Egooow

Varför blir jag så himla ful på egobilder? Haha, jag har haft en liten mittbena idag och igår och tänkte liksom jämföra vilket som är finast. Men bilderna blir så fula att jag dör, haha inte bra för självförtroendet där inte! ;D Men iallafall, ni som har sett mina båda benor, vilket var finast? Be honest! Jag vet faktiskt inte.

Idag på spanskan satt jag och Sandra och frågade alla som gick förbi vad dom önskade sig i julklapp. Vissa såg helt vettskrämda ut (jag menar en 9:a som pratar med dom) och började gå fortare medan andra stannade till och svarade på våra fina frågor :D När vi kom tillbaka till klassrummet frågade vår lärare fall vi hade snackat någon spanska, det hade vi inte för ingen förstod då haha. Men vi sa faktiskt "Gracias, adios, hasta luego" hahahha, dock vet jag inte ens vad hasta luego betyder. Och jag vet inte vart jag ville komma med detta. Det var väldigt kul iallafall haha. Sandra + Spanska = fluuuuuumm


Jag och Elin i lördags, foki looki :D Väldigt snygga blev vi måste jag säga (:


Home alone

Jag ligger här under täcket och kollar på "Ensam hemma" och jag säger bara en sak: fan vad smart unge. Hahah när jag var åtta gick jag över till Sandra varje dag och lekte med barbie. Inte planerade jag värsta smartowich grejen för att överlista några tjuvar, nej nej. Men den är lite rolig ibland faktiskt (:


gaammal film asså, haha :)


Första advent

Idag är det första advent :o inte alls långt kvar till julafton, shiiiit. Fast jag längtar jättemycket, haha det har jag inte gjort sen jag var en liten skitunge men nu längtar jag igen. Reklamerna på TV, datan, busshållsplatserna, allting påminner om jul och jag vill bara vara där, på julafton. Även fast denna jul inte kommer bli som vanligt för min del så längtar jag ändå maaassor. 
   Igår var jag hos mormor&morfar hela dagen (där blev jag också påminnd om julen) och sen på kvällen kilade jag över till Elin för att se Twilight för första gången. Lite efter är jag men nu har jag iallafall sett den, och tvåan ska vi nog se till att kolla på någon gång i veckan :)
   Eftersom det är första advent i dag så måste jag se till att börja mitt julklappshandlande. Så jag tar en liten tripp till staden med Empotempo. Ikväll måste jag träna och plugga. Igår var en riktigt onyttig dag så jag måste springa av mig lite av det (;

Have a nice first advent, kiss on your but



Jag har fått en julkalender av min mor, tjohooo :) Haha bara för att jag är yngst så missar jag en himla massa kalendrar, därför KRÄVDE (den du emma) jag en kalender, hihi :) Tack mamma!


Reflektionsdagen


vifta med händerna fjortis

Jag är trööööötter :) Jag ställde klockan på 10 för att jag skulle plugga lite grann på denna pluggdag, men nej nej. Jag går bara och väntar på att klockan ska bli ett så jag kan åka till skolan, lyssna på Gerd och sen gå hem och börja plugga då. Orkar inte börja nu assoo.




Hahah igår satt jag och kollade på massa bilder på mig och Sandra från typ sexan-sjuan och skickade till henne. Fyfan vilka fjooooortisar vi har varit asså, HAHAHA. Eller iallafall wannabee's, chaises.


Jag vill se ut som du, gå som du, duuuuu

Puh, jag och pappa har nyss varit på två öppna hus. Måste säga att vi är extremt effektiva, haha. Men jag tycker att det är väldigt svårt med vad jag ska fråga och göra. Gick mest runt och spanade in skolorna. På Solna fick jag värsta känslan, den skolan var helt otrolig inuti, haha. Jag blev helt fascinerad av att stå där och kolla bara, haha. Kan vara därför jag inte alls gillade Löfströms lika mycket då. Det blev bara så himla sunkigt då när jag kom från Solna till dit. Och det här är inte ni intresserade av överhuvudtaget så nu skriver jag om något annat....
  I skolan idag (haha) så..kommer jag faktiskt inte ihåg vad som har hänt. Vi hade NO, hahaha vi försökte få en glödlampa att fungera med hjälp av en tändsticka. När vi skulle testa på något nytt så kallade vi på Felix för att vi inte skulle få skäll om det började brinna, hahaha. Han försökte dock tända på lampan som något slags ljus och det slutade med att vi alla skrek på honom och Sandra delade till och med ut ett snällt lite slag. Hahah stackarn, vet inte vad han ska göra så skriker vi på honom när han gör fel.

Min klass är lite rolig, när det gäller att sjunga iallafall :) Älskar att en börjar sjunga och det slutar med att hela klassen skriker ut sin sång och trummar på borden, haha.


En liten bild på mig och Elin kan jag vara gullig att bjuda på (: Från åttan tror jag


Chaises

shiit jag är uppe nu liksom, snacka om att jag kommer vara deadmeat imorn :D Men jag var så nere när jag kom hem så jag gick och la mig då, sov till och från i 2 timmar, vaknade lite då och då av telefonen. Nu ska jag väl försöka somna, får se hur det går. Kan läsa tråkiga engelskaboken så kanske jag blir trött :) Sov gott

-

AAAAAAAAAAAH jag är så fucking arg. Jag vill bara skrika ut högt och slå allt vad jag har i någons ansikte. Helst en som jag känner, för hon är så jävla irriterande att jag till och med börjar tänka på våld. Idag fick vi tillbaka två prov som jag har väntat på ett tag. Två ämnen som jag har chans i, matteprovet kändes asbra, så saknades någon jävla sol, engelskan kändes inte lika bra men vafan, ge mig ett mvg någon gång. Just nu känner jag bara för att ge upp allting, jag pluggar asmycket, och kämpar för att få ett litet mvg i något jävla ämne, men jag kommer fan inte högre än vg+ och jag vill bara ge upp.
Orkar inte med mer.

Do you feel like a man, when you push her around

Jag har alldeles nyligen suttit och skrivit en himla massa skitsnack. Haha, vi har fått en NO-läxa då vi ska förklara hur ett trådspel fungerar. Dock har hon inte sagt ett piss om det, vi fick först en labbinstruktion som vi följde, när vi var klara med vårt trådspel så sa hon "På onsdag vill jag ha en skriftlig och muntlig förklaring om hur trådspelet fungerar" och jag har ingen jävla aning. Därför har jag nu suttit och hittat på. Mer än ett a4 har jag skrivit, och allt är bara som jag tror, som jag har hittat på. Herregud, IG på direkten förmodligen, men jag blir inte ledsen  för det. Jag skyller faktiskt allting på min lärare, och tror inte att det kommer att vara många som överhuvudtaget har gjort den där.
   Snart kommer Emma, eller ja, jag vet inte riktigt när. Ganska bra att jag visste att hon skulle komma för då satte jag mig och pluggade direkt när jag kom hem, istället för lite lat en timme senare. Så nu är det gjort! Tjoho.


Chaises vad blek jag är redan! Iallafall på denna bild, dock ska jag inte klaga så mycket, ÄN. Hajj då


Check

English done. Only SO and NO to go.



Detta var lite najsigare. Nej, nu ska jag vinna på lotteri!


Play it

Nu blire iväg och spela match, woho :) Se you later dudes



ser lite tunnt ut..


Up in the blue

Halihalå där uppe i det blå.
Jag gillar mina hälsningsfraser asså :)

Igår var jag hemma hos Helejna, men Elon. Det var skojsigt. Idag ska jag spela en liten match mot bollstanäs, bananerna (: Innan ska jag försöka pallra mig iväg till mig rum och städa det, det börjar bli liite för stökigt för min smak faktiskt.
  Det blev kort, men jag har inget mer att meddela folket, så vi hörees. Ciao.

Gymnasiemässa

Tjena mittbena, läget liksom?

Jag och papi har knallat runt på gymnasiemässan i någon timme idag. Innan det hade vi en match som jag faktiskt är stolt över (: På gymnasiemässan fanns iallafall extremt många gymnasium, dock var det inte så kaosigt (fint ord) som jag trodde att det skulle vara. Vääldigt mycket folk bara. Jag har tittat på några som jag har spanat in på nätet, men också några andra. Jag är verkligen inte säker någonstans, men jag funderar lite på Solna, Blackebergs, Löfströms m.m. Vi får se hur det går. Har ni några tips så står jag med öppna armar, eller något sånt, haha.
   Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett och lägga mig framför TV:n, blev så trött på matchen så mina ben är döda nu haha. Ikväll ska jag hitta på något, vad vet jag inte, men något :) Pusshej

Elevkonsert



Idag var det elevkonsert i vår lilla skola. Dock tycker jag, sorry alla som var med, att det var den sämsta hittills, haha. Så få band med och allt. Dom lyckades iallafall ge oss den tiden då vi hade håltimme egentligen, jippi. Sen slutade det precis lagom till matten som började. På matten hade vi dock värdegrundslektion eller nåt så man behövde inte tänka så mycket.
Danne: Åh såna här lektioner asså, dom säger bara "röka är inge bra, hej då" typ
...
Lärare: Idag ska vi prata om droger och hur det påverkar oss

Hahahaha, ingen bra placering där asså. Får inte sitta bredvid Emilie, och inte bredvid Danne på matten, då hör jag inte ett ord av vad läraren säger, hahaha.


The guys on TV are wearing more makeup than I am

Hola amigos, what is up? Vill ni veta en sak som är asgott? Rostad macka med oboypulver på, moahahah så jävla gott ;D Dock inte så nyttigt, men men, ät och var glad liksom.

På tors-lör är det gymnasiemässa, dit måste jag gå känner jag. Nu kommer det nog gå lite bättre att kolla jämfört med hur det gick när den senast var i jakan, då hade jag fan ingen aning om nånting, nu har jag liite mer aning och liite mindre ångest :) Jag vill gå på något ganska nära, men inte UBG, inte jakan. Jaja, ni bryr er inte, detta är endast mina egna tankar, dom kan jag ta till min tankeblogg istället :D Se ya



Jag har sagt några gånger att jag inte vill gå på gymnasiet, några gånger seriösare än andra. Men när jag tänker tillbaka på båda mina systrars studenter så verkar det askul, det vill jag göra. Blev så avundsjuk nu när min mellansyster tog den, hahah.


Why is it always cold in here?

Haha min mellis idag var extrem. Har inte ätit så mycket på länge, moahaha. Men det var asgott, och min lunch bestod av lite rivna morötter och ett päron, så jag var liksom lite hungry :)
   Spanskan idag var asroliga, fast jag var med några jag knappt känner!!! Vi håller på att göra en pjäs och jag har extremt svårt att vara seriös hhahaha, plus att två av mina tre lagkamrater är asroliga :D

Jag har inte så mycket ork att skriva någonting, men ni får nöja er med detta :) No pics heller, men jag har hört en liten fågel viska i mitt öra att lite bilder från i fredags kommer upp på Sandras blogg snart. Dock hoppas jag innerligt att ingen är på mig för det var verkligen en bad day då asså. Bad hairday men framför allt Bad face day, hahhaah. Ciao

Uppdatering y'all




Fredagen spenderade jag med dessa töntar som gillar att leka att det är fest med massa männsikor fast det egentligen bara är dom där :) 
  Lördag och söndag har jag latat mig, inte gjort något vettigt. Förutom en match som sög, jag är dock lite nöjd över min insatt ändå, vissa tillfällen.
  Nu måste jag göra något vettigt, kanske plugga till matteprovet. Hmm, troligt. Jag tror jag vet vad jag ska välja till gymnasiet nu förresten, iallafall vilken linje. Sen vet jag inte vilken skola, och fall jag ska gå innebandy eller ej.
Puss hej.


"Ni ska egentligen dela in er i 4 grupper, men vi är ju bara 5 st satt..."

Vet ni vad jag nyss hörde? Glassbilen. Haha, ofta den åker nu? På en iskall torsdag, då det snöregnar, klockan 3, undrar fall dom får några glassar sålda, haha.

Idag i skolan var halva klassen hemma. Efter det där dumma vaccinet asså. Jag har mått fett illa hela dagen, eller lite bättre blev det efter lunch med aa. På svenskan var vi 7 stycken, amazing. Alla gick hem efter SOprovet typ, haha och så var många hemma redan från början. Jag ville gå hem hela dagen också.
Jaja, ha det braaaa

Dumma uppfinningar

Man kan inte snyta sig när man har smink på sig. Man kan inte svettas när man har smink på sig. Man kan inte klia sig hur som helst i ansiktet när man har smink på sig. Vem fan skapade smink? Så jävla onödigt, och vem kom på att just tjejer skulle sminka sig? Vem kom på att både män och kvinnor bör raka sig, på alla möjliga ställen. Dom som gjorde det kan inte gilla människan naturlig. Om alla bara skulle gå osminkade och håriga så skulle det vara så jävla mycket skönare. Man skulle ha mer tid och framför allt mer pengar. Onödigt skit som människor har hittat på, och nu är vi fast med det. Grrr, det är jobbigt.


Jag har håltimme. Skulle egentligen hem och äta men det var god mat i skolan så nu har jag ingenting att göra :) Får väl glida runt lite på facebook en halvtimme innan vi börjar igen. Ha en bra dag människor, sminka er inte för mycket nu (:


Det var allt

God eftermiddag :) Jag har läxor, läxor, läxor. Ovanligt huh? Idag är det  dock mestadels SO, prov på torsdag och jag vet inte ens skillnaden mellan riksdag och regering, jag vet inte nånting helt enkelt. Så det måååste jag plugga till. Ikväll blir det träning, skönt! Vill springa av mig lite plugg :)

Klumpeduns

Jag öppnar dörren till toaletten och börjar gå in. Men min fot råkar stå ivägen så att dörren inte kan öppnas helt. Min hjärna märker dock inte det så jag fortsätter gå och kliver rakt in i dörrkanten.

Jag springer helt själv på planen med ingen runt omkring mig och helt plötsligt ligger jag på marken. Jag lämnar ifrån mig ett fint stön och får vackra brännmärken på knäna för att jag snubblat på mig själv.

Jag ska ställa upp sockerskålen på hyllan men missar så allt socker + skålen trillar ner mellan alla 30 kryddor så jag måste flytta på att dom för att få bort sockret.

Jag försöker få ner någons bok eller liknade för hämd för tidigare brott av den personen men det slutar med att jag ligger på golvet för att försöka plocka ihop alla delar från min nertappade penna.

Jag ska hoppa över sargen för ett byte med Johanna men när hon hoppar över så ser jag bara min väg, vi går då rakt in i varandra, fastnar i sargen och trillar. Brottandes försöker jag komma upp så att motståndarna inte ska göra något mål.

Jag sparkar en innebandyboll inne i hallen tillsammans med Hanna. När jag ska sparka till den i en liten räddning så är väggen liite för nära och jag får ont i min tå i några dar.

Jag förlorar en lek ute på en äng och vill uppgivet sätta mig ner på rumpan. Det är gräs så jag tänker att det kan inte göra så ont. Så istället för att gå ner på huk och sen sätta sig så lyfter jag på båda fötterna samtidigt och dunsar ner på rumpan. Aj aj, min svanskota tog skada för det valet länge.

Vissa tillfällen känner jag mig så otroligt klumpig, hahahahaha.

ett litet inlägg

Jag har ett ton med läxor! Vem sa att nian skulle vara bättre än åttan? VEM? Det stämmer inte nånstans, visst schemat är bättre men varje vecka överöses vi med prov och läxor, usch. Jag ska minsann inte föra vidare något sådant skrock till mina yngre medmänniskor!
   Istället för att plugga äter jag nu äppelpaj, perfekt tillfälle att äta den för nu smakade det så jävla gott. Ibland när man käkar sånt så smakar det inte ens gott, det är så onödigt att äta det då. Då kan man lika gärna spara det till tillfällen som detta då jag njuuuuuter :)


Kvällshälsning, haha

God kväller. Jag ska denna kväll ta en liten tripp till Tove och träffa henne. Hoppas ni får en bra kväll, puss och kram.


Det är mörkt, det är kallt, det regnar

hur kan man inte tycka om det här vädret?


Jag föredrar nog sommarn..

Idag på svenskan lyckades jag välja en bok med minimal text och inga kapitel framför en bok med 5 meningar/kapitel och sen resten av sidan tom. Jiho. Vi fick reda på något resultat från en uppsats, och då skulle lärarn prata en och en. Vi andra skulle läsa. Men vi kan inte ens vara tysta och läsa när läraren är där inne så det gick inte så bra. Jag satt och kastade ett sudd genom hela klassrummet med Staffan medan några andra körde massagetåg. Grym lektion!
På den uppsatasen fick jag föresten VG, och jag blir så aaarg :) haha. Staffan förstod mig, my new bff, haha. Medelmåtta på allt, det är det jag säger hela tiden! Inte ett enda MVG, inte många G heller för den delen utan bara en jävla massa VG, grrrrr i get pist.


All about nothing

Kände att jag inte hade skrivit på ett tag nu, bloggen bara försvann från mina tankar. 
 
Just nu flyger det en jävla blomfluga här och stör mig som in i helvete. Trodde vi hade blivit av med alla dom där, men nej nej. Hahha Emma kommer du ihåg våran lilla incident med blomflugorna? Eller dum fråga, hur kan man glömma den hahahaha. Ett tjugotal flugor flög upp från papperskorgen, spillde lite vin över hela köket, klämde foten på en långbent spindel och skrek när vi såg en fjäril. Hahahahah, underbar kväller :)

Måste måla mina naglar nu, varför försvinner skitnagelacket efter en dag för? I för sig köpte jag det i thailand för 10 kr så jag kanske inte ska ha så höga förhoppningar men jag lyckas inte sätta på mig ett enda nagellack som håller någorlunda. Kanske är för att vi kör på budget här, hahaha.

Varför träffas vi fyra så sällan?










old ugly fjortistimes










Ni är underbara. Jag förstår inte varför vi träffas så sällan, för varje gång vi ses så har jag så jävla kul. Jag mår bra. Jag saknar er, vi måste träffas snart. I love you guys, i miss you like crazy även fast jag träffar er alla ganska ofta. Men vi alla tillsammans, jag blir så lycklig då.



Jag är inte riktigt frisk än asså..

det är nästan skandal. Jag tror jag hoppade ut i världen liiite för tidigt så jag har inte riktigt hunnit bli frisk. Tur att vi inte har idrott på ett tag, dock innebandyträning imorn som jag helst inte vill missa :/ Jag har inte tränat på över en vecka nu, en vecka och två dagar! Men å andra sidan vill jag hellre vara frisk till match x2 i helgen.
   Snart börjar iallafall skuulan. Men idag har vi sovmorgon till klockan 1 och sen endast två lektioner, så det är ganska najs. Dock måste jag jobba matte, varför har jag inte gjort det på det här lovet? Så mycket fritid och inte en enda gång har jag ens kollat på böckerna, fy fy!


löljigt löjligt

Nu ska jag vara ärlig med er här. Jag har inte riktigt förstått varför människor kallar varandra "bebis". Skulle det vara en komplimang då eller? Vem vill bli kallad bebis, då kan man ju lika gärna skriva "barnunge" eller nåt sånt skit. "Bebis" låter dessutom väldigt konstigt "jag älskar dig bebis", det skulle jag inte kunna skriva. Skulle vara som att man gav någon en förolämpling ju. Nej att kalla varandra "bebis" har jag inte riktigt förstått än..

En annan sak som har stört mig ett tag (nu när vi ändå är inne på namn till varandra) är när killar spelar innebandy och kallar varandra "gubbar". Haha när jag och Emma kollade på innebandy för ett tag sen så var det ett lag och ingen hade kommit in i målbrottet, ändå så sprang dom runt där med pipig röst och sa "bra gubbar". Naaj, asså lämna smeknamnet "gubbar" till dom äldre med lite kraftigare röst.

Igår var det kul när vi satt sargvakt. Motståndarlaget, Umeå, hade en väldigt fin pepgrej innan matchen började. Haha lagkaptenen började med att säga "ett, två, tre" och sen stämmde hela laget in på "FYRA". Hahahahahaha ett, två, tre, fyra. Då var man påhittig minsann. Medan herrarna kommer där och tar våran "spiders". Först hade dom "huh" och det försökte vi kopiera, dock märkte vi att "huh" inte lät så bra med en bunt tjejer som hade väldigt ljus röst så vi bytte till "spiders", och nu har dom gått över till den helt plötsligt. Vad är detta? Då verkar vi ju som ekare av dom, illa illa. "Spiders" föresten, vad är det för nåt egentligen? Får hitta någon fin klang då man kan skrika "Järfälla".

Brak

Min säng brakade inatt..Jag hade inte riktigt fått en ny säng som jag skrev, utan min syrras gamla. Benen satt iallafall löst men mamma och pappa försökte fixa det. Dock lyckades dom inte så bra så när jag vände mig i natt så brakade hela sängen ihop. Eller ett ben iallafall. Så jag låg där upp och ner tills jag kom upp och släpade mig iväg till vårt nya "gästrum". Där fick jag sova denna natt.
   Nu ska jag iallafall åka iväg till outlet med mamsen och papsen. Ska först byta ut mina rosa tofflor till en storlek mindre (det var stängt i jakan igår) och sen kolla på en dator. Har börjat mina sparningar nu. Om jag får en ny data så kommer mitt bloggande att bli bättre, det kan jag näst intill lova hehe.


RSS 2.0