Jag har vart på strumpejakt

Idag vaknade jag riktigt riktigt tidigt för att åka till min mormor och morfar. När vi kom fram satt dom och väntade på oss och vi stack direkt iväg till en marknad. Inhandlade lite fina, supernödvändiga saker, t.ex. 14 par strumpor för 100 kr haha. Efter marknaden åkte vi tillbaka till mormors och morfars stuga och var där resten av dagen. Jag kan ju säga det att en dag där borta är förmodligen ett väldigt bra knep om man vill gå upp 5 kg på en dag! Tre fikan har jag lyckats klämma i mig idag, plus en lunch. Men gott vare! När jag kom hem kände jag mig dock lite tjock så jag tog en runda i spåret bara för att springa av lite av skiten haha.


dom coola strumporna


och dom tråkiga (det fanns inte så många coola att välja på så jag fick ta flest tråkiga, tråkigt...)

 
köpte också ett par rosa solbrillor (moahaha) och tre filmer.
Ikväll har jag inget planerat tror jag (jobbigt om jag har det i mitt ovetande) så det blir nog en liten filmkväll med mig själv här i min ensamhet, all alone...i ett tomt rum, ensam i en säng, tillsammans med min popcornskål, all by my self, ensam.


Kommentarer
Postat av: karke

då lilla du tar man och köper två av varje så man har ifall man tappar bort en strumpa nån gång :) och NICE spara en film tills jag kommer över

2010-06-05 @ 21:48:16
Postat av: Jennifer

men det tänkte väl itne jag pååååå :)

ja självklart du, det var dig jag tänkte på under filmköpen!

2010-06-06 @ 20:18:39
URL: http://jenniferbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0