar det gott, hoppas ni mar bra. Puss <3

Fran Thailand

Hej allihopa, vart ska jag borja? Kan borja med att saga att det ar otroligt svart att skriva pa detta tangentbord, sitter vid ett internetcafe, ni kanske far det lite svart att fatta, haha det har iaf jag. Nar jag skriver det har sitter ni sakert i skolan ocksa, moahhaha.

har vi inte hittat an. Bor har i ett tvavaningshus\lagenhet med nagra andra svenska famijler som grannar. Vi delar alla pa en pool men det verkar typ bara vara vi och en annan familj som ar dar varje dag, sen flyttar det in nya hela tiden ocksa.

Aven fast jag foljde Sandras rad och alla andras sa har jag brant mig, kanns ganska omojligt att inte gora  det faktiskt. Men det ar bara pa ryggen lite grann sa jag kan fortfarande sola. De dagarna som gatt har vi bara legat och slappat vid poolen, imorgon tror jag att vi antingen ska till ett berg som heter apberget, dar finns det tydligen massa apor och det later faktiskt lockande :) Eller sa drar vi ner till beachen och steker lite :D

Maten har varit underbar forutom forsta maltiden da jag fick friterade nudlar, dom var slemmiga och usch! Och maten pa planet var ocksa skit. Jag gillar inte att flyga, alskar starten nar man aker jattefort och sen lyfter, varsta pirret i magen, det ar haarligt! men de andra 10 timmarna var bara pina, vi flog pa natten sa jag behovde sova men kunde inte, satt uppe och kollade pa high school musical 3 (gratis, haha Amanda :)). Sen laste jag ut en bok, madde illa och leeeed. Men det var det vart med tanke pa varmen och den harliga stoora, klarblaa poolen.

Klockan ar 19.16 har och vi ska alldeles strax ga och kaka middag. Juste, thailandarna ar ju jattegulliga! Alltid glada och trevliga. Det ar deras engelska som ar lite jobbig bara, pappa fattar ingenting haha. Dom kan inte mycket och dom mumlar och laspar lite. Men men, vi overlever. Det jobbiga ar ju ocksa att killarna alltid ska le och stirra hur mycket som helst nar jag och mina systrar gar forbi, nar pappa foljer med ar det inte sa mycket, hah. Tack Helena for att du sa att jag behovde ta med mig fler bocker ocksa, har redan last ut 2 stycken (ja Emma, det ar mycket for mig). 

Gatorna ar djurvanliga, haha. Har gar massvis med kossor och massor med hundar och nagan katt. Har ocksa sett nagra honor och tuppar. ASstora grodor hoppar runt pa kvallarna ocksa. 

Men nu ska jag sluta babbla pa, kommer inte in pa facebook eftersom mitt loserord innehaller en svensk bokstav, SUCK! Far vall se nar jag skriver nasta gang, ciaoo sotnosar, hoppas ni har lite varme iaf :)

Nu åker jag

Om 25 minuter kommer våran taxi, naaaajs :D Jag tar inte med mig mobilen ändå så ni kan skicka hur många sms som helst :) nu sticker jag, ha det bra här hemma i Sverige :) puss

Bilder

Även fast ni kan se lite av bilderna på Sandras och Amandas blogg, och också på Elins facebook, så får ni se dom här också :) jag har lust att lägga upp dom.


Gulliga Helena, haha :)

Jag, Helena, Sandra och Elin

Och Sandra, med sitt underbara leende :)

Elin är vacker (:

Amanda blev lite smutsig ;D

Haha, jag och Sandra är alltid vackra :)

"I met this guy in highschool"

Tack Sandra för att fixade ännu en trevlig liten design när jag snart ska iväg :)
  Jag har packat klart nu, städat mitt rum, klar med matten och bytt om. Nu sitter jag och väntar på lunchen (donken, eftersom mamma inte ville ha någon disk, haha). Jag fick nyss reda på att det finns ett internettcafé 100m från där vi ska bo och att det bara kostar 15 kr/timmen, kanon ;D

Haha, jag vet inte vad mina rubriker ska bli så jag väljer lite text från min och Sandras gamla låter, moahaha.

hejdå sötnosar :)

Har precis vaknat, denna förmiddag ska jag spendera genom att packa det sista och städa mitt rum, fast jag tycker redan det är städat men det tyckte inte mamma -.-. och Elin som tyckte att hennes rum var stökigt när hon hade lite lite småsaker på sin hylla ;D
Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga där borta, förhoppningsvis inte så mycket för jag vill inte sitta vid datorn när vi är där, haha :D Men jag kommer saknar er jättemycket, vi syns om tre veckor och två dagar :) <3

Jag blev klar med min matte igår föresten, woho!!


Klagomål kommer här (:

För cirka 25 minuter sen var jag extremt arg och frustrerad. Jag måste sitta och jobba matte, jag får fel hela tiden, fattar ingenting, blir arg, kastar iväg pennan, samlar mig men bli arg igen för jag måste hämta pennan. Fyfan, jag vill ju bli av med matten, måste det vara så jävla svårt?
Aja, jag tog i allafall en lång, varm dusch och nu känner jag mig en aning lyckligare. Men jag måste ju återgå din den helvetes jobbiga matteboken snarast så då lär jag väll kasta saker igen. Jag har försökt att slå en kudde när jag är arg, eller oftast nypa mig själv riktigt hårt i armen. Men jag vill ju bli av med min ilska, jag vill slå någon annan så den får min ilska. En kudde vecklas bara upp igen och min ilska är kvar. Om jag nyper mig själv så får bara jag ont och då blir det bara jobbigare, usch. Jag skulle behöva en människa som jag fick slå :).
Nuuu ska jag ta alla bilder från Elins facebook och sen fortsätta med matte, ciao.

Isfläcksåkning

Bara 11 timmar och 48 minuter kvar nu :)

Dagen hittils har varit lång, fast ändå inte slut. Jag har hunnit med massor. I skolan hade jag Engelska och Spanska, sen slutade jag. Blev av med en spanskaläxa och en matteläxa idag, väldigt skönt. Efter skolan gick jag iallafall hem och käka lunch, och bakade kakor :D. Jag hade sedan bestämt med Elin, Amanda, Helena och Sandra att vi skulle träffas hos Elin, där kom jag på en ny låt (bästa låtskrivaren), vi spelade alfapet, hahaha men Elin hade konstiga regler sen blev hon sur och klagade när vi körde efter mina. Sen stack vi ut till en isfläck som vi sett på vägen dit och där åkte vi på plastpåsar och tefat och tog typ 700 bilder. Även fast det är fredag den trettonde så gjorde jag aldrig illa mig! Helt otroligt, vem har hittat på att det är otursdag? Det är fel för mig asså, jag trillar jämt. 
   Nu ska jag se fall Elin har laddat upp alla bilderna på facebook än (tveksamt) och jag ska jobba matte och göra min käre musikläxa, otroligt kul. Efter det ska jag sticka på träning och säga hejdå till alla där. Ha en trevlig liten fredag :)Me love this people

Oförstånd mellan mig och S, haha

Jag mår illa. Sandra snackar om någonting och jag fattar ingenting, hon blir rädd för mig sen blir hon arg, hahaha fattar verkligen ingenting :).
Jag har pluggat iallafall, men långt ifrån klar. Usch, jag har massvis med matte att göra och varje tal tar typ 20 minuter eftersom jag måste börja om och allt för jag fattar ingenting. Men men, jag ska nog ta och träna lite på min käre pilatesboll också om jag orkar, hade egentligen fys idag men jag orkade inte riktigt masa mig iväg till Bro. Särskilt inte med tanke på att vi för det mesta kör samma sak hela tiden, så jag kör hemma istället.
Nu ska jag väll ta och träna och fortsätta plugga sedan, ha det bra :)

"I can't belive it, you called me awaysome"

Bara för dig Sandra, bara för dig :DBortsprungen lapp..

Skolan idag var mellan 8.05-13.00, otroligt skönt! :)
   Jag fick reda på att jag slipper göra något i spanskan medans jag är borta, också otroligt skönt, haha. Men sen så märkte jag också att jag har tappat bort min lapp där det står allt vad jag ska göra i Thailand, och det var inte så bra. Jag hoppas på att den ligger i min Engelskamapp. Aja, jag har släpat hem ännu mera läxor idag som jag behöver göra, helst innan jag åker, men jag förstår inte mig själv, jag orkar aldrig men ändå så är jag ju knappast upptagen just nu så jag behöver göra mina läxor. Så nu ska jag göra dom, punkt slut. Hejdå.

Packning pågår

Nu har jag äntligen börjat packa. Men jag har väldigt mycket beslutsångest om många av mina plagg, det är inte kul. Så jag är deffinitivt inte klar än.   Och nu känner jag att varje inlägg får massa bilder och lite text i sig, men det är för att jag inte har något att skriva om och massa fula bilder att lägga ut :). Så här kommer lite bilder på min härliga packning, aah lukten på mina bikinisar får mig att lääääängta! Och alla sommarkläder,  (ja, det här är mitt sätt att sukta er, moahah :D).
 

Packningen

En trevlig liten kjol och mina böcker som följer med, bara gossip girl (a)

Sen behöver jag hjälp med skorna, ska nog ta med mig 3 par och dom blåa är säkert att jag ska ta med, hjälp mig med dom andra två pleeease :) Fast jag tror ifs redan att jag har bestämt mig, men ändå.

emmakarke.blogg.se

Elin har en blogg som hon inte vill säga namnet på -.- och jag måste plugga matte men jag har ingenstans att sitta.
Nu lägger jag upp fula bilder på mig och Emma istället, tyvärr Emma :D


Onsdag

Jag förstår att Sandra får pms, herregud vad segt blogg.se är ;o jobbigt!

Svenskan idag var otroligt rolig. Förutom när vi blev seriösa och började jobba med grammatik dårå. Vi körde en lek när man skulle komma på massa olika grammatiksaker på en speciell bokstav, jag skulle komma på ett substantiv egennamn typ. Jag hade ett namn som jag visste men jag kom verkligen inte på det, eftersom Ellen och Sandra har gått på samma dagis som jag så skrek jag ut (eftersom det gick på tid) "95:A SOM GICK PÅ DAGIS, KALLADES SNOPP!", Ellen börja asgarva men Sandra förstod och skrev ett namn, som jag kanske inte borde nämna här om någon heter det, hahaha :D det var iallafall väldigt kul. Och på SO:n var Sandra lite smart (vi har samma placeringar på alla lektioner, bara så ni vet) :
"Det var jag som sa att man ODLAR ris, jag tror jag vet eftersom jag kommer från Asien!"
"Du har inte ens varit i Asien"
"Joo"
"Nej..."
"MEN JAG HAR BILDER!!"
HAHAHAH :D bra där. 

Imorgon slutar jag tidigt så då måste jag plugga massor, det ska jag sätta mig och göra nu också, känns inte så suktande att plugga 200 tal i matte, plugga till typ 4 prov och massor med läxor i Thailand. Så min plan är att göra allting nu. Jag måste börja packa också :o Jag har inte ens börjat och mor & far är redan klara. 

Jag glömde min mobil hemma men jag tog en dagens outfit efter skolan till dom som känner sig intresserade, jag är inte så intresserade själv, haha men ändå :) mitt hår var platt idag också!

Thailand!

Idag har jag gjort absolut ingenting, tiden går så otroligt långsamt och jag orkar inte göra någonting heller.
Om 4 dagar, på lördag, åker vi till Thailand i 3 veckor, fyfan vad skönt! Jag längtar ännu mera när jag kollar ut på det trevligt vädret.
   Ikväll är det träning och jag försöker få med Sandra men det går inte så bra, kanske om jag säger min lilla dialog som hon finner otroligt rolig.
Tråkigt inlägg blir det, men jag måste göra någonting för jag har såå tråkigt.

"Mi hermano menor ha desaparecido"
"CÁLMATE, CÁLMATE"


synd för dom som inte förstår spanska (:

Woho

Så, nu är designen klar. Om jag ska fixa/ändra något så får du säga till /mästerbloggaren

Studiedag

God morgon, goda vänner :) Fast jag vaknade för ett tag sen, har legat och kollat på 4 avsnitt av vänner. 
Jag funderar på att baka eller fråga Tove fall hon vill baka, hahaha det är vår speciallitet. Tänkte bjussa på lite bilder från några av våra trevliga lokalkvällar, eftersom jag inte har något att göra. Sandra, Tove, Emma och jag med på bilderna :)

¨
En gammal lokalkväll, kanske den bästa. Tänk på att vi inte har sådär mycket smink nu längre (:


- Tove, alltid lika söt. Och den här gången var Annelie och Johanna med också! Hade inte så mycket bilder :)


Haha, senaste kvällen. Här återupplivar vi många minnen.

Vi har haft flera men kan inte hitta så mycket bilder, vi brukar alla se ut som små råttor när vi är där så kameror är oftast förbjudet :D


Sandra skriver

YO EVERYBODY WHAT IS UP?!?!
Jag håller just nu på att fixa Jennifers design. Eller a jag gjorde det nyss i alla fall. Min hjärna fungerar inte just nu så jag får fortsätta imorgon. Designen är alltså inte klar :)
Ut i backen

Tack Sandra som kämpar så tappert med min design :)
Nu har jag precis laddat upp en massa bilder, inte så vackra dårå menmen. Jag orkar faktiskt inte hålla uppe ögonen längre, är ingen nattmänniska precis, så nu ska jag ta en snabb dusch och sen hopp i säng till min käre bok :)

- En vacker bild på mig och Emma när vi skulle ut i pulkabacken och åka plastpåse :)

Träning

Kom precis hem från golfträningen. Vi körde en tävling där man skulle slå ett slag på övervåning, sen gå ner och slå ett slag på undervåningen och sen upp igen. I typ en timme, det var jobbigt och inte särskilt roande.
   Imorgon har vi studiedag iallafall, skööönt! Har inga speciella planer, men just nu känner jag faktiskt bara för att ligga hemma i soffan och kolla vänner :). Min garderob måste städas också, men det känns ganska tveksamt att jag kommer göra det. Nu ska jag återgå till mina kära mackor och mitt glas med vatten, eftersom mjölken är slut -.- puss

Vill ha sommar!

Halloj :) 
Tänkte börja med det här igen, haha. Vi får väll se hur mycket jag orkar skriva men ni läsare (Emma och Sandra) får väll läsa så mycket ni orkar. 
   Igår spelade vi en match mot bele, vi förlorade med 1-2. Men dom skämdes iallafall så det är alltid något, haha. På matchen gjorde jag illa mitt knä och det var inte kul, det har dom som jag umgås med hört idag :D. Innan matchen var jag och kollade hur flexibel jag var, eller något sånt. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde, men fysanalys kallades det. 
   Idag stack vi till ungdomsmottagningen klockan tio och snackade och lite skit. På engelskan satt jag, Vincent och Sandra och diskuterade lite intressanta saker, så som det brukar vara. Inget speciellt har hänt tror jag. Eller juste, när vi skulle hem så fick Sandra lite snea blickar och hon bestämde sig för att ta tag i det och fråga personen varför, dialogen blev trevlig: 
Sandra: Varför kollar du snett på oss varje gång du går förbi?
mmm: För att jag känner er
Sandra: Okej..? hej då
mmm: Hejdå (rynk i pannan)
 
Hahaha, normalt svar där. Så på vägen hem bestämde vi att Sandra ska kolla snett på Simon nästa gång hon ser honom, grattis Simon (:Har inte så många nya bilder så jag tar lite härliga från sommaren, Lövsta. Fan vad härligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0